ocieplenie poddasza
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Senwir: Ja akurat postawiłem na Roca Duplo S i jestem zadowolony. Technologia linkowa jest mega wygodna, pozwala na unikanie usterek. Siła strumienia jest silna, a działanie ciche. Do tego dwie ważne kwestie - prosty montaż (nawet dla laika który ogląda filmy budowlane na YT) i duży wybór przycisków. Jednym słowem - warto -
Zawieszone na ścianie miski ustępowe lub bidety są obecnie standardem. Co przesądza o popularności takiego rozwiązania? Jaki wybrać stelaż podtynkowy i jak się go montuje? Który zestaw podtynkowy jest najlepszy? Przeczytaj nasz poradnik. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/lazienka/a/112929-jaki-stelaz-podtynkowy-wybrac
-
Najzdrowiej jest boso.
-
Wyschło czy zamarzło? Bo cudów nie ma. Jeśli woda stała cały czas i trzeba było aż przewiercać otwory, to ten strop był (i pewnie jest) nasiąknięty jak gąbka. To trzeba rok wietrzyć i suszyć pod dachem i z przewiewem. Jak drewno. Szwagrowi tylko raz przeciekło z tarasu na mury pod spodem. Przez trzy lata nie wyschły (izolację tarasu poprawił, już nie przeciekało), chociaż latem otwierał okna i drzwi całodobowo. Dopiero jak kupił osuszacz, to się okazało ile wody codziennie musi wylać z jego zbiornika. Dopiero wtedy udało się po roku wysuszyć strop i ściany. Więc nie licz, że będzie szybko i łatwo. Woda wejdzie szybko, ale wyjść nie lubi.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Trudno coś podpowiedzieć Jakieś fotki przydałyby się... Dużo śniegu leżało?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się