Gość gawel Napisano 30 maja 2011 Udostępnij #301 Napisano 30 maja 2011 Cytat jeea - widzę , że czytasz .... będzie mi Ciebie bardzo na zlocie brakowało .... Rozwiń O tak !!!!! Link do komentarza
adam_mk Napisano 30 maja 2011 Udostępnij #302 Napisano 30 maja 2011 DagaZaś mi się pokiełbasiło z kompami!(mam już 5 i nigdy tam, gdzie trzeba!)Kwit mam w kieszeni. Skaner w chałupie a net (chwilowo) w firmie. No, ten komp od emilków...Zaznacz, że poszło...Bo wypchałem dziś...Adam M. Link do komentarza
mysza223 Napisano 30 maja 2011 Udostępnij #303 Napisano 30 maja 2011 Daga plis dopisz mi osobę towarzyszącą - rano przelew zrobię Link do komentarza
Gość gawel Napisano 31 maja 2011 Udostępnij #304 Napisano 31 maja 2011 No Daga ponad 50 dusz zapisanych , dawno nie oddychałaś tą atmosferą Link do komentarza
elutek Napisano 31 maja 2011 Udostępnij #305 Napisano 31 maja 2011 Cytat No Daga ponad 50 dusz zapisanych , dawno nie oddychałaś tą atmosferą Rozwiń dusza - rzecz ulotna, osobiście wolę ciało, jest bardziej... namacalne Link do komentarza
daggulka Napisano 31 maja 2011 Udostępnij #306 Napisano 31 maja 2011 Cytat DagaZaś mi się pokiełbasiło z kompami!(mam już 5 i nigdy tam, gdzie trzeba!)Kwit mam w kieszeni. Skaner w chałupie a net (chwilowo) w firmie. No, ten komp od emilków...Zaznacz, że poszło...Bo wypchałem dziś...Adam M. Rozwiń już o tym rozmawialiśmy , Adasiu ... nie stresuj się - Ty zawsze wpłacasz , i wiem że to zrobiłeś , więc nie kombinuj - zaznaczyłam, że wpłaciłeś... Cytat Daga plis dopisz mi osobę towarzyszącą - rano przelew zrobię Rozwiń ok .... zdążyłeś Cytat No Daga ponad 50 dusz zapisanych , dawno nie oddychałaś tą atmosferą Rozwiń uwielbiam tłumy , uwielbiam jak coś sie dzieje , uwielbiam zlotową atmosferę ... a im więcej dusz tym, lepiej Cytat dusza - rzecz ulotna, osobiście wolę ciało, jest bardziej... namacalne Rozwiń co racja to racja ... z dusza byś nie pogadała ... Link do komentarza
daggulka Napisano 31 maja 2011 Udostępnij #307 Napisano 31 maja 2011 NINIEJSZYM ZAMYKAMY LISTĘ OBECNOŚCI !!!!!!!!!!Do zobaczenia ... już niedługo ... Link do komentarza
mysza223 Napisano 31 maja 2011 Udostępnij #308 Napisano 31 maja 2011 Daga masz potwierdzenie na mailu za osobę towarzyszącą Link do komentarza
daggulka Napisano 31 maja 2011 Udostępnij #309 Napisano 31 maja 2011 Cytat Daga masz potwierdzenie na mailu za osobę towarzyszącą Rozwiń dzięki Link do komentarza
Draagon Napisano 9 czerwca 2011 Udostępnij #310 Napisano 9 czerwca 2011 Witam ponownie.Mnie prawdopodobnie nie będzie. Córka ma zapalenie płuc. Jutro się okaże.Tak wiec z góry jakby co przepraszam. Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2011 Udostępnij #311 Napisano 9 czerwca 2011 Cytat Witam ponownie.Mnie prawdopodobnie nie będzie. Córka ma zapalenie płuc. Jutro się okaże. Rozwiń Trzymam kciuki , Przemek ... Życzę małej szybkiego powrotu do zdrowia ... kurcze - pamiętam Ją w wózeczku rok temu ... takie maleństwo i tak poważna choroba ... daj znać sms , czy dojedziesz ... jeśli nie , to szyja mi się wykręci od oglądania się za Wami ... Link do komentarza
Ciril Napisano 9 czerwca 2011 Udostępnij #312 Napisano 9 czerwca 2011 Cytat Witam ponownie.Mnie prawdopodobnie nie będzie. Córka ma zapalenie płuc. Jutro się okaże.Tak wiec z góry jakby co przepraszam. Rozwiń Hej!!! Trzymam kciukaski, żeby mała szybko wyzdrowiała... Szkoda, że być może w tym roku się nie zobaczymy... ale zawsze będzie następny zlot Najważniejsze zdrowie... Ucałuj od nas swoje dziewczyny baaardzo, baaardzo mocno... Link do komentarza
autorushd Napisano 9 czerwca 2011 Udostępnij #313 Napisano 9 czerwca 2011 Kurcze liczyłem ze będę w krótkich spodenkach a tu trzeba wyciągać kurtkę zimową z szafy Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 9 czerwca 2011 Udostępnij #314 Napisano 9 czerwca 2011 zimową to może nie, ale polar może być wskazany Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2011 Udostępnij #315 Napisano 9 czerwca 2011 Cytat Kurcze liczyłem ze będę w krótkich spodenkach a tu trzeba wyciągać kurtkę zimową z szafy Rozwiń nie będzie tak źle .... w okolicach 20 st .... krótki rękaw biorę i sweter ... Link do komentarza
Ciril Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #316 Napisano 10 czerwca 2011 My przyjedziemy dopiero jutro koło 10... Mamy jeszcze kilka rzeczy do załatwienia pilnych...Aczkolwiek dzisiaj.... dzisiaj jestem w super humorku... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #317 Napisano 10 czerwca 2011 Cytat My przyjedziemy dopiero jutro koło 10... Mamy jeszcze kilka rzeczy do załatwienia pilnych...Aczkolwiek dzisiaj.... dzisiaj jestem w super humorku... Rozwiń Nawet wiem dlaczego jesteś w dobrym Ale nie powiem bo ja jestem w złym Link do komentarza
Ciril Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #318 Napisano 10 czerwca 2011 I tak Aj Law Ju Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #319 Napisano 10 czerwca 2011 Cytat I tak Aj Law Ju Rozwiń U2 Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #320 Napisano 10 czerwca 2011 Cytat Aczkolwiek dzisiaj.... dzisiaj jestem w super humorku... Rozwiń ja też ... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #321 Napisano 10 czerwca 2011 teraz w Ruścu około 13 stopni jest, przemyślcie jeszcze te cieplejsze ubrania Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #322 Napisano 10 czerwca 2011 Cytat teraz w Ruścu około 13 stopni jest, przemyślcie jeszcze te cieplejsze ubrania Rozwiń sweter ciepły spakowałam .... nie będzie tak źle .... Link do komentarza
autorushd Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #323 Napisano 10 czerwca 2011 u mnie przemeblowanie w składzie , córka 3 lata ma gorączkę. Jak jej nie przejdzie to żona z nią zostanie i przyjadę z bobasami 5 i 7 latek Link do komentarza
WAKrysiak Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #324 Napisano 10 czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników i uczestników Zlotu. Wprawdzie zarejestrowałem się dopiero co, ale na pewno Was odwiedzę w tym Ruścu.Jakim cudem?? Współpracuję z firmą Atlas i prowadzę dla niej szkolenia i pokazy praktyczne. Godzina 16 jest zarezerwowania właśnie na spotkanie ze mną i firmą Atlas. Mam nadzieję, że czymś Państwa zainteresuję. Link do komentarza
Draagon Napisano 10 czerwca 2011 Udostępnij #325 Napisano 10 czerwca 2011 Ja też potwierdzam obecność - wprawdzie nie dwudniową jak planowałem ale na kilka godzin wpadnę z familią Link do komentarza
Ciril Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #326 Napisano 11 czerwca 2011 No dobra.... idę do wanny, budzę chłopaków i startujemy... Cieszę się, że Smark nie będzie jedynym dzieckiem i będzie miał się z kin bawić... Pozdrawiam serdecznie Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #327 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat No dobra.... idę do wanny, budzę chłopaków i startujemy... Rozwiń Lubię takie dziouchy, co przed wanną budzą chłopaków... do startowania w tej wannie...a jeszcze lepiej, jakby dziouchy wtedy budziły tylko mnie... Link do komentarza
vega1 Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #328 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat Witam serdecznie wszystkich użytkowników i uczestników Zlotu. Wprawdzie zarejestrowałem się dopiero co, ale na pewno Was odwiedzę w tym Ruścu.Jakim cudem?? Współpracuję z firmą Atlas i prowadzę dla niej szkolenia i pokazy praktyczne. Godzina 16 jest zarezerwowania właśnie na spotkanie ze mną i firmą Atlas. Mam nadzieję, że czymś Państwa zainteresuję. Rozwiń jesteś jakimś klonem Adama? Życzę wszystkim udanej zabawy i owocnego zlotu. Proszę wypić w moim imieniu jednego głębszego Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #329 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat jesteś jakimś klonem Adama? Życzę wszystkim udanej zabawy i owocnego zlotu. Proszę wypić w moim imieniu jednego głębszego Rozwiń Dlaczego tylko jednego??? Ja nie chcę krzywo chodzić!!! Przynajmniej dwa... dzieścia dwa Link do komentarza
vega1 Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #330 Napisano 11 czerwca 2011 faktycznie - brzmi rozsądniej Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #331 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat Dlaczego tylko jednego??? Ja nie chcę krzywo chodzić!!! Przynajmniej dwa... dzieścia dwa Rozwiń A ja nie będę chytrusem, za mnie sobie proszę nie żałować , raz na prawą nóżkę raz na lewą nóżkę itd itp Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #332 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat A ja nie będę chytrusem, za mnie sobie proszę nie żałować , raz na prawą nóżkę raz na lewą nóżkę itd itp Rozwiń Dobra, biorę Cię do załogi... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #333 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat Dobra, biorę Cię do załogi... Rozwiń A kolega miał raz na jedną nóżkę raz na drugą a widzę że zamiast na nóżki to pomylił i na rączki bo mimo zlotu dalej na łamach forum się udziela Prawidłowa postawa prawdziwego forumowicza- TAK TRZYMAĆ! Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #334 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat A kolega miał raz na jedną nóżkę raz na drugą a widzę że zamiast na nóżki to pomylił i na rączki bo mimo zlotu dalej na łamach forum się udziela Prawidłowa postawa prawdziwego forumowicza- TAK TRZYMAĆ! Rozwiń To nie "ja miałem". Ja tylko radziłem, bo pionu potrzebuję wybitnie.Jutro będę miał prawdziwe zawody, a nie "treningi" na zlocie... Link do komentarza
WAKrysiak Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #335 Napisano 11 czerwca 2011 Klonem nie jestem. Ten awatar przylgnął do mnie na forum branżowym dla glazurników, z racji mojego mądrowania się na różne tematy. Ja byłem w pracy i cóż musiałem pożegnać towarzystwo, które dopiero się rozkręcało. Trudno. Jutro też czekają mnie obowiązki, trzeba było wracać. Pozdrawiam wszystkich z LetKi. Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #336 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat Klonem nie jestem. Ten awatar przylgnął do mnie na forum branżowym dla glazurników, z racji mojego mądrowania się na różne tematy. Ja byłem w pracy i cóż musiałem pożegnać towarzystwo, które dopiero się rozkręcało. Trudno. Jutro też czekają mnie obowiązki, trzeba było wracać. Pozdrawiam wszystkich z LetKi. Rozwiń Ale wyglądasz jak mlodszy brat Adasia Nikt tu o klonie nie mówi!PS. Tylko nie wymadrzaj się o instalacjach elektrycznych... Link do komentarza
autorushd Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #337 Napisano 11 czerwca 2011 Kolega miał bardzo fajny wykład o fugach i klejeniu płytek na zewnątrz. Musze zmartwić moją mamę ze schody które zrobiła kilka dni temu są spei.... niestety :( Tak to się kończy jeśli jedynym kryterium jest cena :( Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #338 Napisano 11 czerwca 2011 Cytat To nie "ja miałem". Ja tylko radziłem, bo pionu potrzebuję wybitnie.Jutro będę miał prawdziwe zawody, a nie "treningi" na zlocie... Rozwiń Chciałem powiedzieć,że zamiast nóżkami wywijać na parkiecie to wywijasz paluszkami po klawiaturze Jak to mówią praktyka czyni mistrza, czyli MISTRZU praktykuj dziś abyś na zawodach wstydu nie przyniósł No to Jan Sebastian BAAAAAAAAAAACH !!!!!! Link do komentarza
Ciril Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #339 Napisano 11 czerwca 2011 Jest kilku wielkich nieobecnych,,, Retro, Labas, coolibeer, mandi, dzempel - brakuje Was tu ogromnie...Vega, Mysza... załuję, że nie mogłam Was poznać osobiście...Serdecznie dziękuję za zabawę wszystkim zlotowiczom, ale kilku w szcególności:Bajbagak,TrzyLwy i Lwicy , Moose, Bobiczek, Querqus( - nie wiem czy dobrze napisałam), Elutek, Tinek (wybacz mi ten taniec i dziękuję za uspokojenie Smarka), Bara - doznania na jednym krzesełku - niezapomniane, Draagon, Coulignon, abdom, Piczman... matko kogo na gorąco nie wymieniłam - serdecznie przeprasza...REDAKCJO DROGA NASZA - pełen szacun i wielkie dzięki!!!HAWK! Pora spać... Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2011 Udostępnij #340 Napisano 11 czerwca 2011 Och Cyrylka, ja też żałuję, że tym razem nie śpiewaliśmy razem... Link do komentarza
dzempel Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #341 Napisano 12 czerwca 2011 Ula -byłam z Wami duchem Link do komentarza
Moose Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #342 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Serdecznie dziękuję za zabawę wszystkim zlotowiczom, ale kilku w szczególności... Rozwiń Ula ajlawju POZDRAWIAM ŁYKENDOWYCH WSPÓŁBIESIADNIKÓW I REDAKCJĘ. BYŁO HMMM... JAK ZWYKLE FANTASTYCZNIE Link do komentarza
ewiq0 Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #343 Napisano 12 czerwca 2011 to i ja dziękuję wszystkim współbiesiadnikom :( smutno mi..... Link do komentarza
r-32 Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #344 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat to i ja dziękuję wszystkim współbiesiadnikom :( smutno mi..... Rozwiń Ty już sie nie maż ...było ok. .. bydzie tylko lepiej .. ...ino kaj te moje brele ... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #345 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Ty już sie nie maż ...było ok. .. bydzie tylko lepiej .. ...ino kaj te moje brele ... Rozwiń jaki brele....posiłeś kajś?? no my ich nie wzionli....jak Klaudyja....musicie przyjechać wszyscy, co sie pobawiom i mój ancymon zmaże wina nie pożegnania się z najlepszą koleżanką Link do komentarza
Yeti1 Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #346 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat Ty już sie nie maż ...było ok. .. bydzie tylko lepiej .. ...ino kaj te moje brele ... Rozwiń Trzeba było po polsku pytać, to by ci je ktoś oddał, a tak to cię nie zrozumieli Rano w niedzielę pytałem kto zgubił okulary (przyciemniane, małe, w metalowych oprawkach), ale może wtedy ty mnie dla odmiany nie rozumiałeś - o brele nie pytałem Zostały się na stole przed wejściem do sali konferencyjnej (tam gdzie pokaz tańców się odbywał). Zadzwoń do p. Osińskiej - może przechowa do kolejnej Letki Link do komentarza
daggulka Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #347 Napisano 13 czerwca 2011 o , tak przy okazji .... jakby ktoś przez przypadek zgrzytnął z wyposażeniem takie płyty (czteropak )to zaznaczam, iż moje są , a Trzylwy będzie niepocieszony jak się nie znajdą... niestety nie pamiętam, gdzie rzuciłam - wiec mogły leżeć wszędzie ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #348 Napisano 13 czerwca 2011 Ja jeszcze podejde może dzisiaj i sie popytam czy gdzies sie nie znalazły Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #349 Napisano 13 czerwca 2011 A jeśli ktoś zabrał ... celowo .. to liczysz, że się przyzna?Cel może być w miarę dowolny, przywłaszczyć bo się bardzo podoba, lub przywłaszczyć żeby unicestwić ... Link do komentarza
daggulka Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #350 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat Ja jeszcze podejde może dzisiaj i sie popytam czy gdzies sie nie znalazły Rozwiń już pytałam Pani Tereski - nigdzie się Jej nie obiły o oczy ... ale może po naszym wyjeździe gdzieś znalazła.... więc - będę dźwięczna bardzo ... Cytat lub przywłaszczyć żeby unicestwić ... Rozwiń trza było od razu powiedzieć, że zgrzytnąłeś.... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się