animus Napisano 23 grudnia 2017 Udostępnij #101 Napisano 23 grudnia 2017 1 minutę temu, gawel napisał: Ja nie mówię w imieniu forum bo nie mam takiego prawa, cóż forum to również jego zasady i administrator przecież Henryk nie obraził się na mnie i na Ciebie oraz generalnie chyba na prawie nikogo z forumowiczów. Z resztą tu chyba nie o obrazę chodzi ale nie wiem jak to dokładnie nazwać w cenzuralny sposób... Link do komentarza
Takiowaki Napisano 23 grudnia 2017 Udostępnij #102 Napisano 23 grudnia 2017 No to cóż poradzisz... Będzie jak ma być, nikt mu w doopę włazić nie będzie, jego wybór. Link do komentarza
retrofood Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #103 Napisano 28 grudnia 2017 No to Heniu już nie wróci. Przesiadł się na muratora. Link do komentarza
Takiowaki Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #104 Napisano 28 grudnia 2017 2 minuty temu, retrofood napisał: No to Heniu już nie wróci. Przesiadł się na muratora. Ten miesięczny ban tak go dotknął? Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #105 Napisano 28 grudnia 2017 1 minutę temu, Takiowaki napisał: Ten miesięczny ban tak go dotknął? Nie sądzę. 5 minut temu, retrofood napisał: No to Heniu już nie wróci. Przesiadł się na muratora. Szybko wysadzony zostanie z siodła - zadba o to przynajmniej jeden z tamtejszych moderatorów (tu piszący), bo tu od Henia dobrze dostał popalić. Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #106 Napisano 28 grudnia 2017 11 minut temu, retrofood napisał: No to Heniu już nie wróci. Przesiadł się na muratora. Też jako Mhtyl? Pytam, bo chętnie się przyjże jak sobie radzi Link do komentarza
retrofood Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #107 Napisano 28 grudnia 2017 51 minut temu, bobiczek napisał: Też jako Mhtyl? Pytam, bo chętnie się przyjże jak sobie radzi Tego nie wiem, to są moje przypuszczenia (czytaj: przekonanie, prawdę mówiąc słabe). Link do komentarza
Takiowaki Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #108 Napisano 28 grudnia 2017 Ale tutaj konta nie usunął. Czyli jakiś sentyment pozostał... Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #109 Napisano 28 grudnia 2017 Myślę, że bardziej prawdopodobne jest to, że odpoczywa od pisania na forumach jako takich. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #110 Napisano 28 grudnia 2017 No rzeczywiście to co robi Henryk to jest temat dnia i hicior godny poziomu tego forum Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #111 Napisano 28 grudnia 2017 Znaczy nie wspominać w tym temacie, nie pytać i nie interesować się? Oki. Temat uważam za zamknięty (dla mnie) Link do komentarza
Gość Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #112 Napisano 28 grudnia 2017 7 minut temu, gawel napisał: No rzeczywiście to co robi Henryk to jest temat dnia i hicior godny poziomu tego forum Oj tam, oj tam... Przecież ktoś z Was ma do Niego jakieś namiary... nic nie powie? nic nie przekaże? zabronił przekazywania? Jak czyta, to niech komuś coś, nawet jakby zastrzegł przekazywanie na ogół foruma... A może już komuś coś - z zastrzeżeniem o nieprzekazywaniu i nie przekazują... Ciekawe... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #113 Napisano 28 grudnia 2017 Często rozmawiam z Heniem telefonicznie i po prostu przez ostatnie potraktowanie przez redakcję tego forum stwierdził że nie warto i dał sobie spokój. Jeżeli dalsze bicie piany w tym temacie sprawia przyjemność to śmiało. Link do komentarza
Gość Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #114 Napisano 28 grudnia 2017 2 minuty temu, gawel napisał: Często rozmawiam z Heniem telefonicznie i po prostu przez ostatnie potraktowanie przez redakcję tego forum stwierdził że nie warto i dał sobie spokój. To wyjaśnia sprawę i Twoją postawę... szczególnie przy określeniu poziomu foruma... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij #115 Napisano 28 grudnia 2017 przy słowie poziom wskazany byłby " " Link do komentarza
Redakcja Napisano 28 grudnia 2017 Autor Udostępnij #116 Napisano 28 grudnia 2017 Jak Henryk będzie chciał wrócić to wróci, jeśli się nie zdecyduje to jego wola. Przecież to nie więzienie A poziom Forum tworzą ludzie tu piszący, więc myślę, że jest bardzo dobrze Pozdrawiam i zamykam. Marcin Link do komentarza
Recommended Posts