Jak samemu dobrać kolory ścian
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Tak chodzi o tą listwę zewnętrzna tutaj przy obróbce od razu jest masakra krzywo to wszystko idzie o nie wiem jak to poprawić .Może szerszą listwę kupić i dać po całości tak żeby było w jednej linii ? Nie mogę jej dociac ponieważ tutaj po lewej strony w deskach będzie widać docinki a jest ta listwa co teraz to bardzo źle wygląda bo jest krzywo .Myślę może trochę szerszą listwę kupić wykończeniowa bo ta ma 4,5 cm szerokości ,to może z 6 cm szerokości i wtedy jakoś dać w Libii prostej czy też to samo będzie ?
-
Dyskusja na forum: Segregacja tekstyliów 2025: gdzie wyrzucić ubrania? Nowe zasady segregacji śmieciWywozisz samodzielnie do wyznaczonych miejsc.
-
Pręty dali od dołu, w strefie ściskanej zamiast w rozciąganej. Robiłem po fuszerce coś podobnego. Rozkuwałem całą płytę, prostowałem pręty zbrojeniowe pojedynczo. Wylałem potem płytę niżej o 12 cm, pręty trafiły wreszcie do strefy rozciąganej. Właściciele po rozszalowaniu nie chcieli wejść na balkon, dopiero jak zacząłem na nim skakać, weszli.
-
To jeszcze nie ciag dalszy - ale on kiedys nastapi . To tylko taki maly przerywnik ku pamieci, maly dowod, ze na dzialce cos jednak sie dzieje. Taki mam widok z okna, jak siedze przy stole
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Jaaa: Eeee. Toż to tragedia.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się