-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Widocznie duża rotacja. Nie opłaca się układać pod dachem. Albo złożone pod konkretne zamówienie. Aby kupujący mógł łatwo załadować.
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Vlad, faktycznie to było tanio. Jak na dzisiejsze czasy taka cena z transportem za jakieś 0,9 m3 drewna (głównie kantówki) jest bardzo niska. Mam porównanie na świeżo bo ostatnio kupowałem w kantówki, deski i łaty w grudniu (ciągle coś "dziergam" z drewna). A z łatami to taki paradoks, że potrzeba lepszej jakości materiału na niby drobne, pomocnicze elementy. Do tego kompletnie nie rozumiem dlaczego u mnie w okolicy we wszystkich składach budowlanych łaty leżą na placu nawet niczym nie zabezpieczone od góry. Nawet jak obok stoi prawie pusty magazyn. -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Odbiorca: Kupuję żarówki, cuda za duże pieniądze, a energetyka i tak robi, że płacę coraz więcej. -
Od 1 stycznia 2026 roku zmieniła się cena prądu. Skończyło się mrożenie cen energii elektrycznej dla gospodarstw domowych i wchodzą stawki wynikające z nowych taryfy zatwierdzonych przez URE. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/finanse/a/118432-prad-w-2026-cena-w-dol-do-495-zl-mwh-rachunki-w-gore-przez-dystrybucje
-
Przez Adrian Zbroński · Napisano
Witam. Jak w temacie jestem ciekawy tego projektu, jakie są ogólne odczucia, wady, zalety itp tego domu. Pozdrawiam.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts