Pomocnik Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #1 Napisano 18 czerwca 2015 W upalną sobotę, 13 czerwca 2015 r. spotkaliśmy się na Letniej Konferencji Aktywu Forum Budujemy Dom 2015 zwanej w skrócie LetKA 2015. Od godziny 14.00 ponad 120 osób w piknikowej atmosferze brało udział w konkursach, latało motolotnią i relaksowało się w przepięknym kompleksie Ludowa Altana w Rozalinie. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/budowa-krok-po-kroku/aktualnosci/20679-letnia-konferencja-aktywu-forum-budujemy-dom-2015-relacja Link do komentarza
Gość retro Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #2 Napisano 18 czerwca 2015 Trzeba było wspomnieć, że to nie pierwszy raz! Link do komentarza
Gość stach Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #3 Napisano 18 czerwca 2015 Przecież to jest w sieci, więc czy jest problemem dopisania zdania, że jest to siódme (chyba?) letnie spotkanie i że będą następne... Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #4 Napisano 18 czerwca 2015 ale macie problemy... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #5 Napisano 18 czerwca 2015 A jak to jest, były zapisy na Letkę, a zauważyłem, że było więcej osób niż się zapisało. Więc po co te zapisy były? Link do komentarza
Gość stach Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #6 Napisano 18 czerwca 2015 A może nie wszyscy - przede wszystkim ci niezapisani - dostali komplet gadżetów, jeśli były jakieś komplety gadżetów Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #7 Napisano 18 czerwca 2015 Cytat A jak to jest, były zapisy na Letkę, a zauważyłem, że było więcej osób niż się zapisało. Więc po co te zapisy były? Po to aby wiedzieć kto i ile osób będzie. Jak się organizuje taką imprezę to dobrze wiedzieć ile osób się spodziewać. Po drugie zawsze oprócz forumowiczów są osoby z Redakcji oraz rodziny. Są również osoby nie zapisane które nie chcą być na liście. Coś jeszcze? ;) Link do komentarza
Gość stach Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #8 Napisano 18 czerwca 2015 A czy były takie osoby, które się zapisały, a nie przyjechały i czy mają usprawiedliwienie nieobecności np L4😁 Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #9 Napisano 18 czerwca 2015 Cytat A czy były takie osoby, które się zapisały, a nie przyjechały i czy mają usprawiedliwienie nieobecności np L4😁 Ci co byli zapisani się stawili i nie było symulantow Lczwartych ;) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #10 Napisano 18 czerwca 2015 (edytowany) Cytat Po to aby wiedzieć kto i ile osób będzie. Jak się organizuje taką imprezę to dobrze wiedzieć ile osób się spodziewać. Po drugie zawsze oprócz forumowiczów są osoby z Redakcji oraz rodziny. Są również osoby nie zapisane które nie chcą być na liście. Coś jeszcze? ;) Mnie to nie boli, że ktoś był na zlocie a nie zapisał się na liście.Co do osób z Redakcji i osób z firm budowlanych to rozumiem, ale mi chodzi o forumowiczów.No właśnie, jak dobrze Michał napisałeś, po to jest lista aby było wiadomo kto i ile osób będzie, na liście przecież pisało kto jest i czy z osoba towarzyszącą. Natomiast jak sama nazwa wskazuje jest to zlot forumowiczów, więc każdy powinien wpisać się na liście w wątku poświęconym zlotowi. A osoby które nie chcą być na liście a są użytkownikami forum wg mnie nie powinny brać udziału w zlocie, bo z jednej strony wiedziały że zlot jest a nie zapisały się, czyli ie dopełniły formalności.Jedni mogą się zapisać a inni nie? A co by było gdyby kilka tysięcy zarejestrowanych użytkowników bez wpisania się na listę pojawiło się na zlocie Cytat Ci co byli zapisani się stawili i nie było symulantow Lczwartych ;) To tez jest zrozumiałe, że komus cos może w ostatniej chwili wypaść, ale na liście byli. Zresztą nie rozumiem czemu ktoś nie chciałby być widoczny na liście? czyżby miałby coś na sumieniu? Edytowano 18 czerwca 2015 przez mhtyl (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #11 Napisano 18 czerwca 2015 Kurde ostatnio mnie się czepiali że 2 razy zapisalem się na zlot i siła wyższa czyli choroba smarka mi to uniemożliwiła a teraz jest halo o tych co nie byli zapisani Widzisz to i nie grzmisz hehe Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #12 Napisano 18 czerwca 2015 Cytat Kurde ostatnio mnie się czepiali że 2 razy zapisalem się na zlot i siła wyższa czyli choroba smarka mi to uniemożliwiła a teraz jest halo o tych co nie byli zapisani Widzisz to i nie grzmisz hehe Ja się Ciebie ostatnio nie czepiałem Co innego być zapisanym a nie przyjechać, a nie być zapisanym a przyjechać.W zasadzie to Redakcja o tym decyduje, ja tylko lekko nadmieniłem ów zaistniały fakt. Link do komentarza
elutek Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #13 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat Co innego być zapisanym a nie przyjechać, a nie być zapisanym a przyjechać. nie pierwszy raz zdarzyła się ta sytuacja, też tego nie pojmuję, jaka jest idea? podchody jakieś czy coś? jeśli ja mam ochotę przyjechać na zlot - zgłaszam to w odpowiednim wątku i proszę o wpisanie na listę,po co miałabym ukrywać ten fakt? nie rozumiem, naprawdę... może ktoś mnie oświeci i wyjaśni to zjawisko? Link do komentarza
Gość stach Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #14 Napisano 19 czerwca 2015 Wypada tylko zacytować: Cytat ale macie problemy... Link do komentarza
Gość gosc Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #15 Napisano 19 czerwca 2015 samo życie Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #16 Napisano 19 czerwca 2015 To prawda - Polskie piekiełko.Jojczą i jojczą - każdą radość zajojczą A przecież można: Cytat dziękować, dziękować Redakcji (chapeau bas) i Uczestnikombyło fajowo, bez zadęcia, piknikowo - i o to chodzi szkoda, że nie wszyscy byli, ale rozumiem, że są siły, które niestety są wyższe Link do komentarza
Redakcja Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #17 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat A jak to jest, były zapisy na Letkę, a zauważyłem, że było więcej osób niż się zapisało. Więc po co te zapisy były? Oprócz uczestników Forum byli również bohaterowie reportaży publikowanych w miesięczniku Budujemy Dom. Zapisy są ważne, gdyż wykupujemy konkretną ilość dań (tak, jak na weselu ). Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #18 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat A jak to jest, były zapisy na Letkę, a zauważyłem, że było więcej osób niż się zapisało. Więc po co te zapisy były? Podejrzewam potrzebne aby mieć wiedzę :- ile porcji naggetsów dla dzieci zamówić- ile kegów z piwkiem dla dorosłych- ile przygotować prezentowych gadżetów dla swoich zaproszonych gości- ile Alcaprim-ów będzie potrzebnych na rano Link do komentarza
elutek Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #19 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat To prawda - Polskie piekiełko.Jojczą i jojczą - każdą radość zajojczą piekiełko? jojczenie? jesli to do mnie, to:zadałam pytanie wynikające ze zwykłej ciekawości nad opisanym wyżej zjawiskiem, to wszystko...jestem spokojnym człowiekiem, przez te kilka lat na forum nie brałam nigdy udziału w wątkach z przepychankamilub różnego rodzaju złośliwościami - to nie moja bajkaprzepraszam Redakcję za O.T. a jeśli trzeba to proszę usunąć moje wpisy, dziękuję Link do komentarza
PeZet Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #20 Napisano 19 czerwca 2015 (edytowany) edit: uff, zdążyłem. Edytowano 19 czerwca 2015 przez PeZet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #21 Napisano 19 czerwca 2015 Skoro już wyjaśnione dlaczego na Zlocie była setka osób zamiast jak na liście obecności - 50 , oraz dlaczego na listę obecności trzeba się wpisywać .... to ja tylko wspomnę, że fajnie napisany artykulik, nawet się moje foty załapały Uważam, że kto pyta- nie błądzi ... więc pytanie nie jest z natury rzeczą złą. Zła jest zła wola pytającego, odpowiadającego i interpretującego wypowiedzi - jeśli takowa ma miejsce. A raczej nie sądzę, żeby ktoś tu w wątku z piszących aż taką złą wykazywał .... więc po co te spinki , broszki, i inne takie Wrzucić na luz .... Cytat piekiełko? jojczenie? jesli to do mnie, to:zadałam pytanie wynikające ze zwykłej ciekawości nad opisanym wyżej zjawiskiem, to wszystko...jestem spokojnym człowiekiem, przez te kilka lat na forum nie brałam nigdy udziału w wątkach z przepychankamilub różnego rodzaju złośliwościami - to nie moja bajkaprzepraszam Redakcję za O.T. a jeśli trzeba to proszę usunąć moje wpisy, dziękuję Animisieważ , nie dość że pisze raz na ruski rok to jeszcze każe usuwać Elcia ... gdzieś Ty była jak Cię nie było? Fajnie Cię poczytać , brakowało Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #22 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat Elcia ... gdzieś Ty była jak Cię nie było? Fajnie Cię poczytać , brakowało A jakie gacie wklejała - tego to dopiero brak Link do komentarza
daggulka Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #23 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat A jakie gacie wklejała - tego to dopiero brak Ooooo ... to ...to ... to.... to.... nikt takich nie wklejał Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #24 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat Skoro już wyjaśnione dlaczego na Zlocie była setka osób zamiast jak na liście obecności - 50 , oraz dlaczego na listę obecności trzeba się wpisywać .... to ja tylko wspomnę, że fajnie napisany artykulik, nawet się moje foty załapały Uważam, że kto pyta- nie błądzi ... więc pytanie nie jest z natury rzeczą złą. Zła jest zła wola pytającego, odpowiadającego i interpretującego wypowiedzi - jeśli takowa ma miejsce. A raczej nie sądzę, żeby ktoś tu w wątku z piszących aż taką złą wykazywał .... więc po co te spinki , broszki, i inne takie Wrzucić na luz .... Daga, nie jest zła wola pytającego (bo zapewne do mnie jest ta odpowiedź) ja tylko pytam dlaczego jedni forumowicze mogą się zapisać a inni nie. Nie chodzi mi o osoby zaproszone przez Redakcję.I nie piszę tego aby wywołać jakieś zamieszanie i przepychanki czy odebrać radość tym co byli obecni na zlocie bo nie jestem z tych co lubią robić zadymę na forum.Przecież wszyscy którzy byli na zlocie wiedzieli i to dużo wcześniej kiedy zlot się odbędzie, więc co? nie mieli czasu co niektórzy się zapisać? przecież to nic nie kosztuje wpisanie się na listę. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #25 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat Daga, nie jest zła wola pytającego (bo zapewne do mnie jest ta odpowiedź) No przecież napisałam, Heniu że nie sądzę, żeby piszący w tym wątku posiadali złą wolę i dlatego nie ma co się spinać Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #26 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat No przecież napisałam, Heniu że nie sądzę, żeby piszący w tym wątku posiadali złą wolę i dlatego nie ma co się spinać A ja tylko potwierdziłem Link do komentarza
coolibeer Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #27 Napisano 19 czerwca 2015 Dobra moja wina ;) Cytat Podejrzewam potrzebne aby mieć wiedzę :- ile porcji naggetsów dla dzieci zamówić ( za mało ) - ile kegów z piwkiem dla dorosłych ( za mało)- ile przygotować prezentowych gadżetów dla swoich zaproszonych gości- ile Alcaprim-ów będzie potrzebnych na rano Czyli 50 osob było na liscie a ponad 100 na zlocie hehehe Link do komentarza
daggulka Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij #28 Napisano 19 czerwca 2015 Cytat Dobra moja wina ;) Śśśśśśśśś wymyślił Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się