123budujemy Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij #1 Napisano 20 grudnia 2012 (edytowany) Witam, chciałbym się pochwalić foto relacją z własnoręcznie wykonanej zabudowy telewizora Malowanko:Wygląd finalny konstrukcji z zamontowanym telewizorem: Edytowano 6 lutego 2013 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij #2 Napisano 20 grudnia 2012 Zupełnie bez sensu - przyklejenie taśm LED za telewizorem, da dokładnie taki sam efekt wizualny.Ps. Jeśli ten reklamowany tu blog, jest tak samo kumaty jak to rozwiązanie, to nie opłaca się nawet 1 raz kliknąć na podany link Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij #3 Napisano 20 grudnia 2012 Jak dla mnie to szczena mi nie opadła,i nie rozumiem czemu ta zabudowa ma służyć. Narobiłeś sie chłopie przy tym a można by było takie coś podobne osiągnąć o wiele w prostszy sposób.I jeszcze dla mnie to jeżeli chodzi o słowo zabudowa to rozumiem coś zabudować a tu niczego nie zabudowywałeś tylko zrobiłeś wypustkę do telewizora.Czyli to żadna zabudowa.I jeszcze jedno abyś mnie nie posądził o wyśmiewanie się z twojej pracy,uważam że jest ona wykonana dobrze i jakiś tam efekt widać włożonego trudu tylko jak już pisałem można to było prościej i taniej zrobić . Link do komentarza
Jani_63 Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij #4 Napisano 21 grudnia 2012 Podobnie mhtyl uważam że to żadna zabudowa, a raczej (przed)ściana do wyeksponowania TV.Rozumiem, że jesteś dumny ze swojej pracy i chciałeś to upublicznić.To Twój dom, Twoja praca własna... Twoje zadowolenie.I tak trzymać.A że dało się inaczej... Link do komentarza
vip42 Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij #5 Napisano 21 grudnia 2012 Czepiacie się - pewnie z zazdrości wygląda estetycznie i kabli nie widać Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij #6 Napisano 21 grudnia 2012 Cytat Rozumiem, że jesteś dumny ze swojej pracy i chciałeś to upublicznić. Prawdziwe intencje (chyba): https://forum.budujemydom.pl/Darmowe-oglosz...tml#entry311837 Link do komentarza
Jani_63 Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij #7 Napisano 21 grudnia 2012 A to hitrus Link do komentarza
vip42 Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij #8 Napisano 21 grudnia 2012 Cytat Prawdziwe intencje (chyba): https://forum.budujemydom.pl/Darmowe-oglosz...tml#entry311837 Sherlock Holmes znowu w akcji Następna zagadka rozwiązana A ja taki ufny jestem Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 27 grudnia 2012 Udostępnij #9 Napisano 27 grudnia 2012 Cóż za ołtarzyk Teraz cała rodzina zasiądzie, włączy POLSAT, napije się herbaty SAGA owocowej Link do komentarza
vip42 Napisano 27 grudnia 2012 Udostępnij #10 Napisano 27 grudnia 2012 Cytat Cóż za ołtarzyk Teraz cała rodzina zasiądzie, włączy POLSAT, napije się herbaty SAGA owocowej Kryptoreklama!!! Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #11 Napisano 28 grudnia 2012 Cytat Kryptoreklama!!! Mówiąc inaczej - teraz jest powód do relaksu przy ulubionym serialu. Czyli nie ma już wymówki, że w kolejne Swięta program telewizyjny jest łudząco podobny do tego z ubiegłego roku Siadamy całą rodziną na kanapie w salonie i oglądamy. Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #12 Napisano 28 grudnia 2012 Cytat Mówiąc inaczej - teraz jest powód do relaksu przy ulubionym serialu. Czyli nie ma już wymówki, że w kolejne Swięta program telewizyjny jest łudząco podobny do tego z ubiegłego roku Siadamy całą rodziną na kanapie w salonie i oglądamy. no już,już,już..............jusz...........starczyMU Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #13 Napisano 28 grudnia 2012 Cytat no już,już,już..............jusz...........starczyMU Teraz o oświetleniu już chciałem kilka słów bez powrotu do TELETYGODNIA - czy światło z tych drzwi balkonowych nie będzie przeszkadzało - refleksy etc.? Pytam całkiem poważnie z uwagi na fakt, że mam podobnie a wyboru zmiany lokalizacji telewizora prawie żadnego. Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #14 Napisano 28 grudnia 2012 no to ja równie poważniemój tv stoi sobie właśnie na wprost oknaprzeszkadza mi to w tygodniu jeden jedyny razjak w niedzielę o 11.00 oglądam namiętnie Cafe Futbolla potem - jak w tygodniu oglądam kiedy za oknem już ćma - to mi wcale a wcale nie przeszkadza że mam plazmę............ Link do komentarza
retrofood Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #15 Napisano 28 grudnia 2012 Cytat Teraz o oświetleniu już chciałem kilka słów bez powrotu do TELETYGODNIA - czy światło z tych drzwi balkonowych nie będzie przeszkadzało - refleksy etc.? Pytam całkiem poważnie z uwagi na fakt, że mam podobnie a wyboru zmiany lokalizacji telewizora prawie żadnego. Owszem, będzie. Ale tylko w dzień.Wieczorem i w nocy, ważna bedzie lokalizacja lamp na ulicy. 1 Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #16 Napisano 28 grudnia 2012 Cytat Owszem, będzie. Ale tylko w dzień.Wieczorem i w nocy, ważna bedzie lokalizacja lamp na ulicy. no co Tyw apartamentowcu na 36 pietrze?weź......chyba ta co basen podświetla........ na dachu.... Link do komentarza
retrofood Napisano 28 grudnia 2012 Udostępnij #17 Napisano 28 grudnia 2012 Cytat no co Tyw apartamentowcu na 36 pietrze?weź......chyba ta co basen podświetla........ na dachu.... No, po sąsiedzku. Zgadza się. Link do komentarza
AndrzejBar Napisano 13 lipca 2013 Udostępnij #18 Napisano 13 lipca 2013 A można prosić o wyjaśnienie co niby ta "zabudowa", jak słusznie kilka osób zauważyło nią nie będąca ma dawać? Zamaskowanie kabli? Znam prostsze sposoby i też ich nie widać... Link do komentarza
retrofood Napisano 17 lipca 2013 Udostępnij #19 Napisano 17 lipca 2013 Cytat A można prosić o wyjaśnienie co niby ta "zabudowa", jak słusznie kilka osób zauważyło nią nie będąca ma dawać? Zamaskowanie kabli? Znam prostsze sposoby i też ich nie widać... Nie czytałeś uważnie całego tematu...Przecież do czegoś trzeba się modlić! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się