Skocz do zawartości

Zabudowa telewizora

Recommended Posts

Napisano
Zupełnie bez sensu - przyklejenie taśm LED za telewizorem, da dokładnie taki sam efekt wizualny.

Ps. Jeśli ten reklamowany tu blog, jest tak samo kumaty jak to rozwiązanie, to nie opłaca się nawet 1 raz kliknąć na podany link icon_evil.gif
Napisano
Jak dla mnie to szczena mi nie opadła,i nie rozumiem czemu ta zabudowa ma służyć. Narobiłeś sie chłopie przy tym a można by było takie coś podobne osiągnąć o wiele w prostszy sposób.
I jeszcze dla mnie to jeżeli chodzi o słowo zabudowa to rozumiem coś zabudować a tu niczego nie zabudowywałeś tylko zrobiłeś wypustkę do telewizora.Czyli to żadna zabudowa.
I jeszcze jedno abyś mnie nie posądził o wyśmiewanie się z twojej pracy,uważam że jest ona wykonana dobrze i jakiś tam efekt widać włożonego trudu tylko jak już pisałem można to było prościej i taniej zrobić .
Napisano
Podobnie mhtyl uważam że to żadna zabudowa, a raczej (przed)ściana do wyeksponowania TV.
Rozumiem, że jesteś dumny ze swojej pracy i chciałeś to upublicznić.
To Twój dom, Twoja praca własna... Twoje zadowolenie.
I tak trzymać.

A że dało się inaczej...
Napisano
Cytat

Mówiąc inaczej - teraz jest powód do relaksu przy ulubionym serialu. icon_smile.gif
Czyli nie ma już wymówki, że w kolejne Swięta program telewizyjny jest łudząco podobny do tego z ubiegłego roku icon_smile.gif
Siadamy całą rodziną na kanapie w salonie i oglądamy.

no już,już,już..............jusz...........
starczy
MU
icon_biggrin.gif
Napisano
no to ja równie poważnie
mój tv stoi sobie właśnie na wprost okna
przeszkadza mi to w tygodniu jeden jedyny raz
jak w niedzielę o 11.00 oglądam namiętnie Cafe Futboll
a potem - jak w tygodniu oglądam kiedy za oknem już ćma - to mi wcale a wcale nie przeszkadza że mam plazmę............
Napisano
Cytat

Teraz o oświetleniu już chciałem kilka słów bez powrotu do TELETYGODNIA - czy światło z tych drzwi balkonowych nie będzie przeszkadzało - refleksy etc.?
Pytam całkiem poważnie z uwagi na fakt, że mam podobnie a wyboru zmiany lokalizacji telewizora prawie żadnego.

Owszem, będzie. Ale tylko w dzień.
Wieczorem i w nocy, ważna bedzie lokalizacja lamp na ulicy.
Napisano
Cytat

Owszem, będzie. Ale tylko w dzień.
Wieczorem i w nocy, ważna bedzie lokalizacja lamp na ulicy.

no co Ty
w apartamentowcu na 36 pietrze?
weź......
chyba ta co basen podświetla........ na dachu....
icon_smile.gif
  • 6 miesiące temu...
Napisano
A można prosić o wyjaśnienie co niby ta "zabudowa", jak słusznie kilka osób zauważyło nią nie będąca ma dawać? Zamaskowanie kabli? Znam prostsze sposoby i też ich nie widać...
Napisano
Cytat

A można prosić o wyjaśnienie co niby ta "zabudowa", jak słusznie kilka osób zauważyło nią nie będąca ma dawać? Zamaskowanie kabli? Znam prostsze sposoby i też ich nie widać...

Nie czytałeś uważnie całego tematu...
Przecież do czegoś trzeba się modlić!

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...