daggulka Napisano 2 grudnia 2013 Udostępnij #1 Napisano 2 grudnia 2013 (edytowany) Lista obecności zlotowej.1. daggulka - cały weekend, z wyżerką2. Bara - jak wyżej 3. Adiqq+Franek4. Ewiq0+Ignaś5. Redaktor Marcin - cały weekend, z wyżerką6. Redaktor Olek - jak wyżej 7. Coolibeer - jak wyżej8. Adam_mk - jak wyżej9. r-32 - jak wyżej 10, 11. Kosiarka z córcią - jak wyżej12. Cieszynianka w wersjii full13. Petrus es - jak wyżej 14. bajbaga - full wypas 15. Ciril + Smarkata (Smarkata bez wyżywienia, nocleg z mamusią w łóżku)16. Ślubny + Smark (Smark bez wyżywienia, nocleg z tatusiem w łóżku)17. Piczman - full wypas18. Piczmanka - jak wyżej 19. gawel - jak wyżej20. Gabrysia - córka Gawla - jak wyżej 21. PeZet - full wypas22. Jeea - full wypas23. Mandingo + dzidziuś Wojtuś ;) - noclegi bez cateringu Edytowano 23 stycznia 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 2 grudnia 2013 Udostępnij #2 Napisano 2 grudnia 2013 Struś - od piontka, ze żarełkiem Link do komentarza
elutek Napisano 2 grudnia 2013 Udostępnij #3 Napisano 2 grudnia 2013 a w jakim terminie to białe szaleństwo? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 2 grudnia 2013 Udostępnij #4 Napisano 2 grudnia 2013 3. Adiqq+Franek4. Ewiq0+Ignaścały weekendz wyżerką - a można wyżerkę na 2 osoby?bo dzieci nasze mało wyżerkowe są...w zupełności wystarczą im 3psy z biedronki Link do komentarza
daggulka Napisano 5 grudnia 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 5 grudnia 2013 Cytat a w jakim terminie to białe szaleństwo? 7-9 luty , Brenna - Ośrodek Pod Świerkami Cytat 3. Adiqq+Franek4. Ewiq0+Ignaścały weekendz wyżerką - a można wyżerkę na 2 osoby?bo dzieci nasze mało wyżerkowe są...w zupełności wystarczą im 3psy z biedronki Pewnie , że tak Przypomnij mi bliżej terminu Link do komentarza
daggulka Napisano 5 grudnia 2013 Autor Udostępnij #6 Napisano 5 grudnia 2013 Termin zapisów ustalam do 10 stycznia , ponieważ max. na miesiąc przed zlotem muszę podać ilość osób . Potem tylko kosmetyczne zmiany 1-2 osoby Link do komentarza
daggulka Napisano 5 grudnia 2013 Autor Udostępnij #7 Napisano 5 grudnia 2013 Lista nam się wydłuża ... super Link do komentarza
daggulka Napisano 10 grudnia 2013 Autor Udostępnij #8 Napisano 10 grudnia 2013 Bez żartów ... co tu takie puchy?! Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 grudnia 2013 Udostępnij #9 Napisano 10 grudnia 2013 dopisuj Ja cały weekend z wyżerką Link do komentarza
daggulka Napisano 10 grudnia 2013 Autor Udostępnij #10 Napisano 10 grudnia 2013 Cytat dopisuj Ja cały weekend z wyżerką śśśśsssie robi Link do komentarza
adam_mk Napisano 11 grudnia 2013 Udostępnij #11 Napisano 11 grudnia 2013 (edytowany) Od piątku z żarełkiem.Będę się odstresowywał...Adam M. Edytowano 11 grudnia 2013 przez adam_mk (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 11 grudnia 2013 Autor Udostępnij #12 Napisano 11 grudnia 2013 Cytat Od piątku z żarełkiem.Będę się odstresowywał...Adam M. bardzo dobre podejście, Adasiu Link do komentarza
molytek Napisano 11 grudnia 2013 Udostępnij #13 Napisano 11 grudnia 2013 Cytat Lista obecności zlotowej.1. daggulka - cały weekend, z wyżerką2. Bara - jak wyżej 3. Adiqq+Franek - dziecko bez jedzonka 4. Ewiq0+Ignaś - dziecko bez jedzonka5. Redaktor Marcin - cały weekend, z wyżerką6. Reaktor Olek - jak wyżej 7. Coolibeer - jak wyżej8. Adam_mk - jak wyżej wybuchowo będzie? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 14 grudnia 2013 Udostępnij #14 Napisano 14 grudnia 2013 ani chybi i proszę się zapisywać dalej.... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 grudnia 2013 Autor Udostępnij #15 Napisano 17 grudnia 2013 Halo halo Mietku, halo halo Franku .... Co takie puchy - kogoś zapisać? Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 grudnia 2013 Udostępnij #16 Napisano 17 grudnia 2013 SOrbek się waha ;)Trzeba ją przycisnąć Link do komentarza
daggulka Napisano 18 grudnia 2013 Autor Udostępnij #17 Napisano 18 grudnia 2013 Proszę zgłaszać akces kochani , coby nie było na ostatnią chwilę wszystko ;) Link do komentarza
daggulka Napisano 21 grudnia 2013 Autor Udostępnij #18 Napisano 21 grudnia 2013 I co tam , ludziska? Się wybierają, czy nie? Bo termin końca zapisów 10 stycznia się zbliza nieubłaganie, a taka cisza w wewontku że aż dzwoni .Będę miała jutro chwilkę, to powysyłam privy do ludzisków , może nie wiedzą? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 21 grudnia 2013 Udostępnij #19 Napisano 21 grudnia 2013 też jestem zaskoczony tak słabym odzewem.... Link do komentarza
daggulka Napisano 21 grudnia 2013 Autor Udostępnij #20 Napisano 21 grudnia 2013 (edytowany) Zaczynam się martwić . Edytowano 21 grudnia 2013 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 grudnia 2013 Udostępnij #21 Napisano 21 grudnia 2013 Cytat też jestem zaskoczony tak słabym odzewem.... będziemy zdychali w małym gronie hehehe Link do komentarza
daggulka Napisano 22 grudnia 2013 Autor Udostępnij #22 Napisano 22 grudnia 2013 Cytat będziemy zdychali w małym gronie hehehe Link do komentarza
Ciril Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij #23 Napisano 23 grudnia 2013 Do kiedy się decydować?? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij #24 Napisano 23 grudnia 2013 no najpóźniej do 10.01 Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #25 Napisano 28 grudnia 2013 Tak, do 10 stycznia trzeba się określić . Muszę znać ilośc osób i podać do Ośrodka. Dlatego tak się martwię .... nie wiem czy jest sens organizować w ogóle , jeśli ilość uczestników się nie zwiększy. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #26 Napisano 28 grudnia 2013 (edytowany) też się martwię..wiem że sporo osób się w ogóle nie pojawia tutaj ostatnimi czasy, ale tak źle jak teraz (na 2 tygodnie przed wstepnym terminem) w historii naszych spotkań to chyba jeszcze nie było.... Edytowano 28 grudnia 2013 przez adiqq (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #27 Napisano 28 grudnia 2013 (edytowany) Cytat też się martwię..wiem że sporo osób się w ogóle nie pojawia tutaj ostatnimi czasy, ale tak źle jak teraz (na 2 tygodnie przed wstepnym terminem) w historii naszych spotkań to chyba jeszcze nie było.... No własnie - mam ogromna prosbe w związku z tym . Cierpię znowu na deficyt czasu (w poniedziałek lecę na 5 dni do Londka na Sylwestra a jestem w lesie ze wszystkim) . Czy ktoś może wysłać do wszystkich tych którzy zaglądaja , i tych których tu od dawna nie było privy , maile, sms (co uważacie za słuszne) ? Trzeba przypomnieć .... miałam się tym zająć, ale naprawde mam ciężko. Dlatego prosze o pomoc. Edytowano 28 grudnia 2013 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #28 Napisano 28 grudnia 2013 ja mam trochę wolnego, postaram się powysyłać privy do wszystkich Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #29 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat ja mam trochę wolnego, postaram się powysyłać privy do wszystkich Bardzo Ci dziękuję, Adrian ... wspomnij w informacjach o terminie zlotu , o terminie zapisów i o kosztach (biorąc pod uwage najtańszą opcje kateringu bo pewnie na nią się zdecydujemy). Dzięki wielkie Link do komentarza
r-32 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #30 Napisano 28 grudnia 2013 Wpisać mię !! z małżonką i córką ...ode piątku na full'u Link do komentarza
kosiarka Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #31 Napisano 28 grudnia 2013 ...no włacha !! pisać pisać !! Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #32 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat Wpisać mię !! z małżonką i córką ...ode piątku na full'u Cytat ...no włacha !! pisać pisać !! Zapisałam , super ... cieszę się Link do komentarza
solange63 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #33 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat ja mam trochę wolnego, postaram się powysyłać privy do wszystkich dostałam, a jakże. jednak siedzę w Denmarku, muszę szukać nowej pracy, więc na 99% mnie nie będzie (ten 1% pozostawiam, jakby się jaki cud wydarzył) przykro mi bardzo. tym razem się jeszcze nie poznamy osobiście. Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #34 Napisano 28 grudnia 2013 Sorbek plus nie-mąż i córka - na 90 % Link do komentarza
Jani_63 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #35 Napisano 28 grudnia 2013 Prawdopodobieństwo bycia mniej więcej na takim samym poziomie jak u Soli... niestety.Ale dziękuję za pięknie zredagowane zaproszenie Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #36 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat dostałam, a jakże. jednak siedzę w Denmarku, muszę szukać nowej pracy, więc na 99% mnie nie będzie (ten 1% pozostawiam, jakby się jaki cud wydarzył) przykro mi bardzo. tym razem się jeszcze nie poznamy osobiście. szkoda wielka .... ale może co się odwlecze ... Cytat Sorbek plus nie-mąż i córka - na 90 % super, extra , fantastycznie Cytat Prawdopodobieństwo bycia mniej więcej na takim samym poziomie jak u Soli... niestety.Ale dziękuję za pięknie zredagowane zaproszenie no wiesz? tak niedaleko masz ... osobiście mam Cię za włosy na klacie przytargać ?! Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #37 Napisano 28 grudnia 2013 A powiedzcie jak i kiedy należy płacić ?? Link do komentarza
r-32 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #38 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat A powiedzcie jak i kiedy należy płacić ?? Na miejscu Link do komentarza
solange63 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #39 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat szkoda wielka .... ale może co się odwlecze ... liczę na to bardzo Link do komentarza
JOHAN Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #40 Napisano 28 grudnia 2013 Dzięki za pw Adrian i ciesz się że po raz kolejny wybieracie ten osrodek bo jakby nie było to ja go poleciłem :-) . Niestety z powodów rodzinnych nie jestem w stanie na dłużej sie zameldowac u Pawła ale może na jeden wieczór podjade bo przeciez to tylko rzut kamieniem.Zapisywać sie ludziska bo miejscówka jest naprawde super. Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #41 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat Na miejscu Na miejscu sie płaci.Koszty od osoby , jeśli się pomyliłam to poprawcie : nocleg 55zł razy 2 = 110zł katering - 50zł razem 160zł Za salę nie płacimy pod warunkiem zakupu u nich w barku napojów (soki, piwo, cola itp).Połówki za dzieci z tego co pamiętam - płacone sa tylko do kateringu sobotniego. I są to dzieci powiedzmy do 10 lat. Czyli połowa za jedzonko sobotnie od dziecka to wychodzi 25zł.Nocleg - jesli dziecko jest malutkie i śpi w łóżku z rodzicem - za nocleg dziecka się nie płaci. Jeśli dziecko zajmuje osobne łóżko - za nocleg płaci normalną stawkę , czyli 55zł. Tak było w poprzednich latach? Poprawcie mnie jeśli się mylę. Raczej nic się nie zmieni w tym roku. Chyba wszystko wyjasniłam. Cytat Dzięki za pw Adrian i ciesz się że po raz kolejny wybieracie ten osrodek bo jakby nie było to ja go poleciłem :-) . Niestety z powodów rodzinnych nie jestem w stanie na dłużej sie zameldowac u Pawła ale może na jeden wieczór podjade bo przeciez to tylko rzut kamieniem. No ja mam nadzieję , zapraszamy Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #42 Napisano 28 grudnia 2013 dzięki za uzupełnienie Daga Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #43 Napisano 28 grudnia 2013 Kurde to moze tak ja wam napisze dwie opcje a wy mi powiedzcie ile zapłace hehe bo coś dziś nie ogarniam :P ja plus nie-mąż i córka 9 lat ale tez bierzemy pod uwage opcje ze tylko my dwoje Link do komentarza
solange63 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #44 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat Kurde to moze tak ja wam napisze dwie opcje a wy mi powiedzcie ile zapłace hehe bo coś dziś nie ogarniam :P ja plus nie-mąż i córka 9 lat ale tez bierzemy pod uwage opcje ze tylko my dwoje wy dwoje 110 zł, z córką 165 zł za nocleg. chyba, że córka będzie spała z Wami w łóżku to wtedy za darmo Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #45 Napisano 28 grudnia 2013 o nie hehe raczej osobno :P no tak plus 50 imprezka o ile dobrze pamiętam i wyzywienie - połowe za dzieciaka a za nas całośc - kurde tylko ile ?? a moze ketering to wyzywienie a nie imprezaacha dobra juz wiem obiad 18 zł/os a śniadanko w cenie to sobie juz poprzeliczam a imprezka 50 zł plus alkohol we włąsnym zakresie czy trzeba tam kupowac ?? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #46 Napisano 28 grudnia 2013 (edytowany) ja taką wersję wysłałem, skopiowałem z któregoś wewątku, ale mogłem się pomylić: Cytat miejsce:Ośrodek pod świerkami - BrennaCennik dla Państwa:Nocleg w pokoju 1-osobowym (+ śniadanie) 80zł/osNocleg w pokoju 2-osobowym (+ śniadanie) 60zł/osNocleg w pokoju 3-osobowym (+ śniadanie) 53zł/osNocleg w pokoju 4-osobowym (+ śniadanie) 50zł/osObiad 18zł/osKolacja 15zł/osCatering na sobote - prawdopodobnie wariant IWariant I - 50zł- Drugie danie do wyboru wcześniejszego wyboru- Kawa, herbata, ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Barszcz z pasztecikiem- Zimne napoje https://forum.budujemydom.pl/index.php?s=&a...st&p=390369Sorbekwersja bez dziecka:2 osoby od piątku = 170/osobę czyli razem 340złz dzieckiem od piątku to liczę nocleg 53*3*2dni=318 nocleg, 2xcatering dla was=100, pytanie co z cateringiem dla dziecka (dla moich zrezygnowaliśmy, bo oni normalnie to jeść nie chcą ;))czyli bez cateringu dla dziecka będzie 418zł od piątku jak dobrze liczęcatering to na imprezke sobotnią, alkohol we własnym zakresie, obiad- tak samo, jedynie w sobotę jest catering dla wszystkich... Edytowano 28 grudnia 2013 przez adiqq (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #47 Napisano 28 grudnia 2013 (edytowany) Cytat ja taką wersję wysłałem, skopiowałem z któregoś wewątku, ale mogłem się pomylić:https://forum.budujemydom.pl/index.php?s=&a...st&p=390369Sorbekwersja bez dziecka:2 osoby od piątku = 170/osobę czyli razem 340złz dzieckiem od piątku to liczę nocleg 53*3*2dni=318 nocleg, 2xcatering dla was=100, pytanie co z cateringiem dla dziecka (dla moich zrezygnowaliśmy, bo oni normalnie to jeść nie chcą ;))czyli bez cateringu dla dziecka będzie 418zł od piątku jak dobrze liczęcatering to na imprezke sobotnią, alkohol we własnym zakresie, obiad- tak samo, jedynie w sobotę jest catering dla wszystkich... acha jarze - no catering dla dziecka to bez sensu na noc brać bo to rozummiem na impreze tak czy o co chodzi z tym cateringiem ??acha edytowałes no to juz wiem wszystko chyba - dziękki no wąłsnie ja to nie ejstem taka yrta hehe wiec jak bedzie katering to juz obiadu nie zjem a dziecko i nie-mąż cos pewnie zjedzą wczesniej gdybysmy na tych nartach jednak probowali - a wiecziorkiem to juz dla nas wystarczy spoojnie dla 2 catering Edytowano 28 grudnia 2013 przez Sorbek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #48 Napisano 28 grudnia 2013 jestem z doskoku , ale na szybko ...Sorbek : wersja sami bez dziecka : 160zł *2 osoby , czyli razem 320złwersja z dzieckiem czyli połówką wyżywienia 320 za 2 osoby dorosłe plus 135 za dziecko - razem 455złtak to wychodzi... Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij #49 Napisano 28 grudnia 2013 ok dzięki wielkie za cierpliwość w wyjaśnianiu Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2013 Autor Udostępnij #50 Napisano 28 grudnia 2013 Cytat ja taką wersję wysłałem, skopiowałem z któregoś wewątku, ale mogłem się pomylić:https://forum.budujemydom.pl/index.php?s=&a...st&p=390369Sorbekwersja bez dziecka:2 osoby od piątku = 170/osobę czyli razem 340złz dzieckiem od piątku to liczę nocleg 53*3*2dni=318 nocleg, 2xcatering dla was=100, pytanie co z cateringiem dla dziecka (dla moich zrezygnowaliśmy, bo oni normalnie to jeść nie chcą ;))czyli bez cateringu dla dziecka będzie 418zł od piątku jak dobrze liczęcatering to na imprezke sobotnią, alkohol we własnym zakresie, obiad- tak samo, jedynie w sobotę jest catering dla wszystkich... źle - cena noclegu została ostatecznie ujednolicona niezależnie od rodzaju pokoju (dwójki, trójki, czwórki) i wynosi 55 zł od osoby za jedną noc tylko jesli ktoś chce pokój jednoosobowy to cena za taki pokój wynosi 70zł ...katering to koszt 50zł połówka kateringu (dziecko) 25zł i tej wersji się trzymać .... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się