Skocz do zawartości

LISTA OBECNOŚCI ...

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Listę obecności zamykam 16.02.2012 (czwartek) -
do tego czasu każdy musi się definitywnie określić...

dla takich staruchów schorowanych jak ja..... to kosmos jest ta data...... icon_smile.gif

Napisano
Do osób figurujących na liście obecności wysłałam priv'y z numerem konta do wpłaty .
Jeśli ktoś jest pewien, ze pojedzie - można już wpłacać.

Proszę zapisywać się na listę .... wierzę, że będzie nas jeszcze więcej .... icon_wink.gif
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Do osób figurujących na liście obecności wysłałam priv'y z numerem konta do wpłaty .
Jeśli ktoś jest pewien, ze pojedzie - można już wpłacać.

Proszę zapisywać się na listę .... wierzę, że będzie nas jeszcze więcej .... icon_wink.gif

No to i Ja poproszę o PW z nr. konta .
Będę sam od Piątku.

Pozdr.
Napisano (edytowany)
Super, Paweł .... już wpisuję na listę .
Numer konta i privy z kwotami do wpłaty roześlę dziś jeszcze raz, bo zmieniła się kwota do wpłaty - została pomniejszona o opłatę kuligową 20zł - nie wiadomo czy będzie śnieg , i postanowiliśmy wspólnie, że odpuszczamy sam kulig na razie - wrócimy do tego tematu jak będą warunki . Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

No to i Ja poproszę o PW z nr. konta .
Będę sam od Piątku.

Pozdr.

No ja Cię proszę!!
I Ty do mnie nie dzwonisz, jeno się tak z cicha pęk tutaj pojawiasz...
To o której wyjeżdżamy?? icon_lol.gif icon_biggrin.gif
A tak poważnie - o której dałbyś radę wyruszyć?
Napisano
Cytat

No ja Cię proszę!!
I Ty do mnie nie dzwonisz, jeno się tak z cicha pęk tutaj pojawiasz...
To o której wyjeżdżamy?? icon_lol.gif icon_biggrin.gif
A tak poważnie - o której dałbyś radę wyruszyć?

Bara ciekawe co tym razem Pawłowi odpadnie icon_mrgreen.gif icon_redface.gif
Napisano
Cytat

Eeee no co Ty!!
Tera to już nic nie ma prawa!! Nowy wóz majom!! :-)
PS. Boszszsz... chyba w życiu się tak nie uśmiałam jak wtedy :takaemotka:

No ja też bo byłem online i jak powiedzialaś wycieraczka to pomyślalem o tej gumowej spod nóg i se pomyślałem jezu co oni robią podczas jazdy icon_eek.gif icon_redface.gif icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

No ja też bo byłem online i jak powiedzialaś wycieraczka to pomyślalem o tej gumowej spod nóg i se pomyślałem jezu co oni robią podczas jazdy icon_eek.gif icon_redface.gif icon_mrgreen.gif

Aaaaa, bo Ty - nie wiedzieć czemu - od razu jakies takie dziwne myśli masz icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Czyli w czwartek w nocy nas przygarniasz, tak? icon_lol.gif

nie widzę żadnych przeciwwskazań.... jeno nie wiem czy mi serce wytrzyma trzydniowy zamiast dwudniowego odstres .... i wątroba ... icon_lol.gif icon_wink.gif
Napisano
Kochani - wklejam odpowiedź z Ośrodka co do ewentualnego rozliczenia dzieciaczków icon_smile.gif

Witam,
jeśli dzieci będą zajmowały osobne łóżko w pokoju to policzymy połowę ceny
noclegu. Jeśli będą spały z rodzicami to nie liczymy wcale. Co do wyżywienia
to Państwo decydują ile mamy przygotować porcji. Wchodzą w grę także połówki
dla dzieci.
Pozdrawiam
Paweł Nawrat
Ośrodek Wypoczynkowy
"Pod Świerkami"
Napisano
Daga kochana pozycję nr 6 na liście możesz wykreślić icon_biggrin.gif
a co do dzieciaczków to się zobaczy na miejscu jakie łóżka i w ogóle, ale widzę, że do dogadania są, a kolega który załatwiał nie jedzie??
Napisano
Cytat

Daga kochana pozycję nr 6 na liście możesz wykreślić icon_biggrin.gif
a co do dzieciaczków to się zobaczy na miejscu jakie łóżka i w ogóle, ale widzę, że do dogadania są, a kolega który załatwiał nie jedzie??

Nie wiem czy chodzi o mnie ale jeżeli tak to ja niestety nie jestem w stanie się okreslić.Na 13 lutego mam w pracy tak zwana "gotowość bojową" czyli jeżeli pogoda pozwoli bedziemy ruszac z produkcją i najprawdopodobnie pójdziemy do roboty dlatego narazie nie chce sie zapisywać.Tak czy siak postaram sie chociaz na jeden wieczór podjechać.W przyszłą sobote jade tam na impreze a więc zdam relacje z panujących warunków icon_smile.gif
Napisano (edytowany)
Został miesiąc , kochani .
Proszę się zapisywać jeśli ktoś jeszcze się waha - dwa tygodnie przed zlotem muszę podać orientacyjną ilość osób.
Jeśli ktoś nie wie ile ma zapłacić - proszę pytać na priv - przypominam :
pobyt osoba dorosła (2 noclegi ze śniadaniami , catering sobotni) - 165zł
za dziecko które jest malutkie i śpi w łóżku z rodzicami nic nie płacimy
za dziecko , które jest większe i wymaga miejsca do spania płacimy połowę i licząc połówkę wyżywienia , wychodzi że 82,50zł

Wpłaty - max. 16-go lutego muszę mieć na koncie , natomiast z określeniem się proszę nie zwlekać i max. 12-go lutego dać znać - chodzi o rozdysponowanie noclegów pod kątem pobytu dzieci . Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
A czy takie świeżaki jak ja są też mile widziane?
Jeśli tak to pozwolę się określić ale bliżej 12.02 jak dojdę do porozumienia z małżem.
Napisano
Cytat

A czy takie świeżaki jak ja są też mile widziane?
Jeśli tak to pozwolę się określić ale bliżej 12.02 jak dojdę do porozumienia z małżem.

Zawsze wszyscy są mile widziani .... czy ktoś jest na forum 1 dzień czy rok - ze swojej strony mogę zapewnić, że nie będziesz żałowała jeśli przyjedziesz - będzie wielu fajnych ludzi icon_wink.gif .
Czekam w takim razie na info, jak będziesz już pewna czy jedziesz.
Napisano
Cytat

A jeszcze mam pytanie, czy można dojechać w sobotę rano? Czy trzeba koniecznie od piątku?

można dojechać/przyjechać w sobotę .... nie widzę przeciwwskazań .... no, może jedno - w piątek jest rewelacyjna zabawa - szkoda by było icon_wink.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

można dojechać/przyjechać w sobotę .... nie widzę przeciwwskazań .... no, może jedno - w piątek jest rewelacyjna zabawa - szkoda by było icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Niektórzy powiadają, że może nawet lepsza, niż w sobotę icon_lol.gif
Choć czasem kulig przebija wszystko hehehehehe...
Napisano
Cytat

Przykro mi poinformować że nas niestety nie będzie.
Potężne zawirowania w firmie.

kuuuurcze, Maciuś ..... szkoda ...

Cytat

Moja Połówka też odpada... Firma zapewniła Mu inny rodzaj rozrywek w tym czasie i raczej się już chyba nie zmienią plany icon_evil.gif :bezradny:

czyli też wypisać ... ale Ty , Aga jedziesz?
Napisano
halo halo mietku .... halo halo franku .....
zostało 10 dni na zapisy i wpłaty !!!!
16-go lutego zamykamy listę obecności !!!
zachęcam do określenia się , już czas ... icon_biggrin.gif
Napisano
No, kochani - w czwartek zamykam listę obecności -
do tego czasu musi się każdy określić -
jeśli ktoś chce rezygnować to proszę o informację do czwartku ,
także jeśli chce się jeszcze zapisać .
Najpóźniej w czwartek proszę przelać pieniążki -
w piątek już wszystkie muszę mieć na koncie .

Zobaczcie ile mamy osób - już prawie trzydziecha ....
ale będzie super icon_biggrin.gif .
Napisano
Cytat

ej....nie wierzę własnym oczom!!!!!! Sam Prezes na liście....i to z synem.....normalnie cuda Panie....cuda icon_biggrin.gif
ale będą jaja icon_biggrin.gif

i to 2 pary, 2 pary......mniejsze i te drugie - jeszcze mniejsze icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

ej....nie wierzę własnym oczom!!!!!! Sam Prezes na liście....i to z synem.....normalnie cuda Panie....cuda icon_biggrin.gif
ale będą jaja icon_biggrin.gif

no też przecieram oczy ze zdumienia....icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
    • Naprawa podłogi olejowanej produktem Osmo jest stosunkowo prosta, ponieważ jedną z największych zalet olejowanych powierzchni (w przeciwieństwie do lakierowanych) jest możliwość miejscowej renowacji bez konieczności cyklinowania całej podłogi. Oto jak krok po kroku naprawić olejowaną podłogę Osmo: 1. OCENA USZKODZENIA Drobne zarysowania lub matowość – wystarczy odświeżenie powierzchni. Głębokie rysy lub plamy – konieczne będzie miejscowe szlifowanie i ponowne olejowanie. 2. CZYSZCZENIE PODŁOGI Użyj środka Osmo Wisch-Fix (koncentrat do czyszczenia i pielęgnacji podłóg olejowanych), by usunąć brud, tłuszcz i resztki poprzednich środków pielęgnacyjnych. 3. MIEJSCOWA NAPRAWA (punktowa renowacja) Jeśli masz do czynienia z lokalnymi uszkodzeniami (np. rysa, plama): Delikatnie zeszlifuj uszkodzone miejsce drobnym papierem ściernym (np. 180–240). Oczyść pył – najlepiej odkurzaczem lub ściereczką z mikrofibry. Nałóż cienką warstwę odpowiedniego oleju Osmo (np. Osmo TopOil, Osmo Olej do Podłóg lub Hardwax-Oil – ten sam, którym była wcześniej olejowana podłoga). Pozostaw do wyschnięcia (ok. 8–12 h). W razie potrzeby powtórz. Uwaga do w/w - nowość w ofercie Osmo 1. środek do usuwania plam 2. pasta do usuwania rys 4. ODŚWIEŻENIE CAŁEJ PODŁOGI (jeśli całość wygląda na zużytą) Użyj Osmo 8019 (do usunięcia trudnych plam) oraz Osmo Olej do Renowacji np. 3079: Umyj całą podłogę Intensywnym środkiem myjącym nr 8019. Nałóż cienką warstwę renowacyjnego oleju Osmo za pomocą pada lub szmatki np. 3081. Poleruj do równomiernego rozprowadzenia. Pozostaw do wyschnięcia. Nie ma potrzeby całkowitego szlifowania ani zdejmowania starych warstw, co oszczędza czas i materiał. Wskazówki: Zawsze wykonuj próbę na niewidocznym fragmencie. Używaj tylko oryginalnych produktów Osmo, ponieważ są one ze sobą kompatybilne. Unikaj stosowania zwykłych środków czystości – mogą zniszczyć powierzchnię olejowaną.
    • Bez przesady... Przecież to na pierwszy rzut oka ten "przepis utylizacji" wygląda nacytat/zrzut ekranu z FB...
    • Ale innym czytającym sugerujesz że ja manipuluję. To jest niezbyt uczciwe.
    • Nie ma żadnej zabudowy, również działka na sprzedaż lecz ona względem sąsiada tego z lewej strony jest jakieś 5 m poniżej bo myśleliśmy nad nią również ale niestety dla nas jest zbyt nisko.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...