Skocz do zawartości

farsa z pomocnymi postami...

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Teraz system dodawania/odejmowania plusów działa poprawnie. Mówię to z pełną odpowiedzialnością icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin Szymanik

I bardzo dobrze! PRZEJMUJĄ SIĘ TYMI PUNKTAMI, NICZYM NIEKTÓRZY GACIAMI W HYDE PARKU!!!
Dajta se i Redakcji spokój!
Napisano
Cytat

Ilość "razy" kiedy pomogliście oraz postów świadczy, że wiecie co "mówicie". Jak mam rozumieć powyższe stwierdzenia? Zwłaszcza, że mój wybór centrali był efektem uznania dla wiedzy i doświadczenia TB.

icon_mrgreen.gif są tacy co jednak wierzą.
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Witam,
"plusować" można w każdej merytorycznej kategorii. Wyjątkiem jest "Forum ekspertów", bo tam z założenia eksperci są nieomylni i nie trzeba ich dodatkowo chwalić icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin Szymanik
Napisano
Cytat

Witam,
"plusować" można w każdej merytorycznej kategorii. Wyjątkiem jest "Forum ekspertów", bo tam z założenia eksperci są nieomylni i nie trzeba ich dodatkowo chwalić icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin Szymanik

dziękuję za te ciepłe słowa w moim kierunku,
wzruszyłem się,
niewymownie.....
Napisano
Cytat

Racja. Dodałem plusy w Forum Ekspertów.

Pozdrawiam
Marcin

Dopóki będzie możliwość ponownego zaplusikowania odplusikowanego posta przez tą samą osobę właściciel posta nie można wiele zdziałać . icon_sad.gif
Napisano
Cytat

Dopóki będzie możliwość ponownego zaplusikowania odplusikowanego posta przez tą samą osobę właściciel posta nie można wiele zdziałać . icon_sad.gif

Niezmiennie wierzę, że użytkownicy forum są rozsądni i nie będą dawać plusów ani zabierać bez potrzeby.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Cytat

Niezmiennie wierzę, że użytkownicy forum są rozsądni i nie będą dawać plusów ani zabierać bez potrzeby.

Pozdrawiam
Marcin

No to porażka na całej linii icon_sad.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...