coolibeer Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #51 Napisano 14 czerwca 2010 Zdjęcia od Deamosa i Daggulki już też są Link do komentarza
daggulka Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #52 Napisano 14 czerwca 2010 Cytat Część pierwsza: czy tylko jaoglądam , i ryczę ze śmiechu ? czekam na ciąg dalszy ..... Link do komentarza
Deamos Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #53 Napisano 14 czerwca 2010 Cytat czy tylko jaoglądam , i ryczę ze śmiechu ? czekam na ciąg dalszy ..... Nie tylko Ty... u mnie niektórzy obok nie pracują i się ryja Link do komentarza
daggulka Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #54 Napisano 14 czerwca 2010 Cytat Nie tylko Ty... u mnie niektórzy obok nie pracują i się ryja ładne rzeczy ..... wykasuj to szybko bo szef przeczyta ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #55 Napisano 14 czerwca 2010 warto było jeszcze raz to obejrzeć .... warto było ..... massssssssakra ....... Link do komentarza
Redakcja Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #56 Napisano 14 czerwca 2010 O koleżance posty przeniesione https://forum.budujemydom.pl/Co-widziala-ko...nka-t11968.html Link do komentarza
mysza223 Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #57 Napisano 14 czerwca 2010 Ello też byłem krótko to krótko ale byłem - było warto i super było zajefajnie. Wielkie podziękowania dla Redakcji i animatorki.Niech żałują ci co nie byli - dzięki Dadze ja nie żałuję.Pozdrawiam Link do komentarza
Yeti1 Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #58 Napisano 14 czerwca 2010 I ja dziękuję wraz z najdroższą za wspaniale spędzony czas.Dziękujemy za:1. NIEZAPOMNIANE PRZEŻYCIA ARTYSTYCZNE I ESTETYCZNE2. ZA PEŁEN ADRENALINY LOT BALONEM(fotka tomkwasa)3. ZA NIESAMOWITE DOZNANIA KULINARNE4. ZA CZĘŚĆ POPULARNO NAUKOWĄ(moich zdjęć nie ma - zbyt byłem zajęty fascynującą tematyką prelekcji)5. ZA WYSOCE MERYTORYCZNE DYSKUSJE Z FACHOWCAMI Z WIELU DZIEDZIN6. ZA EMOCJE ZWIĄZANE Z ROZEGRANYMI ZAWODAMI SPORTOWYMI we wszelkich możliwych dyscyplinach(powinno tu być jeszcze jedno zdjęcie, ale boję się o swój dach na chałupie - dorzucę za zgodą sportretowanych )7. i ogólnie dziękujemy za świetną organizację i... za krówki na drogę powrotną(prawie ) wszystkie moje fotki Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #59 Napisano 15 czerwca 2010 obiecałam sobie , że kupię takie cuś do ogrodu - rewelacja ..... Link do komentarza
jętka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #60 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat obiecałam sobie , że kupię takie cuś do ogrodu - rewelacja ..... daggulka niezłe szoł urządziłaś męskiej części forumowiczów Link do komentarza
Baru Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #61 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat daggulka niezłe szoł urządziłaś męskiej części forumowiczów Ona wiedziała co robi! Skakała jeszcze w piątek do południa, jak było mało oglądających Link do komentarza
Trzylwy Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #62 Napisano 15 czerwca 2010 Tyle, że uprawiała to bezpiecznie, bo w sobotę nie świeciła do tłumu ani obsiniaczonym okiem, ani miejscem po zębie. Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #63 Napisano 15 czerwca 2010 dokładnie jak pisze Baru .... skaczącą widzieli mnie tylko wybrańcy ..... Link do komentarza
TINEK Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #64 Napisano 15 czerwca 2010 Na takiej "skaczącej zabawce" bardzo fajne fotki można zrobić zależy, w której fazie lotu się uchwyci, biust może pod brodą albo do.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #65 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Na takiej "skaczącej zabawce" bardzo fajne fotki można zrobić zależy, w której fazie lotu się uchwyci, biust może pod brodą albo do.... I takowe posiadam z piątkowego skakania treningowego i biust... i włosy Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #66 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat I takowe posiadam z piątkowego skakania treningowego i biust... i włosy no i się doigrałam ... teraz pewnie będziesz mnie szantażował , małoletni złośliwcze .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #67 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat no i się doigrałam ... teraz pewnie będziesz mnie szantażował , małoletni złośliwcze .... Zdecydujcie się albo małoletni albo złośliwcze albo dzieciak albo nie wiem jeszcze co Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #68 Napisano 15 czerwca 2010 Doszło kolejnych 200 zdjęć do głównej galerii Link do komentarza
Gość gawel Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #69 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Doszło kolejnych 200 zdjęć do głównej galerii Moje też? Link do komentarza
Baru Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #70 Napisano 15 czerwca 2010 (edytowany) Cytat Zdecydujcie się albo małoletni albo złośliwcze albo dzieciak albo nie wiem jeszcze co Złośliwy dzieciak PS. Ooooojjjj dostanie mi się za to... Edytowano 15 czerwca 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
racer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #71 Napisano 15 czerwca 2010 Kurcze oglądam te foty, ale nie wiem kto jest kto... :/ Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #72 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Moje też? Też to twoje i Wielkiej stopyRacer zaraz na pierwszym zdjęciu postaram się podpisać wszystkich Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #74 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Oooooo! Już masz na niektórych zdjęciach po opisywane twarze. Klikając na twarz wyskakuje podpis kto to taki. Nie ma tego na wszystkich zdjęciach ale na większości już jest Jutro dopracuję aby na każdym była taka możliwość. Link do komentarza
racer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #75 Napisano 15 czerwca 2010 Mówisz o fotach w tym temacie? Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #76 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Mówisz o fotach w tym temacie? http://picasaweb.google.pl/104392905552773...etka2010Rusiec#Więcej twarzy nie pamiętam i żebym sobie pamięć odświeżył to muszę Dage poprosić o pomoc Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #77 Napisano 15 czerwca 2010 Tak sobie myślę .... że może ktoś by się podjął i na zdjęciu grupowym napisał nicki ze strzałkami? wtedy wszystko będzie widoczne , a nie roztrzepane po kilkunastu zdjęciach ? czy jest na sali chętny? edit: oczywiście Redakcje też można opisać jeśli Redakcja sobie życzy ... Link do komentarza
PeZet Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #78 Napisano 15 czerwca 2010 Oglądam te zdjęcia, oglądam, sam już nie wiem, który raz i... chyba się uzależniłem...Kiedy następne spotkanie?I gdzie?Gdzieś w Polszcze. Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #79 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Oglądam te zdjęcia, oglądam, sam już nie wiem, który raz i... chyba się uzależniłem...Kiedy następne spotkanie?I gdzie?Gdzieś w Polszcze. Mówiłam, że wciąga? cieszę się, że się uzależniłeś .... mam nadzieję, ze nie Ty jeden i na kolejnej imprezie kiedyś , gdzieś - będą wszyscy którzy byli plus Ci którzy jeszcze nie byli a zazdroszczą na widok zdjęć i poczytanych komentarzy .... Link do komentarza
labas Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #80 Napisano 15 czerwca 2010 Lepiej późno niż wcale.Dzięki Wszystkim za wspaniałe chwile na zlocie - kiedy i gdzie następny? Link do komentarza
ezs Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #81 Napisano 15 czerwca 2010 Obejrzałam wasze zdjęcia, musiało być fajnie.Cooliber, dobrze, że podpisałeś, niektórych znam, ale w sumie mało.A ja niestety siedzę w książkach, nie dla mnie zloty, urlopy. Sama sobie współczuję Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #82 Napisano 15 czerwca 2010 ja podpisze tylko nie pamietam wszystkich Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #83 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat ja podpisze tylko nie pamietam wszystkich pytaj - znam wszystkich forumowiczów , z osobami towarzyszącymi będzie kiepsko .... Link do komentarza
Gość stach Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #84 Napisano 15 czerwca 2010 Obejrzałem wszystkie zdjęcia zielony z zazdrości (acz nie zawiści ) - daggulka jest - jak widzę przynajmniej na połowie z nich - i wcale się nie dziwię...Prawdę mówiąc jesteście nieco inni i młodsi, niż się spodziewałem..Szukałem na opisach T.Brzęczkowskiego (pozdrawiam ), ale nie znalazłem Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #85 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Obejrzałem wszystkie zdjęcia zielony z zazdrości (acz nie zawiści ) - daggulka jest - jak widzę przynajmniej na połowie z nich - i wcale się nie dziwię... tu i teraz z tego miejsca przepraszam wszystkich za swoje wszędobylstwo cóż to się stało, Stach że nie dotarłeś ? przecież rozmawialiśmy telefonicznie tuż przed zlotem i wiem że się wybierałeś?(notabene jak już pisałam gdzieś masz bardzo miły głos ) Cytat Prawdę mówiąc jesteście nieco inni i młodsi, niż się spodziewałem.. hm .... media kłamią - to się nie liczy i musisz poznać wszystkich na żywo - wtedy zweryfikujesz .... Cytat Szukałem na opisach T.Brzęczkowskiego (pozdrawiam ), ale nie znalazłem nie martw się - przysiądę z Miśkiem jutro to wszystkich znajdziesz w opisach .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #86 Napisano 15 czerwca 2010 http://picasaweb.google.pl/104392905552773...etka2010Rusiec#120 fotek od mandingo juz jest zapraszam Link do komentarza
Gość stach Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #87 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat http://picasaweb.google.pl/104392905552773...etka2010Rusiec#120 fotek od mandingo juz jest zapraszam Przejrzałem zdjęcia - jeszcze bardziej zzieleniałem Awaria układu chłodzenia zawróciła mnie z początku (ok. 45km) drogi - wróciłem z kilkoma postojami z dusza na ramieniu, ale sytuacja już opanowana... Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #88 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Przejrzałem zdjęcia - jeszcze bardziej zzieleniałem Awaria układu chłodzenia zawróciła mnie z początku (ok. 45km) drogi - wróciłem z kilkoma postojami z dusza na ramieniu, ale sytuacja już opanowana... w takich sytuacjach się dzwoni a na pewno znalazła by się pomocPo zdjęciach Mandingo naprawdę widać co cię ominęło Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #89 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Przejrzałem zdjęcia - jeszcze bardziej zzieleniałem Awaria układu chłodzenia zawróciła mnie z początku (ok. 45km) drogi - wróciłem z kilkoma postojami z dusza na ramieniu, ale sytuacja już opanowana... trza było zostawić na poboczu i stopem przyjechać .... przynajmniej ja bym tak zrobiła ... a serio .... no kurcze ..... szkoda ... ale nic straconego , Stach .... na pewno jeszcze będzie okazja ... Link do komentarza
Gość stach Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #90 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat trza było zostawić na poboczu i stopem przyjechać .... przynajmniej ja bym tak zrobiła ..[...] Dusza na ramieniu nie pozwoliła Ale nie tracę nadziei na przyszłość... Tym bardziej, że strach pomyśleć co przygotuje redakcja, jako główną atrakcję - jeśli zdecyduje się na powtórzenie LetKA'i za jakiś czas - nie koniecznie za rok może jakiś kulig w górach... Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #91 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat Dusza na ramieniu nie pozwoliła Ale nie tracę nadziei na przyszłość... Tym bardziej, że strach pomyśleć co przygotuje redakcja, jako główną atrakcję - jeśli zdecyduje się na powtórzenie LetKA'i za jakiś czas - nie koniecznie za rok może jakiś kulig w górach... Kulig w górach czy pożegnanie Lata na pewno będą bo my co roku tak się spotykamy i integrujemy więc byle do Września i byle do Stycznia Link do komentarza
retrofood Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #92 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat http://picasaweb.google.pl/104392905552773...etka2010Rusiec#120 fotek od mandingo juz jest zapraszam Świetnie, że wszystko jest w jednym miejscu! Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #93 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat nie koniecznie za rok może jakiś kulig w górach... trzy imprezy w roku są na pewno .... - zlot wiosna/lato - oficjalne spotkanie forumowiczów - w tym roku jak wiemy organizowała Redakcja za co jesteśmy bardzo wdzięczni - pożegnanie lata wczesną jesienią (wrzesień) organizują forumowicze i sami sobie finansują - oczywiście jak najbardziej Redakcja może również uczestniczyć i się dalej integrować - nic nie stoi na przeszkodzie .... - kulig zimą - jak wyżej - czyli na zasadach pożegnania lata .....oczywiście zdarzają się również lokalne spotkanka .... przy grillu na przykład .... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #94 Napisano 16 czerwca 2010 Tak piszecie kulig, kulig ... a kto to wie jak z nim będzie ... cieszyniaka z Petruses'em mają obecnie co innego na głowie, a bez nich ... to już jednak nie to samo .... Że niby jak, kulig bez Mikołaja?Trza by im jakieś pozdrowienia i wsparcie posłać, że pamiętamy i że brakowało ich na LetKIej .... Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #95 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat Tak piszecie kulig, kulig ... a kto to wie jak z nim będzie ... cieszyniaka z Petruses'em mają obecnie co innego na głowie, a bez nich ... to już jednak nie to samo .... Że niby jak, kulig bez Mikołaja?Trza by im jakieś pozdrowienia i wsparcie posłać, że pamiętamy i że brakowało ich na LetKIej .... Z Cieszką rozmawiałam jakiś tydzień przed imprezą - nie jest Im teraz lekko .... ale mam nadzieję, że do kuligu ....co ja mówię - może nawet do pożegnania lata sytuacja się unormuje i będą mogli znowu uczestniczyć w życiu forumowym .... Link do komentarza
racer Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #96 Napisano 16 czerwca 2010 dzięku cool, sympatycznie wyglądacie. Tylko myślałem, że retro ze dwa lata młodszy Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #97 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat dzięku cool, sympatycznie wyglądacie. tia .... a dla nas małolat racer nadal incognito albo wręcz in koguto .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #98 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat dzięku cool, sympatycznie wyglądacie. Tylko myślałem, że retro ze dwa lata młodszy Tutaj na spotkaniach i imprezach wiek nie gra roli uwierz Link do komentarza
retrofood Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #99 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat dzięku cool, sympatycznie wyglądacie. Tylko myślałem, że retro ze dwa lata młodszy A co Ty mię amputujesz jakiejś starożytności? To, żem z dinozaurami mieszkał w jednym barłogu, to Ciebie nie upoważnia, coby ze mię se podśmiechujki robić. Jeszcze cię dorwiemy! Się Ci odechce! Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #100 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat A co Ty mię amputujesz jakiejś starożytności? To, żem z dinozaurami mieszkał w jednym barłogu, to Ciebie nie upoważnia, coby ze mię se podśmiechujki robić. Jeszcze cię dorwiemy! Się Ci odechce! napompujemy go kwasem retro Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się