Pomocnik Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 8 grudnia 2010 Nowością na rynku jest wanna z hydromasażem AURA firmy POOL-SPA. AURA, dostępna w rozmiarze 190x100, pozwoli zapewnić komfort podczas kąpieli nawet najbardziej wymagającym miłośnikom wodnych rozkoszy. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/lazienka/4098-aura-rozkoszy Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij #2 Napisano 8 grudnia 2010 hm, jakby jeszcze potrafiła rosół ugotować i dziecko urodzić - to bym był chętny - Link do komentarza
basia102 Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 15 kwietnia 2011 AURA w rozbudowanej wersji kosztuje 19685 zł............chyba sie nie skuszę Link do komentarza
daggulka Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 15 kwietnia 2011 Cytat AURA w rozbudowanej wersji kosztuje 19685 zł............chyba sie nie skuszę iiiiiiilllleeeeee???!!! samochód bym za to kupiła.... Link do komentarza
adam_mk Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 15 kwietnia 2011 A miluś?Adam M. Link do komentarza
animus Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 15 kwietnia 2011 Cytat iiiiiiilllleeeeee???!!! samochód bym za to kupiła.... do tego trzeba dodać jeszcze ciepłą wodę i prąd hahaha. Link do komentarza
adam_mk Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #7 Napisano 16 kwietnia 2011 Wyliczyłem, że się nie opłaca...Nie zwróci się!Adam M. Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat A miluś?Adam M. no fakt ..... mógłby się załamać.... Link do komentarza
adam_mk Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #9 Napisano 16 kwietnia 2011 Rdza?No tak!To przecież wanna a wanna to woda...Adam M. Link do komentarza
retrofood Napisano 21 kwietnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 21 kwietnia 2011 Cytat hm, jakby jeszcze potrafiła rosół ugotować i dziecko urodzić - to bym był chętny - a jak ktos nie lubi rosołu (ale lubi byc rozebrany do rosołu), to co? Link do komentarza
czarnyplecak Napisano 28 maja 2011 Udostępnij #11 Napisano 28 maja 2011 Sama cena zwala na tyle z nóg, że to takie psychiczne rozebranie do rosołu Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 czerwca 2011 Udostępnij #12 Napisano 16 czerwca 2011 a cóż robi ta wanna ??? może lepiej na priv odp bo sie wstydze Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 czerwca 2011 Udostępnij #13 Napisano 16 czerwca 2011 Cytat a cóż robi ta wanna ??? może lepiej na priv odp bo sie wstydze hmmmmm też bym chciała wiedzieć :P Link do komentarza
retrofood Napisano 1 sierpnia 2011 Udostępnij #14 Napisano 1 sierpnia 2011 Cytat hmmmmm też bym chciała wiedzieć :P Ona STOI po prostu. Link do komentarza
aurelius Napisano 2 sierpnia 2011 Udostępnij #15 Napisano 2 sierpnia 2011 Powiem tak: design pokoju i przeszklenia ciekawe, zwłaszcza, że dookoła jest las. Jednak wanna za 20 000 zł...lekka przesada. Na tym zdjęciu nie oszałamia. Link do komentarza
ewiq0 Napisano 2 sierpnia 2011 Udostępnij #16 Napisano 2 sierpnia 2011 Cytat Ona STOI po prostu. aaaaaa no to zmienia postać rzeczy.......ale mi STOI za darmo Link do komentarza
daggulka Napisano 2 sierpnia 2011 Udostępnij #17 Napisano 2 sierpnia 2011 Cytat aaaaaa no to zmienia postać rzeczy.......ale mi STOI za darmo Ewa ... co Ty gadasz ... ???!!! Link do komentarza
ewiq0 Napisano 2 sierpnia 2011 Udostępnij #18 Napisano 2 sierpnia 2011 Cytat Ewa ... co Ty gadasz ... ???!!! nooooo wanna oczywiście....fakt raz wyłożyłam jakieś 800 zł, a teraz już stoi i stoi Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 14 października 2011 Udostępnij #19 Napisano 14 października 2011 Cytat aaaaaa .........ale mi STOI za darmo no jakby To Adi napisał to też zmieniłoby postać rzeczy a tak ?????????????????????? Link do komentarza
SRX Napisano 22 listopada 2011 Udostępnij #20 Napisano 22 listopada 2011 Ale ona jest fajnie zamontowana, muszę pokazać Mamie. Ale byłaby ładniejsza jakby była tylko wanną. Link do komentarza
miki3 Napisano 6 stycznia 2012 Udostępnij #21 Napisano 6 stycznia 2012 1. 20K za wannę - no cóż, bogatemu wszystko wolno2. montaż, zabudowa - taka wanna posiada kilka pomp i innych usrojstw, pytam o dostęp do serwisu tychże3. zdjęcie- las jakby wklejony (drzwi rozsuwane i brak tarasu lub czegoś podobnego), no i kto z was ma wannę na tylu metrach? Link do komentarza
retrofood Napisano 6 stycznia 2012 Udostępnij #22 Napisano 6 stycznia 2012 Cytat taka wanna posiada kilka pomp i innych usrojstw, Te usrojstwa mi się bardzo podobają w tej wannie. Link do komentarza
lowcaglow Napisano 18 stycznia 2012 Udostępnij #23 Napisano 18 stycznia 2012 Fota jeest genialna:D:D jest to wanna dedykowana chyba specjalnie na potrzeby jakichś zamków i innych mega chat:P no ale jak ktoś wyżej zauważył - bogatemu zabronisz?:P 20 tysi za wannę, nawt gdybym miał taką kasę wolałbym dołożyć i kupić fajną furę Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 23 stycznia 2012 Udostępnij #24 Napisano 23 stycznia 2012 Cytat Fota jeest genialna:D:D jest to wanna dedykowana chyba specjalnie na potrzeby jakichś zamków i innych mega chat:P no ale jak ktoś wyżej zauważył - bogatemu zabronisz?:P 20 tysi za wannę, nawt gdybym miał taką kasę wolałbym dołożyć i kupić fajną furę no ja pierdziua broni Ci ktoś postawić wannę w salonie ???zabudowę na około a-la stół i bunga bunga???ponoć wszystko zależy od fantazji Link do komentarza
sepoy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #25 Napisano 2 marca 2012 Cytat hm, jakby jeszcze potrafiła rosół ugotować i dziecko urodzić - to bym był chętny - Na dziecko z wanną? Wanna jak wanna - są lepsze i są gorsze. Mnie akurat nie stać na taką, ale wygląda całkiem, całkiem Link do komentarza
jotesz Napisano 10 listopada 2012 Udostępnij #26 Napisano 10 listopada 2012 Kto kupuje takie "cudo" z ryzykiem legionelli? No i trzeba jeszcze plastik umyć, bo osad się robi. Lepszy już jest basen 8x4, przynajmniej trochę ruchu wykonam, a robot umyje ściany i dno. Cena? Tak, jak ze Spa, zależy, jaki. Z bajerami 40 tys., z zadaszeniem jeszcze dwadzieścia. Amatorzy pracy fizycznej mogą to wszystko mieć taniej o jakieś 20 tys. Jedyna różnica jest taka, że z basenu korzysta się maksymalnie od maja do października, potem koszty ogrzewania wody nakazują tę wodę spuścić z basenu. Ale ogrzewanie w sezonie z powietrznej pompy ciepła, tylko wtedy można powiedzieć, że mnie na to stać. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się