Ustawienie - czy az tak istotne
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez macznikmacznik · Napisano
Warto rozważyć pianobeton, sprawdza się przy nierównych stropach Kleina, bo sam wypełnia przestrzenie, eliminuje mostki i klawiszowanie jak przy styropianie. Lekki i dobrze współpracuje z dalszymi warstwami. Więcej info masz tutaj: https://pianobeton.pl/strefa-architekta/dane-techniczne/ -
Pozory mylą. Jak się te języczki (blaszki) elementów półek powsuwa w wycięcia nóg i pozagina (blaszki, nie półki) , to wszystko się usztywnia i jest stabilne. Wypróbowane, mam tych regałów kilka (chyba sześć) sztuk i są bardzo wygodne. Tylko oczywiście, potrzebują równego i twardego podłoża. Ale Twój sprzęt na pewno jest ładniejszy, chociaż kosztuje mnóstwo czasu i starań.
-
Widziałem takie lub podobne regały w marketach i w internecie - ogólnie to strach było na to patrzeć bo mogło się rozpaść, nie mówiąc już o tym, że bez kotwienia do ściany to samo nie chciało stać, a co dopiero coś na tym ułożyć. Pewnie są też lepsze wersje tych regałów, ale brak mi czasu i chęci na poszukiwania. Pozdrawiam
-
Przez voyager2550 · Napisano
Wykonujemy wzmocnienie podokienne w kuchni. Zapobiegnie to ewentualnemu pękaniu ścian pod oknem. W filmie zobaczycie również jak nierówne są bloczki SOLBET i jak sobie z nimi radzimy 😉 -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Wojciech: Dom energooszczędny w dzisiejszych czasach staje się standardem, nowoczesne rozwiązania typu ogrzewanie podłogowe wprowadzone było już dawno temu. Rekuperacja daje nie tylko komfort, ale i oszczędności w perspektywie czasu, bo nie potrzeba inwestować w chłodzenie domu i wentylację. To bardzo wartościowy artykuł, który warto na pewno przeczytać.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się