Skocz do zawartości
AktywForum
Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody!

sprawdź punkty

Recommended Posts

Jakiś czas temu w popierdółkowie pisałem o chorizo ....że się produkuje...

dzisiaj trzeci tydzień mija , zaczyna być zjadliwe :D

 

20210316_150647.jpg

A to powstało dzisiaj ,,jak słońce stało ciut na pół kosiora nad lasem ''.

Ma być sucha dojrzewająca ....tzw palcówka .

 

20210316_151543.jpg

Będzie za jakieś 4-6 tygodni.

Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...