Skocz do zawartości

Letnia Konferencja Aktywu Forum Budujemy Dom 2015 - relacja

Recommended Posts

Napisano

W upalną sobotę, 13 czerwca 2015 r. spotkaliśmy się na Letniej Konferencji Aktywu Forum Budujemy Dom 2015 zwanej w skrócie LetKA 2015. Od godziny 14.00 ponad 120 osób w piknikowej atmosferze brało udział w konkursach, latało motolotnią i relaksowało się w przepięknym kompleksie Ludowa Altana w Rozalinie.

Pełna treść artykułu pod adresem:
https://budujemydom.pl/budowlane-abc/budowa-krok-po-kroku/aktualnosci/20679-letnia-konferencja-aktywu-forum-budujemy-dom-2015-relacja

Napisano
Trzeba było wspomnieć, że to nie pierwszy raz!
Napisano
Przecież to jest w sieci, więc czy jest problemem dopisania zdania, że jest to siódme (chyba?) letnie spotkanie i że będą następne...
Napisano
A jak to jest, były zapisy na Letkę, a zauważyłem, że było więcej osób niż się zapisało. Więc po co te zapisy były?
Napisano
A może nie wszyscy - przede wszystkim ci niezapisani - dostali komplet gadżetów, jeśli były jakieś komplety gadżetów icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

A jak to jest, były zapisy na Letkę, a zauważyłem, że było więcej osób niż się zapisało. Więc po co te zapisy były?

Po to aby wiedzieć kto i ile osób będzie. Jak się organizuje taką imprezę to dobrze wiedzieć ile osób się spodziewać. Po drugie zawsze oprócz forumowiczów są osoby z Redakcji oraz rodziny. Są również osoby nie zapisane które nie chcą być na liście.

Coś jeszcze? ;)
Napisano
A czy były takie osoby, które się zapisały, a nie przyjechały i czy mają usprawiedliwienie nieobecności np L4😁
Napisano
Cytat

A czy były takie osoby, które się zapisały, a nie przyjechały i czy mają usprawiedliwienie nieobecności np L4😁

Ci co byli zapisani się stawili i nie było symulantow Lczwartych ;)
Napisano (edytowany)
Cytat

Po to aby wiedzieć kto i ile osób będzie. Jak się organizuje taką imprezę to dobrze wiedzieć ile osób się spodziewać. Po drugie zawsze oprócz forumowiczów są osoby z Redakcji oraz rodziny. Są również osoby nie zapisane które nie chcą być na liście.

Coś jeszcze? ;)

Mnie to nie boli, że ktoś był na zlocie a nie zapisał się na liście.
Co do osób z Redakcji i osób z firm budowlanych to rozumiem, ale mi chodzi o forumowiczów.
No właśnie, jak dobrze Michał napisałeś, po to jest lista aby było wiadomo kto i ile osób będzie, na liście przecież pisało kto jest i czy z osoba towarzyszącą. Natomiast jak sama nazwa wskazuje jest to zlot forumowiczów, więc każdy powinien wpisać się na liście w wątku poświęconym zlotowi. A osoby które nie chcą być na liście a są użytkownikami forum wg mnie nie powinny brać udziału w zlocie, bo z jednej strony wiedziały że zlot jest a nie zapisały się, czyli ie dopełniły formalności.
Jedni mogą się zapisać a inni nie?
A co by było gdyby kilka tysięcy zarejestrowanych użytkowników bez wpisania się na listę pojawiło się na zlocie icon_biggrin.gif

Cytat

Ci co byli zapisani się stawili i nie było symulantow Lczwartych ;)

To tez jest zrozumiałe, że komus cos może w ostatniej chwili wypaść, ale na liście byli. Zresztą nie rozumiem czemu ktoś nie chciałby być widoczny na liście? czyżby miałby coś na sumieniu? icon_wink.gif Edytowano przez mhtyl (zobacz historię edycji)
Napisano
Kurde ostatnio mnie się czepiali że 2 razy zapisalem się na zlot i siła wyższa czyli choroba smarka mi to uniemożliwiła a teraz jest halo o tych co nie byli zapisani icon_smile.gif Widzisz to i nie grzmisz hehe
Napisano
Cytat

Kurde ostatnio mnie się czepiali że 2 razy zapisalem się na zlot i siła wyższa czyli choroba smarka mi to uniemożliwiła a teraz jest halo o tych co nie byli zapisani icon_smile.gif Widzisz to i nie grzmisz hehe

Ja się Ciebie ostatnio nie czepiałem icon_razz.gif
Co innego być zapisanym a nie przyjechać, a nie być zapisanym a przyjechać.
W zasadzie to Redakcja o tym decyduje, ja tylko lekko nadmieniłem ów zaistniały fakt.
Napisano
Cytat

Co innego być zapisanym a nie przyjechać, a nie być zapisanym a przyjechać.

nie pierwszy raz zdarzyła się ta sytuacja, też tego nie pojmuję, jaka jest idea? podchody jakieś czy coś?

jeśli ja mam ochotę przyjechać na zlot - zgłaszam to w odpowiednim wątku i proszę o wpisanie na listę,
po co miałabym ukrywać ten fakt? nie rozumiem, naprawdę...
może ktoś mnie oświeci i wyjaśni to zjawisko? icon_smile.gif
Napisano
Wypada tylko zacytować:

Cytat

ale macie problemy...

Napisano
To prawda - Polskie piekiełko.

Jojczą i jojczą - każdą radość zajojczą icon_evil.gif

A przecież można:

Cytat

dziękować, dziękować
Redakcji (chapeau bas) i Uczestnikom
było fajowo, bez zadęcia, piknikowo - i o to chodzi

szkoda, że nie wszyscy byli, ale rozumiem, że są siły, które niestety są wyższe

Napisano
Cytat

Oprócz uczestników Forum byli również bohaterowie reportaży publikowanych w miesięczniku Budujemy Dom. Zapisy są ważne, gdyż wykupujemy konkretną ilość dań (tak, jak na weselu icon_smile.gif ).
Napisano
Cytat

Podejrzewam potrzebne aby mieć wiedzę :
- ile porcji naggetsów dla dzieci zamówić
- ile kegów z piwkiem dla dorosłych
- ile przygotować prezentowych gadżetów dla swoich zaproszonych gości
- ile Alcaprim-ów będzie potrzebnych na rano
Napisano
Cytat

To prawda - Polskie piekiełko.

Jojczą i jojczą - każdą radość zajojczą icon_evil.gif

piekiełko? jojczenie? jesli to do mnie, to:
zadałam pytanie wynikające ze zwykłej ciekawości nad opisanym wyżej zjawiskiem, to wszystko...
jestem spokojnym człowiekiem, przez te kilka lat na forum nie brałam nigdy udziału w wątkach z przepychankami
lub różnego rodzaju złośliwościami - to nie moja bajka

przepraszam Redakcję za O.T. a jeśli trzeba to proszę usunąć moje wpisy, dziękuję icon_smile.gif
Napisano
Skoro już wyjaśnione dlaczego na Zlocie była setka osób zamiast jak na liście obecności - 50 , oraz dlaczego na listę obecności trzeba się wpisywać .... to ja tylko wspomnę, że fajnie napisany artykulik, nawet się moje foty załapały icon_mrgreen.gif
Uważam, że kto pyta- nie błądzi ... więc pytanie nie jest z natury rzeczą złą. Zła jest zła wola pytającego, odpowiadającego i interpretującego wypowiedzi - jeśli takowa ma miejsce.
A raczej nie sądzę, żeby ktoś tu w wątku z piszących aż taką złą wykazywał .... więc po co te spinki , broszki, i inne takie icon_razz.gif icon_biggrin.gif
Wrzucić na luz ....

Cytat

piekiełko? jojczenie? jesli to do mnie, to:
zadałam pytanie wynikające ze zwykłej ciekawości nad opisanym wyżej zjawiskiem, to wszystko...
jestem spokojnym człowiekiem, przez te kilka lat na forum nie brałam nigdy udziału w wątkach z przepychankami
lub różnego rodzaju złośliwościami - to nie moja bajka

przepraszam Redakcję za O.T. a jeśli trzeba to proszę usunąć moje wpisy, dziękuję icon_smile.gif

Animisieważ , nie dość że pisze raz na ruski rok to jeszcze każe usuwać icon_razz.gif icon_biggrin.gif
Elcia ... gdzieś Ty była jak Cię nie było? icon_biggrin.gif Fajnie Cię poczytać , brakowało :hug:

Napisano
Cytat

Skoro już wyjaśnione dlaczego na Zlocie była setka osób zamiast jak na liście obecności - 50 , oraz dlaczego na listę obecności trzeba się wpisywać .... to ja tylko wspomnę, że fajnie napisany artykulik, nawet się moje foty załapały icon_mrgreen.gif
Uważam, że kto pyta- nie błądzi ... więc pytanie nie jest z natury rzeczą złą. Zła jest zła wola pytającego, odpowiadającego i interpretującego wypowiedzi - jeśli takowa ma miejsce.
A raczej nie sądzę, żeby ktoś tu w wątku z piszących aż taką złą wykazywał .... więc po co te spinki , broszki, i inne takie icon_razz.gif icon_biggrin.gif
Wrzucić na luz ....

Daga, nie jest zła wola pytającego (bo zapewne do mnie jest ta odpowiedź) ja tylko pytam dlaczego jedni forumowicze mogą się zapisać a inni nie. Nie chodzi mi o osoby zaproszone przez Redakcję.
I nie piszę tego aby wywołać jakieś zamieszanie i przepychanki czy odebrać radość tym co byli obecni na zlocie bo nie jestem z tych co lubią robić zadymę na forum.
Przecież wszyscy którzy byli na zlocie wiedzieli i to dużo wcześniej kiedy zlot się odbędzie, więc co? nie mieli czasu co niektórzy się zapisać? przecież to nic nie kosztuje wpisanie się na listę.
Napisano
Cytat

Daga, nie jest zła wola pytającego (bo zapewne do mnie jest ta odpowiedź)

No przecież napisałam, Heniu że nie sądzę, żeby piszący w tym wątku posiadali złą wolę i dlatego nie ma co się spinać icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

No przecież napisałam, Heniu że nie sądzę, żeby piszący w tym wątku posiadali złą wolę i dlatego nie ma co się spinać icon_biggrin.gif

A ja tylko potwierdziłem icon_biggrin.gif
Napisano
Dobra moja wina ;)

Cytat

Podejrzewam potrzebne aby mieć wiedzę :
- ile porcji naggetsów dla dzieci zamówić ( za mało )
- ile kegów z piwkiem dla dorosłych ( za mało)
- ile przygotować prezentowych gadżetów dla swoich zaproszonych gości
- ile Alcaprim-ów będzie potrzebnych na rano

Czyli 50 osob było na liscie a ponad 100 na zlocie hehehe

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...