daggulka Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #1 Napisano 20 czerwca 2011 tiiia ... zastałam Jolke? Link do komentarza
racer Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #2 Napisano 20 czerwca 2011 jolka leży na intensywnej, zupę gotowała. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 czerwca 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 20 czerwca 2011 Cytat jolka leży na intensywnej, zupę gotowała. to zapytaj .... może basenik... ? Link do komentarza
racer Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #4 Napisano 20 czerwca 2011 Cytat to zapytaj .... może basenik... ? rosół gotowała, to może podać jolce... kaczkę? Link do komentarza
daggulka Napisano 20 czerwca 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 20 czerwca 2011 a może młoteczek? Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #6 Napisano 20 czerwca 2011 Skoro to „psychiatryk” to może z takiego punktu widzenia – zaznaczam, że nie mojego.Teza:Nie bardzo rozumiem, dlaczego „obwiniony” ma się wyżywać na Jolce za zbyt słoną zupę.Jest to zupełnie niezrozumiale – przyjmując założenie, że Jolka została wniesiona (przeniesiona przez próg domostwa) zaraz po ślubie.Uzasadnienie: Sprzęt AGD nie posiada zdolności samo uczenia się, trzeba go lepiej zaprogramować, a nie bezrozumnie dewastować, co jest bardzo kosztowne.Wniosek:„Obwiniony” postąpił bardzo nieracjonalnie, ale być może cierpi na „personifikację sprzętową”. Link do komentarza
acia Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #7 Napisano 20 czerwca 2011 Jezu jak ja się cieszę, że progu przez który mnie przenoszono już nie ma. Przez teraźniejszy sama się wnisłam więc z argumentacji wnoszę iż sprzętem domowym nie jestem... ...CHYBA?! Link do komentarza
ewiq0 Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #8 Napisano 20 czerwca 2011 Cytat Jezu jak ja się cieszę, że progu przez który mnie przenoszono już nie ma. Przez teraźniejszy sama się wnisłam więc z argumentacji wnoszę iż sprzętem domowym nie jestem... ...CHYBA?! to ja mam podobnie....mnie wnoszono o ile pamiętam tylko przez próg sali weselnej więc jeszcze lepiej hihihhi Link do komentarza
daggulka Napisano 20 czerwca 2011 Autor Udostępnij #9 Napisano 20 czerwca 2011 Cytat Skoro to ?psychiatryk? to może z takiego punktu widzenia ? zaznaczam, że nie mojego.Teza:Nie bardzo rozumiem, dlaczego ?obwiniony? ma się wyżywać na Jolce za zbyt słoną zupę. Też w sumie nie rozumiem .... wielkie halo .... raz na rok Jolka chwali się sąsiadce:- Doprowadziłam do tego, że mój stary pali tylko po dobrym obiedzie.- To wspaniale. Jeden papieros na rok jeszcze nikomu nie zaszkodził... Cytat Jest to zupełnie niezrozumiale ? przyjmując założenie, że Jolka została wniesiona (przeniesiona przez próg domostwa) zaraz po ślubie. tak, ale nie bierzesz pod uwagę, że Jolka została oszukana ....!!!!!!!!!!!! słyszałam, jak żaliła się tej samej sąsiadce co wyżej ....- Jolka - to powiedz jak Ci się żyje z tym Twoim chopem po ślubie? (pyta sąsiadka) - a , wiesz- odpowiada Jolka ... wcale nie jest wszystko w porządku , bo jak mówił , że ma małą nieruchomość to byłam pewna , że ma domek na mazurach Cytat Uzasadnienie: Sprzęt AGD nie posiada zdolności samo uczenia się, trzeba go lepiej zaprogramować, a nie bezrozumnie dewastować, co jest bardzo kosztowne. Wniosek:?Obwiniony? postąpił bardzo nieracjonalnie, ale być może cierpi na ?personifikację sprzętową?. No niestety działa to w obie strony .... Jolka także czuje się bardzo zawiedziona .... napisała nawet list:List do serwisu technicznego:W ubiegłym tygodniu zamieniłam CHŁOPAKA na MĘŻAi zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności aplikacjaKWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU.Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzowartościowych programów, takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE,a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacjeKOMPUTER i SPORT.ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMUpo prostu zawiesza system. Uruchomiłam aplikację wsparcia KŁÓTNIA,aby naprawić problem, ale bezskutecznie.Jolka Droga Jolko!Na wstępie pragniemy zwrócić uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietemrozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.Spróbuj wykonać komendę:MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, włączyć ŁZYoraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała, MĄŻ powinienautomatycznie włączyć aplikację BIŻUTERIA i KWIATY.Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzićMĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO.PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnychsytuacjach może włączyć plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3.Cokolwiek byś nie robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.Serwis Techniczny Link do komentarza
retrofood Napisano 26 czerwca 2011 Udostępnij #10 Napisano 26 czerwca 2011 A dzie je siostra przełożona? Link do komentarza
daggulka Napisano 26 czerwca 2011 Autor Udostępnij #11 Napisano 26 czerwca 2011 Cytat A dzie je siostra przełożona? ta .... wielokrotnie? Link do komentarza
retrofood Napisano 26 czerwca 2011 Udostępnij #12 Napisano 26 czerwca 2011 Cytat ta .... wielokrotnie? też! Link do komentarza
daggulka Napisano 26 czerwca 2011 Autor Udostępnij #13 Napisano 26 czerwca 2011 trza jakąś na ochotnika wciągnąć.... Link do komentarza
retrofood Napisano 26 czerwca 2011 Udostępnij #14 Napisano 26 czerwca 2011 Cytat trza jakąś na ochotnika wciągnąć.... Bobiczek ma praktykę... wciągał przecież na członka partii... Link do komentarza
daggulka Napisano 26 czerwca 2011 Autor Udostępnij #15 Napisano 26 czerwca 2011 no to niech bobiczek typuje przełożoną... chyba , ze jakaś jednak na tego ochotnika ... Link do komentarza
retrofood Napisano 26 czerwca 2011 Udostępnij #16 Napisano 26 czerwca 2011 No bo to je tak:Trudy życia jeszcze pestką, kiedy jest się przed czterdziestką.Lecz gdy piąty krzyżyk stuknie,tam coś łupnie, tam coś puknie,tu coś pęknie, tam wysiądzie,wzrok zmętnieje, błędnik zbłądzi,pęcherz puści, wzwód zawiedzie,z hemoroidem trudno siedzieć...W stawach strzyka, w sercu pika,dupa boli po zastrzykach!Szczęka z dziąsłem nie pasuje,klimakterium humor psuje.Gęba zmienia się w rzodkiewkęgdy prostata ściśnie cewkę.Tętno tętni jak sto koni,w uszach dzwon Zygmunta dzwoni...Sypie piach w maszyny tryby,w głowie łupież, w butach grzyby...Jeszcze gorzej jest niewiastom,tu za sucho, tam za ciasno,tu obwisnąć coś potrafi,z tym by trza do mammografii.W krzyżu młotem bólu gruchnie,papierosem z gęby cuchnie!Czas wciąż kradnie brak pamięci,reumatyzm w pałąk skręci.Człek się potknie, coś ukłuje,czasem się jak ZOMBI snuje!Przed oczyma mu ciemnieje,aż do reszty nie zgłupieje.W mózgu śmietnik i badziewie,W końcu NIC już prawie nie wie...Oprócz jednej rzeczy może:ZA ROK BĘDZIE JESZCZE GORZEJ! Link do komentarza
daggulka Napisano 26 czerwca 2011 Autor Udostępnij #17 Napisano 26 czerwca 2011 Cytat tu obwisnąć coś potrafi, o ... to.... to.... znaczy, ze się do leczenia już kwalifikuję.... no nic , trza na gwałt przełożonej szukać... no chyba , że tu kto leczy na etacie .... Link do komentarza
retrofood Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #18 Napisano 27 czerwca 2011 Daga, na pocieszenie wysłałem Ci priva... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 czerwca 2011 Autor Udostępnij #19 Napisano 27 czerwca 2011 i co .... i co.... i co....? cuś cicho na tej patologii ... tffffu ... psychologii trza nam szybko wielokrotnie przełożoną znaleźć .... najlepiej taką z jajem .... Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #20 Napisano 27 czerwca 2011 Niezłe rapy tutaj odchodzą. Yo. Link do komentarza
retrofood Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #21 Napisano 27 czerwca 2011 Cytat Niezłe rapy tutaj odchodzą. Yo. Ty może dochtór? Jedną taką trza przebadać... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 czerwca 2011 Autor Udostępnij #22 Napisano 27 czerwca 2011 przełożonej trza .... to może jaki casting?jakimi kryteriami się będziemy kierować przy wyborze? ja proponuję:- rozmiar uniwersalny 75H- troskliwa , empatyczna , ciepła, wyrozumiała i cierpliwa - musi umieć gotować - i koniecznie bez braków w uzębieniuaaaaa .... no i prowadzić musi umieć... czy o czymś zapomniałam? Link do komentarza
retrofood Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #23 Napisano 27 czerwca 2011 Cytat czy o czymś zapomniałam? Jasne!Musi mieć prawo jazdyi robić tę... no... transfuzję!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 28 czerwca 2011 Autor Udostępnij #24 Napisano 28 czerwca 2011 i jeszcze musi umieć parzyć dobrą kawę.... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 28 czerwca 2011 Udostępnij #25 Napisano 28 czerwca 2011 hmmmm na naszym forum chyba takich cudów nie znajdziemy.... no chyba, że siostra przełożona może być płci przeciwnej......znaczy bobiczek myślę by się nadał.....już przewodniczy partii, to może i by oddziałowi przewodniczył Link do komentarza
racer Napisano 29 czerwca 2011 Udostępnij #26 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat też tak potrafię! Link do komentarza
daggulka Napisano 29 czerwca 2011 Autor Udostępnij #27 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat też tak potrafię! no to mamy zwycięzcę ... pozostaje pogratulować nowemu siostru przełożonemu ... Link do komentarza
retrofood Napisano 29 czerwca 2011 Udostępnij #28 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat no to mamy zwycięzcę ... pozostaje pogratulować nowemu siostru przełożonemu ... wesoły sanitariusz!? Cytat też tak potrafię! a skąd wiesz czy to kawa, czy herbata? Link do komentarza
daggulka Napisano 29 czerwca 2011 Autor Udostępnij #29 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat wesoły sanitariusz!? faktycznie "siostru przełożonu" może być zbyt poważnym stanowiskiem dla tak frywolnego racka .... na pewno lepiej wesoły sanitariusz racek ... Link do komentarza
Jani_63 Napisano 29 czerwca 2011 Udostępnij #30 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat i jeszcze musi umieć parzyć dobrą kawę.... Ooo, skarbonka ... kolejna przydatna cecha Przyłożonej Link do komentarza
bobiczek Napisano 29 czerwca 2011 Udostępnij #31 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat Bobiczek ma praktykę... wciągał przecież na członka partii... konkretnie to wciągał na razie tylko nosem - Cytat no to niech bobiczek typuje przełożoną... typuję tę - która da się przełożyć przez kolano, żeby zebrać na gołą tę, no....., nooooooo - Cytat hmmmm na naszym forum chyba takich cudów nie znajdziemy.... no chyba, że siostra przełożona może być płci przeciwnej......znaczy bobiczek myślę by się nadał.....już przewodniczy partii, to może i by oddziałowi przewodniczył oczywiście ciągle mówimy o Oddziale Zamkniętym............... - Link do komentarza
retrofood Napisano 29 czerwca 2011 Udostępnij #32 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat oczywiście ciągle mówimy o Oddziale Zamkniętym............... - Wyłącznie, Panie Prezesie, wyłącznie!!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 lipca 2011 Udostępnij #34 Napisano 5 lipca 2011 wyłacz mnie, wyłącz mnie.............tak odczytałema to wiesz.......takie niekoleżeńskie jest Cytat Wyłącznie, Panie Prezesie, wyłącznie!!! Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 5 lipca 2011 Udostępnij #35 Napisano 5 lipca 2011 Cytat tak, ale nie bierzesz pod uwagę, że Jolka została oszukana ....!!!!!!!!!!!! słyszałam, jak żaliła się tej samej sąsiadce co wyżej ....- Jolka - to powiedz jak Ci się żyje z tym Twoim chopem po ślubie? (pyta sąsiadka) - a , wiesz- odpowiada Jolka ... wcale nie jest wszystko w porządku , bo jak mówił , że ma małą nieruchomość to byłam pewna , że ma domek na mazurach No Daga a gdzie banda ??? Link do komentarza
Chef Paul Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #36 Napisano 6 lipca 2011 ... też bym się napił ... przecam nie wielbłąd Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #37 Napisano 6 lipca 2011 Pójdę do sołtysa przez dziurę w płocie. Może cuś nakapał... Link do komentarza
Moose Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #38 Napisano 6 lipca 2011 Cytat ... też bym się napił ... przecam nie wielbłąd Jeszcze 2 dni i łykend... Link do komentarza
daggulka Napisano 6 lipca 2011 Autor Udostępnij #39 Napisano 6 lipca 2011 Cytat No Daga a gdzie banda ??? nie wiem ... może mnie już nie lubią ? Cytat Jeszcze 2 dni i łykend... i urlop .... zamierzam w przyszłym tygodniu uskuteczniać terapię światłem ... znaczy słońcem na leżaku , oraz zaawansowaną rehabilitację w formie schylania i prostowania na przemian ze spinaniem pośladów przy pracach ściśle ogrodowych to jeśli chodzi o ciało .... natomiast jeśli chodzi o leczenie psychiatryczno-psychologiczne - nie ma najmniejszego sensu podejmować jakichkolwiek kroków .... nie pomogą.... jakie plany oddziałowo-lecznicze macie na najbliższy weekend? Link do komentarza
Chef Paul Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #40 Napisano 6 lipca 2011 Cytat Jeszcze 2 dni i łykend... ojtam, ojtam ... kawa z miętą, śmietanką i Appleton jest dobra na wszystkie dni tygodnia ;) Cytat ...jakie plany oddziałowo-lecznicze macie na najbliższy weekend? Leżeć po pracy na kanapie, jak "skóra z diabła" ... o kwestiach "dla ciała" nie wspominam ;) Link do komentarza
acia Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #41 Napisano 6 lipca 2011 Ja się odstresowuje, tudzież rozrywam na kursie wyplatania koszy (i nie tylko) oraz układania bukietów i stroików itp... polecam.Takie są efekty: Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #42 Napisano 6 lipca 2011 a ja w sobotę 8 godzin w aucie i potem to już Baltic Baltic Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #43 Napisano 6 lipca 2011 A ja też w sobotę, około 15 godzin w aucie i Chorwacja Link do komentarza
acia Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #44 Napisano 6 lipca 2011 Cytat a ja w sobotę 8 godzin w aucie i potem to już Baltic Baltic Zazdraszczam, ale życzę pogody z tropików wziętej, zimnego piwa, ciepłego morza i rozebranych brązowych umięśnionych facetów do pooglądania (nie wiem jak wygląda małżonek nie widziałam co by nie było że...) Link do komentarza
labas Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #45 Napisano 6 lipca 2011 Cytat A ja też w sobotę, około 15 godzin w aucie i Chorwacja A tam śnieg po kolana Link do komentarza
Chef Paul Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #46 Napisano 6 lipca 2011 Cytat A tam śnieg po kolana ... w razie czego wskoczy do mnie ... śniegu niet ... zresztą nigdy nie było Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #47 Napisano 6 lipca 2011 Czyśta zgłupły??? Z oddziału zamkniętego??? Ale się wom marzy... Siostro! Lewatywę im, lewatywę! Link do komentarza
daggulka Napisano 6 lipca 2011 Autor Udostępnij #48 Napisano 6 lipca 2011 Cytat Czyśta zgłupły??? Z oddziału zamkniętego??? Ale się wom marzy... Siostro! Lewatywę im, lewatywę! ni ma nadal siostry przełożonej , to ja w zastępstwie lecę z wlewką natentychmiast ... zabiorę też na wszelaki wypadek aparaturę do elektrowstrząsów i zestaw do transfuzji ... niestety zabrakło chloroformu ... aaa, i zawołałam lekarza ... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #49 Napisano 6 lipca 2011 Cytat rozebranych brązowych umięśnionych facetów do pooglądania (nie wiem jak wygląda małżonek nie widziałam co by nie było że...) rozebrany....hmmmm czasami bywa brązowy - nigdy umięśniony, jak diety nie trzyma....ale pooglądać innego dlaczego nie etam, to ja na czas wakacji uciekam z odziałupotem namówię kilku innych i oddział będzie wyglądał tak Link do komentarza
daggulka Napisano 6 lipca 2011 Autor Udostępnij #50 Napisano 6 lipca 2011 Cytat potem namówię kilku innych i oddział będzie wyglądał tak ta perspektywa wydaje się bardziej prawdopodobna... ale nic to ... oczywiście porządek zaprowadzimy .... jak trza to trza .... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się