Też jest to jakiś pomysł
Otóż to.
Ostatecznie weźmiemy kable, żeby kogoś ubłagać, żeby nam podarował odrobinę prądu, jak nie ruszy w dniu wyjazdu
Czyli zamienić go na czas pobytu?
Mój niezbyt długo - dobę? może nieco ponad .... 3 lata ma mój smartfon już, więc wysłużony model.
Już dawno kupiłabym nowy, ale jestem leniwa - odstrasza mnie przenoszenie wszystkiego na nowy telefon (kontakty, aplikacje i inne pierdoły) i zgadywanie haseł sprzed lat
Czytałam trochę o tych powerbankach i oglądałam testy na YT.
Chińszczyzny nie ma sensu ... mają połowę pojemności zazwyczaj, niż to, co podają. Za markowy o pojemności 30 000 trzeba dać kilka stówek. Nie wiem, czy jest sens inwestować, skoro go raczej nie wykorzystamy później
Znalazłam z Xiaomi o pojemności 10 000 za 75 zeta - w razie czego naładuje nam raz telefony i efajki.
W domu mam jeszcze jakieś dwa stare powerbanki - też zabiorę.
Ten pomysł z wykorzystaniem akumulatora wydaje się super. Musimy to tylko technicznie ogarnąć
@daggulka - a tak z innej beczki - przede wszystkim nie wiem jak długo wytrzymuje twój sprzęt bez ładowania. Mój długo - ale bateria zawsze była u mnie wysoko na liście priorytetów. Ale może pewniejszym rozwiązaniem będzie kupno powerbanka który bez problemu naładuje twój telefon przez cały tydzień?
Dzisiaj wybór jest ogromny...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się