-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Kiedy budowałam dom, wykończyłam schody betonowe gresowymi płytkami ze strukturą antypoślizgową Obłożyłam podstopnice i stopnie). Świetnie się sprawdzały Innym pomysłem na naprawdę budżetowe wykończenie to równo je obrobić zaprawą, przeszlifować i pomalować farbą do betonu. Sprawdzi się też żywica epoksydowa - wtedy atom nie ruszy (bardzo trwałe wykończenie).
-
Witam, Staję przed tym samym dylematem, jestm ciekaw jaką decyzję Pan podjął, bo nie widzę żadnej odpowiedzi na jakże precyzyjnie zadane pytanie. Pozdrawiam, Marek
-
Taśmy LED montuje się na przykład na aluminiowym profilu podtynkowym wpuszczanym do taśm LED. Takie cuś Znajdziesz w internecie.
-
Te wystające dzyndzle powinny być na mimośrodach, przykręcając je w osi dociągasz lub odpychasz skrzydło od framugi. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez lukas198820 · Napisano
Witam w jaki sposob wyrównać i obrobić w tani sposób takie schody ? Chce poprzez te kable zrobic listey LED ale zeby swiecily przy gornej krawedzi stopniavw dól a nie oslepialo mnie. Jak dac te listwy LED i czymvwyrównać stopnie?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się