Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Po długiej i męczącej wskutek trwających intensywnych prac przebudowy dróg podróży nareszcie zasiedliśmy w piątkowe popołudnie :smile:
Brak obrazka

wieczorkiem nastąpiło uroczyste przekazanie gaci aci nowej właścicielce - Moose icon_biggrin.gif
Brak obrazka

w sobotni poranek trwały intensywne grupowe prace nad pamiątką dla Redakcji :smile:
Brak obrazka

a potem ...... już oficjalnie - atrakcje ... przyjazd gości i obiad , a następnie rewelacyjny wykład Pana Profesora ... który jednym słowem : wymiótł... icon_biggrin.gif
Brak obrazka

Brak obrazka

Brak obrazka

gorące debaty .... :smile:
Brak obrazka

kolejne atrakcja : do wycia - czyli karaoke .... icon_mrgreen.gif
Brak obrazka

i oczywiście atrakcja wieczoru, czyli .... BALON icon_mrgreen.gif

i ja mam tam wejść ? icon_eek.gif icon_lol.gif
Brak obrazka

no dobra ... niech już będzie .... jak wszyscy to wszyscy .... Redakcja też.... icon_biggrin.gif
Brak obrazka

ale nie skaczemy , nie skaczemy ..... w locie .... icon_lol.gif
Brak obrazka

i po kolei .... niczym owieczki .... icon_lol.gif
Brak obrazka

Brak obrazka

Brak obrazka

ależ te ludziki malutkie ... icon_lol.gif
Brak obrazka

były też atrakcje ruchome .... czyli trampolina .... icon_biggrin.gif
Brak obrazka

i kontynuacja nazajutrz .... icon_lol.gif
Brak obrazka

a potem już tylko ...... powrót ..... i smutek, że już "po" icon_cry.gif
Brak obrazka

DO ZOBACZENIA ..... NASTĘPNYM RAZEM .... icon_wink.gif
Napisano
Ewcia dzisaj to jutro tyle że dzisiaj , dawaj pażausta icon_biggrin.gif , Poza tym jutro będzie futro
Napisano
Cytat

no, to ode mnie... icon_wink.gif

LetKA 2011

wiecznie tam latam z tym glutem - no ale "Palę bo lubię - i nie wstydzę się tego" -icon_smile.gif
muszę autoryzację zdobyć i do Marlborasa" podesłać - może się zrewanżują jakoś, no nie?
Napisano
Cytat

wiecznie tam latam z tym glutem - no ale "Palę bo lubię - i nie wstydzę się tego" -icon_smile.gif
muszę autoryzację zdobyć i do Marlborasa" podesłać - może się zrewanżują jakoś, no nie?

Próbuj Prezesu, może wtedy po przystankach się nie będziesz włóczył ino lemuzynę z kierowcą wzywał szybko... icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Próbuj Prezesu, może wtedy po przystankach się nie będziesz włóczył ino lemuzynę z kierowcą wzywał szybko... icon_wink.gif

ja się nigdy nie włóczyłem w życiu
Ja się zawsze prywatnie zadaję tylko z tymi - kogo lubię, albo polubię..... -icon_smile.gif
Napisano
rewelacyjne masz te foty, Paweł .... i nie wiem jak to sie dzieje , ale na Twoich fotach zawsze jakoś wyglądam i zmarszczek tak nie widać ... nie wiem ... w Photo Shopie obrabiasz? icon_lol.gif
Napisano
Cytat

a gdzie dostanę ten film? icon_smile.gif

no proszę Cię.. niebieski.....

niedługo będzie w kinach icon_lol.gif

zresztą.. moja fota jest w avatarze przecież. tak, jak i Twoja w Twoim icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

no proszę Cię.. niebieski.....

niedługo będzie w kinach icon_lol.gif

zresztą.. moja fota jest w avatarze przecież. tak, jak i Twoja w Twoim icon_biggrin.gif

nie bądź różowy warchlak, bądź motylek i uświadom kolegę!
Napisano
Cytat

od dzisiaj mówię Ci różowa!

Cytat

ja Cie bardzo przepraszam ... ale ta ksywa jest przez Barę dla mnie zarezerwowana od miesięcy ... lat wręcz ... icon_razz.gif

no, nie zdążyłam uprzedzić, że się Daga pogniewa icon_lol.gif

było się na Zlot pofatygować ;)

miło mi icon_mrgreen.gif

swinia-ze-skrzydlami.gif
Napisano
No wiem .. wiem.
;)

Cytat

To ja sobie wszystko pootwierałam i zazdraszczać będę

Sieś .. Ty ptoku ... czasem się tak układa .. ale jak się kiedyś wybierzesz ... sobie odbijesz wszystkie zazdrości ....
Napisano
Cytat

Sieś .. Ty ptoku ... czasem się tak układa .. ale jak się kiedyś wybierzesz ... sobie odbijesz wszystkie zazdrości ....

Nioooo...se chyba zacznę odkładać przy najbliższej sposobności, żeby w 2012-tym całym stadem przylecieć. A co! Odbiję sobie te dwa razy, com trafić nie mogła.
  • 6 lata temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...