Skocz do zawartości

LISTA OBECNOŚCI ...

Recommended Posts

Napisano
Proszę o dokonywanie już wpłat za Jeśkę .
Ostatecznie dokonanie wpłaty/przelewu w banku za Jeśkę trzeba zrobić najpóźniej w czwartek w przyszłym tygodniu , ponieważ 3- go października w poniedziałek muszę mieć już wszystkie pieniążki na koncie i konkretną liczbę osób .

Numer konta każdy zapisany na liście otrzymał na priv - jeśli ktoś zagubił, skasował lub jest coś niejasne i nie wie ile wpłacić - proszę pisać do mnie na priv.

KOCHANI - ZAPRASZAM DO UCZESTNICTWA .... będzie jak zwykle fajnie ...

p.s. dwie osoby mi napisały , że dopiero z końcem miesiąca będą pewne co do przyjazdu - i te osoby wyjątkowo mogą zrobić przelew w poniedziałek - jak już będą pewne uczestnictwa ....
Napisano
Cytat

to z nieśmiałości......taki jestem nieśmiały że się jeszcze wstydzę zapisać.....
A spać bedziesz miał z kim -icon_smile.gif

Machnij lufkę, to i odwagi Ci przybędzie. Przecież bez Ciebie nie może być!
Napisano
Świecą na niebiesko Ci którzy wpłacili .... icon_biggrin.gif
Jednocześnie przepraszam za niedogodności , ale kolejny raz uaktualnię listę o wpłaty jutro około godziny 13 , a potem już dopiero w piątek , czyli wtedy kiedy będę miała dostęp do komputera.
Mam nadzieję , że w piątek kiedy się zaloguję na koncie - będą na nim już wszystkie wpłaty icon_smile.gif

Pozdrawiam icon_biggrin.gif
Napisano
Witajcie..
że tak powiem...
bardzo mi smutno z tego powodu...
ale niestety wykreślcie Cirilkę z całym motłochem jej... Cirilka ma w ten czas zjazd w szkole i niestety ale nie da rady przemieścić się 700 km ze szkoły do Was.A tak ponadto Cirilkowa rodzina nie ma już powozu, który mógłby ich gdziekolwiek dowieźć... także zdana na łaskę i niełaskę PKS, PKP MPK i osób pożyczających swoje wehikuły... cóż, jest to niewykonalne...
Bardzo mi jest przykro... zazdroszczę świetnej zabawy...
ehhh
Napisano
No albo rybka albo i nie. Poproszę o podświetlenie na niebiesko icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Witajcie..
że tak powiem...
bardzo mi smutno z tego powodu...
ale niestety wykreślcie Cirilkę z całym motłochem jej...

Ula - szkoda bardzo , ze Was nie będzie .... icon_cry.gif

Cytat

A czy to ważne z kim się śpi? Ważne, żeby się wyspać!

Ładne rzeczy się tu wypisuje ... icon_razz.gif icon_lol.gif

Cytat

No albo rybka albo i nie. Poproszę o podświetlenie na niebiesko icon_biggrin.gif

Podświetliłam ... nie mam wpłat od pozostałych uczestników .... powysyłam dziś sms w takim razie w wolnej chwili do osób które jeszcze nie wpłaciły ...
Już teraz widzę, że trzeba będzie dopłacić na miejscu po kilka zeta z tytułu dopłaty do sali - nie uzbiera się nas 20 chyba , że dziś lub w poniedziałek jeszcze ktoś mi zgłosi że chce wziąć udział ...

Czekamy jeszcze do poniedziałku - może komuś się zachce ... w poniedziałek zamykamy listę ... bardzo proszę osoby zapisane o wpłaty , informację o numerze konta każdy dostał na priv...
Napisano
a już zdecydowany jestem,
ale kasy dziś nie wpłacam, bo i tak w poniedziałek ją dopiero zobaczysz, to w niedzielę puszczę, niech rośnie na moim koncie do niedzieli icon_wink.gif
Napisano
Cytat

a już zdecydowany jestem,
ale kasy dziś nie wpłacam, bo i tak w poniedziałek ją dopiero zobaczysz, to w niedzielę puszczę, niech rośnie na moim koncie do niedzieli icon_wink.gif

super, Tinuś .... bardzo się cieszę, że jedziesz ... czyli wsje z listy jadą.... icon_biggrin.gif

kto jeszcze rozważa niech przestanie rozważać i się zdecyduje ... icon_biggrin.gif
czekam do poniedziałku icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Ośka ... wariatko jedna ... małpo Ty wredna ... Ty chcesz, żeby Smok na zawał padł, hę?
skasuj tego priva com Ci go wypociła :hahaha2:

A tak mnie siem na gupawe żarciki zebrało... chyba przemęczonam icon_lol.gif
Napisano
Cytat

A tak mnie siem na gupawe żarciki zebrało... chyba przemęczonam icon_lol.gif

u nas w robocie to się "głupawka" nazywa , łapie kole 15 i trzyma tak do końca ... wtedy lepiej żeby nikt nie dzwonił i nie przychodził icon_lol.gif

Napisano (edytowany)
Dziś wieczorem zamykamy listę .
Proszę osoby które jeszcze nie wpłaciły a są na liście o wpłatę dziś .
Ponieważ wszyscy potwierdzili mi obecność na imprezie - taką ilość podaję jutro do noclegów (oprócz Piczmanów i Kiwaczka , bo są na miejscu) .
Czy ktoś ma może jakieś pytania? icon_smile.gif Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano (edytowany)
KOCHANI - OSTATNI DZWONEK!!!!!!!!!!!!!!

czy ktoś jest jeszcze chętny? jutro rano podaję ostateczną liczbę uczestników ....

kurcze .... serducho się mnie ściska ... Kotek , molytek - kurka .... noooooo ... icon_cry.gif
i wielu wielu innych .... nie sposób wymienić wszystkich ...
nie ? na pewno nie? jesteście pewni, że nie? a może jednak? icon_biggrin.gif

Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano (edytowany)
Ja to jestem pewien, że niestety nie.
molytek - kurka... bo mogę i za nią mówić .... pewna jest tego samego.

Ostrzymy sobie zęby na Kulkę .. o ile dojdzie do takowej, niestety, z różnych powodów .. JeśKA nie dla nas tym razem. Edytowano przez Trzylwy (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

i ja się przyłączam do chęci zobaczenia szczegółowej relacji

no tak, Was też "etatowych zlotowców" tym razem nie będzie ... pozostaje relacja ... mam nadzieję, ze Piczman tym razem zabierze aparat icon_wink.gif icon_lol.gif
Napisano
Cytat

no tak, Was też "etatowych zlotowców" tym razem nie będzie ... pozostaje relacja ... mam nadzieję, ze Piczman tym razem zabierze aparat icon_wink.gif icon_lol.gif

Ja zabiore na zeby bo jade w czwartek do szcękowca
Napisano
Więc tak: podałam ilość osób uczestniczących w imprezie i korzystających z noclegu.
Mamy furtkę , że jeśli jakaś 1 zbłąkana owieczka jeszcze się namyśli to może icon_smile.gif , ale muszę to podać max. 13 paźdź. w czwartek.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Są układy do sterowania żyrandolem na dwóch przewodach + PE oddzielny (nawet w sklepie AVT są), więc nie ma problemu. 
    • Zrobiłem dziś doświadczenie ekologiczne. Zabrałem z Katalpy dwie żywotne larwy biedronki i przeniosłem na słoneczniki zaatakowane mszycami. W momencie zaczęły mszyce pożerać. Dwie minuty. Mrówki które o mszyce dbają, w momencie je zaatakowały. Tak agresywnie, że larwy biedronki okaleczone odpadły z rośliny jedna po drugiej. Wniosek? Tępić mrówki! Tępić! Nie ma z nich w ogrodzie pożytku.
    • Jeżeli autora pytania to interesuje to można z tego zrobić układ w którym:  - lampy I i II będą zapalane i gaszone wspólnie (obie równocześnie) z każdego z trzech miejsc A, B, C; - lampa III będzie zapalana i gaszona niezależnie od lamp I oraz II z każdego z tych trzech miejsc.  To by wymagało zastosowania dwóch podwójnych łączników schodowych oraz podwójnego łącznika krzyżowego.  Jeżeli jest tym zainteresowanie to rozrysuję i opiszę układ połączeń.  Próbowałem jeszcze rozrysować układ z z potrójnymi łącznikami schodowymi i krzyżowymi, z lampami I i II zapalanymi i gaszonymi osobno, ale tu coś mi żył przewodów brakuje.  
    • dzięki wielkie za ta rozpiskę co gdzie idzie, dam znać jak poszło
    • W puszkach B i C zamontujesz wyłączniki schodowe. Mają one 1 styk wspólny i 2 styki przełączalne. I w puszce B tę żyłę fazową idącą od puszki A podłączysz do styku wspólnego wyłącznika. Natomiast do styków przełączalnych podłączasz dwie żyły przewodu idącego do puszki C. Tam jest przewód  4-ro żyłowy, więc dwa kolory dowolne, byle nie zielono-żółty!!!  Natomiast w puszce C na styki przełączalne wyłącznika schodowego dajesz te żyły, które idą od wyłącznika z puszki B, natomiast do styku wspólnego podłączasz przewód fazowy idący do lampy III.  Pozostają do podłączenia pozostałe 2 żyły przewodu ód lampy III, znaczy neutralna i ochronna Możesz je poprowadzić od A poprzez puszkę C. Czyli wykorzystując 2 żyły przewodu 4-ro żyłowego z A do C. Zielono-żółtą jako ochronna. a szarą zamienić na niebieską. 2 żyły z tego przewodu (czarna i brązowa) pozostaną niewykorzystane. I ten drugi przewód 3 żyłowy pomiędzy A i B niewykorzystany cały.    Drugi wariant to pomiędzy stykami przełączalnymi wyłączników B i C prowadzimy żyły czarną i brązową, a pozostałe 2 żyły (szara i zielono-żółta) wykorzystujemy jako N i PE poprowadzone do lampy III. Wtedy przewód 4-żyłowy pomiędzy A i C będzie cały niewykorzystany.     Pytaj jeśli coś niejasne.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...