paulona Napisano 19 czerwca 2008 Udostępnij #151 Napisano 19 czerwca 2008 Cytat Białoczerwona piłka w miejsce orzełka? Hmm.. Dość nowatorskie. Rozwiń Mąż mówi że orzełek na fladze to bandera a piłka na fladze to atrybut kibica i nie takie flagi miał na myśli. Link do komentarza
Garda Napisano 19 czerwca 2008 Udostępnij #152 Napisano 19 czerwca 2008 Cytat Mąż mówi że orzełek na fladze to bandera a piłka na fladze to atrybut kibica i nie takie flagi miał na myśli. Rozwiń Jakby nie patrzeć flota ma się lepiej niż nasze piłkarstwo. Link do komentarza
mela Napisano 20 czerwca 2008 Udostępnij #153 Napisano 20 czerwca 2008 Cytat np. Sport to w ogóle jest dziwna dziedzina. Moi przyjaciele z Chorwacji mowią że dobrą drużynę się buduje 10 lat i oni tyle właśnie trenowali do EURO. Rozwiń Siemka.To się im zeszło,strasznych staruszków mają w drużynie ,do tego kraj po wojnie trzeba odbudować.Jestem pełna podziwu.Całuski Link do komentarza
Wanda Napisano 21 czerwca 2008 Udostępnij #154 Napisano 21 czerwca 2008 Cytat Siemka.To się im zeszło,strasznych staruszków mają w drużynie ,do tego kraj po wojnie trzeba odbudować.Jestem pełna podziwu.Całuski Rozwiń Mogli zacząć trenować 8-latków. Po 10 latach było jak znalazł. Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 21 czerwca 2008 Udostępnij #155 Napisano 21 czerwca 2008 Cytat Mogli zacząć trenować 8-latków. Po 10 latach było jak znalazł. Rozwiń Jeszcze Turczynowi wkopali bracia słowianie,zuchy.Bob Link do komentarza
Burtato Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij #156 Napisano 22 czerwca 2008 Cytat Jeszcze Turczynowi wkopali bracia słowianie,zuchy.Bob Rozwiń Tak im wkopali że aż ich wykopali do półfinałów. Link do komentarza
foto Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij #157 Napisano 22 czerwca 2008 Cytat Siemka.Sądząc po tym co zaprezentowały nasze orły to ta chwila jest bliska. Całuski Rozwiń Znając naszą obecną formę nie byłbym zdziwiony gdzybyśmy przegrali i z nimi. Link do komentarza
Garda Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij #158 Napisano 22 czerwca 2008 Cytat Cze.A co byś tam robił?Tam cięzko o robotę w twojej specjalizacji,jakoś o kanalizacji i kabinach prysznicowych , piecach conie słyszałam aby były masowo stosowane w jurtach. Pozdro Rozwiń Właśnie dlatego że braki kolosalne dobry specjalista miałby co robić. A zdaje się że i w Stanach będze potrzebny fachowiec. Po ostatnich powodziach wszystkiego im brakuje. Link do komentarza
Mirmoza Napisano 23 czerwca 2008 Udostępnij #159 Napisano 23 czerwca 2008 Cytat Dobry pomysł.Tyskie zrobiło sobie reklamę i przy okazji ruszyło ,,flagi na maszt"może faktycznie zawisną na balkonach najbliższego 11 listopada? Rozwiń Flaga w połączeniu z piwem to kibic piłkarski. Święto narodowe tu nie pasuje Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 23 czerwca 2008 Udostępnij #160 Napisano 23 czerwca 2008 Cytat Flaga w połączeniu z piwem to kibic piłkarski. Święto narodowe tu nie pasuje Rozwiń Czy świeto narodowe musi być takie poważne,dlaczego nie z piwem i potańcówkami.Kiepsko że to listopad i pogoda ogranicza świętowanie.Bob Link do komentarza
golfikon Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #161 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Czy świeto narodowe musi być takie poważne,dlaczego nie z piwem i potańcówkami.Kiepsko że to listopad i pogoda ogranicza świętowanie.Bob Rozwiń Wolisz 22 lipca? Link do komentarza
domel Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #162 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Właśnie dlatego że braki kolosalne dobry specjalista miałby co robić. A zdaje się że i w Stanach będze potrzebny fachowiec. Po ostatnich powodziach wszystkiego im brakuje. Rozwiń Z tego co wiem to ten fachowiec za żadne skarby do USA się nie przeniesie . Link do komentarza
domel Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #163 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Tak na poprawe humoru.. no, może nie wszystkim Flaga Rozwiń Nie rób wioski.To tak poprawia humor że nie wiadomo czy płakać ,czy się śmiać Link do komentarza
domel Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #164 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Wolisz 22 lipca? Rozwiń U mnie obok jest taka ulica,mogli chociaż na E.Wedel przerobić. Link do komentarza
janosh Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #165 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Nie rób wioski.To tak poprawia humor że nie wiadomo czy płakać ,czy się śmiać Rozwiń Ja sie ubawiłem Zresztą patriotą nie jestem, ze sportu to czasem w NFS pograłem... Link do komentarza
AnnaK Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #166 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Ja sie ubawiłem Zresztą patriotą nie jestem, ze sportu to czasem w NFS pograłem... Rozwiń Czym jest NFS? Link do komentarza
Syllwia Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #167 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat Z tego co wiem to ten fachowiec za żadne skarby do USA się nie przeniesie . Rozwiń Naszych wysyłają na emigrację? Człowieku nie daj się. Link do komentarza
Mirmoza Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #168 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat U mnie obok jest taka ulica,mogli chociaż na E.Wedel przerobić. Rozwiń E.Wedel został komuś sprzedany a patent na ptasie mleczko ma teraz Milka. Link do komentarza
foto Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #169 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat A zdaje się że i w Stanach będze potrzebny fachowiec. Po ostatnich powodziach wszystkiego im brakuje. Rozwiń Hmm.. pierwsze słyszę żeby w Stanach czegoś brakowało. Link do komentarza
Garda Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #170 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat Z tego co wiem to ten fachowiec za żadne skarby do USA się nie przeniesie . Rozwiń Ja go nie wysyłam na emigrację Tylko proponuję że może pojechać pomóc potrzebującym i wrócić w chwale. Link do komentarza
foto Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #171 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat Ja go nie wysyłam na emigrację Tylko proponuję że może pojechać pomóc potrzebującym i wrócić w chwale. Rozwiń Jeśli człowiek ma w sobie choć "trocha ze Slunzaka" to w romantyczne awantury wdawał sie nie będzie. Link do komentarza
paulona Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #172 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat Jakby nie patrzeć flota ma się lepiej niż nasze piłkarstwo. Rozwiń Jeśli masz na myśli prywatne jachty to faktycznie ma się świetnie.Mąż mówi że nasza flota wojenna ma się tak dobrze że za parę lat z honorem zlegnie na dnie ze starości. Link do komentarza
Wanda Napisano 25 czerwca 2008 Udostępnij #173 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat Jeśli masz na myśli prywatne jachty to faktycznie ma się świetnie.Mąż mówi że nasza flota wojenna ma się tak dobrze że za parę lat z honorem zlegnie na dnie ze starości. Rozwiń Mamy flotę jachtów? Chyba na Mazurach. Link do komentarza
Nieformalny Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #174 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Jeśli masz na myśli prywatne jachty to faktycznie ma się świetnie.Mąż mówi że nasza flota wojenna ma się tak dobrze że za parę lat z honorem zlegnie na dnie ze starości. Rozwiń A pamiętasz hit kolonii letnich w latach 70-tych "Morze nasze morze"? ".. na dnie z honorem lec" lub zledz (nam trudności z odmianą słowa zlegnie) było szczytem marzeń naszych marynarzy według tej piosenki. Link do komentarza
Garda Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #175 Napisano 26 czerwca 2008 Dobrze. Przyznam ci rację. U ns też roboty zatrzęsienie a ludzi mało. Link do komentarza
mela Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #176 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Tak im wkopali że aż ich wykopali do półfinałów. Rozwiń Siemka.Widać tak się gozdek interesi piłką jak adamis.Całuski Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #177 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Wolisz 22 lipca? Rozwiń Wolę 3maja,aby to święto wróciło parę pał po bani zaliczyłem a i parę gazówek się odrzuciło.Swięto wróciło ale paru gamoni zapomniało o zmianie nazw ulic .Bob Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #178 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Siemka.Widać tak się gozdek interesi piłką jak adamis.Całuski Rozwiń Tu zgoda.Może to życzenie było?Bob Link do komentarza
Wanda Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #179 Napisano 26 czerwca 2008 O! adamis online. Już on wam odpowie, prześmiewcy. Link do komentarza
Burtato Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #180 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Siemka.Widać tak się gozdek interesi piłką jak adamis.Całuski Rozwiń A mówiono mi że media kłamią Cytuję za serwisem sportowym Onetu:"Tak było w piątek wieczorem, kiedy reprezentacja Turcji rzutami karnymi wygrała 3:1 z Chorwacją (po dogrywce było 1:1) w ćwierćfinale ME. Spotkanie odbyło się w Wiedniu." Link do komentarza
Burtato Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #181 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Tu zgoda.Może to życzenie było?Bob Rozwiń Od kiedy Turcy są narodem słowiańskim? Link do komentarza
paulona Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij #182 Napisano 27 czerwca 2008 Cytat Mamy flotę jachtów? Chyba na Mazurach. Rozwiń Mąż mówi że mamy i to taką że wiatru już brak bo wyłapują po drodze.Wystarczyło że zniesiono przygłupiaste ograniczenia w uprawnieniach. Link do komentarza
paulona Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij #183 Napisano 27 czerwca 2008 Cytat E.Wedel został komuś sprzedany a patent na ptasie mleczko ma teraz Milka. Rozwiń Mąż mówi że jego ojciec mówi odnośnie Wedla,że kiedyś ,czyli przed II wojną światową,ta fabryka czekoladek należała do rodziny Wedla .Po znacjonalizowaniu czyli zrabowaniu przez komunę przechrzcili nazwę na 22lipca/data czczona przez wielbicieli KGB/. Link do komentarza
Nieformalny Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #184 Napisano 28 czerwca 2008 Cytat Mąż mówi że jego ojciec mówi odnośnie Wedla,że kiedyś ,czyli przed II wojną światową,ta fabryka czekoladek należała do rodziny Wedla .Po znacjonalizowaniu czyli zrabowaniu przez komunę przechrzcili nazwę na 22lipca/data czczona przez wielbicieli KGB/. Rozwiń Znamy, znamy.... Link do komentarza
domel Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #185 Napisano 28 czerwca 2008 Cytat Wolę 3maja,aby to święto wróciło parę pał po bani zaliczyłem a i parę gazówek się odrzuciło.Swięto wróciło ale paru gamoni zapomniało o zmianie nazw ulic .Bob Rozwiń Zmiana nazw ulic leży w gestii samorządu ? Link do komentarza
domel Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #186 Napisano 28 czerwca 2008 Cytat Mąż mówi że jego ojciec mówi odnośnie Wedla,że kiedyś ,czyli przed II wojną światową,ta fabryka czekoladek należała do rodziny Wedla .Po znacjonalizowaniu czyli zrabowaniu przez komunę przechrzcili nazwę na 22lipca/data czczona przez wielbicieli KGB/. Rozwiń I tak podobno wszyscy mówili że to czekoladki z Wedla. Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #187 Napisano 28 czerwca 2008 Cytat Od kiedy Turcy są narodem słowiańskim? Rozwiń Też chcę wiedzieć.Czy w którymś miejscu to pisałem?Skleroza MNIE DOPADŁA ? Jednak może to nie mnie? Link do komentarza
adamis Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #188 Napisano 28 czerwca 2008 Trochę mnie nie było,ale widzę,że markę to już mam wyrobioną To się nazywa umiejętne budowanie wizerunku,co ? Link do komentarza
paulona Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij #189 Napisano 29 czerwca 2008 Cytat Zmiana nazw ulic leży w gestii samorządu ? Rozwiń Mąż mówi że tak.Trzeba popyskować na jakimś zebraniu z radnymi,może się przejmą? Link do komentarza
Mirmoza Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij #190 Napisano 29 czerwca 2008 Cytat Skleroza MNIE DOPADŁA ? Rozwiń Nie jest to możliwe. Za wcześnie. Link do komentarza
Mirmoza Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij #191 Napisano 29 czerwca 2008 Cytat Od kiedy Turcy są narodem słowiańskim? Rozwiń Tyle się nabrali jasyru na naszych ziemiach że kto wie? Link do komentarza
Agatamin Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij #192 Napisano 29 czerwca 2008 Cytat Trochę mnie nie było,ale widzę,że markę to już mam wyrobioną To się nazywa umiejętne budowanie wizerunku,co ? Rozwiń Kto pierwszy rzuci hasło: "adamis na prezydenta"? Link do komentarza
adamis Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij #193 Napisano 29 czerwca 2008 Pewnie ten,kto mi źle życzy.(i całemu narodowi też)Zresztą,elektryk już był,to..... A co do Turków i ich Słowiańskiego pochodzenia....,skoro Bułgarów wszyscy uważają za Słowian,to dlaczego i nie Turków.Toż Bułgar Tureckiego pochodzenia jest a nie Słowiańskiego. Link do komentarza
Nieformalny Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #194 Napisano 30 czerwca 2008 No i po Mundialu. Bardzo mnie cieszy wygrana Hiszpanów. Link do komentarza
Imbirek Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #195 Napisano 30 czerwca 2008 Cytat Tak było w piątek wieczorem, kiedy reprezentacja Turcji rzutami karnymi wygrała 3:1 z Chorwacją (po dogrywce było 1:1) w ćwierćfinale ME. Spotkanie odbyło się w Wiedniu." Rozwiń Nie wiem nie oglądałam. Ale to już historia. Link do komentarza
hesia Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #196 Napisano 30 czerwca 2008 Cytat Pewnie ten,kto mi źle życzy.(i całemu narodowi też)Zresztą,elektryk już był,to..... A co do Turków i ich Słowiańskiego pochodzenia....,skoro Bułgarów wszyscy uważają za Słowian,to dlaczego i nie Turków.Toż Bułgar Tureckiego pochodzenia jest a nie Słowiańskiego. Rozwiń Cze.Po Trakach do Bułgarii napłynęły plemiona słowiańskie.Turcy to ok 9% ludności .Bułgar nazwany Turkiem może stać się trochę mało miły.To że byliśmy pod zaborem rosyjskim nie uczyniło z nas ruskich a z Bułgarów rządy Turków nie uczyniły turczynów.Władzio Warneńczyk też przyłożył ręki i głowy niestety do prób powstrzymania wraz z Bułgarami naporu tureckiego.Pozdro. Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #197 Napisano 30 czerwca 2008 Cytat Nie jest to możliwe. Za wcześnie. Rozwiń O,dziękuję młoda damo.Bob Link do komentarza
Burtato Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #198 Napisano 30 czerwca 2008 Cytat Pewnie ten,kto mi źle życzy.(i całemu narodowi też) Rozwiń Śpiewać każdy może Link do komentarza
leszko Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #199 Napisano 30 czerwca 2008 Entuzjastycznie popieram. Smutno się robi, jak się patrzy #Maja i w inne święta państwowe, gdy na co drugiej ulicy wisi jedna flaga. To wstyd w kraju, który tak często o tę flagę musiał walczyć. I jeszcze jedno - w prawie podobno jest zapis, że nie zawsze flaga może wisieć. Uważam, że jako Polak dumny z pochodzenia mam prawo powiesić flagę Na Zawsze!Pozdrawiam Link do komentarza
Burtato Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #200 Napisano 30 czerwca 2008 Cytat Też chcę wiedzieć.Czy w którymś miejscu to pisałem?Skleroza MNIE DOPADŁA ? Jednak może to nie mnie? Rozwiń To ja już zgłupłem na full. Chorwacja zremisowała z Turcja, tak? Ale przegrała 3:1 w rzutach karnych? Czy nie przegrała? Jesłi tak to jak mogłi bracia słowianie (czytaj: Chorwaci) dołożyć Turkom? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się