Skocz do zawartości

LISTA ZLOTOWA ......

Recommended Posts

Napisano
KOCHANI ......
MAŁO CZASU ZOSTAŁO - ZA 2 DNI W SOBOTĘ PRZEKAZUJĘ LISTĘ DO REDAKCJI ......
Niezdecydowanych tudzież rozważających proszę o określenie się do soboty .....
w sobotę wieczorem o godzinie 19 zamykam listę i nie będzie już możliwości zapisu .....
Napisano
Jutro o godzinie 19 zamykam listę zlotową -
po tym czasie nie będzie możliwości się już dopisać i wziąć udziału w imprezie ....
Proszę osoby niezdecydowane o zapisywanie się na listę .... już ostatni dzwonek .... icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Będziemy przypadkiem jechali obok icon_wink.gif by wypadało zaliczyć pierwszy zlot BD

Super, Jurek że uda się Wam być ..... Gocha mnie zestresowała, że nie bedziecie to i nachalnie privów namawiających nie pisałam ..... icon_lol.gif
Zapisuję .... Ciebie i Gosie Anbudową - 2 osoby .... jeśli ma być inaczej - daj mi zaraz znać .... icon_biggrin.gif
jeśli zostajecie na noc - zarezerwujcie sobie u Pani Osińskiej nocleg - info i namiary masz w wątku aktualnościowym w pierwszym wpisie ....
Napisano
Cytat

Zapisany.
Niniejszym.
Wszystkie zgody są - terminy pozałatwiane.
Oficjalnie zgłaszam akces.
Prezes

ok ..... nocleg se zaklep u Pani Osińskiej ..... jeśli jeszcze są miejsca ..... namiary są w wątki aktualnościowym w pierwszym wpisie ....
Napisano
Cytat

Mam dzwonic jeszcze dzisiaj?
Czy dopiero w poniedziałek?

może napisz Pani Teresie teraz maila , i zadzwoń w poniedziałek potwierdzić miejscówkę? icon_rolleyes.gif
wiesz ..... ostatecznie będę miała rezerwowy materacyk i kocyk - jak ładnie poprosisz to Ci go wkomponuję do pokoju chopaków .... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

może napisz Pani Teresie teraz maila , i zadzwoń w poniedziałek potwierdzić miejscówkę? icon_rolleyes.gif
wiesz ..... ostatecznie będę miała rezerwowy materacyk i kocyk - jak ładnie poprosisz to Ci go wkomponuję do pokoju chopaków .... icon_biggrin.gif

dzwoniłem 2 razy bezskutecznie.
Wyslalem maila.
Pozdrawiam
Napisano
Cytat

Daga dżampel i wojtek jadą więc proszę wpisać ich na listę icon_biggrin.gif udało się ich prekonać icon_biggrin.gif

ja mam nadzieję, że Redakcja jeszcze się przychyli ..... no cóż mam zrobić .... wpisuję spóźnialskich gapowiczów .... icon_biggrin.gif
pozostałych spóźnialskich będę kierować już do Redakcji - niech sami za siebie świecą oczyskami ... icon_biggrin.gif

a miedzy nami .... Aga i Wojtuś - cieszę się, że będziecie .... bez Was ta impreza byłaby mało imprezowa .... ja to wiem, a reszta się przekona na zlocie .... icon_biggrin.gif
Napisano
A w ogóle to jestem pod wrażeniem frekwencji ..... 51 osób - to niemało ..... teraz mogę powiedzieć - bardzo bałam się, że frekwencja będzie niewielka ..... miałam sporo obaw ..... ale - widzę , że niepotrzebnie icon_biggrin.gif
Bardzo się cieszę , że spotkamy się wszyscy , że będziemy mogli się poznać , a z tymi których już znam - ponownie spotkać ..... że będziemy mogli poznać Osoby z Wydawnictwa, Redakcję , porozmawiać z Ekspertami ..... odstresować się w fajnym gronie w atmosferze piknikowej .....
Będzie super .... już nie mogę się doczekać .... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
No i jeszcze raz - wielki szacun dla Redakcji za zorganizowanie spotkania .... icon_biggrin.gif
Napisano
Zgapiłem się! Zajrzałęm teraz na pierwszą stronę, gdzie jest lista i widzę, że obok mnie stoi znak zapytania dot AP i noclegu. Zatem tak: afterparty bardzo chętnie, bez noclegu. Czy to nie za późno? icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

Zgapiłem się! Zajrzałęm teraz na pierwszą stronę, gdzie jest lista i widzę, że obok mnie stoi znak zapytania dot AP i noclegu. Zatem tak: afterparty bardzo chętnie, bez noclegu. Czy to nie za późno? icon_rolleyes.gif

Na pewno nie bo nocleg rezerwujesz indywidualnie, jeżeli tego nie zrobiłeś to masz AP bez noclegu. icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Na pewno nie bo nocleg rezerwujesz indywidualnie, jeżeli tego nie zrobiłeś to masz AP bez noclegu. icon_wink.gif

Nie panikuj i nie strasz ludzi. Nigdy nie było problemu z noclegiem!! nawet jak się nie rezerwowało icon_smile.gif Po przybyciu osoby deklarowały chęć śpimy nie śpimy i wsio
icon_razz.gif
Napisano
Cytat

sie nie martw .... jak chopaki napisali - afterparty bez noclegu ok .... icon_biggrin.gif
a w ogóle to jaki nocleg icon_eek.gif .... czy ktoś tam w ogóle zamierza spać? icon_mrgreen.gif

Napisano
Cytat

Też jeszcze nie mam.
Będę dzwonił za kilka minut, bo w niedzielę i sobotę nie dało.
Na maila nikt na razie nie odpisał

może Pani Terenia sobie zrobiła długi weekend ... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

ok ..... nocleg se zaklep u Pani Osińskiej ..... jeśli jeszcze są miejsca ..... namiary są w wątki aktualnościowym w pierwszym wpisie ....

zaklepany mam - telefonicznie u córki PAni Teresy
Napisano
Cytat

zaklepany mam - telefonicznie u córki PAni Teresy

to znaczy że nie będziesz z nami icon_sad.gif
a co na to żona?
a córka chociaż pełnoletnia?
ładna chociaż?

sorry za pytania ,ale troska o Twe dobre samopoczucie nie pozwala mi przejść obok tego obojętnie
Napisano
Cytat

to znaczy że nie będziesz z nami icon_sad.gif
a co na to żona?
a córka chociaż pełnoletnia?
ładna chociaż?

sorry za pytania ,ale troska o Twe dobre samopoczucie nie pozwala mi przejść obok tego obojętnie

gupi. -icon_smile.gif
Napisano
Cytat

a w ogóle to jaki nocleg icon_eek.gif .... czy ktoś tam w ogóle zamierza spać? icon_mrgreen.gif

Sprawdzałem w sobotę: prawie w ogóle nie jest ciemno. O drugiej było jeszcze widno, a pięć po drugiej już widno. Jak za kołem podbiegunowym
Napisano
Labas, tak żeś udramatyzował wypowiedź, żem dał się złapać icon_smile.gif bo niedorozwinąłem okna.
Śpiworek jaki zgarnę ze sobą na ewentualność zorzy polarnej między 2 a 2:05 i rozumiem coś rozgrzewającego ze sobą warto mieć - np. ankohol.
Napisano
Cytat

Labas, tak żeś udramatyzował wypowiedź, żem dał się złapać icon_smile.gif bo niedorozwinąłem okna.
Śpiworek jaki zgarnę ze sobą na ewentualność zorzy polarnej między 2 a 2:05 i rozumiem coś rozgrzewającego ze sobą warto mieć - np. ankohol.

mam materacyk dmuchany - zabiorę i mogę udostępnić .... icon_biggrin.gif
Napisano
Daggula, już jest pięknie. icon_smile.gif Bierz. A ja wezmę drugi śpiworek na wszelki słuczaj i karimatę, bo nigdy nic nie wiadomo. icon_smile.gif Jak człowiek/człowieki w potrzebie, to trza ratować. Karimate zawsze pod stołem można rozłożyć, żeby komu-tam od ziemi nie ciągnęło, jak zalegnie w pół zdania.
Napisano
Cytat

Daggula, już jest pięknie. icon_smile.gif Bierz. A ja wezmę drugi śpiworek na wszelki słuczaj i karimatę, bo nigdy nic nie wiadomo. icon_smile.gif Jak człowiek/człowieki w potrzebie, to trza ratować. Karimate zawsze pod stołem można rozłożyć, żeby komu-tam od ziemi nie ciągnęło, jak zalegnie w pół zdania.

e tam ..... pod stołem ..... wkomponuje się materacyk do któregoś pokoju i będzie już całkiem ok .... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Taki tłum fanatyków budowania. I Eksperci. Rewelacja. 51 osób? To TSA trzeba zapodać.

dogaduję się, Perfect też dzwonił z prośba czy mogliby zagrać, ale waham się jeszcze do kogo oddzwonic -icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...