Skocz do zawartości

GDZIE KulKA?

Recommended Posts

Napisano
Cytat

no to chyba pójdę tyralierą, stary sprawdzony sposób na uniknięcie obrażeń

to tylko sposób na uniknięcie śmiertelnych obrażeń. Całkowicie obrażeń uniknąć się nie da.
Ale, skoro koza tego warta...
Napisano
Cytat

Maciek ... trza było tego nie pisać.... icon_lol.gif
choć ja oczywiście zamierzam z zaległego zaproszenia niezrealizowanego rok temu skorzystać icon_mrgreen.gif

Właśnie wróciłem, tzn naprawiłem bramę i furtkę, zatrzasnąłem wszystko, a na dodatek do pilnowania domostwa wypuściłem kota i psa icon_razz.gif icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Kolegi to Ci nie szkoda?

Koledze znajdziemy cosik innego icon_rolleyes.gif

Cytat

boi się wychowywać takiego piekielnego pomiotu

labas
to wywieś jeszcze tabliczkę z napisem Zaraza
ino koniecznie dodaj pod spodem nie podpalać, samo przejdzie

icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Właśnie wróciłem, tzn naprawiłem bramę i furtkę, zatrzasnąłem wszystko, a na dodatek do pilnowania domostwa wypuściłem kota i psa icon_razz.gif icon_lol.gif

kurcze .... wygląda , że ja też się nie przedrę..... icon_lol.gif
Napisano

Do Wszystkich kuligowców
Jak będziecie dojeżdzać do ośrodka to nie pchajcie się przez główne wejście, (jest po lewej stronie drogi i po schodach pod górkę), tylko objedźcie ośrodek (za ostatnim budynkiem w lewo i znów w lewo w bramę).
Jest tam parking i można wejść tylnym wejściem - bez złośliwych komentarzy proszę icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Do Wszystkich kuligowców
Jak będziecie dojeżdzać do ośrodka to nie pchajcie się przez główne wejście, (jest po lewej stronie drogi i po schodach pod górkę), tylko objedźcie ośrodek (za ostatnim budynkiem w lewo i znów w lewo w bramę).
Jest tam parking i można wejść tylnym wejściem - bez złośliwych komentarzy proszę icon_biggrin.gif

znaczy od tyłu zwyczajnie? icon_lol.gif
dobra, dobra ..... miało być bez komentarzy ..... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

boi się wychowywać takiego piekielnego pomiotu

labas
to wywieś jeszcze tabliczkę z napisem Zaraza
ino koniecznie dodaj pod spodem nie podpalać, samo przejdzie

Albo KWARANTANNA - do odwołania icon_wink.gif
Napisano
Witam wszystkich łobecnych i noełobecnych...
Wieści mam mocno wujowe icon_evil.gif
W zeszłym tygodniu Justka miała anginę - dzisiaj poszła do szkoły. Od soboty Aga gorączkuje - dzisiaj się z nią do lekarza wybrałam - urwawszy się z pracy na 2 godziny - no i oczywiście angina icon_sad.gif. Koło 16 miała 40 stopni na osi. Noszszsz kurna załamka!
Na dodatek wew robocie ciężka porażka, przestałam liczyć na urlop piątkowy icon_sad.gif. A jak przyjadę w piątek po nocy to nart ze sobą wlec nie zamierzam bo w sobotę to tylkow kolejkach się stoi a nie jeździ. A w niedzielę to o 15 cza wracać a nie na narty się pchać!
No wcurwa - jak to Siwy mawia - mam giganta, no!!
Napisano
Bara .... łączę się w bólu ......
ale wierzę, ze się odmieni - jeszcze 3 dni .... zobaczysz , dziewczynom zrobi się lepiej - a z robotą też się wyrobisz .... ja w Ciebie wierzę..... nie ma opcji , żebyś tak zapierniczając - nie dała rady .... kto jak nie Ty, hę?
Napisano
Cze SISTEROWA icon_wink.gif
A jużeś mnie wystrachała, że wcale nie przyjedziesz...icon_sad.gif
Wisz... na razie to tak ciepło, że te narty i tak nie są potrzebne... icon_twisted.gif
Napisano
Cytat

-(. A jak przyjadę w piątek po nocy to nart ze sobą wlec nie zamierzam bo w sobotę to tylkow kolejkach się stoi a nie jeździ.

Kolejek nie będzie, uwierz.
Napisano
Cytat

Joł... U mnie Slubny chory i Smark tez chory... Szpital w chałupie... Mam nadzieje ze ich wykuruje co by małego z babcia zostawic...

u Baru wszystkie 4 gwiazdy zachorowały .... na domiar złego "wyszły" u Niej inne komplikacje .... ale ja jestem dobrej myśli i wierzę i w Barę i w Ciebie , Ulcia - dacie radę ... icon_rolleyes.gif icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Ja też „prądkuję”

icon_biggrin.gif (od razu przepraszam za prostackie skojarzenie i czepianie się zwykłego przejęzyczenia)
Dobrze, że ze Smoczycą jedziesz, to może jakoś razem zaradzicie.
Napisano
Cytat

Ja też „prądkuję” – ale nie zamierzam się poddawać. icon_mrgreen.gif

Najwyżej będę jechał wolniej – tylko między atakami kaszlu. icon_cool.gif :smile:

jak trza będzie Cie reanimować - krzycz , będę siedzieć obok ... icon_biggrin.gif

Cytat

icon_biggrin.gif (od razu przepraszam za prostackie skojarzenie i czepianie się zwykłego przejęzyczenia)
Dobrze, że ze Smoczycą jedziesz, to może jakoś razem zaradzicie.

icon_razz.gif

Cytat

No bo ja naprawde nie wiem z jakimi swiniami sie Slubny zadawał, ze chrumkac zaczał...

zapytaj .... niewykluczone , że Ci powie ... icon_lol.gif

Napisano
Cytat

od razu przepraszam za prostackie skojarzenie i czepianie się zwykłego przejęzyczenia

No zwykłe to ono (przejęzyczenie) nie jest. icon_mrgreen.gif

A z Dagą to tylko trochę ponad 100km, a 300 niestety solo. icon_rolleyes.gif
Napisano
icon_wink.gif

Cytat

Joł... U mnie Slubny chory i Smark tez chory... Szpital w chałupie... Mam nadzieje ze ich wykuruje co by małego z babcia zostawic...

Cyrylu, siostro ma bliźniacza, wytłumacz proszę, że Twój małżonek nie ma świnki, tylko się wziął i bezczelnie przeziębił.
Bo powstały pewne wątpliwości w tej kwestii.
Napisano
Cytat

jak trza będzie Cie reanimować - krzycz , będę siedzieć obok ... icon_biggrin.gif
.....

to nie krzyczeć, tylko drugą kierownicę zamontować

tylko broń Cię Panie Boże w tym samym warsztacie, co się klimą zaopiekowali
Napisano
Cosik dzisiaj zastój forumowy czy cós??
Jutro popierdzielam w robocie jeno na drugą zmianę - na pierwszej siedzę w chałpie robiąc za służbę zdrowia. I już se wymyśliłam, że w ramach tej właśnie służby zdrowia rozbiorę choinki w chałpie, odmrożę zamrażarkę - tą w lodówce, se poodkurzam i może nawet podłogę zmyję... Kto wie??? Plany mam szczytne, a co z nich wylizie to obaczym.
Natenczas udaję się na nocny odpoczynek...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...