budowa domu-komin pojedynczy czy podwójny?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Vlad, faktycznie to było tanio. Jak na dzisiejsze czasy taka cena z transportem za jakieś 0,9 m3 drewna (głównie kantówki) jest bardzo niska. Mam porównanie na świeżo bo ostatnio kupowałem w kantówki, deski i łaty w grudniu (ciągle coś "dziergam" z drewna). A z łatami to taki paradoks, że potrzeba lepszej jakości materiału na niby drobne, pomocnicze elementy. Do tego kompletnie nie rozumiem dlaczego u mnie w okolicy we wszystkich składach budowlanych łaty leżą na placu nawet niczym nie zabezpieczone od góry. Nawet jak obok stoi prawie pusty magazyn. -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Odbiorca: Kupuję żarówki, cuda za duże pieniądze, a energetyka i tak robi, że płacę coraz więcej. -
Od 1 stycznia 2026 roku zmieniła się cena prądu. Skończyło się mrożenie cen energii elektrycznej dla gospodarstw domowych i wchodzą stawki wynikające z nowych taryfy zatwierdzonych przez URE. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/finanse/a/118432-prad-w-2026-cena-w-dol-do-495-zl-mwh-rachunki-w-gore-przez-dystrybucje
-
Przez Adrian Zbroński · Napisano
Witam. Jak w temacie jestem ciekawy tego projektu, jakie są ogólne odczucia, wady, zalety itp tego domu. Pozdrawiam. -
Kupiłem dokładnie taką pastę jak z linku, rozkręciłem śrubunki, odsunąłem grzejnik w bok, przetarłem stożki czystą bawełnianą szmatką, lekko posmarowałem pastą, skręciłem. Sucho. Jeszcze raz dziękuję.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się