daggulka Napisano 28 grudnia 2023 Autor Udostępnij #101 Napisano 28 grudnia 2023 Joks. Po tym remoncie będę miała dość na długi czas Też z powodu PESELA Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2023 Autor Udostępnij #102 Napisano 28 grudnia 2023 Paznokcie robola. P.s. to białe to nie błysk flesza, tylko farba 😅 Link do komentarza
daggulka Napisano 29 grudnia 2023 Autor Udostępnij #103 Napisano 29 grudnia 2023 Tapetowanie Link do komentarza
daggulka Napisano 30 grudnia 2023 Autor Udostępnij #104 Napisano 30 grudnia 2023 Skończyłam. Dragon pomógł Powiem wam .... nogi spuchnięte mam jak banie. Paznokci nie stwierdzono, ale warto było Ogłaszam koniec tego dramatu wysiłkowego i finansowego, zwanego "odświeżeniem salonu" Miał być industrial, ale wyszedł trochę nowoczesny, odrobinę przytulny loft Foty nieco przekłamują odcień ... lampy mają żółte światło. W rzeczywistości ściany mają odcienie śnieżnobiałej bieli i prawdziwej szarości Może cyknę kilka fotek "za dnia", będzie lepiej widać właściwy odcień. I co? Może być? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij #105 Napisano 30 grudnia 2023 (edytowany) Eeeeee, tam... To nie są Twoje pomieszczenia!!! Ściągnęłaś zdjęcia z jakiegoś katalogu - przyznaj się!!! Nie ma ani jednego kota... Edytowano 30 grudnia 2023 przez podczytywacz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
gawel Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij #106 Napisano 30 grudnia 2023 Fekt na prawdę rewelacyjny, gratulacje ! Bałem się że optycznie pokój się zmniejszy ale wręcz przeciwnie, Jedynie ta zabudowa przy oknie trochę domiuje nad resztą Link do komentarza
daggulka Napisano 30 grudnia 2023 Autor Udostępnij #107 Napisano 30 grudnia 2023 1 godzinę temu, podczytywacz napisał: Eeeeee, tam... To nie są Twoje pomieszczenia!!! Ściągnęłaś zdjęcia z jakiegoś katalogu - przyznaj się!!! Nie ma ani jednego kota... Moje własne osobiste, w głowie wymyślone 40 minut temu, gawel napisał: Fekt na prawdę rewelacyjny, gratulacje ! Bałem się że optycznie pokój się zmniejszy ale wręcz przeciwnie, Jedynie ta zabudowa przy oknie trochę domiuje nad resztą Ma dominować... jest kontrapunktem. Lubię ją Dzięki za dobre słowo, chłopaki Link do komentarza
gawel Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij #108 Napisano 30 grudnia 2023 To na zywo wygląda na pewno inaczej 1 Link do komentarza
podczytywacz Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij #109 Napisano 30 grudnia 2023 1 minutę temu, daggulka napisał: Moje własne osobiste, w głowie wymyślone No to BOMBASTYCZNE! Ten beton - to jest ta tapeta, na której kot się wylegiwał? Link do komentarza
daggulka Napisano 30 grudnia 2023 Autor Udostępnij #110 Napisano 30 grudnia 2023 Dokładnie 🙂 Link do komentarza
ariaprimo Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij #111 Napisano 30 grudnia 2023 Wyszlo swietnie, fantastycznie. Nowoczesnie, spojnie, cieplo. Wielkie gratki . Mozesz spokojnie zabierac sie za reszte mieszkania... 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij #112 Napisano 31 grudnia 2023 9 godzin temu, ariaprimo napisał: Wyszlo swietnie, fantastycznie. Nowoczesnie, spojnie, cieplo. Wielkie gratki . Mozesz spokojnie zabierac sie za reszte mieszkania... Dzięki wielkie 🙂 W styczniu w planie odświeżenie przedpokoju 🙂 Link do komentarza
animus Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij #113 Napisano 31 grudnia 2023 16 godzin temu, daggulka napisał: Skończyłam. Dragon pomógł Powiem wam .... nogi spuchnięte mam jak banie. Paznokci nie stwierdzono, ale warto było Ogłaszam koniec tego dramatu wysiłkowego i finansowego, zwanego "odświeżeniem salonu" Miał być industrial, ale wyszedł trochę nowoczesny, odrobinę przytulny loft Foty nieco przekłamują odcień ... lampy mają żółte światło. W rzeczywistości ściany mają odcienie śnieżnobiałej bieli i prawdziwej szarości Może cyknę kilka fotek "za dnia", będzie lepiej widać właściwy odcień. I co? Może być? Naprawdę to zrobiłaś!!! Jest pięknie, tempo prac piorunujące! Teraz imprezka w sylwestra i pawiany wchodzą na ściany, czy jakoś tak. Link do komentarza
daggulka Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij #114 Napisano 31 grudnia 2023 1 godzinę temu, animus napisał: Naprawdę to zrobiłaś!!! Wątpiłeś? 1 godzinę temu, animus napisał: Jest pięknie, tempo prac piorunujące! Trzy dni intensywnej roboty, czwarty na sprzątanie. Dni okupione ogromnym wysiłkiem. Jak ogromnym? Oprócz obrzęków, zadrapań, ran na dłoniach ... wysiadły mi plecy. Wczoraj bolało, dziś zaległam Niestety nie znam umiaru. Jeśli coś robię, to na 100%. 1 godzinę temu, animus napisał: Teraz imprezka w sylwestra i pawiany wchodzą na ściany, czy jakoś tak. Mając na względzie powyższe, szaleństw nie będzie Będzie raczej na leżąco. Co gorsza - imprezę sponsoruje Olfen doustny, więc będzie ona bezalkoholowa Link do komentarza
daggulka Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij #115 Napisano 31 grudnia 2023 To jeszcze obiecane fotki kolorów w świetle dziennnym Na kanapie położyłam lekką narzutkę, gdyż zauważyłam, że koty sobie ją upatrzyły do leżakowania Łatwiej wyprać narzutę, niż kanapę Link do komentarza
vlad1431 Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij #116 Napisano 31 grudnia 2023 W sumie wyszło to super. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
daggulka Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij #117 Napisano 31 grudnia 2023 1 minutę temu, vlad1431 napisał: W sumie wyszło to super. Dziękuję Link do komentarza
demo Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij #118 Napisano 31 grudnia 2023 (edytowany) Obrazek nad tą szafką za mały no i coś z tym oknem trzeba zrobić bo nie pasuje do reszty. Chyba że tam jeszcze będzie jakieś coś. Edytowano 31 grudnia 2023 przez demo (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij #119 Napisano 31 grudnia 2023 2 minuty temu, demo napisał: Obrazek nad tą szafką za mały Obrazek teraz jest taki, kiedyś może będzie inny 2 minuty temu, demo napisał: no i coś z tym oknem trzeba zrobić bo nie pasuje do reszty. Chyba że tam jeszcze będzie jakieś coś. To blok Loftowego na całą ścianę ze szprosami nie zrobię, spółdzielnia nie pozwoli A serio .... żadnych firan, ani zasłon. Jestem alergikiem - już to przerabiałam Link do komentarza
demo Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij #120 Napisano 31 grudnia 2023 13 minut temu, daggulka napisał: To blok Loftowego na całą ścianę ze szprosami nie zrobię, spółdzielnia nie pozwoli No nie wiem Daga, mnie to nie pasi. Acha i jeszcze ten zegar w tym miejscu też nie wygląda najlepiej. Link do komentarza
daggulka Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij #121 Napisano 31 grudnia 2023 34 minuty temu, demo napisał: No nie wiem Daga, mnie to nie pasi. Acha i jeszcze ten zegar w tym miejscu też nie wygląda najlepiej. No spoko .... masz do tego prawo Myślałam o czarnych drewnianych szerokich żaluzjach - być może z czasem się pojawią Oczywiście nie jest idealnie z powodu różnych ograniczeń Wykonałam bazę, która z czasem będzie ewoluowała o nowe dodatki i miejsca Na przykład, zegar zawiesiłam przed złożeniem i ustawieniem mebli i dopiero po postawieniu konsoli, okazało się, że nad nią, wyglądałby lepiej To kosmetyczne zmiany, które pewnie po jakimś czasie przeprowadzę 1 Link do komentarza
demo Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij #122 Napisano 31 grudnia 2023 39 minut temu, daggulka napisał: No spoko .... masz do tego prawo Podchodzę do zagadnienia merytorycznie a nie wazeliniarsko. Bo jest ładnie i mnie się podoba, ale zwracam uwagę na to co jeszcze można poprawić. 1 Link do komentarza
animus Napisano 1 stycznia 2024 Udostępnij #123 Napisano 1 stycznia 2024 21 godzin temu, daggulka napisał: Wątpiłeś? Uczciwie napiszę, że tak. 21 godzin temu, daggulka napisał: Trzy dni intensywnej roboty, czwarty na sprzątanie. Dni okupione ogromnym wysiłkiem. Jak ogromnym? Oprócz obrzęków, zadrapań, ran na dłoniach ... wysiadły mi plecy. Wczoraj bolało, dziś zaległam Niestety nie znam umiaru. Jeśli coś robię, to na 100%. Ale warto było, mnie też dziś bania boli. 21 godzin temu, daggulka napisał: Mając na względzie powyższe, szaleństw nie będzie Będzie raczej na leżąco. Co gorsza - imprezę sponsoruje Olfen doustny, więc będzie ona bezalkoholowa Będziesz miała co wspominać. 17 godzin temu, demo napisał: Podchodzę do zagadnienia merytorycznie a nie wazeliniarsko. Daj jej złapać oddech, a ci gwarantuję, że będą zmiany. Ty sadysto. Cytat Plan szalony - totalnie niedoskonały Link do komentarza
ariaprimo Napisano 1 stycznia 2024 Udostępnij #124 Napisano 1 stycznia 2024 Jeszcze tak nie bylo, zeby zmian nie bylo , ale glowna linia jest swietna. Ja tam na kotach to sie malo znam, ale przyuwazylam dwa doskonale miejsca do ostrzenia (albo skracania) pazurkow : Zostawilas troche rezerwowej tapety ? Tak, na wszelki wypadek, gdyby np. sie czyms poplamila... Link do komentarza
podczytywacz Napisano 1 stycznia 2024 Udostępnij #125 Napisano 1 stycznia 2024 Masz nakiś namiar na tę tapetę, czy kupowałaś w sklepiku lokalnym? Podoba mi się... Link do komentarza
daggulka Napisano 2 stycznia 2024 Autor Udostępnij #126 Napisano 2 stycznia 2024 Dnia 31.12.2023 o 17:55, demo napisał: Podchodzę do zagadnienia merytorycznie a nie wazeliniarsko. Bo jest ładnie i mnie się podoba, ale zwracam uwagę na to co jeszcze można poprawić. Całe życie mam na to Dnia 1.01.2024 o 11:26, animus napisał: Uczciwie napiszę, że tak. E tam .... pikuś Dnia 1.01.2024 o 14:08, ariaprimo napisał: Jeszcze tak nie bylo, zeby zmian nie bylo , ale glowna linia jest swietna. Ja tam na kotach to sie malo znam, ale przyuwazylam dwa doskonale miejsca do ostrzenia (albo skracania) pazurkow : Zostawilas troche rezerwowej tapety ? Tak, na wszelki wypadek, gdyby np. sie czyms poplamila... Zostawiłam ... zapas jest Dnia 1.01.2024 o 15:38, podczytywacz napisał: Masz nakiś namiar na tę tapetę, czy kupowałaś w sklepiku lokalnym? Podoba mi się... Mam .... kupowałam na allegro https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/b8d04897-ede4-39ce-a034-f3eca7ee6847 Link do komentarza
animus Napisano 2 stycznia 2024 Udostępnij #127 Napisano 2 stycznia 2024 1 godzinę temu, daggulka napisał: Mam .... kupowałam na allegro https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/b8d04897-ede4-39ce-a034-f3eca7ee6847 Link do komentarza
daggulka Napisano 2 stycznia 2024 Autor Udostępnij #128 Napisano 2 stycznia 2024 Pochrzaniłam linka Tu jest https://allegro.pl/oferta/tapeta-rolka-beton-loft-szara-0-5x10m-f-c-0011-j-a-6837625513 Link do komentarza
animus Napisano 2 stycznia 2024 Udostępnij #129 Napisano 2 stycznia 2024 (edytowany) 10 minut temu, daggulka napisał: Pochrzaniłam linka I tak jesteś......... Edytowano 2 stycznia 2024 przez animus (zobacz historię edycji) 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 2 stycznia 2024 Autor Udostępnij #130 Napisano 2 stycznia 2024 6 minut temu, animus napisał: I tak jesteś......... .....................Wielka! Tak, taaaaak ..... cóż. Święta, wiec się przytyło i jestem wielka I z tym coś podziałam Czasu trza chwilę, aż wyżrę wszystko poświąteczne z lodówki Link do komentarza
animus Napisano 2 stycznia 2024 Udostępnij #131 Napisano 2 stycznia 2024 5 minut temu, daggulka napisał: Tak, taaaaak ..... cóż. Święta, wiec się przytyło i jestem wielka I z tym coś podziałam Czasu trza chwilę, aż wyżrę wszystko poświąteczne z lodówki Wygrałaś gonitwę z czasem, schudłaś, teraz remont reszty mieszkanka i się wylaszczysz. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 2 stycznia 2024 Udostępnij #132 Napisano 2 stycznia 2024 4 godziny temu, daggulka napisał: Mam .... kupowałam na allegro To jakoś ściana CI się przekręciła Ale wyszło elegancko Link do komentarza
daggulka Napisano 2 stycznia 2024 Autor Udostępnij #133 Napisano 2 stycznia 2024 1 minutę temu, podczytywacz napisał: To jakoś ściana CI się przekręciła Ale wyszło elegancko Bo tak to właśnie widziałam oczyma wyobraźni Przekręcone Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się