racer Napisano 24 września 2010 Udostępnij #1201 Napisano 24 września 2010 Cytat 33 dzień diety -10,3 kg Rozwiń To rewelacja!!! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 24 września 2010 Udostępnij #1202 Napisano 24 września 2010 Cytat To rewelacja!!! Rozwiń Dzięki .Kurde mam angine i biorę teraz antybiotyk i inne prochy, ale się nie poddaję. Ludziska w biurze do mnie "po cichu" przychodzą i pytają o sekret mojego schudnięcia . I jak mówię co i jak to mówią że to nie możliwe że "je się tyle dobrych rzeczy bez chleba kiedy się chce i się tak super chudnie" A zaczęło się od tego że zostałem obejrzany komisyjnie przez kolegów w saunie ,a tam już nic się nie ukryje Link do komentarza
racer Napisano 24 września 2010 Udostępnij #1203 Napisano 24 września 2010 Mleko pomaga chudnąćDziwna sprawa. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1204 Napisano 26 września 2010 Mam z mlekiem inne doświadczenia nie pozytywne niestety. zgodne z tym co min. naukowcy dowiedli że wypicie szklanki cieplego mleka powoduje rozluźnienie żołądka. Zakwaszenie oraz wzmożenie odczucia głodu. (o wyziewie z ust nie wspomnę) Jeśli to ma być ten rewelacyjny środek odchudzający to dziękuję ale nie skorzystam.PS. A tak w ogóle 5 tydzień dukanizmu dobiega końca - wynik:- 11 kg Link do komentarza
daggulka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1205 Napisano 26 września 2010 dziś 62,5..... dam sobie jeszcze z dwa tygodnie - dociągnę może do 60 , jeśli się nie uda to trudno - potem dam sobie już spokój i przejdę do etapu trzeciego - stabilizacji wagi ..... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1206 Napisano 26 września 2010 Cytat dziś 62,5..... dam sobie jeszcze z dwa tygodnie - dociągnę może do 60 , jeśli się nie uda to trudno - potem dam sobie już spokój i przejdę do etapu trzeciego - stabilizacji wagi ..... Rozwiń Ja pier ....e Daga Grande Szacun , ale żeś się wylaszczyła jestem w pozytywnym szoku !!!!P.S Zawsze fajnie wyglądałaś ale teraz to pojechałaś po bandzie Link do komentarza
daggulka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1207 Napisano 26 września 2010 Cytat Ja pier ....e Daga Grande Szacun , ale żeś się wylaszczyła jestem w pozytywnym szoku !!!!P.S Zawsze fajnie wyglądałaś ale teraz to pojechałaś po bandzie Rozwiń no kurcze .... dzięki ..... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1208 Napisano 26 września 2010 Ależ proszę Cię bardzo .Kurde ja sie nie mogę doczekać kiedy się będę mógł pokazać,ale jeszcze nie teraz niestety. Link do komentarza
elutek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1209 Napisano 27 września 2010 bardzo gratuluję dadze i gawlowi sukcesów dagę obejrzałam na żywo - NIE MUSI się już odchudzać, co zresztą widać na zlotowych zdjęciachja już poprzestanę, dojście do ideału zapewne zrujnuje mą i tak nie młodą już twarz, cieszę się z tego co osiągnęłam - jeszcze w czerwcu było 73-74 dziś jest 64 a tak wyglądam - zdjęcie ze zlotu Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1210 Napisano 27 września 2010 Cytat Rozwiń Oczom nie wierze! Elutek, kawał z Ciebie fajnej kobitki. Link do komentarza
elutek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1211 Napisano 27 września 2010 Cytat Oczom nie wierze! Elutek, kawał z Ciebie fajnej kobitki. Rozwiń chcesz w nos za ten "kawał"? Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1212 Napisano 27 września 2010 Cytat chcesz w nos za ten "kawał"? Rozwiń A co w ten nos masz do zaoferowania? Link do komentarza
molytek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1213 Napisano 27 września 2010 elutku, dlaczego chcesz racera bić? teraz akurat nie zasłużył zgadzam się nim, bo pamiętam zdjęcia z innych zlotów i różnica jest. nie chce mówić, że kolosalna, bo może to być różnie odebrane, ale ślicznie wyglądasz, powaga! daga zresztą również! Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1214 Napisano 27 września 2010 Cytat elutku, dlaczego chcesz racera bić? Rozwiń W nos można jeszcze pocałować. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1215 Napisano 27 września 2010 sorry ... nie tu miałam napisać... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1216 Napisano 27 września 2010 Cytat bardzo gratuluję dadze i gawlowi sukcesów dagę obejrzałam na żywo - NIE MUSI się już odchudzać, co zresztą widać na zlotowych zdjęciachja już poprzestanę, dojście do ideału zapewne zrujnuje mą i tak nie młodą już twarz, cieszę się z tego co osiągnęłam - jeszcze w czerwcu było 73-74 dziś jest 64 a tak wyglądam - zdjęcie ze zlotu Rozwiń No Ela bój się Boga wyglądasz na prawdę super, twarzy nic nie brakuję (nie wiem o co ci chodzi? ) Ja bym Cię autentycznie nie poznał PS Dzięki do zrzucenia zostało jeszcze pół i to chyba to trudniejsze niestety Sam też siebie już nie poznaje czasami Link do komentarza
elutek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1217 Napisano 27 września 2010 Cytat No Ela bój się Boga wyglądasz na prawdę super, twarzy nic nie brakuję (nie wiem o co ci chodzi? ) Rozwiń przecież wiadomo, że wybrałam najbardziej korzystne zdjęcie no to tyle, trzymam za wszystkich odchudzaczy kciuki, będę tu czasem zaglądać i Wam kibicować a, i buziak w nos dla racera Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1218 Napisano 27 września 2010 Cytat a, i buziak w nos dla racera Rozwiń się wie! Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1219 Napisano 27 września 2010 Cytat No Ela bój się Boga wyglądasz na prawdę super, twarzy nic nie brakuję (nie wiem o co ci chodzi? ) Rozwiń Bo Ona - przewrotna przeca jest Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1220 Napisano 27 września 2010 Cytat przecież wiadomo, że wybrałam najbardziej korzystne zdjęcie no to tyle, trzymam za wszystkich odchudzaczy kciuki, będę tu czasem zaglądać i Wam kibicować a, i buziak w nos dla racera Rozwiń Ela Ty nie bądź taka skromna jak mówię to mówię a jak mówię to wiem !No pewno że zaglądaj i zdaj relację z III etapu dukana co i jak. Przyda mi się może już od listopada , Zgodnie z zasadą że III etap powinien trwać 10 dni na każdy "utracony" (idiotyczne określenie - też mi k... strata.) wywalczony kg wagi. Ja pewno skończę III etap przez letnim zlotem,ale co tam nie umieram w tym tygodniu to się może wyrobię. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1221 Napisano 27 września 2010 dobra ... to ja też .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1222 Napisano 27 września 2010 A jeszce zaczekam albo tydzień albo 2 Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1223 Napisano 27 września 2010 Daga wolno mi coś szczerze..? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1224 Napisano 27 września 2010 Cytat Daga wolno mi coś szczerze..? Rozwiń daleko jesteś .... nic Ci nie zrobię..... choć bardzo źle radzę sobie z krytyką .... nie przesadź .... Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1225 Napisano 27 września 2010 Cytat daleko jesteś .... nic Ci nie zrobię..... choć bardzo źle radzę sobie z krytyką .... nie przesadź .... Rozwiń Myślałaś o ciut dłuższych włosach? Link do komentarza
Gość stach Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1226 Napisano 27 września 2010 Cytat Oczom nie wierze! Elutek, kawał z Ciebie fajnej kobitki. Rozwiń A ja z Nią tańczyłem, a co.... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1227 Napisano 27 września 2010 Cytat Myślałaś o ciut dłuższych włosach? Rozwiń Było już, tak jest lepiej Link do komentarza
racer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1228 Napisano 27 września 2010 Cytat Było już, tak jest lepiej Rozwiń a kto tak ocenił? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1229 Napisano 27 września 2010 Cytat a kto tak ocenił? Rozwiń Zerknij na zdjęcia archiwalne i sam oceń Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1230 Napisano 27 września 2010 Cytat Myślałaś o ciut dłuższych włosach? Rozwiń Cytat Było już, tak jest lepiej Rozwiń zgadza się ...... tak jest chyba lepiej ...... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1231 Napisano 27 września 2010 Cytat zgadza się ...... tak jest chyba lepiej ...... Rozwiń I kto miał rację ? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1232 Napisano 27 września 2010 Cytat I kto miał rację ? Rozwiń no miałeś , miałeś ..... jeno z buźki jestem nadzwyczaj niewyględna i sama fryzura tu nie styknie ....choćby nie wiem jaka była... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1233 Napisano 27 września 2010 Nie na prawdę wszystko jest OK niczego niepsuj Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1234 Napisano 27 września 2010 Cytat bardzo gratuluję dadze i gawlowi sukcesów dagę obejrzałam na żywo - NIE MUSI się już odchudzać, co zresztą widać na zlotowych zdjęciach Rozwiń dziękuję, Eluś ..... zlecę do wymarzonych 60 i daję na luz.... Cytat ja już poprzestanę, dojście do ideału zapewne zrujnuje mą i tak nie młodą już twarz, cieszę się z tego co osiągnęłam - jeszcze w czerwcu było 73-74 dziś jest 64 Rozwiń super , Eluś wyglądasz "na żywo" .... mam porównanie z "wcześniej" - i widzę dużą różnicę... Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1235 Napisano 27 września 2010 Do Elutka i Dagi (dotyczy postów ze zdjęciami powyżej):O WY PRZEBIEGŁE BABSKA !!!! Wybrałyście sobie zdjęcia ze mną w tle. W takim porównaniu, to każdy wyjdzie szczupło.... PS. Tak naprawdę, to jestem pod wrażeniem. Też bym tak chciał... Powodzenia w dalszej walce! Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1236 Napisano 27 września 2010 Cytat Do Elutka i Dagi (dotyczy postów powyżej):O WY PRZEBIEGŁE BABSKA !!!! Wybrałyście sobie zdjęcia ze mną w tle. W takim porównaniu, to każdy wyjdzie szczupło.... Rozwiń jesteś w dużym błędzie .... ładne tło też jest ważne .... o ile nie najważniejsze .... Cytat PS. Tak naprawdę, to jestem pod wrażeniem. Też bym tak chciał... Powodzenia w dalszej walce! Rozwiń dzięki ..... ale z tego co zdążyłam zauważyć - nie masz czego chcieć .... wszytko u Ciebie w najlepszym porządku ... Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1237 Napisano 27 września 2010 Cytat dzięki ..... ale z tego co zdążyłam zauważyć - nie masz czego chcieć .... wszytko u Ciebie w najlepszym porządku ... Rozwiń A skąd Ty wiesz, że u mnie WSZYSTKO w porządku??? Nic nie pamiętam a pijany przecież nie byłem..... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1238 Napisano 27 września 2010 Cytat A skąd Ty wiesz, że u mnie WSZYSTKO w porządku??? Nic nie pamiętam a pijany przecież nie byłem..... Rozwiń no to teraz już całkiem zdurniałam .... to czego Ty nam w końcu zazdrościsz , bo sama już nie wiem o czym rozmawiamy ... Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1239 Napisano 27 września 2010 Cytat no to teraz już całkiem zdurniałam .... to czego Ty nam w końcu zazdrościsz , bo sama już nie wiem o czym rozmawiamy ... Rozwiń To nie jest temat na ten wątek i tą porę.... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1240 Napisano 27 września 2010 Cytat To nie jest temat na ten wątek i tą porę.... Rozwiń no dobra .... ale wrócimy do tej rozmowy ..... nie wiem sama czy to obietnica czy groźba ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1241 Napisano 27 września 2010 Cytat Do Elutka i Dagi (dotyczy postów ze zdjęciami powyżej):O WY PRZEBIEGŁE BABSKA !!!! Wybrałyście sobie zdjęcia ze mną w tle. W takim porównaniu, to każdy wyjdzie szczupło.... PS. Tak naprawdę, to jestem pod wrażeniem. Też bym tak chciał... Powodzenia w dalszej walce! Rozwiń Przecież Ty fajnie wyglądasz co ty chcesz zmieniać ???? Wyglądasz Ok i jako tło i nie tło. Ciesz się że nie miałeś dupska jak Brazyli i nie wyglądałeś jak barbapapa czyli ja z przed 5 tygodni to była masakra autentyczna Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1242 Napisano 27 września 2010 Cytat Przecież Ty fajnie wyglądasz co ty chcesz zmieniać ???? Wyglądasz Ok i jako tło i nie tło. Ciesz się że nie miałeś dupska jak Brazyli i nie wyglądałeś jak barbapapa czyli ja z przed 5 tygodni to była masakra autentyczna Rozwiń no naprawdę nie przesadzaj ...... ponadto ... nie każdy musi być szczupły ..... niektórzy lubią mieć więcej ciała , nie przeszkadza im to i dobrze się z tym czują..... i tyle .... a w ogóle to z facetami jest inaczej ...... nie muszą się tak przejmować większą ilością kilosów jak kobity .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1243 Napisano 27 września 2010 Cytat no naprawdę nie przesadzaj ...... ponadto ... nie każdy musi być szczupły ..... niektórzy lubią mieć więcej ciała , nie przeszkadza im to i dobrze się z tym czują..... i tyle .... a w ogóle to z facetami jest inaczej ...... nie muszą się tak przejmować większą ilością kilosów jak kobity .... Rozwiń A to niby czemu????.Jest równo uprawnienie i każdy powinien wyglądać jakoś cenzuralnie o ileto nie wynika z choroby czy innych przyczyn wyższych niezależnych od niego.Może przesadzam, ale jestem zły (lekko mówiąc) na siebie że tak długo nie mogłem się za siebie wziąć wstydx10 wrrrr. Aż znalazła się jakas duszyczka comie zmobilizowała (na szczęście) Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1244 Napisano 27 września 2010 Cytat Aż znalazła się jakas duszyczka comie zmobilizowała (na szczęście) Rozwiń no przecież nigdy w życiu nie usłyszałeś ode mnie, że powinieneś .... no ale skoro już się zdecydowałeś, to trza było podnosić na duchu i służyć wsparciem .... i wzajemnie - dziękuję za Twoje ... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #1245 Napisano 28 września 2010 wzrost 166 ( i ten czynnik się już nie zmieni ) , waga na dziś 62 ..... BMI 22,5..trza bedzie chyba nowe jeansy kupować ..... te co kupiłam na zlot lecą mi z zadka .... do lekarza się chyba dziś wybiore ..... trza zrobić badania podietowe , niech mi serducho osłucha bo mam ostatnio jakieś zawirowania oddechowo-dusznościowe .... se tłumacze , że z nerw .... ale kto tam wie , lepiej sprawdzić.... Link do komentarza
racer Napisano 28 września 2010 Udostępnij #1246 Napisano 28 września 2010 Paru znajomych opowiada, że po czasie kiedy kończą dietę dankana średnio 5kg przybywa. Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #1247 Napisano 28 września 2010 Cytat Paru znajomych opowiada, że po czasie kiedy kończą dietę dankana średnio 5kg przybywa. Rozwiń hm .... mam nadzieje, że mnie to nie dotknie .... zamierzam z ręką na sercu przejść wszystkie fazy diety jak trza .... Link do komentarza
racer Napisano 28 września 2010 Udostępnij #1248 Napisano 28 września 2010 Taki efekt jojo, podobno 5 i nie więcej. I tak dobrze, myślę sobie. Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #1249 Napisano 28 września 2010 Cytat Taki efekt jojo, podobno 5 i nie więcej. I tak dobrze, myślę sobie. Rozwiń no to w takim razie trza schudnąć jeszcze do 55 ... Link do komentarza
racer Napisano 28 września 2010 Udostępnij #1250 Napisano 28 września 2010 To byłoby już ile wtedy..? Pół daggullki? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się