Skocz do zawartości

COOLiBEERkowa Budowa :)

Recommended Posts

Napisano
Żeby nie mówił, że nie byłam i nie oglądałam to się wpisuję icon_smile.gif
I twierdze, że jakoś inaczej wygląda niż w maju icon_lol.gif icon_lol.gif
Jeszcze te skręcane mebelki bym zobaczyła...
Napisano
  Cytat

bo jak sie mieszka, flagi nawet wiszą - to co wklejać?
Za 2 lata w dziale "fuszerki" jak ja - coś sie pewno znajdzie -icon_smile.gif

Rozwiń  

Taaaaaa flaga wisiała ale dziś zdjąłem icon_smile.gif

Zaraz skocze zrobić fotki więc wieczorkiem będą icon_smile.gif
Meble BRW poskładane icon_smile.gif

Napisano
  Cytat

O kura!
Będzie fajniej niż u mnie
Nie zniosę chyba -icon_smile.gif
Kto ma gust i decyduje
Ty eli women?

Rozwiń  

Niestety nie ja icon_sad.gif Ja jestem tylko od czarnej roboty icon_smile.gif

Zrobie jeszcze zdjęcie przedpokoju łazienek salonu i wkleje to już będzie aktualnie
Napisano
koniecznie ,a ja poprosze zdjęcie mojego ulubionego kominka z ta tapeta co Ola przykleiła
Napisano
  Cytat

koniecznie ,a ja poprosze zdjęcie mojego ulubionego kominka z ta tapeta co Ola przykleiła

Rozwiń  

Już się robi icon_biggrin.gif

W salonie wczoraj montowane lampeczki na suficie icon_smile.gif

Brak obrazka

Pani Domu w Akcji icon_wink.gif
Brak obrazka

Skrzynia na buty i wieszaki z BRW
Brak obrazka

Mały przedpokoik. Lapeczki również już wiszą
Brak obrazka
Napisano
fajnie wyszedł szkoda ze nie masz takiego zdjęcia ąvaz
Napisano
A wiecie jak to jest z miłością???

Miłość to uczucie głupie - zaczyna się na oczach, a kończy na d...e icon_razz.gif

Mandi zacznij no szkolić to Ptaszysko, koniec tej złotej klatki!!! Kanarkowi pod dziubek przyniosą, kanarkowi pod dziubek naleją, kanarkowi klatkę uprzątną.... totalny burżuj się z niego robi icon_wink.gif icon_lol.gif
Napisano
Informuje że do końca tygodnia avatary kilku osób moga się pojawiać i znikać oraz zdjęcia w moim dzienniku nie działać poprawnie z powodu przenoszenia wszystkich zdjęć i plików z serwerów. Za utrudnienia przepraszam icon_smile.gif

Muszę pozmieniać ścieżki dostepu każdego pliku w moim dzienniku icon_smile.gif roboty na kilka nocy icon_smile.gif
Napisano
Piekny dom, ogromne gratulacje. Efekt koncowy salonu cudny, choc nie w moim stylu bardzo mi sie podoba. Kosmiczna łazienka rewelacyjna. Bede tu czesciej zaglądac icon_smile.gif pozdrawiam
Napisano
  Cytat

Piekny dom, ogromne gratulacje. Efekt koncowy salonu cudny, choc nie w moim stylu bardzo mi sie podoba. Kosmiczna łazienka rewelacyjna. Bede tu czesciej zaglądac icon_smile.gif pozdrawiam

Rozwiń  

Postaram się tu umieszczać to co jeszcze się zmienia albo dochodzi. No i zaległości zdjęciowe icon_smile.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
a ikonka na specjalnej ścianie tez fajna.
I te podświetlone schody - bardzo funkcjonalne - choć ledy na stałe chyba byłyby jeszcze bardziej funkcjolane i ekonomiczne.
No ale t już zrobisz w tym drugim -icon_smile.gif dla przyjaciela -icon_smile.gif
Napisano
Komputer mi padł. Ciężko na dzieckowym laptyćku w klawiaturę celować.
Wybierzta się kiedyś - pogadamy icon_smile.gif
(na sms-a odpowiedziałem Beti - miała przekazać ...ale maila to ja chyba żadnego nie dostałem)
  • 4 tygodnie temu...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
To my dziękujemy za herbatkę i miłą przerwę w podróży icon_biggrin.gif
Mieliście do nas zajrzeć za dwa tygodnie... ale chyba gdzieś zabłądziliście po drodze icon_rolleyes.gif .
A może was trzeba zacząć szukać? Wróciliście chociaż z tego kuligu w górach, czy do tej pory śniegu szukacie icon_wink.gif icon_razz.gif .
Ja teraz nie jestem na bieżąco, trochę się u nas ostatnio działo. Znów czasu brakło icon_biggrin.gif
Napisano
Tak ja ostatnio zawinąłem się na SOR ( Szpitalny Oddział Ratunkowy) Bełchatowskiego Szpitala Wojewódzkiego i tyle mogę teraz odwiedzać. Jak dojdę do siebie to Was odwiedzimy. Ale to dopiero za jakiś czas bo na chwilę obecną ciężko mi się w ogóle poruszać icon_sad.gif Damy rade...
Napisano
  Cytat

ups...
Też nie wiem co jest grane icon_eek.gif
Misiek, ty tam leżysz czy imprezę organizujesz? icon_eek.gif icon_confused.gif icon_eek.gif

Rozwiń  

No dobrze kombinujesz impreza to była jak pielęgniarki co 2 godziny latały z kroplówkami i mnie nimi poiły... chodziłem jak głupi po takich dawkach środków znieczulających i przeciwbólowych. Do tego naświetlili mnie na jakies 3 lata i podobno w nocy świecę icon_smile.gif No a teraz już pozostał Ketonal Duo i jazda icon_smile.gif

Wszystko już jest ok. Kręgosłup cały. Żebra potłuczone. Mostek potłuczony. Twarz cała poobdzierana. I jakies 60% ciała w siniakach. Mogło by być gorzej.
Napisano
znaczy się seria bezbolesnych, aczkolwiek często siniakotwórczych zastrzyków w brzuch?
pewnie tak, teraz każdemu to aplikują, kto ma gips

co się stało?
spotkałeś Endrju Golote i pojechałeś mu zdaniem współrzędnie złożonym? huh.gif
on tego baardzo nie lubi...
Napisano
  Cytat

Prezes a bierzesz zastrzyki domięśniowe? Przeciw zakrzepowe?

Rozwiń  

Ketanol domięśniowo - ale w erotyczne miejsce
Przeciw zakrzepowe moja mi wali codziennie w mięsień piwny....
Dbam o nie.
Miałem znajomka na TIR-ach
I pochowali go.
Wszyscy głupio piali - "Wypadek miał, zabił się"
Gówno prawda
Wpierdzielił się - w nasyp.
I wyskakiwał z kabiny na ten nasyp - wysoko.
I złamał nogę.
Takie miał obrażenia.
I zagipsowali go - i nie dostał przeciw zakrzepowych.
I się skrzep urwał.
I go pochowali........przez niedbalstwo nieordynowane na czas....

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...