daggulka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 26 września 2010 Na wstępie bardzo chciałam podziękować REDAKCJI w imieniu wszystkim forumowiczów uczestniczących w Jeśce za materiały konferencyjne ..... każdy otrzymał koszulkę i kubeczek z logiem , dostaliśmy także baner na tle którego zrobiliśmy zdjęcie ..... mam nadzieję, że Trzylwy szybko sie ogarnie i wklei .... Przede wszystkim podziękowania należą się Ciril za zorganizowanie zlotu , poświęcenie czasu i energii ..... Dziękuję także Depiemu za odebranie materiałów z Redakcji i dostarczenie na spotkanie .... oraz Piczmanowi za wykonanie identyfikatorów ..... i jeszcze tajemniczej osobie która tradycyjnie już pomogła nam z finansami ... no i oczywiście Labasowi i Basi za pycha oscypki ... No to ...... zaczynam swoją fotorelację ...... mam nadzieję, że pojawią się także kolejne bądź chociaż foty ... Podróż na zlot odbyłam z Xavieerem - już tradycyjnie , w końcu mieszka 10 km ode mnie ... dziękuję Mu za transport i przepraszam za piątkową podróżną jędzowatość ... Podróż zaczęła się w piątkowy poranek - przygodą ..... w Katowicach padł na amen akumulator .... straciliśmy tam półtorej godziny . Po uporaniu się z awarią ruszyliśmy w dalszą podróż , odwiedzając po drodze Yeti1 - tu podziękuję Jemu i Mirusi za gościnę , napasienie i pokazanie tego cudu jakim jest Ich posesja .... coś pięknego ..... Na miejsce zlotu dotarliśmy późno ponieważ pobłądziliśmy zdeczko po drodze ..... było już ciemno , a ludziska zgrupowali się na zewnątrz - pogoda była sprzyjająca ..... siedzieliśmy do późna gadając do upadłego , były śpiewy i gitarra ..... W sobotę dotarło jeszcze kilka osób ..... będąc w komplecie około godziny 16 zaczęliśmy oficjalną część spotkania ......catering to arcydzieło ....po obiedzie każdy został wyposażony w koszulkę i kubek z logiem BD .....ponieważ pogoda była bajeczna a widoki boskie i bardzo zielone .... część czasu spędziliśmy na zewnątrz ....a potem ...... tańce , pogadańce, żarty , radość ze spotkania ...... Zlot, zlot i po zlocie ....... już nie mogę doczekać się kolejnego .Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę..... Link do komentarza
Baru Napisano 26 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 26 września 2010 Miałam nie zanieczyszczać wewontku wpisem... alem nie dała rady... Buuuuuuuuuu... czemu mnie z Wami nie było???A wypiliśta chociaż me zdrówko?? Link do komentarza
daggulka Napisano 26 września 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 26 września 2010 Cytat Miałam nie zanieczyszczać wewontku wpisem... alem nie dała rady... Buuuuuuuuuu... czemu mnie z Wami nie było???A wypiliśta chociaż me zdrówko?? Rozwiń jakieś toasty leciały ...... ale powiem szczerze , że paszcza mi się nie zamykała z gadulstwa co oznacza , ze jednocześnie sobie zagłuszałam to co inni gadali ..... pytaj tych co mało mówią ..... o, Trzipsy jeno sie z reguły gapi tym swoim prokuratorskim wzrokiem ..... On pewnie bedzie wiedział..... Link do komentarza
adam_mk Napisano 26 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 26 września 2010 Takie zrobiłem bladym świtem...Adam M. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #5 Napisano 26 września 2010 Cytat jakieś toasty leciały ...... ale powiem szczerze , że paszcza mi się nie zamykała z gadulstwa co oznacza , ze jednocześnie sobie zagłuszałam to co inni gadali ..... pytaj tych co mało mówią ..... o, Trzipsy jeno sie z reguły gapi tym swoim prokuratorskim wzrokiem ..... On pewnie bedzie wiedział..... Rozwiń Z toastów to zapamiętałem tylko "Za spotkanie", "Zdrowie aci" ii "No to siup". Ale za baru i pozostałych, co chcieli a nie mogli, zdrowie nadwyrężano permanentnie i z dużym zaangażowaniem, wszelako bez werbalizowania. Link do komentarza
Baru Napisano 26 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 26 września 2010 (edytowany) Moi drodzy!!Chciałam rzec, że przeginacie!! Czekam na te zdjęcia i czekam, a Wy se w kule najnormalniej lecicie!! Ileż można budować napięcie?!?! Edytowano 26 września 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #7 Napisano 26 września 2010 Ta daaaam Link do komentarza
Baru Napisano 26 września 2010 Udostępnij #8 Napisano 26 września 2010 Cytat Ta daaaam Rozwiń Noooo!!Masz szczęście! Adaś!!Masz w końcu zdjęcie, na którym Cię widać!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #9 Napisano 26 września 2010 Cytat mam nadzieję, że Trzylwy szybko sie ogarnie i wklei .... Rozwiń Link do komentarza
cieszynianka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #10 Napisano 26 września 2010 Cytat Ta daaaam Rozwiń Trzylwy, jesteś wielki (jak zwykle ) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #11 Napisano 26 września 2010 Publiczne wypominanie tuszy jest delikatnym nietaktem. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #12 Napisano 26 września 2010 Cytat Publiczne wypominanie tuszy jest delikatnym nietaktem. Rozwiń Toż ja nie o tym A tusza Twoja to tak na prawdę jest dość mizerna w zestawieniu z niektórymi okazami (tu myślę o Mojej Większej Połowie, żeby było jasne i żeby nikt się urażony nie poczuł ). Link do komentarza
Baru Napisano 26 września 2010 Udostępnij #13 Napisano 26 września 2010 (edytowany) Cytat Toż ja nie o tym A tusza Twoja to tak na prawdę jest dość mizerna w zestawieniu z niektórymi okazami (tu myślę o Mojej Większej Połowie, żeby było jasne i żeby nikt się urażony nie poczuł ). Rozwiń Soory Lwie, ale Większa Połowa Cieszki jest zdecydowanie więsza od Ciebie i z tym nie ma co dyskutować... Edytowano 26 września 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #14 Napisano 26 września 2010 Dobranoc Odeśpijcie intensywny weekend, a jutro musowo relacja Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #15 Napisano 27 września 2010 Cytat Odeśpijcie intensywny weekend, a jutro musowo relacja Rozwiń Weekend odespany ... ale nie odczarowany .... jeszcze ..... tak do tyłu z tydzień bede chodzić na pewno - jak zwykle ..... z nadmiaru wrażeń ..... dziś "tylko" zapomniałam dziecku zabrać tornistra do szkoły oraz przegapiłam zjazd na drodze która uczęszczam od 2 lat dwa razy dziennie ..... zabieram się za zgrywanie fot ... a potem dam linka .... acha ... wszystkie mam dawać ? te niecenzuralne z warunkami Ciril także? Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #16 Napisano 27 września 2010 Cytat Weekend odespany ... ale nie odczarowany .... jeszcze ..... tak do tyłu z tydzień będę chodzić na pewno - jak zwykle ..... z nadmiaru wrażeń ..... dziś "tylko" zapomniałam dziecku zabrać tornistra do szkoły oraz przegapiłam zjazd na drodze która uczęszczam od 2 lat dwa razy dziennie ..... zabieram się za zgrywanie fot ... a potem dam linka .... acha ... wszystkie mam dawać ? te niecenzuralne z warunkami Ciril także? Rozwiń No jasssny gwint!!To co Wyście tam wszyscy wyprawiali, hę?? Wszystkie zdjęcia kcem!! Niecenzuralne tyż!! Szczerbata napewno nie będzie miała nic przeciwko... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #17 Napisano 27 września 2010 Cytat No jasssny gwint!!To co Wyście tam wszyscy wyprawiali, hę?? Wszystkie zdjęcia kcem!! Niecenzuralne tyż!! Szczerbata napewno nie będzie miała nic przeciwko... Rozwiń no dobra , dobra ... tylko chyba wyczerpałam limit na imageshack .... wgrałam 50 i dalej ni hu hu .... piernicze - zakładam drugie konto , wszak foty być mają ..... jeno zajmie mi to więcej czasu niż planowałam .... a tu w międzyczasie pracować trza ... albo chociaż stwarzać pozory ... Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #18 Napisano 27 września 2010 No to dawaj te 50!!! Bo mnie tu skręci!!!! Link do komentarza
Piczman Napisano 27 września 2010 Udostępnij #19 Napisano 27 września 2010 Foty niezłe.Miło się ogląda Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #20 Napisano 27 września 2010 Cytat Foty niezłe.Miło się ogląda Rozwiń Ale maaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłoooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 września 2010 Udostępnij #21 Napisano 27 września 2010 Cytat Foty niezłe.Miło się ogląda Rozwiń A gdzie Ty je widzisz?p.s. Piczmanie, kierowca mi zameldował właśnie, że trasę robi z odwrotnej strony niż zakładałem. Powinien być ze dwie godziny wcześniej niż informowałem. Jeśli nie będziesz mógł podjechać, to już wymyslaj jakieś miejsce gdzie będzie można paczkę dla Ciebie zostawić. Nie wiem, stacja benzynowa jakaś, bar przy drodze ... no coś wykombinuj. Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #23 Napisano 27 września 2010 Cytat wymyslaj jakieś miejsce gdzie będzie można paczkę dla Ciebie zostawić. Rozwiń U mnie?? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #24 Napisano 27 września 2010 pytanie zasadnicze : gdzie szybko i bezproblemowo można zrobic album zawierający kole 80 zdjęć?imageshack nie chce ze mną współpracować na żadnym z kont ... wylogowuje co chwile ... awaria jakas ... od wczoraj tak maja .... trza mi czegoś innego szukać ... o Fotosiku zapomnijcie .... to gdzie? Link do komentarza
molytek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #25 Napisano 27 września 2010 Picasa? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 września 2010 Udostępnij #26 Napisano 27 września 2010 Potwierdzam, na Googlach nie ma problemów. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #27 Napisano 27 września 2010 Cytat Potwierdzam, na Googlach nie ma problemów. Rozwiń Ty , patrz ... nawet tam kiedyś coś korzystałam, bo login mam .... ech , ta dalekoposunieta zależna od wieku skleroza ... dobra ... to działam .... Tomek .... tam się pozmieniało ... jak tam teraz album zrobić ? masz gg ? możesz mnie poprowadzić ? 1709458 - moje pracowe .. jak masz , to napisz .... Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #28 Napisano 27 września 2010 Cytat Ty , patrz ... nawet tam kiedyś coś korzystałam, bo login mam .... ech , ta dalekoposunieta zależna od wieku skleroza ... dobra ... to działam .... Tomek .... tam się pozmieniało ... jak tam teraz album zrobić ? masz gg ? możesz mnie poprowadzić ? 1709458 - moje pracowe .. jak masz , to napisz .... Rozwiń Ino pierdziutko!!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #29 Napisano 27 września 2010 Cytat Ino pierdziutko!!!!! Rozwiń Bara ... ja tu juz ledwo żyje .... z telefonem u twarzy siedze non stop ... party line po tym urlopie piątkowym ... do tego miałam włamnanie do łazienki firmowej i demolke .... moment , sie ogarne i zrobie .... Tomek mi pisze na gg ... mi pomoże ... moemento ino .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #30 Napisano 27 września 2010 Cytat Bara ... ja tu juz ledwo żyje .... z telefonem u twarzy siedze non stop ... party line po tym urlopie piątkowym ... do tego miałam włamnanie do łazienki firmowej i demolke .... moment , sie ogarne i zrobie .... Tomek mi pisze na gg ... mi pomoże ... moemento ino .... Rozwiń Jak to włamanie??? do łaaazieeenkiii?????????????. Ja pierdykam ale jazda a co ukradli szczotkę do kibla??? albo może sam wcet Albo może kogoś przycisnęło po prostu Link do komentarza
retrofood Napisano 27 września 2010 Udostępnij #31 Napisano 27 września 2010 Tylko mie też dajta linka do tych zdjęciów. Ja ta se jeno popacze, rozsyłał nie byndem. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #32 Napisano 27 września 2010 Cytat Jak to włamanie??? do łaaazieeenkiii?????????????. Ja pierdykam ale jazda a co ukradli szczotkę do kibla??? albo może sam wcet Albo może kogoś przycisnęło po prostu Rozwiń podpalone co się dało , strzykawki i flaszki po kątach .... nieważne ... mam naprawdę fajne zdjęcia , ale musicie dać mi troche czasu .... sorki z góry ... Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #33 Napisano 27 września 2010 Cytat podpalone co się dało , strzykawki i flaszki po kątach .... nieważne ... mam naprawdę fajne zdjęcia , ale musicie dać mi troche czasu .... sorki z góry ... Rozwiń Znaczy bez Ciebie se imprezkę zrobili... Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #34 Napisano 27 września 2010 Cytat Znaczy bez Ciebie se imprezkę zrobili... Rozwiń Tego nikt nie może być pewien... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #35 Napisano 27 września 2010 proszszsszszzz.... jesli sie któreś powtarzają, to przepraszam .... urwanie mam dziś ... wszystkiego nie tylko łba ... więc mogą się zdarzyć jakies anomalie w tym co właśnie poczyniłam http://www.garnek.pl/dagulka/a Link do komentarza
Piczman Napisano 27 września 2010 Udostępnij #36 Napisano 27 września 2010 Ciekawe kto Ciril za ,,,,, trzyma Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #37 Napisano 27 września 2010 Cytat Ciekawe kto Ciril za ,,,,, trzyma Rozwiń Noooo ja myyyślęęęę... że lepiej nie wnikajmy w te szczegóły... bo się Tomek jeszcze wkurzy, kolegów po fachu sprowadzi i wylezie szydło z wora!!Piczman!A Twoje zdjęcia to gdzie???? Link do komentarza
Piczman Napisano 27 września 2010 Udostępnij #38 Napisano 27 września 2010 To ty nic nie wiesz ?Aparatu zapomniałem z domu Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #39 Napisano 27 września 2010 Cytat To ty nic nie wiesz ?Aparatu zapomniałem z domu Rozwiń Powiedz, że se jaja ze mnie robisz!! Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #40 Napisano 27 września 2010 Cytat Powiedz, że se jaja ze mnie robisz!! Rozwiń nie robi , sklerotyk jeden ..... Królik .... foty dawaj ..... prędziutko .... Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #41 Napisano 27 września 2010 Cytat nie robi , sklerotyk jeden ..... Rozwiń Boszszsz... no paczpani!! Taki młody i już sklerotyk!!Królik!Daaajeeeszszsz... Link do komentarza
elutek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #42 Napisano 27 września 2010 Cytat Boszszsz... no paczpani!! Taki młody i już sklerotyk!! Rozwiń to pewnie od tej diety... Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #43 Napisano 27 września 2010 Cytat to pewnie od tej diety... Rozwiń Nie inaczej... Bo niby skąd inąd?? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #44 Napisano 27 września 2010 Cytat Nie inaczej... Bo niby skąd inąd?? Rozwiń z kontowni? Link do komentarza
adam_mk Napisano 27 września 2010 Udostępnij #45 Napisano 27 września 2010 Ta fotka mi się podoba.... Jak zwykle - tyłem...http://picasaweb.google.pl/tomkwas/JesKA20...272947791766034Te aparaty chyba specjalnie polują na mój rewers i profile....Adam M. Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #46 Napisano 27 września 2010 Cytat Ta fotka mi się podoba.... Jak zwykle - tyłem...http://picasaweb.google.pl/tomkwas/JesKA20...272947791766034Te aparaty chyba specjalnie polują na mój rewers i profile....Adam M. Rozwiń Obejrzałem resztę zdjęć i faktycznie... Jak już gdzieś Jesteś to tyłem, a jak już przodem, to niby przypadkiem Zasłaniasz twarz ręką. Czy Ty czasem w swojej szerokiej karierze zawodowej nie Otarłeś się o tzw. Służby? Link do komentarza
cieszynianka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #47 Napisano 27 września 2010 Coraz bardziej mi żal Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Autor Udostępnij #48 Napisano 27 września 2010 Królik ..... ja sobie chyba do Ciebie jutro zadzwonię i sobie Ciebie wypożyczę ...... kaj som foty, hę? Cytat Coraz bardziej mi żal Rozwiń mnie też .... że było i minęło .... nadal chcę wehikuł czasu .... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #49 Napisano 27 września 2010 Cytat Królik ..... ja sobie chyba do Ciebie jutro zadzwonię i sobie Ciebie wypożyczę ...... kaj som foty, hę? mnie też .... że było i minęło .... nadal chcę wehikuł czasu .... Rozwiń Jak go znajdziesz, to mnie zabierz ze sobą Link do komentarza
brzoza Napisano 27 września 2010 Udostępnij #50 Napisano 27 września 2010 Cytat Coraz bardziej mi żal Rozwiń "Dawne życie poszło w dal,dziś na zimę ciepły szal,tylko koni, tylko koni, tylko koni żal.Dawne życie poszło w dal,dziś pierogi, dzisiaj bal,tylko koni, tylko koni, tylko koni żal ..." Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się