TINEK Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #201 Napisano 29 maja 2013 Cytat z ust mi wyjąłeś.... z perwersjami do zlotu poczekaj..... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #202 Napisano 29 maja 2013 Cytat z perwersjami do zlotu poczekaj..... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #203 Napisano 30 maja 2013 tak przy okazji - dzisiaj przedostatni dzień na zapisy..... Link do komentarza
elutek Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #204 Napisano 30 maja 2013 Cytat z perwersjami do zlotu poczekaj Tinek bardzo się cieszę, że z Tobą jadę, bardzo... Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #205 Napisano 30 maja 2013 Ja jadę z Xawierem , chciałabym wyjechać gdzieś kole 8-9 coby jak najwcześniej być na miejscu , mam nadzieję że się uda być na miejscu już kole 13-14 ... będę miała o tej porze z kim piwo wypić? będzie już ktoś? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #206 Napisano 30 maja 2013 my planujemy wyjechać jeszcze wcześniej...no ale się obaczy..... Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #207 Napisano 30 maja 2013 bardzo dobrze jakby było wcześniej Cytat 1 osoba piątek albo sobota, bez noclegu może być i piątek i sobota bez noclegu - nic nie stoi na przeszkodzie , blisko masz ...z tym, że jeśli zdecydujesz się jechać jednak w piątek, to proponuję zabrać jednak piżamkę i szczoteczkę do uzębienia ponieważ istnieje ryzyko, że nie będziesz mógł się z nami rozstać (realne ryzyko, uwierz) , a przekimać będzie gdzie na pewno Link do komentarza
elutek Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #208 Napisano 30 maja 2013 Cytat proponuję zabrać jednak piżamkę gdy ja jechałam pierwszy raz i robiłam wywiad - co wziąć ze sobą, to piżamkę mi zdecydowanie odradzano... Link do komentarza
TINEK Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #209 Napisano 30 maja 2013 Cytat gdy ja jechałam pierwszy raz i robiłam wywiad - co wziąć ze sobą, to piżamkę mi zdecydowanie odradzano... tym bardziej, że ze mną jedziesz :\ Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #210 Napisano 30 maja 2013 Cytat Tinek bardzo się cieszę, że z Tobą jadę, bardzo... No ale ... do rzeczy ... My jedziemy tylko na sobotę. Dwa dorosłe Lwy .. i małe trzy Lwy. Z beznoclegiem.Razem ... hłe hłe ... pięć Trzylwów ..... Link do komentarza
TINEK Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #211 Napisano 30 maja 2013 Cytat No ale ... do rzeczy ... My jedziemy tylko na sobotę. Dwa dorosłe Lwy .. i małe trzy Lwy. Z beznoclegiem.Razem ... hłe hłe ... pięć Trzylwów ..... A długo myśleliście nad tym scenariuszem udziału we złocie? Bo tak słabo Wam poszło (jeden dzień bez noclegu - wymyślili) Link do komentarza
bajbaga Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #212 Napisano 30 maja 2013 Od Wrocławia miejsca som - piątek, wczesnym przedpołudniem. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #213 Napisano 30 maja 2013 Cytat A długo myśleliście nad tym scenariuszem udziału we złocie? Bo tak słabo Wam poszło (jeden dzień bez noclegu - wymyślili) Idea jest taka, że BARDZO chcemy zabrać progeniturę a jednocześnie nie zbankrutować płacąc za noclegi (sytuację finansową mamy obecnie mocno napiętą o czym będzie okazja na Zlocie pogadać). Była idea nocowania u mojego brata, któren mieszka w Ruścu "za płotem", ale idea padła przed kilkoma minutami z kilku powodów.Tak tedy ... robiąc dobrze dzieciom, robimy sobie nieco na skos .... ale ... tak se to wymyśliliśmy i bronić będziem, jak Ordon reduty ..... Link do komentarza
TINEK Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #214 Napisano 30 maja 2013 no tak, czasem jest pod górkę(ale kierowcą Kasia będzie ???) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #215 Napisano 30 maja 2013 Cytat no tak, czasem jest pod górkę(ale kierowcą Kasia będzie ???) Yyyy ... to się dopiero ustali ... ;) .. bo jak sobie przypomnę ostatnią "KULkę" ... to nic nie wiadomo .. kto kierowcą będzie .... Link do komentarza
bobiczek Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #216 Napisano 30 maja 2013 Cytat Idea jest taka, że BARDZO chcemy zabrać progeniturę a jednocześnie nie zbankrutować płacąc za noclegi (sytuację finansową mamy obecnie mocno napiętą o czym będzie okazja na Zlocie pogadać). Była idea nocowania u mojego brata, któren mieszka w Ruścu "za płotem", ale idea padła przed kilkoma minutami z kilku powodów. mu zeżarłeś wszystkie bombonierki po komunii - i myślałeś że to tak bez konsekwencji i się nigdy nie zemści....No i teraz już wiesz, że złe powraca ze zdwojoną siłą.Choćby po latach Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #217 Napisano 30 maja 2013 Cytat mu zeżarłeś wszystkie bombonierki po komunii - i myślałeś że to tak bez konsekwencji i się nigdy nie zemści....No i teraz już wiesz, że złe powraca ze zdwojoną siłą.Choćby po latach No widzisz. Czkawką się odbiło po trzydziestu paru latach ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #218 Napisano 30 maja 2013 Cytat No ale ... do rzeczy ... My jedziemy tylko na sobotę. Dwa dorosłe Lwy .. i małe trzy Lwy. Z beznoclegiem.Razem ... hłe hłe ... pięć Trzylwów ..... Kuuuurde ... toście wymyślili , naprawdę.... No ale cóż - pozostaje zaakceptować skoro zmienić się nie da... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #219 Napisano 30 maja 2013 Nie marudzić. Akceptować. Link do komentarza
Zygul Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #220 Napisano 30 maja 2013 Cytat może być i piątek i sobota bez noclegu - nic nie stoi na przeszkodzie , blisko masz ...z tym, że jeśli zdecydujesz się jechać jednak w piątek, to proponuję zabrać jednak piżamkę i szczoteczkę do uzębienia ponieważ istnieje ryzyko, że nie będziesz mógł się z nami rozstać (realne ryzyko, uwierz) , a przekimać będzie gdzie na pewno Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #221 Napisano 30 maja 2013 Cytat Nie marudzić. Akceptować. nie zgadzam się ... nie mieści się to w moim światopoglądzie, że Was nie będzie od piątku i jeszcze sobota bezczelnie bez noclegu ... skandal , kurrrrrde - weźże coś wyczaruj , Tomasz , przeca macie zmysł organizacyjno-logistyczny , wszak chałupę wybudowaliście ... ... plisssssss Cytat Link do komentarza
Barbossa Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #222 Napisano 30 maja 2013 namiocik/biwak Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #223 Napisano 30 maja 2013 Cytat namiocik/biwak ja też nie wiem czy nie wyląduję na jakiej karimacie na zewnątrz , bo co prawda mi Pani Tereska nocleg zarezerwowała, ale nie dopowiedziała z kim będę w pokoju ... profilaktycznie jednak wezmę materac , ponieważ jeśli trafi mi się Bara z Ośką to mnie wykopią z tą moją suszarką , a jeśli trafi mi się Retro to sama dobrowolnie poddam się oddaleniu się z miejsca chrapania ... Link do komentarza
Barbossa Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #224 Napisano 30 maja 2013 ja też, po harcersku, wezmę śpiwór, ważne aby"węzeł" był dostępny, reszta to pikuś Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #225 Napisano 30 maja 2013 Cytat ja też, po harcersku, wezmę śpiwór, ważne aby"węzeł" był dostępny, reszta to pikuś a wiesz , ze to jest myśl? tak sobie przypomnieć takie stare czasy biwakowe - ognicho , gitarra , namioty , karimaty tudzież "foczki" , ludziska w ścisku- każdy do każdego przytulony , byle ciepło.... kurrrrcze, to byłby klimat .... może warto rozważyć? Link do komentarza
Barbossa Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #226 Napisano 30 maja 2013 nogi z ustami, usta z nogami, ying i yang, ino biodra na tym samym poziomie,,,oj będzie się działo... Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #227 Napisano 30 maja 2013 Cytat nogi z ustami, usta z nogami, ying i yang, ino biodra na tym samym poziomie,,,oj będzie się działo... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 31 maja 2013 Udostępnij #228 Napisano 31 maja 2013 I wy chcecie, żebym ja wpadł w tą Sodomę z trójką bardzo niedorosłych dzieci ....?Hańba wam! Złe cłowieki! Link do komentarza
Baru Napisano 31 maja 2013 Udostępnij #230 Napisano 31 maja 2013 Cytat ja też nie wiem czy nie wyląduję na jakiej karimacie na zewnątrz , bo co prawda mi Pani Tereska nocleg zarezerwowała, ale nie dopowiedziała z kim będę w pokoju ... profilaktycznie jednak wezmę materac , ponieważ jeśli trafi mi się Bara z Ośką to mnie wykopią z tą moją suszarką , a jeśli trafi mi się Retro to sama dobrowolnie poddam się oddaleniu się z miejsca chrapania ... Słusznie! Ale jeszcze Elcia Ci pozostaje - łona tyż spania nie ma Link do komentarza
bajbaga Napisano 31 maja 2013 Udostępnij #231 Napisano 31 maja 2013 Cytat Ale jeszcze Elcia Ci pozostaje - łona tyż spania nie ma Ale łono ma Link do komentarza
Baru Napisano 31 maja 2013 Udostępnij #232 Napisano 31 maja 2013 Cytat Ale łono ma Rysiu!!!! Link do komentarza
elutek Napisano 31 maja 2013 Udostępnij #233 Napisano 31 maja 2013 Cytat tym bardziej, że ze mną jedziesz :\ Cytat Nie marudzić. Akceptować. bardzo trudno zaakceptować... śpiewu będzie brak, i fajnych zdjęć też... Cytat Ale jeszcze Elcia Ci pozostaje - łona tyż spania nie ma jak nie ma? już dobry miesiąc temu rezerwowałam u pani Tereski - nie przeszłam selekcji? jeśli tak, to faktycznie, zostaje mi tylko: Cytat namiocik/biwak np. taki Cytat Ale łono ma nie ma człowieka jeden dzień i już mu własne prywatne łono obrabiają Link do komentarza
Baru Napisano 31 maja 2013 Udostępnij #234 Napisano 31 maja 2013 Cytat jak nie ma? już dobry miesiąc temu rezerwowałam u pani Tereski - nie przeszłam selekcji? Że w sensie wstajesz o nieludzkich godzinach, spać Ci się nie chce srana Link do komentarza
elutek Napisano 1 czerwca 2013 Udostępnij #235 Napisano 1 czerwca 2013 Cytat Że w sensie wstajesz o nieludzkich godzinach, spać Ci się nie chce srana ja??? Link do komentarza
Zygul Napisano 2 czerwca 2013 Udostępnij #236 Napisano 2 czerwca 2013 Cytat (...) własne prywatne łono obrabiają Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #237 Napisano 4 czerwca 2013 mam złe wieści.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #238 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat mam złe wieści.... Wirus? Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #239 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat mam złe wieści.... co tam? Link do komentarza
Zygul Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #240 Napisano 4 czerwca 2013 lubi budować napięcie... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #241 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat lubi budować napięcie... mam nadzieję, że problem do rozwiązania Link do komentarza
jeea Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #242 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat mam złe wieści.... ja też... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #243 Napisano 4 czerwca 2013 ej ... bez czarowania ... co sie dzieje? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #244 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat mam nadzieję, że problem do rozwiązania no niestety nie....jestem uziemiony - mam znowu rozwalony bark.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #245 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat no niestety nie....jestem uziemiony - mam znowu rozwalony bark.... Dasz radę Adiq zlot bez ciebie to nie zlot Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #246 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat no niestety nie....jestem uziemiony - mam znowu rozwalony bark.... kuuuuurcze ... nie no, to pech jakiś... , a Ewa sama z dzieciakami nie podjedzie? szybkiego powrotu do zdrowia życzę Link do komentarza
Trzylwy Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #247 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat jestem uziemiony - mam znowu rozwalony bark.... Ty normalnie musisz to lubić ....... Link do komentarza
bajbaga Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #248 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat Ty normalnie musisz to lubić ....... Bo w ponad 90% takich przypadków, "przydarza się" podczas ...... Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #249 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat Bo w ponad 90% takich przypadków, "przydarza się" podczas ...... Ewcia go tyrpła za mocno ;) Adik zdrowia życzymy Link do komentarza
bajbaga Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #250 Napisano 4 czerwca 2013 Tyrpała - powiadasz. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się