Redakcja Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 13 grudnia 2011 Pomyślałem, że warto powspominać o nietrafionych i trafionych prezentach bożonarodzeniowych. Jedni nie lubią otrzymywać ubrań a inni kosmetyków. Jak to wygląda u Was?PozdrawiamMarcin Link do komentarza
molytek Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat Jedni nie lubią otrzymywać ubrań a inni kosmetyków. Jak to wygląda u Was? Rozwiń ja tam nie mam żadnego problemu z przyjmowaniem prezentów zawsze staram się rozsiać wici wcześniej, z czego bym była najbardziej zadowolona, a jak nie jestem, to i tak zawsze okazuję radość, żeby nie sprawić przykrości darczyńcy, jeśli coś mi nie podejdzie.. ale najbardziejnajbardziej to lubię dostawać książki.. przyjmuję w każdej ilości Link do komentarza
retrofood Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat Jak to wygląda u Was? Rozwiń Od Redakcji przyjmę każdy prezent z wielkim zadowoleniem.(Od innych zresztą też) Link do komentarza
ifra Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 13 grudnia 2011 u mnie najbardziej nietrafionymi prezentami zawsze były i będą ubrania i biżuteria (łańcuszki, bransolety)... najbardziej ciszyłam się z podstawek do książek, scyzoryka i mp4. podobnie jak molytek zawsze bardzo chętnie przyjmę książki. (tylko trzeba uważać, bo mam ich mnóstwo więc żeby nie dać powtórki ;)) Co roku mam prezenty z których się bardzo cieszę i takich, których nie powinnam dostać, dlatego trudno mi tu jednoznacznie wskazać na "tak" i na "nie" Link do komentarza
TINEK Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 13 grudnia 2011 ja też już rozpuszczam wici, chcę dostać lodówkę do nowego domu, albo drzwi (8 sztuk)ale chyba rózgę dostanęewentualnie ze dwie tony ekogroszku też chętnie przyjmę Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 13 grudnia 2011 zawsze chętnie wszystko co związane z hobby (znaczy wędki, kołowrotki, jest wybór....)No i czapki,skarpety, rękawice na narty......szalik klubowy, no jest w czym wybierać Hobby, sportI coraz częściej mile widziane będą suplementy.Magnez, coś na kojarzenie, coś na koncentrację.....jakiś Biuerlecitin.....Za rok chyba nowe zębyPeruka albo tupecikCoraz większy wybór będzie Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #7 Napisano 13 grudnia 2011 Się zrobił koncert życzeń a miało być ... czego nie lubimy.Ja tak normalnie ... ale całym sercem .. i duszą .. nienawidzę dostawać na Święta rachunków za prąd. A jak na złość, co roku około dwudziestego grudnia, wpada do mnie szary i nijaki człowieczek z takim właśnie prezentem. Powoli zaczynam go właśnie wyglądać ... Szarego Clausa. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 13 grudnia 2011 A ile tam masz na tym rachunku bo ja 3760 zł jeśli cie to pocieszy Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #9 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat Ja tak normalnie ... ale całym sercem .. i duszą .. nienawidzę dostawać na Święta rachunków za prąd. Rozwiń ściemniasz - chodzisz spać coraz wcześniej, nie zużywasz jak wszyscy, bo po "dobranocce" z dzieciorami już zalegasz......Nie możesz sie bać rachunków za elektryczność....ściemniasz.... przynajmniej w dziecinnym Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 13 grudnia 2011 (edytowany) Hm pod choinkę chcialbym dostać coś tak nietypowego że niestety nie mogę napisać ale nadzieję mam że kiedyś dostanę Edytowano 13 grudnia 2011 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #11 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat A ile tam masz na tym rachunku bo ja 3760 zł jeśli cie to pocieszy Rozwiń Nie należę do ludzi, których cieszy cudze większe nieszczęście. Staczają mi moje własne. Nawet jeśli .. nikczemnie małe w porównaniu. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #12 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat Nie należę do ludzi, których cieszy cudze większe nieszczęście. Staczają mi moje własne. Nawet jeśli .. nikczemnie małe w porównaniu. Rozwiń Tomek na spokojnie to jest do kwietnia prognoza z całym sezonem grzewczym ale nie kupuje węgla i nie płace za gaz. Owszem wiem że to tak wygląda ale zaliczki sa ok. Nie mniej jednak dziekuje Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #13 Napisano 13 grudnia 2011 (edytowany) Cytat ściemniasz ... Rozwiń No neee . to nie ja. Za dużo grzywy .... Cytat Tomek na spokojnie to jest do kwietnia prognoza z całym sezonem grzewczym ale nie kupuje węgla i nie płace za gaz. Owszem wiem że to tak wygląda ale zaliczki sa ok. Nie mniej jednak dziekuje Rozwiń Piotru, ja to wszystko wiem, względnie się domyślam .. ale zasadniczo .. wypadamy z tematu ... ;) Edytowano 13 grudnia 2011 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #14 Napisano 13 grudnia 2011 No własnie nie wazne jaki prezent wazne żeby coś dostać to jest najważniejsze. Choć z takich dawnych prezentów to pamiętam jak dostałem walkman z pewexu Jezu to było coś to był rok może 83. Ech.... Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #15 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat No neee . to nie ja. Za dużo grzywy .... Rozwiń ja zawsze wklejam wszędzie swoje korzystniejsze stare.....ale skoro sam się dopominasz.....co nie zmienia faktu ściemniania w dziecinnym Link do komentarza
SRX Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #16 Napisano 13 grudnia 2011 A ja zawsze dostaję to co chcę bo przez cały rok na lodówce wisi lista z prezentami, które chcę i każdy sobie przychodzi i wybiera na różne okazje. Ja tylko wykreślam, jak już dostanę lub sobie kupię i dopisuję nowe. Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 grudnia 2011 Autor Udostępnij #17 Napisano 14 grudnia 2011 Cytat ale zasadniczo .. wypadamy z tematu ... ;) Rozwiń Tak, to prawda Link do komentarza
Jurek23 Napisano 25 lipca 2012 Udostępnij #18 Napisano 25 lipca 2012 Na święta można kupić kosmetyki , coś do ubrania . Najgorszy prezent to chyba skarpetki . A to bardzo często się zdarza . he he . Ale fakt faktem przydają się . Link do komentarza
Magdakowacz Napisano 2 października 2012 Udostępnij #19 Napisano 2 października 2012 Matko i córko wy już o choince myślicie?Ja jeszcze na grzyby chodzę hihih Link do komentarza
Jani_63 Napisano 2 października 2012 Udostępnij #20 Napisano 2 października 2012 Choinkę stawia się co rok... jakoś tak w grudniu Cytat Pomyślałem, że warto powspominać o nietrafionych i trafionych prezentach bożonarodzeniowych. Rozwiń Link do komentarza
bobiczek Napisano 2 października 2012 Udostępnij #21 Napisano 2 października 2012 Ty co! Zamiast tradycjonalista - transformers? Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2012 Udostępnij #22 Napisano 25 października 2012 prawie listopad .... można się zacząć zastanawiać i dzielić wzajemnie spostrzeżeniami , coby sie nie obudzić w grudniu bez pomysłu , albo z takim Link do komentarza
grzegory Napisano 16 listopada 2012 Udostępnij #24 Napisano 16 listopada 2012 najlepszy prezent, który otrzymałem to bilety na koncert! polecam:D Link do komentarza
Fredek Napisano 22 grudnia 2012 Udostępnij #25 Napisano 22 grudnia 2012 Ja zawsze kupuję poprostu kupony do zrealizowania w danym sklepie, w ten sposób obdarowana osoba sama może sobie wybrać co by chciała Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 grudnia 2012 Udostępnij #26 Napisano 22 grudnia 2012 ja bym chciał raz dostać "Zaczarowany ołówek"A później z całą resztą - to już sobie jakoś poradzę Link do komentarza
TINEK Napisano 22 grudnia 2012 Udostępnij #27 Napisano 22 grudnia 2012 Prezes to ma życzenia(by se jakąś autostradę narysował.... albo kałacha na gddkia) Link do komentarza
pomyslove Napisano 17 stycznia 2013 Udostępnij #28 Napisano 17 stycznia 2013 No i co, prezenty w minione święta trafione? Bo nikt się nie chwali... :P Może nie byliście grzeczni? Ja zawsze się cieszę niemal z wszystkiego, co dostanę, sama zawsze ze 2-3 miesiące przed świętami kombinuję z prezentami. Link do komentarza
jeanette_v Napisano 7 grudnia 2013 Udostępnij #29 Napisano 7 grudnia 2013 Ja poproszę o naszyjnik bądź kolczyki Codziennie sprawdzam świąteczną promocję, ciągle coś nowego. Naprawdę jeśli ktoś nie jest do końca pewny co zakupić dla dziewczyny/ żony/ matki biżuteria będzie strzałem w dziesiątkę! Nie znam osoby, która nie byłaby zadowolona, a w Kuźni naprawdę są cudeńka i blisko 4000 różnych wzorów... Link do komentarza
Alinka12 Napisano 16 grudnia 2013 Udostępnij #30 Napisano 16 grudnia 2013 Cytat No i co, prezenty w minione święta trafione? Bo nikt się nie chwali... :P Może nie byliście grzeczni? Ja zawsze się cieszę niemal z wszystkiego, co dostanę, sama zawsze ze 2-3 miesiące przed świętami kombinuję z prezentami. Rozwiń No, ja owszem "kombinuję z prezentami", ale zanim się zabiorę do konkretnych zakupów to jest połowa grudnia albo i dalej I wtedy nie pozostaje mi nic innego jak zakupy przez internet. Szybko, łatwo i wygodnie Może to i wbrew tradycji, ale zawsze pokazuję domownikom co chcę kupić i pytam, czy im się podoba. Tak zrobiłam z bransoletką Shains - pomyślałam, że dla nastoletniej siostry będzie idealna. No i faktycznie nie dość że się jej spodobała bransoletka, to jeszcze poprosiła mnie o zamówienie drugiej męskiej bransoletki dla swojego chłopaka - bo to takie "super romantyczne" jak będą mieć podobne bransoletki ze swoimi imionami (tzn. ona jego imię, a on jej) Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 grudnia 2013 Udostępnij #31 Napisano 16 grudnia 2013 tak na 90% wszystko zamówione. Przesyłki powoli spływają jedna po drugiej Link do komentarza
Redakcja Napisano 17 grudnia 2013 Autor Udostępnij #32 Napisano 17 grudnia 2013 Mamy fantastyczny pomysł na gwiazdkowy prezent! Bon podarunkowy na prenumeratę dowolnego czasopisma z oferty wydawnictwa AVT. Elegancki i piękny, z listem od Świętego Mikołaja, zapakowany w świąteczną kopertę, będzie niebanalnym i zawsze trafionym podarkiem.Więcej informacji: http://ulubionykiosk.pl/bonyPozdrawiamMarcin Link do komentarza
solange63 Napisano 17 grudnia 2013 Udostępnij #33 Napisano 17 grudnia 2013 Cytat tak na 90% wszystko zamówione. Przesyłki powoli spływają jedna po drugiej Rozwiń a dla mnie już też coś masz? Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 grudnia 2013 Udostępnij #34 Napisano 17 grudnia 2013 Cytat a dla mnie już też coś masz? Rozwiń TAK Link do komentarza
solange63 Napisano 17 grudnia 2013 Udostępnij #35 Napisano 17 grudnia 2013 Cytat TAK Rozwiń no to zaczęłam się na serio bać.no i by nie odchodzić od tematu to ja uwielbiam dostawać książki, szczególnie kulinarne, ale nie najbardziej popularne, tylko stare, często zapomniane. nie lubię dostawać perfum. co roku dostaję od teściowej i jeszcze się nie zdarzyło, by ładnie pachniały Link do komentarza
Jani_63 Napisano 17 grudnia 2013 Udostępnij #36 Napisano 17 grudnia 2013 Cytat Może to i wbrew tradycji, ale zawsze pokazuję domownikom co chcę kupić... Rozwiń To w tym roku skarpetek nie będzie? Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 grudnia 2013 Udostępnij #38 Napisano 18 grudnia 2013 Przemyślane prezenty????????? Link do komentarza
anja87 Napisano 17 stycznia 2014 Udostępnij #39 Napisano 17 stycznia 2014 najgorszy prezent? mydło ! :P żartuje mydełko było swietne dosc drogie ale cudowne :P a taki nietrafione to zazwyczaj ciuchy :p Link do komentarza
Przemek_89 Napisano 29 stycznia 2014 Udostępnij #40 Napisano 29 stycznia 2014 książka na przykład:) "Tajemnica Bransoletki" Margo Seila. ale teraz to chyba bardziej dla kobiety na Walentynki;p Link do komentarza
kalina3 Napisano 6 maja 2014 Udostępnij #41 Napisano 6 maja 2014 Bardzo lubię dostawać książki, ale ja akurat jestem prawdziwym bibliofilem. Mój partner natomiast gustuje w wszelakiego rodzaju sprzęcie sportowym. A dla ludzi których mniej znam kupuję karty podarunkowe. Link do komentarza
topico Napisano 26 listopada 2014 Udostępnij #42 Napisano 26 listopada 2014 zawsze mile widziana jest książka:)ja np żonie kupiłem "seksturyste" może coś podłapie i mnie zaskoczy:) Link do komentarza
ultramaryna Napisano 12 kwietnia 2017 Udostępnij #43 Napisano 12 kwietnia 2017 No to grubo, widzę, jesteś bezpośredni. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się