Skocz do zawartości

Forum wolno działa

Recommended Posts

Napisano
  Cytat

Może masz za niski poziom dostępu.
Ja klikając na Ciebie dostaję wszystko podane jak na talerzu icon_biggrin.gif

Rozwiń  

A ja próbując Cie zlustrować icon_lol.gif to nie mogę, wyświetla mi się komunikat o tym falowaniu icon_biggrin.gif
Napisano
  Cytat

A ja próbując Cie zlustrować icon_lol.gif to nie mogę, wyświetla mi się komunikat o tym falowaniu icon_biggrin.gif

Rozwiń  

Rzeczywiście jest problem, poszukam rozwiązania i napiszę, kiedy je znajdę.

Cytat

Nie można przeczytać artykułu w temacie o kolektorach - przynajmniej ja nie mogę.
Wyskakuje takie cóś:

icon_eek.gif

Rozwiń  

Który artykuł? Proszę o link.

Pozdrawiam
Marcin
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
  Cytat

Jak w temacie, tyle, ze nie "wolno działa" a pełźnie dostojnie.

Rozwiń  

"Pełźnie dostojnie" bajbaga ładnie podsumował :-). Niestety jeszcze to potrwa do godziny, ale może i dłużej. Przepraszamy za te utrudnienia i liczymy na Waszą cierpliwość.

Pozdrawiam
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Tak ma byc do piątku? Ale niespodzianka na pasterkę! Moglibyście chociaż jakieś dyżury zorganizować dla technikow. Przecież to już XXI wiek! Trzydzieści dwie minuty oczekiwania na otwarcie strony.
Napisano
no u mnie lepiej, może minuta,dwie
ale i tak jest to bardzo irytujące....
Napisano
No, teraz forum też szaleje, oj szaleje.
Między otwieraniem stronek można się porządnie wysdpać icon_biggrin.gif
Napisano
  Cytat

zalamka.jpg Wiem, widać serwery również wzięły sobie wolne na Święta. Postaram się jak najszybciej przywrócić Forum do życia.

Pozdrawiam
Marcin

Rozwiń  

Przejadły się pewnie. Trzeba poczekać aż się wypróżnią i wszystko się ustabilizuje.

Proponuje format c: ;)
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Co się dzieje w temacie Panel dyskusyjny - przemyślenia o dniu codziennym ?
Nie mogę wejść w ostatnią stronę tematu, w poprzednie strony mogę otworzyć ale nic nie mogę napisać.!!!!!!!!!!!!!!!
Wyświetla mi się komunikat o jakimś zagrożeniu złym oprogramowaniem które zostało ściągnięte czy wklejone z elektrody.
  • 3 tygodnie temu...
Gość mhtyl
Napisano
A ja nie mogłem się doczekać otwarcia tematu aby dać odpowiedni komentarz icon_cool.gif a teraz to już za późno, bo wszystko dobrze funguje
Napisano
mi tam śmiga....

ale faktem jest, żę godzinę temu nie było mnie tutaj...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Od wczoraj nie tyle forum wolno działa, co... nie działa.

A dokładnie: po kliknięciu >>Nowe posty<< za każdym razem dostaję komunikat
- "Nie odnaleziono żadnych wyników. Spróbuj rozszerzyć kryteria szukania. Jeśli szukasz nowych postów od twojej ostatniej wizyty możliwe, że takich nie ma."
Ewentualnie mógłbym w to uwierzyć, gdyby nie fakt że na stronie głównej Forum w zakładce >>Ostatnie posty<< pokazują się nowe wpisy w/g chronologii czasowej.

Drugi problem który występował pod koniec tego tygodnia, jak jeszcze miałem do niego dostęp, to odsyłanie w niektórych tematach do przypadkowego postu (czasami nawet na poprzedniej stronie wątku) po kliknięciu >>Ostatni post<<.

Ma ktoś jeszcze tak pod górkę, czy tylko ja jestem elementem jakiegoś Boskiego planu? icon_cry.gif icon_biggrin.gif

PS.
Wylogowanie się i ponowne zalogowanie nic dało.
Napisano
  Cytat

Od wczoraj nie tyle forum wolno działa, co... nie działa.

A dokładnie: po kliknięciu >>Nowe posty<< za każdym razem dostaję komunikat
- "Nie odnaleziono żadnych wyników. Spróbuj rozszerzyć kryteria szukania. Jeśli szukasz nowych postów od twojej ostatniej wizyty możliwe, że takich nie ma."
Ewentualnie mógłbym w to uwierzyć, gdyby nie fakt że na stronie głównej Forum w zakładce >>Ostatnie posty<< pokazują się nowe wpisy w/g chronologii czasowej.

Rozwiń  

Zdarzało mi się widzieć ten komunikat, ale wystarczyło zaczekać kilka minut i użyć opcję "Wyświetl aktywne tematy z:" (w dolnym prawym rogu) i rozszerzyć zakres wyszukiwania. Czasem, gdy odświeża się stronę "ciasteczka" na forum traktują posty jako przeczytane i nie dają możliwości zobaczenia wyników wyszukiwania nowych postów.
  Cytat

Drugi problem który występował pod koniec tego tygodnia, jak jeszcze miałem do niego dostęp, to odsyłanie w niektórych tematach do przypadkowego postu (czasami nawet na poprzedniej stronie wątku) po kliknięciu >>Ostatni post<<.

Ma ktoś jeszcze tak pod górkę, czy tylko ja jestem elementem jakiegoś Boskiego planu? icon_cry.gif icon_biggrin.gif

Rozwiń  

Moduł "Ostatni post" ze strony głównej odsyła do ostatniego nieczytanego postu a nie ostatniego postu w temacie.

Pozdrawiam
Marcin

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...