Skocz do zawartości

Jeśka 2-4 październik , Podlesice !

Recommended Posts

Napisano
Wiem swołocz ze mnie.
Ale - dyktat. icon_biggrin.gif

Do 26 września, bezwzględnie proszę o potwierdzenie swojego uczestnictwa w tej imprezie (może być na PW) - bo mi lokacyjne ułamki wychodzą.

Uprzedzałem, że dyktat - przeto

Znając Nasze i Wasze upodobania i preferencje, postaram się w miarę skutecznie, spełnić Wasze niewypowiedziane "założenia" towarzyskie i łóżkowe. icon_cool.gif

Nie mniej jednak, może się okazać, że nie podołam, temu aby, wszystkich zadowolić (nie te lata .......... icon_redface.gif icon_lol.gif )

Ewentualne reklamacje - piszemy na Berdyczów. icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Wiem swołocz ze mnie.

Do 26 września, bezwzględnie proszę o potwierdzenie swojego uczestnictwa w tej imprezie (może być na PW) - bo mi lokacyjne ułamki wychodzą.

Znając Nasze i Wasze upodobania i preferencje, postaram się w miarę skutecznie, spełnić Wasze niewypowiedziane "założenia" towarzyskie i łóżkowe. icon_cool.gif

Nie mniej jednak, może się okazać, że nie podołam, temu aby, wszystkich zadowolić (nie te lata .......... icon_redface.gif icon_lol.gif )

Ewentualne reklamacje - piszemy na Berdyczów. icon_mrgreen.gif

deklaruję obecność icon_smile.gif
co do ułamków - ucieszę się z każdej niespodzianki, raz się żyje... icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Wiem swołocz ze mnie.

Haaaaahahahahha ... potrafisz poprawic humor , Rysiu icon_biggrin.gif
Niniejszym potwierdzam, iz bede, nawet jesli preferencje i zalozenia mnie nie zadowola :hahaha2:

Cytat

deklaruję obecność icon_smile.gif
co do ułamków - ucieszę się z każdej niespodzianki, raz się żyje... icon_lol.gif

Hehehe , Ela .... cosik mnie sie zdo, ze w jednym pokoju wyladujemy - i bardzo dobrze icon_biggrin.gif
Napisano
Sensacyjne doniesienie z ostatniej chwili!!!!!!

Pogoda zaklepana. Będzie ciepło i duże prawdopodobieństwo, że słonecznie.
Koszt = 0zł icon_mrgreen.gif

Czyli duże prawdopodobieństwo, że biesiadowanie na łonie (nie mylić z memłonem). icon_exclaim.gif
Napisano
Cytat

Hehehe , Ela .... cosik mnie sie zdo, ze w jednym pokoju wyladujemy - i bardzo dobrze icon_biggrin.gif

+ suszarka... albo i dwie... icon_wink.gif

Cytat

łeee tam
Ja mam "jedynkę" zaklepaną.
Prawda Ricci? icon_biggrin.gif

a to Prezes nie czuje potrzeby integracji? ułamkowej na dodatek, he??? icon_lol.gif
Napisano
ułamkowe a ułomne! Słaby już mam wzrok to czasem nie odróżniam.
Piszcie konkretnie - słaby, silny, ułomek, tytan,pijący,abstynent,wykąpany w pidżamie, zapociały, chrapiący, terrorysta...
Tak ewentualnie podział pokoików i lokatora obok jestem w stanie zrozumieć. icon_smile.gif
Napisano
Cytat

To taki gatunek - imprezowicz wędrowny icon_lol.gif

Tak .... dokładnie icon_biggrin.gif , znajdzie się tu takich więcej icon_wink.gif . Ja się zaliczam raczej do tych notorycznych imprezowiczów wędrownych - ostatnimi czasy nie mieszkam weekendami w ogóle icon_lol.gif

Cytat

Tak se czekam ............... icon_mrgreen.gif

Ja czekam, Ty czekasz , oni czekają ... icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...