Redakcja Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #1 Napisano 10 czerwca 2013 Zastanawiam się, kto decydował o wyborze projektu w Waszym domu i dlaczego? Może to był wynik większej wyobraźni przestrzennej jednego z Was, a może tak wygląda podział ról i tylko jedna ze stron decyduje?PozdrawiamMarcin Link do komentarza
animus Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #2 Napisano 10 czerwca 2013 (edytowany) Cytat Zastanawiam się, kto decydował o wyborze projektu w Waszym domu i dlaczego? Może to był wynik większej wyobraźni przestrzennej jednego z Was, a może tak wygląda podział ról i tylko jedna ze stron decyduje?PozdrawiamMarcin glosowałem na On ale nie widzę .oki,nie tu nacisnąłem Edytowano 10 czerwca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Qubacen Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #3 Napisano 10 czerwca 2013 Oddałem głos wspólnie bo założenia były w 50% moje i w 50% żony. Ale tak naprawdę to już gdzieś tu na forum pisałem, że zobaczyliśmy dom taki jaki mamy projekt na żywo w SSO, spełniał warunki niezbędne i spodobał się nam. Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #4 Napisano 10 czerwca 2013 Zaznaczyłem "On".Tyle, że było to bardziej skomplikowane negocjacje.Bo założenia i wymagania były wspólne, ale ostateczny wybór (z kilku propozycji) był mój. Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 czerwca 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 10 czerwca 2013 Prawda, odpowiedzialność za wybór projektu mogłem rozbić na ułamki Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #6 Napisano 10 czerwca 2013 Filutek z Ciebie Taki "wybór" wynikał z zupełnego braku wyobraźni przestrzennej mojej Pani.Choć z drugiej strony, jedyny wybór który jest mój, to wybór mojego samochodu, choć też nie w 100% Niby jestem głową rodziny, ale jest też szyja. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #7 Napisano 10 czerwca 2013 Zaznaczyłem On ale prawda taka,że faktycznie to ja wybierałem po uprzednim zapoznaniu się z gustem małżonki a potem krew mnie zalewała jak każdy projekt małżonka odrzucała i w końcu z braku cierpliwości namalowałem na kartce szkic domku i tak już zostało.Czyli większa połowa wyboru po mojej stronie Link do komentarza
solange63 Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #8 Napisano 10 czerwca 2013 Zaznaczyłam wspólnie, ale większość decyzji była i jest po mojej stronie Link do komentarza
Draagon Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #9 Napisano 10 czerwca 2013 "On" - własciwie tylko decyzja ws kuchni i garderoby należała do żony. Ale ja już mieszkałem w domu jednorodzinnym, a żona całe życie w bloku - więc w kwestiach gospodarczych siłą rzeczy lepiej byłem zorientowany. Link do komentarza
M.fin Napisano 28 lipca 2013 Udostępnij #10 Napisano 28 lipca 2013 wszystko ja wymyślałam.Mąż miał wpływ tylko na niektóre rzeczy. Link do komentarza
Dream Napisano 9 sierpnia 2013 Udostępnij #11 Napisano 9 sierpnia 2013 Spotkaliśmy się z architektem. Ja przedstawiłam swoją wizję i priorytety, druga połowa swoją wizję i priorytety...a że wizje były całkiem odmienne architekt połączył to w całość. Gdy pierwszy raz zobaczyliśmy projekt oboje zapytaliśmy "co to ma być?!", a potem usiedliśmy, przeanalizowaliśmy, stwierdziliśmy po małych poprawkach,że projekt jest świetny...i zbudowaliśmy Link do komentarza
maianbesko Napisano 19 marca 2018 Udostępnij #12 Napisano 19 marca 2018 50% ja 50% żona Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się