Redakcja Napisano 14 września 2020 Udostępnij #1 Napisano 14 września 2020 Dzień dobry, powraca dyskusja na temat usunięcia Mhtyl z Forum. Postaram się rzeczowo odpowiedzieć na poruszane kwestie. Czemu usunąłem konto Mhtyl? Ponieważ żadne wielokrotne prośby i czasowe blokowanie konta nie powodowały, że Mhtyl przestał atakować swoich adwersarzy. Czy konto Mhtyl zostanie przywrócone? Nie. Czy zwracam uwagę innym Forumowczom, a może uwziąłem się na jednego? Tak, piszę na PW do Użytkowników Forum z uwagami. Jeśli uwagi nie pomagają czasowo banuję konto. Czy to jest forum budowlane, czy światopoglądowe? To jest forum budowlane. Pozdrawiam Marcin Szymanik Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #2 Napisano 14 września 2020 To skoro Redakcji się nie udało to teraz my poręczymy za niego. Jak nie będzie efektu to wtedy trudno... nie będziemy już jęczeć. Link do komentarza
zenek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #3 Napisano 14 września 2020 (edytowany) 2 godziny temu, usiek napisał: To skoro Redakcji się nie udało to teraz my poręczymy za niego. Jak nie będzie efektu to wtedy trudno... nie będziemy już jęczeć. Popieram propozycje uśka - to nawet w pewien sposób może polepszyć relacje między forumowiczami. Wszystkimi! - co ważne! Mhtyl będzie musiał wziąść pod uwagę utratę TEŻ naszego zaufania. Proponuję okres takiej karencji 3 m-ce, może do końca roku. Moze dłuzej? Żeby miał szlaban na odpowiadanie i komentowanie postow tych, z ktorymi polemizował. Przecież to jednoznacznie ucina możliwość sporów miedzy nimi. Punkty swoje zalożyć za mhtyla deklaruję na jakiś okres, jeśli Redakcja zechce zastawu? jak skrewi, to przepadną... Nie z koleżeństwa to robię, bo nawet nie wiem jak mtyl wygląda - ale ban dożywotni i likwidacja konta w kontekście innych działalności poniektorych weteranów forum - jest niesprawiedliwy. Naprawdę nie możecie sobie podać ręki - przecież znacie się od dawna? Edytowano 14 września 2020 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #4 Napisano 14 września 2020 Wiedziałem, że na Ciebie można liczyć... ja bym tak pięknie w słowa tego nie ujął co też przekazać chciałem Ja nic nie mam, ale jak trzeba to poświęcę te kilka punktów, całe konto.... no ewentualnie rękę (ale kurde szkoda by było ręki) Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #5 Napisano 14 września 2020 3 godziny temu, Redakcja napisał: Czy konto Mhtyl zostanie przywrócone? Nie. Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #6 Napisano 14 września 2020 3 minuty temu, podczytywacz napisał: Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #7 Napisano 14 września 2020 Nie to, żebym się cieszył, ale jak sobie przypomnę jak, razem z "trzema muszkieterami" z lubością i zadowoleniem gnoił między innymi bobasa - karma wraca... Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #8 Napisano 14 września 2020 Przed chwilą, podczytywacz napisał: Nie to, żebym się cieszył, ale jak sobie przypomnę jak, razem z "trzema muszkieterami" z lubością i zadowoleniem gnoił między innymi bobasa - karma wraca... Skończ proszę z tymi żalami. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #10 Napisano 14 września 2020 1 godzinę temu, Redakcja napisał: Skończ proszę z tymi żalami. Przecież nie użalam się nad sobą, tylko nad dolą uroborosa, który z bezsilności prosił o zlikwidowanie konta i został zwykłym GOŚCIEM... Link do komentarza
joks Napisano 14 września 2020 Udostępnij #11 Napisano 14 września 2020 Przed chwilą, podczytywacz napisał: Przecież nie użalam się nad sobą, tylko nad dolą uroborosa, który z bezsilności prosił o zlikwidowanie konta i został zwykłym GOŚCIEM... Zarobiłeś tak jak Mhtyl na to co masz . Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #12 Napisano 14 września 2020 Nie zarobiłem, bo bana póki co nie dostałem - prosiłem o zamknięcie konta... Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #13 Napisano 14 września 2020 @podczytywacz powiedziałeś, że odchodzisz i usunąłem Twoje konto. Później wróciłeś, powiedziałeś że odchodzisz - usunąłem konto. Teraz mówisz o sobie w trzeciej osobie i masz pretensję - nie wiem o co? Czy ja coś źle zrozumiałem? Link do komentarza
joks Napisano 14 września 2020 Udostępnij #14 Napisano 14 września 2020 18 minut temu, podczytywacz napisał: Nie zarobiłem, bo bana póki co nie dostałem Wielokrotnie ban Ci się należał , a za co to sam doskonale wiesz Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #15 Napisano 14 września 2020 @joks zauważyłem, że są osoby, które chętnie by banowały… i to chyba dlatego nie są moderatorami Link do komentarza
joks Napisano 14 września 2020 Udostępnij #16 Napisano 14 września 2020 Przed chwilą, Redakcja napisał: @joks zauważyłem, że są osoby, które chętnie by banowały… i to chyba dlatego nie są moderatorami Ja już swoje się nakierownikowałem ludźmi , więcej nie zamierzam , pilnowanie ludzi to niewdzięczne zajęcie Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #17 Napisano 14 września 2020 Tak mi się skojarzyła piosenka Elvis Presleya - Walk A Mile In My Shoes. Do zastanowienia. Polecam przy okazji ciekawą wersję tej piosenki. Link do komentarza
gawel Napisano 14 września 2020 Udostępnij #18 Napisano 14 września 2020 5 godzin temu, Redakcja napisał: Dzień dobry, powraca dyskusja na temat usunięcia Mhtyl z Forum. Postaram się rzeczowo odpowiedzieć na poruszane kwestie. Czemu usunąłem konto Mhtyl? Ponieważ żadne wielokrotne prośby i czasowe blokowanie konta nie powodowały, że Mhtyl przestał atakować swoich adwersarzy. Czy konto Mhtyl zostanie przywrócone? Nie. Czy zwracam uwagę innym Forumowczom, a może uwziąłem się na jednego? Tak, piszę na PW do Użytkowników Forum z uwagami. Jeśli uwagi nie pomagają czasowo banuję konto. Czy to jest forum budowlane, czy światopoglądowe? To jest forum budowlane. Pozdrawiam Marcin Szymanik Bardzo dziękuję za konkretną, męską i sprawiedliwą decyzję Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #19 Napisano 14 września 2020 4 minuty temu, gawel napisał: Bardzo dziękuję za konkretną, męską i sprawiedliwą decyzję Możecie triumfować... fanfary Wam zagrać? Link do komentarza
gawel Napisano 14 września 2020 Udostępnij #20 Napisano 14 września 2020 3 minuty temu, usiek napisał: Możecie triumfować... fanfary Wam zagrać? Jesteś następny do odstrzału możesz zagrać fanfary z tej okazji Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #21 Napisano 14 września 2020 Jak już wielokrotnie mówiłem, to nie jest kwestia sprawiedliwości, chodzi o wzajemy szacunek wobec rozmówców. @gawel proszę Cię, jeśli masz zamiar rozpętać kolejną wojnę. to lepiej się nie odzywaj. Link do komentarza
gawel Napisano 14 września 2020 Udostępnij #22 Napisano 14 września 2020 20 minut temu, Redakcja napisał: Tak mi się skojarzyła piosenka Elvis Presleya - Walk A Mile In My Shoes. Do zastanowienia. Polecam przy okazji ciekawą wersję tej piosenki. (...) Mnie bardziej ta 2 minuty temu, Redakcja napisał: Jak już wielokrotnie mówiłem, to nie jest kwestia sprawiedliwości, chodzi o wzajemy szacunek wobec rozmówców. @gawel proszę Cię, jeśli masz zamiar rozpętać kolejną wojnę. to lepiej się nie odzywaj. bynajmniej nie wiem czy moje wpisy noszą takie znamiona Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #23 Napisano 14 września 2020 5 minut temu, gawel napisał: Jesteś następny do odstrzału możesz zagrać fanfary z tej okazji Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #24 Napisano 14 września 2020 3 minuty temu, gawel napisał: bynajmniej nie wiem czy moje wpisy noszą takie znamiona Tak, jeśli tego nie widzisz to biada. Link do komentarza
Buster Napisano 14 września 2020 Udostępnij #25 Napisano 14 września 2020 58 minut temu, Redakcja napisał: zauważyłem, że są osoby, które chętnie by banowały… i to chyba dlatego nie są moderatorami Redakcja przejrzała mnie na wylot Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #26 Napisano 14 września 2020 (edytowany) 2 godziny temu, joks napisał: Wielokrotnie ban Ci się należał , a za co to sam doskonale wiesz Gdyby wielokrotnie mi się należał, to bym go pewnie wielokrotnie dostał... a za co miałbym go dostać - to chyba tylko ty wiesz doskonale za co, bo ja nie wiem... Edytowano 14 września 2020 przez podczytywacz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
zenek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #27 Napisano 14 września 2020 2 godziny temu, podczytywacz napisał: Nie zarobiłem, bo bana póki co nie dostałem - prosiłem o zamknięcie konta.. zarobiłeś nietoleracyjnym szczuciem, bobas, napastliwymi i antyreligijnymi postami na poziomie stalinowskiego aparatczyka - a to, że nie zostałeś potraktowany jak mhtyl - no to już niebędę komentować. Ale i ciebie bym bronil przed kasowaniem konta i banem dozywotnim, bo to są przesadne sankcje w stosunku do "winy". 2 godziny temu, Redakcja napisał: Teraz mówisz o sobie w trzeciej osobie i masz pretensję - nie wiem o co? może ma kłopoty z tożsamością jak bobas dorośnie, bedzie wiedział, kim jest tak myślę i często z niedobrych bobasów są dobre ludzie... 1 godzinę temu, gawel napisał: Bardzo dziękuję za konkretną, męską i sprawiedliwą decyzję Tak ci podpowiada ten światopogląd zdobyty na studiach niedostępny dla fizycznych???? 1 godzinę temu, gawel napisał: Jesteś następny do odstrzału możesz zagrać fanfary z tej okazji Rządzisz Redakcją z tylnego fotela? Czy tylko lubisz lekceważyć, podskakiwać i straszyć? Link do komentarza
zenek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #28 Napisano 14 września 2020 50 minut temu, podczytywacz napisał: .. a za co miałbym go dostać - to chyba tylko ty wiesz doskonale za co, bo ja nie wiem... jak to bobas, nie wie, co cumla, smoczek, czy cycek dorośniesz - to może zauważysz róznicę idę kosić trawkę, odreagować Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #29 Napisano 14 września 2020 2 godziny temu, Redakcja napisał: masz pretensję - nie wiem o co? Czy ja coś źle zrozumiałem? Mam pretensję do siebie, może do moich świetnej pamięci Rodziców, że wychowali mnie tak, że NIE MAM TWARDEJ DOOPY i daję się powodować emocjom... Zrozumiałeś dobrze i zrobiłeś tak, jak wnioskowałem - i poniekąd bardzo dobrze... O proszę bardzo - to jest przykład logicznego wywodu: 16 minut temu, zenek napisał: zarobiłeś nietoleracyjnym szczuciem, bobas, napastliwymi i antyreligijnymi postami na poziomie stalinowskiego aparatczyka O łamaniu Konstytucji nie wspomniałeś... To jest twoja, zeniu, opinia, najwyraźniej nie podzielona przez wiele innych osób - z Administracją włącznie... chyba... 2 minuty temu, zenek napisał: jak to bobas, nie wie, co cumla, smoczek, czy cycek dorośniesz - to może zauważysz róznicę zenek właśnie się zresetował... i będzie - pewnie z innymi dbał o budowlaną czystość foruma... Link do komentarza
gawel Napisano 14 września 2020 Udostępnij #30 Napisano 14 września 2020 2 minuty temu, podczytywacz napisał: Mam pretensję do siebie, może do moich świetnej pamięci Rodziców, że wychowali mnie tak, że NIE MAM TWARDEJ DOOPY i daję się powodować emocjom... Zrozumiałeś dobrze i zrobiłeś tak, jak wnioskowałem - i poniekąd bardzo dobrze... O proszę bardzo - to jest przykład logicznego wywodu: O łamaniu Konstytucji nie wspomniałeś... To jest twoja, zeniu, opinia, najwyraźniej nie podzielona przez wiele innych osób - z Administracją włącznie... chyba... Proponuję nie karmić trola i dodać do ignorowanych, nie ten poziom szkoda czasu i nerwów Link do komentarza
joks Napisano 14 września 2020 Udostępnij #31 Napisano 14 września 2020 2 minuty temu, podczytywacz napisał: To jest twoja, zeniu, opinia, najwyraźniej nie podzielona przez wiele innych osób I tu się grubo mylisz , zenek napisał to co i ja odczuwam do Ciebie . To co zacytowałeś z zenka to całe sedno problemu z Tobą na tym forum .Dodalbym że robisz to w sposób perfidny , wyrachowany .....obrzydliwy. 2 minuty temu, gawel napisał: Proponuję nie karmić trola Ciebie pewnie bobas z dagą nakarmią ? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #32 Napisano 14 września 2020 2 minuty temu, joks napisał: zenek napisał to co i ja odczuwam do Ciebie To was jest dwóch, z Heniem było trzech, czasem z demo - czterech... A ja napisałem: 11 minut temu, podczytywacz napisał: najwyraźniej nie podzielona przez wiele innych osób no, chyba, że jest jeszcze WIELE INNYCH OSÓB podzielających opinię zenka i twoją... a ja nie wiem o nich... 6 minut temu, joks napisał: Dodalbym że robisz to w sposób perfidny , wyrachowany .....obrzydliwy. Po pierwsze - robiłem... Po drugie - to były cytaty z różnych źródeł, niezwykle celne, pokazujące nasze rządzące ELITY, bo przecież rządem rządzi ojciec D. z episkopatem... a najmniej było ze znienawidzonej wiochy... i to was boli... A to nasze ojczyźniane życie jest... niestety... i to was boli... jak burzy się waszą "świadomość" Link do komentarza
zenek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #33 Napisano 14 września 2020 1 godzinę temu, gawel napisał: nie ten poziom no nie 1 godzinę temu, podczytywacz napisał: no, chyba, że jest jeszcze WIELE INNYCH OSÓB podzielających opinię zenka i twoją... a ja nie wiem o nich. tu jest ogólnie kilka osób, bo co się nowa pojawia, to ją skutecznie zniechęcacie Więc jest kilka - w porywach z 10 więc jeśli na 10 osób 3, 4 są tolerancyjne - a 6 nie - to to jest całkiem niezła światowa średnia. Polska też. Poziom argumentacji wiochy też jest typowy dla dożartej pseudoelity - no bo na dobre argumenty to trzeba trochę oleju w głowie, a tu same wodolejstwo, hejt i fejkniusy. Łatwo to demaskować i zbijać - tylko że przy śmierdzących sprawach zawsze się człowiek ugnoi i zniesmaczy. A przecież można by było elegancko podyskutować... Tym bardziej, że gaweł odpadnie, jako ignorant Link do komentarza
zenek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #34 Napisano 14 września 2020 1 godzinę temu, podczytywacz napisał: Po drugie - to były cytaty z różnych źródeł, niezwykle celne, pokazujące nasze rządzące ELITY, bo przecież rządem rządzi ojciec D. z episkopatem... Aaaaaaaaaaaaaaaaa 1 godzinę temu, podczytywacz napisał: a najmniej było ze znienawidzonej wiochy.. no właśnie były z wiochy głównie, soku z buraka i wypowiedzi idoli dagi - w porywach 18-latki, ale dojrzałe politycznie - jak bym słuchał młodych wilków z ZMSu - pewnie ich pamiętasz - niczym się nie różnią od dzisiejszych od lewa do prawa - ciąg do żłoba taki sam i w d..e ideały Link do komentarza
daggulka Napisano 14 września 2020 Udostępnij #35 Napisano 14 września 2020 1 godzinę temu, joks napisał: Ciebie pewnie bobas z dagą nakarmią ? Karmienie skończyłam po młodszej córze i sorrrrry ... więcej nie zamierzam. Proszę mi nie imputować. I do wszystkich. Przeczytawszy wpisy Redakcji — mam nieodparte wrażenie, że Redakcji kończy się cierpliwość Zalecam ostrożność i rozejście się do wątków budowlanych Link do komentarza
gawel Napisano 14 września 2020 Udostępnij #36 Napisano 14 września 2020 (edytowany) 1 minutę temu, daggulka napisał: Karmienie skończyłam po młodszej córze i sorrrrry ... więcej nie zamierzam. Proszę mi nie imputować. I do wszystkich. Przeczytawszy wpisy Redakcji — mam nieodparte wrażenie, że Redakcji kończy się cierpliwość Zalecam ostrożność i rozejście się do wątków budowlanych zostało jeszcze kilku do odstrzału ale to kwestia czasu cały czas się czepiają ale to już nie moja sprawa. To tak jak w kawale : To mnie nie dotyczy powiedział dziadek jak go pies w protezę ugryzł Edytowano 14 września 2020 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
podczytywacz Napisano 14 września 2020 Udostępnij #37 Napisano 14 września 2020 55 minut temu, zenek napisał: tu jest ogólnie kilka osób, bo co się nowa pojawia, to ją skutecznie zniechęcacie Więc jest kilka - w porywach z 10 więc jeśli na 10 osób 3, 4 są tolerancyjne - a 6 nie - to to jest całkiem niezła światowa średnia. Polska też. Poziom argumentacji wiochy też jest typowy dla dożartej pseudoelity - no bo na dobre argumenty to trzeba trochę oleju w głowie, a tu same wodolejstwo, hejt i fejkniusy. Nie zenkuj, bo w tym cytacie nie o to chodzi... 39 minut temu, zenek napisał: Aaaaaaaaaaaaaaaaa Tak, tak... Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #38 Napisano 14 września 2020 38 minut temu, gawel napisał: zostało jeszcze kilku do odstrzału ale to kwestia czasu cały czas się czepiają ale to już nie moja sprawa. Obiecujesz czy straszysz? Link do komentarza
joks Napisano 14 września 2020 Udostępnij #39 Napisano 14 września 2020 4 godziny temu, Redakcja napisał: zauważyłem, że są osoby, które chętnie by banowały Też zauważyłem 4 godziny temu, gawel napisał: Jesteś następny do odstrzału możesz zagrać fanfary z tej okazji 40 minut temu, gawel napisał: zostało jeszcze kilku do odstrzału ale to kwestia czasu Link do komentarza
aru Napisano 14 września 2020 Udostępnij #40 Napisano 14 września 2020 1 godzinę temu, zenek napisał: .... ot lumpenproletariat się odezwał cham obraża joks maca na ile sobie pozwolić podczytywacz lamentuje, nie wiem po co usiek tęskni jak za jakąś doopą (może przez to, że lubi wulgarne ) a fakty są taki, że trotyl w swej pierwotnej postaci nie wróci - tako rzecze Zaratrusta vel Redakcja, żeby nawet skały s... po co to wałkować? pierwszy wpis Redakcji wyjaśnia i kończy dyskusję w temacie w innych AMEN Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #41 Napisano 14 września 2020 Moi drodzy, Forum to nie miejsce na psychoterapię, a ja nie mam odpowiedniego wykształcenia w tym kierunku. Zenek i podczytywacz są (nie)sprawiedliwie zablokowani na dwa tygodnie. Link do komentarza
usiek Napisano 14 września 2020 Udostępnij #42 Napisano 14 września 2020 (edytowany) Panie Redakcja, 2-3 miesiące temu trzeba było być takim szybkim stanowczym jak niektórzy wołali żeby coś zrobić Edytowano 14 września 2020 przez usiek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij #43 Napisano 14 września 2020 @usiek lepiej późno niż wcale Miałem nadzieję, że obędzie się bez drastycznych środków. Link do komentarza
aru Napisano 14 września 2020 Udostępnij #44 Napisano 14 września 2020 9 minut temu, Redakcja napisał: Moi drodzy, Forum to nie miejsce na psychoterapię, a ja nie mam odpowiedniego wykształcenia w tym kierunku. Zenek i podczytywacz są (nie)sprawiedliwie zablokowani na dwa tygodnie. przy tak świętym spokoju i tak się dziwię, że tyle to musiało czekać, brawo! Link do komentarza
daggulka Napisano 14 września 2020 Udostępnij #45 Napisano 14 września 2020 1 godzinę temu, Redakcja napisał: Moi drodzy, Forum to nie miejsce na psychoterapię, a ja nie mam odpowiedniego wykształcenia w tym kierunku. Zenek i podczytywacz są (nie)sprawiedliwie zablokowani na dwa tygodnie. Ojojoj ... coś czułam w kościach ... wrrrroć ... we wpisach Redakcji, że coś wisi w powietrzu No nic. Trzeba się ugrzecznić Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się