bajbaga Napisano 6 września 2016 Udostępnij #1 Napisano 6 września 2016 (edytowany) Jesień na rogatkach - przeto.NiBMSKO zaprasza wszystkich chętnych do uczestnictwa w tradycyjnym Jesiennym Zlocie FB.Propozycja nasza to spędzenie czasu w zacnym gronie w dniach 07 - 09 października w http://www.noclegi-dobczyce.pl/.Wstępnie zarezerwowano 2,5 domku.Ceny noclegów 40 - 60zł/za dobę/ za 1 osobę (w zależności od ilości osób w apartamencie).Ze względów organizacyjnych proszę o zdecydowany akces do dnia 11.09.2016r.Osoby które chcą przyjechać, ale w 100% nie mogą jeszcze tego potwierdzić w podanym wyżej terminie, proszę o zapisywanie się ze znakiem zapytania, bo to pozwoli nam na dodatkową warunkową rezerwację.Tu się zapisujemy: https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...tml#entry519447Wyżywienie we własnym zakresie, ale tradycyjnie biesiada w piątek i sobotę z tego co łaska, czyli co kto dostarczy (specjały domowe wielce pożądane).Obiad można zjeść w knajpce oddalonej około 100m od noclegów. Trochę dalej (około 300m) jest pizzeria.W sobotę czas wolny - można się udać np. do Krakowa, Wieliczki, albo zwiedzić miasteczko, na kąpiel w jeziorze raczej za zimno, ale np. zamek tam jest.Wieliczka https://www.kopalnia.pl/zwiedzanie/trasa-turystyczna bilet 55zł, ulgowy 39zł Edytowano 7 września 2016 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aaaa Napisano 6 września 2016 Udostępnij #2 Napisano 6 września 2016 świetny pomysł...czytasz w moich myślach.... Link do komentarza
aaaa Napisano 6 września 2016 Udostępnij #3 Napisano 6 września 2016 a mogę jeszcze prosić o rozwinięcie skrótu MiBMSKO ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 września 2016 Autor Udostępnij #4 Napisano 6 września 2016 Niezależny i Bez Mebli Stajennych Komitet Organizacyjny Link do komentarza
Barbossa Napisano 6 września 2016 Udostępnij #5 Napisano 6 września 2016 i jak tu Cię, Riccardo, nie lubić, no jak... Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 września 2016 Udostępnij #6 Napisano 6 września 2016 Cytat Niezależny i Bez Mebli Stajennych Komitet Organizacyjny Link do komentarza
solange63 Napisano 6 września 2016 Udostępnij #7 Napisano 6 września 2016 Cytat Niezależny i Bez Mebli Stajennych Komitet Organizacyjny Macie skarbnika? Lubię być skarbnikiem Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 września 2016 Autor Udostępnij #8 Napisano 6 września 2016 "Skarbonki" mamy Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 września 2016 Udostępnij #9 Napisano 6 września 2016 Cytat Macie skarbnika? Lubię być skarbnikiem A czego piszesz Macie a nie Mamy? Link do komentarza
Barbossa Napisano 6 września 2016 Udostępnij #10 Napisano 6 września 2016 nie mędrkować tylko pisać się, póki Riccardo w formie i mu się chce Cytat Macie skarbnika? Lubię być skarbnikiem z praktyką w ENRON-ie? Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 września 2016 Udostępnij #11 Napisano 6 września 2016 Cytat nie mędrkować tylko pisać się, póki Riccardo w formie i mu się chce gdzie lista Jeśkowa? Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 września 2016 Autor Udostępnij #12 Napisano 6 września 2016 Tu : https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...tml#entry519447 Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 września 2016 Udostępnij #13 Napisano 6 września 2016 Cytat Jesień na rogatkach - przeto. Jak mnie tu dawno nie było......Ale tej wiadomości nie mogłam przegapić.....cieszę się niezmiernie, a już nawet myślałam, czy jakiegoś Czocha nie zrobić, co by Rysiu miał blisko Cytat nie mędrkować tylko pisać się, póki Riccardo w formie i mu się chce Arturek, a Ty którą jesteś literką w SKRÓCIE Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 września 2016 Udostępnij #14 Napisano 6 września 2016 Nie zapominajcie że w tym terminie królik - MA - URODZINY! Ależ Ależ się może zadziadaź! zadziadź - sorki - emocje mnie poniosły na wypadek wyobraźni co by to mogło Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 września 2016 Autor Udostępnij #15 Napisano 6 września 2016 Cytat Nie zapominajcie że w tym terminie ............ u "konkurencji" jest też zjazd Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 września 2016 Udostępnij #16 Napisano 6 września 2016 (edytowany) Cytat Ale tej wiadomości nie mogłam przegapić.....cieszę się niezmiernie, a już nawet myślałam, czy jakiegoś Czocha nie zrobić, co by Rysiu miał blisko Nie wspominaj, nie nakłaniaj.JEST gitarrrrra jak dla nas Stoprawieniecałedwiesta - (połowa autobaną) Cytat u "konkurencji" jest też zjazd Byś go nachalnie sprowokował? Połączone urodziny Zlotowe?No jęz!No nie wpadłbym na taką genialkę! Jest mankament - jakby co.Taki.Mam zaproszenie"Koniecznie zarezerwuj czas 8 października w godzinach 12 - 18.Na Siódme Spotkanie Forumowiczów. Zapraszamy!"Koniecznie zarezerwuj czas"Kurcze.... Edytowano 6 września 2016 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 września 2016 Udostępnij #17 Napisano 6 września 2016 (edytowany) Cytat Nie wspominaj, nie nakłaniaj.JEST gitarrrrra jak dla nas Stoprawieniecałedwiesta - (połowa autobaną) dobra dobra już cicho siedzę :-) Cytat "Koniecznie zarezerwuj czas 8 października w godzinach 12 - 18.Na Siódme Spotkanie Forumowiczów. Zapraszamy!"Koniecznie zarezerwuj czas" no koniecznie, bo do Warszawki przeca nie pojedziesz..... Edytowano 6 września 2016 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 września 2016 Udostępnij #18 Napisano 6 września 2016 Cytat u "konkurencji" jest też zjazd Będzie taki miało forumowy wymiar przynależności.No nie? Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 września 2016 Autor Udostępnij #19 Napisano 6 września 2016 A ja się pytam - gdzie są gacie przechodnie ? Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 6 września 2016 Udostępnij #20 Napisano 6 września 2016 Cytat Nie zapominajcie że w tym terminie królik - MA - URODZINY! Ależ Ależ się może zadziadaź! zadziadź - sorki - emocje mnie poniosły na wypadek wyobraźni co by to mogło Zwłaszcza jak ja się dopiszę do listy co jest wielce prawdopodobne Link do komentarza
daggulka Napisano 6 września 2016 Udostępnij #21 Napisano 6 września 2016 Cytat A ja się pytam - gdzie są gacie przechodnie ? Zatraciłam gdzieś, przyznaję się bez bicia Coś wykombinuję .Piszę sie na spotkanie i dziękuję Rysiaczku za pamięć Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 września 2016 Udostępnij #22 Napisano 7 września 2016 Czy termin jest sztywny już czy ruchomy? Bardzo bym chciał być aleeee jadę za chlebem za granicę do pracy i nie wiem czy wrócę do 7 października :( Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 września 2016 Autor Udostępnij #23 Napisano 8 września 2016 NiBMSKO przeprowadził sondaż a następnie symulację i kilka stymulacji w tym zakresie. Termin 7 października jest efektem tych działań. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 września 2016 Udostępnij #24 Napisano 8 września 2016 Cytat NiBMSKO przeprowadził sondaż a następnie symulację i kilka stymulacji w tym zakresie. Termin 7 października jest efektem tych działań. Nic o sondazu nie wiedzialem. Tak wiec jesli termin jest sztywny to odpadam bo nie mam pewnosci ze wroce do tego czasu. Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 września 2016 Autor Udostępnij #25 Napisano 8 września 2016 Gdyby jednak - będziemy mieli rezerwę na antresoli. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 września 2016 Udostępnij #26 Napisano 8 września 2016 Cytat Nie wspominaj, nie nakłaniaj.JEST gitarrrrra jak dla nas Stoprawieniecałedwiesta - (połowa autobaną) Byś go nachalnie sprowokował? Połączone urodziny Zlotowe?No jęz!No nie wpadłbym na taką genialkę! Jest mankament - jakby co.Taki.Mam zaproszenie"Koniecznie zarezerwuj czas 8 października w godzinach 12 - 18.Na Siódme Spotkanie Forumowiczów. Zapraszamy!"Koniecznie zarezerwuj czas"Kurcze.... Haaaaahahahaa ... wlazłam na FM odczytać wiadomości po miesiacach ... i też mam I co ... i co ... i co ... teraz?! No jak to co .... no oczywiście, że nasza Jeśka Link do komentarza
TINEK Napisano 8 września 2016 Udostępnij #27 Napisano 8 września 2016 Cytat Nic o sondazu nie wiedzialem. Tak wiec jesli termin jest sztywny to odpadam bo nie mam pewnosci ze wroce do tego czasu. no i PKP a ja się miałem o busa pytać a tu ani bombek, ani choinki, ani busa nie będzie Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 września 2016 Udostępnij #28 Napisano 9 września 2016 Cytat no i PKP a ja się miałem o busa pytać a tu ani bombek, ani choinki, ani busa nie będzie Jesli wroce do jeski to cmaxem pojedziemy Link do komentarza
ewiq0 Napisano 9 września 2016 Udostępnij #29 Napisano 9 września 2016 Cytat no i PKP a ja się miałem o busa pytać a tu ani bombek, ani choinki, ani busa nie będzie Tinek wsiadaj w busa i jesteś....bo bez Ciebie, to piąteczek kiepski będzie.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 września 2016 Autor Udostępnij #30 Napisano 10 września 2016 Tak sobie myślę.Trochę nas jest.Czy zamawiać osobne pomieszczenie "biesiadne" (osobny przystosowany domek, lub pawilon)?Przypuszczalny całkowity koszt to 10 - 15zł od osoby dorosłej (2zł od psa ) Link do komentarza
solange63 Napisano 10 września 2016 Udostępnij #31 Napisano 10 września 2016 4x TAK Link do komentarza
TINEK Napisano 10 września 2016 Udostępnij #32 Napisano 10 września 2016 Cytat Tak sobie myślę.Trochę nas jest.Czy zamawiać osobne pomieszczenie "biesiadne" (osobny przystosowany domek, lub pawilon)?Przypuszczalny całkowity koszt to 10 - 15zł od osoby dorosłej (2zł od psa ) Myślę, że takie pomieszczenie biesiadne jest wręcz niezbędne, nie będziemy komuś w pokoju/domku bałaganu robić, a i komfort biesiadowania też jest istotny, wszak poważne ludzie my już są Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 września 2016 Udostępnij #33 Napisano 10 września 2016 Cytat Myślę, że takie pomieszczenie biesiadne jest wręcz niezbędne, nie będziemy komuś w pokoju/domku bałaganu robić, a i komfort biesiadowania też jest istotny, wszak poważne ludzie my już są Pomocna Porada Link do komentarza
bajbaga Napisano 12 września 2016 Autor Udostępnij #34 Napisano 12 września 2016 (edytowany) Zamówiłem pawilon - koszt 300zł za 2 dni.z długim stołem (jednym) integracyjnym Edytowano 12 września 2016 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 12 września 2016 Autor Udostępnij #35 Napisano 12 września 2016 Bardzo proszę o ewentualna korektę co do obecności, do dnia 15 września, bo 50% zadatek muszę wysłać.Ps. Busiki do Krakowa kursują co 30 minut - przystanek około 1.000m od domków. Link do komentarza
TINEK Napisano 12 września 2016 Udostępnij #36 Napisano 12 września 2016 Cytat Bardzo proszę o ewentualna korektę co do obecności, do dnia 15 września, bo 50% zadatek muszę wysłać.Ps. Busiki do Krakowa kursują co 30 minut - przystanek około 1.000m od domków. to prawie kilometr a jakąś, gdzieś, na jakieś konto kasę mamy wpłacać, przesyłać, przelewać??? Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 września 2016 Autor Udostępnij #37 Napisano 13 września 2016 Rozliczymy sie na miejscu.Napisałem tylko po to, aby uświadomić, że jest to zadatek - wiec przepada w przypadku niewykorzystania noclegów. Link do komentarza
jeea Napisano 14 września 2016 Udostępnij #38 Napisano 14 września 2016 Cytat Nie zapominajcie że w tym terminie królik - MA - URODZINY!... Dzięki za pamięć, telefony i sms, z nieznanych mi numerów Z wiadomych powszechnie powodów, nie będzie mnie.Proszę tylko o łyk, za moją skromną osobę.Dobrej zabawy życzę i do zobaczyska Link do komentarza
bobiczek Napisano 14 września 2016 Udostępnij #39 Napisano 14 września 2016 Cytat Z wiadomych powszechnie powodów, nie będzie mnie. Mało powszechne muszą być jednak - bo ja nie wiem.PS:2 numery dzwoniące, to moje były jakbycono:) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 16 września 2016 Udostępnij #40 Napisano 16 września 2016 Papo Smerfie? Daleko jeszcze?Liczy to ktoś?? Link do komentarza
aaaa Napisano 19 września 2016 Udostępnij #45 Napisano 19 września 2016 a tak się spytać chciałem - ktoś sie w sobotę do wieliczki wybiera może?? Link do komentarza
solange63 Napisano 23 września 2016 Udostępnij #50 Napisano 23 września 2016 Cytat a tak się spytać chciałem - ktoś sie w sobotę do wieliczki wybiera może?? Może się wybiera jeśli zdrowie psycho-fizyczne pozwalać będzie Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się