Redakcja Napisano 26 października 2021 Udostępnij #1 Napisano 26 października 2021 Dzień dobry, dziś tj. 26.10, po 17.00 będziemy aktualizować oprogramowanie Forum. Nie powinno to mieć wpływu na funkcjonowanie, ale piszę na wszelki wypadek. Napiszę kiedy skończymy, jakby nie wszystko działało tak jak powinno proszę piszcie w tym temacie. Marcin Szymanik Link do komentarza
joks Napisano 26 października 2021 Udostępnij #2 Napisano 26 października 2021 Będzie się działo....dawno nie było.... Link do komentarza
Buster Napisano 26 października 2021 Udostępnij #3 Napisano 26 października 2021 37 minut temu, Redakcja napisał: jakby nie wszystko działało tak jak powinno proszę piszcie w tym temacie. Ja już teraz napiszę. Niektórzy forumowicze w wątku wiadomym rozbrykali się jakby szaleju pojedli Link do komentarza
podczytywacz Napisano 26 października 2021 Udostępnij #4 Napisano 26 października 2021 (edytowany) To przez te dziwne zestawienie popularnych autorów z tego tygodnia??? Skąd w tym tygodniu ten adi5515 nabrał te cztery plusiki, skoro w ogóle, w całej działalności zdobył ich dwa... Edytowano 26 października 2021 przez podczytywacz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 26 października 2021 Udostępnij #5 Napisano 26 października 2021 43 minuty temu, Redakcja napisał: Dzień dobry, dziś tj. 26.10, po 17.00 będziemy aktualizować oprogramowanie Forum. Nie powinno to mieć wpływu na funkcjonowanie, ale piszę na wszelki wypadek. Napiszę kiedy skończymy, jakby nie wszystko działało tak jak powinno proszę piszcie w tym temacie. Marcin Szymanik Pod warunkiem, że będzie się dało w ogóle wbić na forum 4 minuty temu, Buster napisał: Ja już teraz napiszę. Niektórzy forumowicze w wątku wiadomym rozbrykali się jakby szaleju pojedli Ten ostatni temat niektórym ewidentnie "siadł" Link do komentarza
podczytywacz Napisano 26 października 2021 Udostępnij #6 Napisano 26 października 2021 5 minut temu, Buster napisał: Niektórzy forumowicze w wątku wiadomym rozbrykali się jakby szaleju pojedli I w związku z tym uważasz że dzieje się tak, jak nie powinno? I to wymaga aktualizacji oprogramowania Forum? Link do komentarza
Redakcja Napisano 26 października 2021 Autor Udostępnij #7 Napisano 26 października 2021 Jeszcze nie zaczęliśmy aktualizować a tu już dużo uwag Link do komentarza
retrofood Napisano 26 października 2021 Udostępnij #8 Napisano 26 października 2021 A w tym tygodniu skończycie? Link do komentarza
Redakcja Napisano 26 października 2021 Autor Udostępnij #9 Napisano 26 października 2021 Przed chwilą, retrofood napisał: A w tym tygodniu skończycie? Jak zaczniemy to Ci powiem Link do komentarza
demo Napisano 26 października 2021 Udostępnij #10 Napisano 26 października 2021 53 minuty temu, podczytywacz napisał: I w związku z tym uważasz że dzieje się tak, jak nie powinno? I to wymaga aktualizacji oprogramowania Forum? Nieeeeeeeeee, to taka zaktualizowana forma kablowania. Link do komentarza
zenek Napisano 26 października 2021 Udostępnij #11 Napisano 26 października 2021 2 godziny temu, Redakcja napisał: Jeszcze nie zaczęliśmy aktualizować jakieś konkretn`ie zauważalne zmiany w funkcjach? wyglądzie?, czy tylko aktualizacja taka techniczna? 3 godziny temu, Buster napisał: Ja już teraz napiszę. Niektórzy forumowicze w wątku wiadomym rozbrykali się jakby szaleju pojedli do takich doniesień służy szafa prezesa ze szpulowym ZK- 120 - jak szef nie ma, mogę wypożyczyć - mam takiego Grundiga na pamiątkę. Kultowy Ale można taki wirtualny kącik stworzyć - nie widziałem tego na forach - byłby pierwszy. Prawa autorskie do pomysłu sobie rezerwuję Link do komentarza
daggulka Napisano 26 października 2021 Udostępnij #12 Napisano 26 października 2021 (edytowany) 51 minut temu, zenek napisał: jakieś konkretn`ie zauważalne zmiany w funkcjach? wyglądzie?, czy tylko aktualizacja taka techniczna? do takich doniesień służy szafa prezesa ze szpulowym ZK- 120 - jak szef nie ma, mogę wypożyczyć - mam takiego Grundiga na pamiątkę. Kultowy Ale można taki wirtualny kącik stworzyć - nie widziałem tego na forach - byłby pierwszy. Prawa autorskie do pomysłu sobie rezerwuję W sensie ... kącik Prezesa? https://www.youtube.com/watch?v=fWlfG24Uix4 Edytowano 26 października 2021 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 26 października 2021 Udostępnij #13 Napisano 26 października 2021 Jutro budzimy się w nowej rzeczywistości. Księżyca nie będzie, bo rozpoczęliśmy lot w stronę Marsa. Link do komentarza
zenek Napisano 26 października 2021 Udostępnij #14 Napisano 26 października 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, daggulka napisał: W sensie ... kącik Prezesa? Tak - Prezesa - i nie prezesa Jarosława oczywiście.... Edytowano 26 października 2021 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 października 2021 Autor Udostępnij #15 Napisano 27 października 2021 Na razie nic się nie zmieniło, Andrzej (programista) dał mi możliwość testowania Forum jako kopii (wcześniej tego nie robił, dlatego jestem mile zaskoczony) i będę się uczył nowych funkcji. Z tego co widzę są zmiany w nagradzaniu aktywności użytkownika (rankingi, odznaki, punkty). Wrócę do tego tematu, myślę że za kilka dni, i napisze kiedy będziemy wprowadzać zmiany i jakie one będą. Marcin Link do komentarza
retrofood Napisano 27 października 2021 Udostępnij #16 Napisano 27 października 2021 18 godzin temu, daggulka napisał: W sensie ... kącik Prezesa? U nich przecież zasady z waffen ... obowiązują. Link do komentarza
zenek Napisano 27 października 2021 Udostępnij #17 Napisano 27 października 2021 12 godzin temu, Redakcja napisał: Na razie nic się nie zmieniło, Andrzej (programista) dał mi możliwość testowania Forum jako kopii (wcześniej tego nie robił, dlatego jestem mile zaskoczony) i będę się uczył nowych funkcji. Z tego co widzę są zmiany w nagradzaniu aktywności użytkownika (rankingi, odznaki, punkty). Wrócę do tego tematu, myślę że za kilka dni, i napisze kiedy będziemy wprowadzać zmiany i jakie one będą. Marcin a my teraz jesteśmy na kopii, czy nie? Znaczy jesteśmy teraz jako tekróliki doświadczalne??? 6 godzin temu, retrofood napisał: U nich przecież zasady z waffen ... obowiązują. Skąd wiesz - waffelku? Link do komentarza
Redakcja Napisano 28 października 2021 Autor Udostępnij #18 Napisano 28 października 2021 11 godzin temu, zenek napisał: a my teraz jesteśmy na kopii, czy nie? Link do komentarza
daggulka Napisano 28 października 2021 Udostępnij #19 Napisano 28 października 2021 Link do komentarza
zenek Napisano 28 października 2021 Udostępnij #20 Napisano 28 października 2021 7 godzin temu, Redakcja napisał: skierowany w bok wzrok zdający się szukać choćby iluzjii celu młodego rozjechanego przez korporację wykształta, jeszcze skupionego, spiętego, wyczekującego szansy - ale już bezsilnego. Koszulka jeszcze świeża i doprasowana, krawacik dociśnięty, ale zgarbione plecy i przekrwione zmęczone i podkrążone oczy mówią: widzę kres...czarną dziure..studnię diabła.... ... tło potęguje osamotnienie, korporacyjną otchłań, nihilizm egzystencjalny.... lampy śledcze i cień kraty na ścianie sugerują, że mamy do czynienia z inwigilacją - pernamentną, sądząc ze zmęczonego materiału, jakim jest ten młody wiekiem, ale już zniszczony misją człowiek. Wielce symboliczna jest ta fotka.... Co @Redakcja chiała przez to zapodać? Link do komentarza
daggulka Napisano 28 października 2021 Udostępnij #21 Napisano 28 października 2021 To kadr z filmu. Obejrzyj film Fight Club Może zrozumiesz. A może nie. Link do komentarza
Redakcja Napisano 28 października 2021 Autor Udostępnij #22 Napisano 28 października 2021 1 godzinę temu, zenek napisał: Co @Redakcja chiała przez to zapodać? Bardzo ładnie opisałeś ten obraz W mojej odpowiedzi na pytanie czy "jesteśmy na kopii” jest żart, bo bohater z filmu Podziemny Krąg (Fight Club) mówi w tej scenie "Gdy cierpisz na bezsenność, nic nie wydaje się być prawdziwe. Wszystko jest kopią kopii. " Link do komentarza
retrofood Napisano 28 października 2021 Udostępnij #23 Napisano 28 października 2021 1 godzinę temu, Redakcja napisał: bohater z filmu Podziemny Krąg (Fight Club) mówi w tej scenie "Gdy cierpisz na bezsenność, nic nie wydaje się być prawdziwe. Masz w razie tę przypadłość? Link do komentarza
zenek Napisano 28 października 2021 Udostępnij #24 Napisano 28 października 2021 2 godziny temu, daggulka napisał: To kadr z filmu. Obejrzyj film Fight Club Może zrozumiesz. A może nie. zauważ: 1 godzinę temu, Redakcja napisał: Bardzo ładnie opisałeś ten obraz W mojej odpowiedzi na pytanie czy "jesteśmy na kopii” jest żart, bo bohater z filmu Podziemny Krąg (Fight Club) mówi w tej scenie "Gdy cierpisz na bezsenność, nic nie wydaje się być prawdziwe. Wszystko jest kopią kopii. " Filmu nie znam, ale: Czy w moim odbiorze tej fotki nie dźwięczy tyle samo pesymizmu, ile w cytacie @Redakcja? Co by znaczyło że moje poczucie było prawidłowe w dużym stopniu - prawie jak u Jackowskiego A @Redakcja okazała klasę i uprzejmość - cytując. Ucz się Link do komentarza
daggulka Napisano 28 października 2021 Udostępnij #25 Napisano 28 października 2021 2 minuty temu, zenek napisał: zauważ: Filmu nie znam, ale: Czy w moim odbiorze tej fotki nie dźwięczy tyle samo pesymizmu, ile w cytacie @Redakcja? Co by znaczyło że moje poczucie było prawidłowe w dużym stopniu - prawie jak u Jackowskiego A @Redakcja okazała klasę i uprzejmość - cytując. Ucz się A nie, spoko. Wolę być bez klasy i nieuprzejma ... cała ja, dobrze mi z tym! Link do komentarza
demo Napisano 28 października 2021 Udostępnij #26 Napisano 28 października 2021 4 godziny temu, zenek napisał: mamy do czynienia z inwigilacją - pernamentną, 1 godzinę temu, zenek napisał: Ucz się Mowa o uczeniu, czy w tym cytacie to może jakaś odmiana inwigilacji permanentnej? Link do komentarza
zenek Napisano 28 października 2021 Udostępnij #27 Napisano 28 października 2021 1 minutę temu, demo napisał: Mowa o uczeniu, czy w tym cytacie to może jakaś odmiana inwigilacji permanentnej? może... ale uczenie też może być pernamentne Link do komentarza
zenek Napisano 29 października 2021 Udostępnij #28 Napisano 29 października 2021 17 godzin temu, demo napisał: Mowa o uczeniu, 17 godzin temu, zenek napisał: ale uczenie też może być pernamentne @daggulka to lubi - podobno Link do komentarza
daggulka Napisano 29 października 2021 Udostępnij #29 Napisano 29 października 2021 35 minut temu, zenek napisał: @daggulka to lubi - podobno Nie. Ja lubię permanentne Nie znam uczenia, ani czegokolwiek innego - pernamentnego Link do komentarza
demo Napisano 29 października 2021 Udostępnij #30 Napisano 29 października 2021 25 minut temu, daggulka napisał: Nie znam uczenia, ani czegokolwiek innego - pernamentnego Zenkowi chyba coś się pozajączkowało z Pernambuco. Link do komentarza
Redakcja Napisano 29 października 2021 Autor Udostępnij #31 Napisano 29 października 2021 No dobrze, skończmy te przepychanki (tak odczytuje kolejne wpisy). Dam znać, jeśli coś się ruszy z aktualizacją, okazuje się, że to nie jest krótki temat. Link do komentarza
retrofood Napisano 29 października 2021 Udostępnij #32 Napisano 29 października 2021 To ta dodatkowa godzina z przestawienia czasu też nie pomoże? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się