daggulka Napisano 11 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #51 Napisano 11 sierpnia 2012 wróciłam - teraz liczę na głośny odzew w postaci wydłużenia listy obecności Link do komentarza
daggulka Napisano 13 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #52 Napisano 13 sierpnia 2012 ludziska ... mało nas .... nikt więcej nie chce się spotkać? Link do komentarza
Moose Napisano 13 sierpnia 2012 Udostępnij #53 Napisano 13 sierpnia 2012 Nie marudź, będzie jak zwykle ok 20 osób Link do komentarza
daggulka Napisano 13 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #54 Napisano 13 sierpnia 2012 Cytat Nie marudź, będzie jak zwykle ok 20 osób mówisz? no dobra , to na razie nie marudzę ... Link do komentarza
Moose Napisano 13 sierpnia 2012 Udostępnij #55 Napisano 13 sierpnia 2012 Paczpani... nie wiedziałach, że aż taki dar przekonywania mam... Link do komentarza
daggulka Napisano 13 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #56 Napisano 13 sierpnia 2012 jakby co to bedzie na Ciebie Link do komentarza
Moose Napisano 13 sierpnia 2012 Udostępnij #57 Napisano 13 sierpnia 2012 Przyzwyczajonam Link do komentarza
elutek Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #59 Napisano 14 sierpnia 2012 a ostatni dzień zapisów to...? Link do komentarza
Baru Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #60 Napisano 14 sierpnia 2012 (edytowany) Cytat mówisz? no dobra , to na razie nie marudzę ... W razie poczeby Greya przywiezie - on za dwie osoby robił będzie Ino wtedy ja z niom w pokoju nie śpiem, bo jak se czorny będzie chciał zalec na łóżeczku i bez przypadek moje obierze - kiepściutko będzie ze mną . Edytowano 14 sierpnia 2012 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #61 Napisano 14 sierpnia 2012 Cytat W razie poczeby Greya przywiezie - on za dwie osoby robił będzie Ino wtedy ja z niom w pokoju nie śpiem, bo jak se czorny będzie chciał zalec na łóżeczku i bez przypadek moje obierze - kiepściutko będzie ze mną . ja to bym chciała z Nim być - poobserwowałabym jak to się śpi z nogami do góry Link do komentarza
Moose Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #62 Napisano 14 sierpnia 2012 Cytat W razie poczeby Greya przywiezie - on za dwie osoby robił będzie Ino wtedy ja z niom w pokoju nie śpiem, bo jak se czorny będzie chciał zalec na łóżeczku i bez przypadek moje obierze - kiepściutko będzie ze mną . Może i tak być... Cytat ja to bym chciała z Nim być - poobserwowałabym jak to się śpi z nogami do góry W razie co mamy chętną na pokój z Greydułą... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #63 Napisano 14 sierpnia 2012 No właśnie, kiedy ostatni dzień zapisów? Link do komentarza
daggulka Napisano 14 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #64 Napisano 14 sierpnia 2012 (edytowany) Cytat a ostatni dzień zapisów to...? Cytat No właśnie, kiedy ostatni dzień zapisów? ostatni dzień zapisów 12 września - w środę Do 12-go należy się zapisać i najpóźniej w ten dzień przelać pieniążki. Dane do przelewu wyślę jutro wszystkim zapisanym na priva. Przyjmuję za pewnik 20 osób uczestniczących i tak podzielę opłatę za salę 300zł ... jeśli okaże się 12- go, września po zamknięciu listy że jest nas mniej to na miejscu każdy dołoży po te 2-3zeta , żeby kwota była zgodna. Jeśli coś niejasne - proszę pytać Edytowano 14 sierpnia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #66 Napisano 18 sierpnia 2012 (edytowany) miałam wysłać privy z numerem konta - kurcze, przepraszam wszystkich - ale jestem ostatnio tak zarobiona, że nie mam kiedy obiecuję poprawę - może w ten weekend się uda .... i proszę bardzo bardzo o zapisywanie się na listę... mam nadzieję, że będzie nas więcej - wszak latem się nie spotkaliśmy ... nie wiem jak Wy, ale ja się stęskniłam bardzo Edytowano 18 sierpnia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #67 Napisano 21 sierpnia 2012 Kochani - zapisanym na liście wysłałam priva z numerem konta i rozpiską płatności za Jeśke. Bardzo namawiam na spotkanie i przypominam o zapisaniu się chętnych na listę Link do komentarza
Baru Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #68 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat Kochani - zapisanym na liście wysłałam priva z numerem konta i rozpiską płatności za Jeśke. Bardzo namawiam na spotkanie i przypominam o zapisaniu się chętnych na listę Noooo, jak już tak bardzo prosisz....To dawaj i do mnie tego majla Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #69 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat To dawaj i do mnie tego majla I zaświecilo słońce Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #70 Napisano 21 sierpnia 2012 yes , yes , yes ... !!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #71 Napisano 21 sierpnia 2012 no to odliczamy, kochani .... o ile się nie mylę , to zostało Link do komentarza
Baru Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #72 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat I zaświecilo słońce Rysiuuuuuuuu!!Noszszsz nooorrrmalllnieeeeeee Link do komentarza
elutek Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #73 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat no to odliczamy, kochani .... o ile się nie mylę , to zostało ile? 31??? a lifting, liposukcja i inne zabiegi? nie zdążę już... Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #74 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat ile? 31??? a lifting, liposukcja i inne zabiegi? nie zdążę już... cholera , też zapomniałam ... Link do komentarza
elutek Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #75 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat cholera , też zapomniałam ... no patrz, i skleroza jeszcze doszła, jak by mało było... Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #76 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat no patrz, i skleroza jeszcze doszła, jak by mało było... dobrze, że pampersów jeszcze nie trza zabierać ... Link do komentarza
retrofood Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #77 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat dobrze, że pampersów jeszcze nie trza zabierać ... na wszelki... jednak weź! Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #78 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat na wszelki... jednak weź! a to jak tak radzisz, to wezmę jednak Link do komentarza
elutek Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #79 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat na wszelki... jednak weź! to aż tak długo tam będziemy? Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #80 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat to aż tak długo tam będziemy? długo czy nie - retro ma rację, lepiej dmuchać ...... na zimne Link do komentarza
Jani_63 Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #81 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat na wszelki... jednak weź! A nie możesz jej pożyczyć w razie czego? Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #82 Napisano 21 sierpnia 2012 (edytowany) jeea ... widziałam Cię .... bardzo wielką ochotę mam zapisać cię na tą listę ... co Ty na to? bo nie wyobrażam sobie , żeby mogło Ciebie tam zabraknąć.... Edytowano 21 sierpnia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Jani_63 Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #83 Napisano 21 sierpnia 2012 Pomyślę... może się uda, choć na dzień dzisiejszy słabo to widzę.Ładny okrągły licznik mi wskoczył ... 3600... i to we wątku zlotowym, które mnie jakoby do tej pory nie dotyczą Link do komentarza
bobiczek Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #84 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat Pomyślę... może się uda, choć na dzień dzisiejszy słabo to widzę. popraw w Vision Express - 2 pary dają w cenie jednego.....Wiem - bo korzystałem Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #85 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat Pomyślę... może się uda, choć na dzień dzisiejszy słabo to widzę. no nie gadaj ... wiesz co by to było? czy Ty wiesz? to by był cud normalnie , kurcze ... ale by było fajnie kombinuj, kombinuj ... ja w gotowości trzymam palce na klawiszach coby zapisać gdzie trza ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #86 Napisano 21 sierpnia 2012 No i dooopa Już wiem, że nici ze zlotu...musiałabym w niedzielę rano zasuwać 500km, żeby zdążyć Dużego do Wrocka na lotnisko odstawić...innego terminu urlopowego nie dostanie, bo mają poustalane odgórnie, a i tak się wcisnęli na wrzesień, bo mieli być dopiero w listopadzie Link do komentarza
jeea Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #87 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat jeea ... widziałam Cię .... bardzo wielką ochotę mam zapisać cię na tą listę ... co Ty na to? bo nie wyobrażam sobie , żeby mogło Ciebie tam zabraknąć.... eeee, same nieznajome jadom weź mnie proszę pod uwagę ale jeszcze nie wiem czy wrócę Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #88 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat eeee, same nieznajome jadom weź mnie proszę pod uwagę ale jeszcze nie wiem czy wrócę kurcze ... ja w Ciebie wierze ... wiesz, nie? Link do komentarza
Jani_63 Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #89 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat popraw w Vision Express - 2 pary dają w cenie jednego.....Wiem - bo korzystałem Mnie nie... z racji grubości szkieł waga pojedynczej sztuki przekracza znacznie wagę dwóch par więc na promocję się nie łapię.Wystarczy że brele obrywają mi guziki w kieszonce koszuli Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #90 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat Mnie nie... z racji grubości szkieł waga pojedynczej sztuki przekracza znacznie wagę dwóch par więc na promocję się nie łapię.Wystarczy że brele obrywają mi guziki w kieszonce koszuli mnie też by pewnie obrywały gdybym je tam powiesiła, ale niestety muszę je na nosie trzymać bo bez nich ni cholery nic nie widzę Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #91 Napisano 21 sierpnia 2012 Może kto da mi jaki rozciągacz kalendarzowy, albo dziurę w czasoprzestrzeni, co by w minutę przedostać się z jednego końca Polski na drugi, hę?Strasznie Wam zazdroszczę...znów... Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #92 Napisano 21 sierpnia 2012 (edytowany) Cytat Może kto da mi jaki rozciągacz kalendarzowy, albo dziurę w czasoprzestrzeni, co by w minutę przedostać się z jednego końca Polski na drugi, hę? a to proszek "fiu" i kominek nie działa? Edytowano 21 sierpnia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #93 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat a to proszek "fiu" i kominek nie działa? Miotła mi się złamała, proszek dzieci rozsypały a zeszyt z zaklęciami zgubiłam...Mogłabym co prawda załatwić transport osoby trzeciej na owe lotnisko, ale nie sądzę, żeby Duży był aż tak wyrozumiały po dwóch miesiącach... Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #94 Napisano 21 sierpnia 2012 Ądźka .... może kiedyś jednak bedzie nam dane a mnie się tak kołacze, że z Cieszynianką też gadałam odnośnie zlotu , a na liście nie mam .... już nie pamiętam co tam było gadane , bo skleroza dopada .... ale jakbyś tak , Cieszka tu wpadła to oświeć mnie starą sklerotyczkę czy się z Piotrem wybieracie ... jakbym tak kogoś nie ujęła a chciałby , to krzyczeć ... głośno i wyraźnie Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #95 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat Ądźka .... może kiedyś jednak bedzie nam dane A już miałam o winie przypomnieć...ech rzycie...jak to mówi Prezes Link do komentarza
Baru Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #96 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat a mnie się tak kołacze, że z Cieszynianką też gadałam odnośnie zlotu Noooo... złożyli u mnie zamówienie z dostawą do Ulanowa, toć śpiewnikiem się wybierają... ;) Link do komentarza
elutek Napisano 22 sierpnia 2012 Udostępnij #97 Napisano 22 sierpnia 2012 Cytat Noooo... złożyli u mnie zamówienie z dostawą do Ulanowa, toć śpiewnikiem się wybierają... ;) Basia - a po ile ten towar? może i ja się skuszę... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #98 Napisano 22 sierpnia 2012 Cytat Noooo... złożyli u mnie zamówienie z dostawą do Ulanowa, toć śpiewnikiem się wybierają... ;) no to wpisuję ... tak mi sie wydawało, że coś mi umknęło Cytat Basia - a po ile ten towar? może i ja się skuszę... kuuurde ... jaki towar? może i ja? Link do komentarza
daggulka Napisano 24 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #99 Napisano 24 sierpnia 2012 Cytat Noooo... złożyli u mnie zamówienie z dostawą do Ulanowa, toć śpiewnikiem się wybierają... ;) Miałaś rację - potwierdziła Bożenka, sie wybierają ... tylko ja przed tym moim urlopem byłam tak zakręcona, że zapisać zapomniałam . Jeszcze Xawieer sie wybiera , ale potwierdzi mi na 100% w przyszłym tygodniu No i mam nadzieję, że może jeszcze ktuś się zapisze .... im więcej tym fajniej ... tym bardziej , ze nie wiemy czy i kiedy odbędzie sie kolejny zlot .... trza na duuuuży zapas się nacieszyć... Ośka ... a Ty ? przeca sie wybierasz - czamu na liście Cie ni ma? Link do komentarza
Moose Napisano 24 sierpnia 2012 Udostępnij #100 Napisano 24 sierpnia 2012 Cytat Ośka ... a Ty ? przeca sie wybierasz - czamu na liście Cie ni ma? Jak to czemu???Wszak nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się