daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #51 Napisano 2 maja 2010 Cytat zniesiemy jak zawsze Adaś nieuciążliwy jest , w dodatku mało miejsca zajmuje ... ekonomiczny znaczy w obsłudze ..... Link do komentarza
elutek Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #52 Napisano 2 maja 2010 czy u pani Osińskiej można kupić alkohol? Link do komentarza
adam_mk Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #53 Napisano 2 maja 2010 Masz zamiar pozbyć się zbiornika 10 000 litrów?A masz podłogówkę?To masz źle w głowie!(mnie się zaczyna śnić stara cysterna kolejowa, lub i dwie...)Adam M.ElutkuU Pani Osińskiej to nie.Bywalcy znają tam niedaleko jakiś sklepik.Można też zabrać coś "na bagaż", żeby nie szukać ulubionych specjałów.Adam M. Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #54 Napisano 2 maja 2010 Cytat czy u pani Osińskiej można kupić alkohol? obok jest sklep i mozna kupic Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #55 Napisano 2 maja 2010 Cytat Masz zamiar pozbyć się zbiornika 10 000 litrów?A masz podłogówkę?To masz źle w głowie!(mnie się zaczyna śnić stara cysterna kolejowa, lub i dwie...)Adam M. tak sprzedaje bo jednak mi nie potrzebna szukam kupca Link do komentarza
adam_mk Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #56 Napisano 2 maja 2010 Teraz trudno by mi było "wrzucić to na półkę"... Ale wiem, co to "może i umie"...Adam M. Link do komentarza
daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #57 Napisano 2 maja 2010 Elcia .... kilkadziesiąt metrów od Pani Osińskiej jest sklepik .... można kupić Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #58 Napisano 2 maja 2010 Uwaga, Uwaga !!!!Może być tak, że do wtorku, nie będzie można rezerwować miejsc telefonicznie – Pani Teresa też ma „wyjazdową majówkę”. Link do komentarza
daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #59 Napisano 2 maja 2010 Cytat Uwaga, Uwaga !!!!Może być tak, że do wtorku, nie będzie można rezerwować miejsc telefonicznie – Pani Teresa też ma „wyjazdową majówkę”. dzięki za tą informację ..... ja dziś ograniczona ..... czasem .... będę z doskoku dziś na forum i na stałe późnym wieczorkiem ... Link do komentarza
elutek Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #60 Napisano 2 maja 2010 Cytat Uwaga, Uwaga !!!!Może być tak, że do wtorku, nie będzie można rezerwować miejsc telefonicznie – Pani Teresa też ma „wyjazdową majówkę”. fajnie, na mój mail też nie mam odpowiedzi będę spać na łące... Link do komentarza
daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #61 Napisano 2 maja 2010 Cytat fajnie, na mój mail też nie mam odpowiedzi będę spać na łące... nie martwić się , nie brać pod uwagę łąki .... bedzie wszystko dobrze ..... miejscówek więcej niż zapisanych osób .... nie ma opcji coby się ktoś nie załapał ...skoro Pani Teresa jest na wyjazdówce to pewnie nie ma dostępu również do neta - odbierze maile jak wróci.... Link do komentarza
labas Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #62 Napisano 2 maja 2010 Cytat fajnie, na mój mail też nie mam odpowiedzi będę spać na łące... Mam duży bagażnik Link do komentarza
elutek Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #63 Napisano 2 maja 2010 Cytat Mam duży bagażnik na pewno nie aż tak duży Link do komentarza
labas Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #64 Napisano 2 maja 2010 Cytat na pewno nie aż tak duży A to wezmę busa Link do komentarza
elutek Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #65 Napisano 2 maja 2010 Cytat A to wezmę busa mało - czekam na lepszy komplement Link do komentarza
labas Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #66 Napisano 2 maja 2010 Cytat mało - czekam na lepszy komplement Już nic nie piszę Link do komentarza
elutek Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #67 Napisano 2 maja 2010 Cytat Już nic nie piszę a tak dobrze szło... dzięki za szczere chęci Link do komentarza
r-32 Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #68 Napisano 2 maja 2010 Cytat Uwaga, Uwaga !!!!Może być tak, że do wtorku, nie będzie można rezerwować miejsc telefonicznie – Pani Teresa też ma „wyjazdową majówkę”. Ufffff. No to zaś cufal ... Kajuta zabukowano dziś rano Link do komentarza
daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #69 Napisano 2 maja 2010 Cytat Ufffff. No to zaś cufal ... Kajuta zabukowano dziś rano super ..... cieszę się ...... Link do komentarza
PaniSmith Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #70 Napisano 2 maja 2010 ja się wstępnie szykuję - męża do Warszawki do kolegów odstawię, a sama przyjadę, tylko że tam w Warszawce nocleg będzie, jakoś muszę do miasta wrócić.. Link do komentarza
daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #71 Napisano 2 maja 2010 Cytat tylko że tam w Warszawce nocleg będzie, jakoś muszę do miasta wrócić.. pojęcia nie mam jak to ugryźć ..... nie wiem czy ktokolwiek będzie w stanie Cię odtransportować .... Link do komentarza
Baru Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #72 Napisano 2 maja 2010 Noszszsz jasny gwint!No kurna nie wiem czy dam radę pojechać!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 2 maja 2010 Autor Udostępnij #73 Napisano 2 maja 2010 Cytat Noszszsz jasny gwint!No kurna nie wiem czy dam radę pojechać!!!! nie przyjmuję tego do wiadomości ...... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #74 Napisano 3 maja 2010 Cytat ja się wstępnie szykuję - męża do Warszawki do kolegów odstawię, a sama przyjadę, tylko że tam w Warszawce nocleg będzie, jakoś muszę do miasta wrócić.. Pani Smith - jak tylko bede stac na nogach tzn nie bede zasypiał to sie jakos dogadamy...nie mart sie na zapas Link do komentarza
PaniSmith Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #75 Napisano 3 maja 2010 to ty na trzeźwego będziesz? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #76 Napisano 3 maja 2010 Cytat to ty na trzeźwego będziesz? Ci co mnie znaja to wiedza że zawsze na trzeźwo jestem no problemo Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #77 Napisano 3 maja 2010 Cytat Noszszsz jasny gwint!No kurna nie wiem czy dam radę pojechać!!!! Baru ty lepiej przemyśl tto co teraz napisałaś Link do komentarza
daggulka Napisano 3 maja 2010 Autor Udostępnij #78 Napisano 3 maja 2010 Cytat Pani Smith - jak tylko bede stac na nogach tzn nie bede zasypiał to sie jakos dogadamy...nie mart sie na zapas Adiqq .... jesteś niezastąpiony .... to wpisuje PaniąSmith na listę Link do komentarza
retrofood Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #79 Napisano 3 maja 2010 Słuchajcie, ale trzeba by jakiś pomnik postawić w miejscu upamiętnionym przez Barbossa. Link do komentarza
adam_mk Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #80 Napisano 3 maja 2010 A an-budy będą?Wiedzą?Adam M. Link do komentarza
Baru Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #81 Napisano 3 maja 2010 Cytat Baru ty lepiej przemyśl tto co teraz napisałaś Przemyśl to z 80km ode mnie!! Link do komentarza
Ciril Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #82 Napisano 3 maja 2010 adam napisz do nich priva Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #83 Napisano 4 maja 2010 Cytat A an-budy będą?Wiedzą?Adam M. Napisałam do Nich priva 30.04 - jeszcze nie odebrali ... telefon do Gochy jak zwykle gdzieś posiałam ... jak sobie od razu w telefon nie wpisze to potem szukaj wiatru ... ma ktoś telefon do nich ? Link do komentarza
TINEK Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #85 Napisano 4 maja 2010 Cytat Tinek, szykuję się Już się naszykowałem, zapisany na listę jestem, osobiście przez Daggulkę pozdrawiam Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #86 Napisano 4 maja 2010 TO JESZCZE RAZ .... ZACHĘCAM WSZYSTKICH - SZCZEGÓLNIE TYCH FORUMOWICZÓW TUTEJSZYCH OD DAWNA ....TAKIE SPOTKANIE TO NIESAMOWITE WYDARZENIE .... BARDZO OPTYMISTYCZNE ..... PRZYJAZNE .... NIEZAPOMNIANE .... Link do komentarza
elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #87 Napisano 5 maja 2010 cieszę się na to spotkanie, ale zarazem trochę boję... większość zna się już osobiście, pewnie potworzą się różne "grupki" a ja, sierotka, będę sama siedzieć Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #88 Napisano 5 maja 2010 Cytat cieszę się na to spotkanie, ale zarazem trochę boję... większość zna się już osobiście, pewnie potworzą się różne "grupki" a ja, sierotka, będę sama siedzieć chyba oszalałaś ..... jakie grupki? kochana ..... nie w tym towarzystwie .... a sama? to chciałam Cię oświecić, że Ci się wydaje .... nasi forumowi chopcy nigdy nie pozwalają żadnej babeczce samej siedzieć .... od razu w Twoim stwierdzeniu da sie odczuć nieznajomość tematu z praktyki .... ale to się zmieeeeeni .... praktyka już za półtora miesiąca .... potem będziesz z nami już na każdym spotkaniu ..... zobaczysz ..... Link do komentarza
adam_mk Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #89 Napisano 5 maja 2010 "a ja, sierotka, będę sama siedzieć icon_sad.gif icon_rolleyes.gif... "Na to nie licz!Cudów nie ma!Adam M. Link do komentarza
Ciril Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #90 Napisano 5 maja 2010 elutek toż ja też świeżak na spotkaniach forumowych jestem, ale nie pękaj,będzie fajnie Link do komentarza
Ciril Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #91 Napisano 5 maja 2010 Uwaga! Uwaga! Zarezerwowałam nocleg u Pani Teresy! Ciril i ślubny będą w pokoju z dwoma innymi małżeństwami! Z kim? Z kim? Link do komentarza
elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #92 Napisano 5 maja 2010 Cytat w Twoim stwierdzeniu da sie odczuć nieznajomość tematu z praktyki .... no bo w tej dziedzinie praktyki nie mam znam wielu już od prawie 4 lat, ale tylko wirtualnie, stąd moje obawy to nie pozostaje nic innego jak... zaufać Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #93 Napisano 5 maja 2010 Cytat Uwaga! Uwaga! Zarezerwowałam nocleg u Pani Teresy! Ciril i ślubny będą w pokoju z dwoma innymi małżeństwami! Z kim? Z kim? na mnie nie patrz .... jadę sama .... Cytat to nie pozostaje nic innego jak... zaufać nie zawiedziesz się .... Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #94 Napisano 5 maja 2010 Cytat a ja, sierotka, będę sama siedzieć Nie licz na to nie pozwolę Link do komentarza
elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #95 Napisano 5 maja 2010 cieszę się bardzo a o której impreza się zaczyna? bo jakoś nigdzie nie widzę... Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #96 Napisano 5 maja 2010 dobre pytanietyż nie wiem Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #97 Napisano 5 maja 2010 boszszsszzz.... co za sklerotyk ze mnie o 14 się zaczyna .... już piszę na początku wątku dużymi literkami .... Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #98 Napisano 5 maja 2010 Czyli wyjazd 11 - 11:30się wyśpię (i jeszcze na zakupy mnie z rana wygonią) Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #99 Napisano 5 maja 2010 Cytat Czyli wyjazd 11 - 11:30się wyśpię (i jeszcze na zakupy mnie z rana wygonią) Elutki z wrażenia nie zapomnij zabrać po drodze ... Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #100 Napisano 5 maja 2010 Ja wyraziłem wielką chęć zabrania ze sobą, a reszta już od Elutka zależy Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się