Redakcja Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #1 Napisano 26 marca 2013 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów W imieniu Redakcji Forum Budujemy Dom serdecznie zapraszam na spotkanie forumowiczów i przyjaciół Budujemy Dom, które odbędzie się 8 czerwca o godz. 14.00 w miejscowości Rusiec pod Warszawą (lokalizacja, plan dojazdu http://www.agroturystykanadarzyn.pl/ ).Miło nam będzie spotkać się w realu, by w luźnej piknikowej atmosferze poznać się bliżej. Na terenie gospodarstwa agroturystycznego spędzimy razem sobotnie popołudnie i wieczór na powietrzu przy muzyce, karaoke i pysznym jedzeniu.Czekają na Państwa liczne atrakcje, niespodzianki i konkursy. Będzie okazja sprawdzić swoje umiejętności na prawdziwym motocyklu przerobionym na symulator, wyposażonym w sprzęgło, hamulec, gaz, skrzynie biegów a nawet klakson. Dzieci będą mogły poskakać na trampolinie, pograć w piłkę i zjeżdżać ze specjalnie przygotowanej platformy. Mamy też pakiet sympatycznych prezentów dla każdego uczestnika.Zapraszam indywidualnie lub z rodziną. Piknik rozpocznie się o godzinie 14.00. Nie będzie żadnej części oficjalnej. Do późnego wieczora pełny piknikowy luz i doskonała zabawa. Nie ma żadnych opłat, poza ewentualnym noclegiem w gospodarstwie agroturystycznym lub w pobliskim hotelu George. Jedynym warunkiem uczestnictwa na Zlocie ForumBudujemyDom.pl jest wpisanie się na listę https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...013-t21004.html , która pozwoli nam na sprawniejszą organizację wydarzenia.Chętnie odpowiem na wszelkie szczegółowe pytania pod telefonem 22 257 84 80 lub mailem marcin@budujemydom.pl Pozdrawiam,Marcin SzymanikRedaktor prowadzący serwis BudujemyDom.plP.S A tak bawiliśmy się na ostatnim zlocie forumowiczów: Link do komentarza
daggulka Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #2 Napisano 26 marca 2013 Narrrreszcie Super będzie się spotkać ze wszystkimi Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #3 Napisano 26 marca 2013 szkoda że nie tydzień wcześniej - jest boże ciało 30.05 można by dłużej konferować Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #4 Napisano 27 marca 2013 No miła niespodzianka. Czekamy na szczegóły i się cieszymy. Oczywiście w tym roku zawitamy z bąbelkiem Link do komentarza
daggulka Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #5 Napisano 27 marca 2013 Cytat No miła niespodzianka. Czekamy na szczegóły i się cieszymy. Oczywiście w tym roku zawitamy z bąbelkiem to co ... zapisywać na listę? Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #6 Napisano 27 marca 2013 Cytat to co ... zapisywać na listę? Jasne a jest już jakaś lista? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #7 Napisano 27 marca 2013 Cytat Jasne a jest już jakaś lista? tutaj https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...013-t21004.html Link do komentarza
Gość stach Napisano 2 kwietnia 2013 Udostępnij #8 Napisano 2 kwietnia 2013 Cytat [...] między 8 a 9 czerwca 2013 roku w Ruścu pod Warszawą, redakcja Budujemy Dom organizuje kolejną już Letnią Konferencję Aktywu forum budujemydom.pl ? LETKA 2013.[...]PozdrawiamMarcin Szymanik Nie chcę być upierdliwy, ale króciutka ma być ta konferencyjka , no chyba że będzie ona w dniach 8 i 9 czerwca... Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 maja 2013 Udostępnij #9 Napisano 6 maja 2013 coś przycichło w temacie... chyba odwołają ;) Link do komentarza
Redakcja Napisano 6 maja 2013 Autor Udostępnij #10 Napisano 6 maja 2013 Cytat coś przycichło w temacie... chyba odwołają ;) Zbieramy siły... Jutro będą konkrety PozdrawiamMarcin Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 maja 2013 Udostępnij #11 Napisano 7 maja 2013 Cytat coś przycichło w temacie... chyba odwołają ;) zabiorom......na pewno zabiorom............ Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 8 maja 2013 Udostępnij #12 Napisano 8 maja 2013 coś długo te siły zbierają... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 maja 2013 Udostępnij #13 Napisano 8 maja 2013 Cytat zabiorom......na pewno zabiorom............ bo ty nie jedziesz i dlatego Link do komentarza
Redakcja Napisano 9 maja 2013 Autor Udostępnij #14 Napisano 9 maja 2013 Mamy kilka nowych informacji na temat Zlotu. Zaktualizowałem pierwszy post. Zapraszam do czytania i komentowania PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
bajbaga Napisano 9 maja 2013 Udostępnij #15 Napisano 9 maja 2013 Tak na wszelki wypadek.Jak jest jakaś społeczna lista do tego wehikułu, to proszę mnie na niej umieścić Ps. Był lot balonem, teraz takie cudo, to aż boję się zapytać co jeszcze ..... (w przyszłości). Ps. Czuję się bardzo ważny i niezwykle dopieszczony Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 maja 2013 Udostępnij #16 Napisano 9 maja 2013 Cytat Tak na wszelki wypadek.Jak jest jakaś społeczna lista do tego wehikułu, to proszę mnie na niej umieścić Ps. Był lot balonem, teraz takie cudo, to aż boję się zapytać co jeszcze ..... (w przyszłości). Ps. Czuję się bardzo ważny i niezwykle dopieszczony Teraz podobno będzie skok z tego balonu z kilku kilometrów Link do komentarza
retrofood Napisano 9 maja 2013 Udostępnij #17 Napisano 9 maja 2013 Cytat Teraz podobno będzie skok z tego balonu z kilku kilometrów Z Nadarzyna czy aż z Wawy? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 maja 2013 Udostępnij #18 Napisano 9 maja 2013 Cytat Z Nadarzyna czy aż z Wawy? Bardziej miałem namyśli wysokość a nie długość Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 9 maja 2013 Udostępnij #19 Napisano 9 maja 2013 Cytat Tak na wszelki wypadek.Jak jest jakaś społeczna lista do tego wehikułu, to proszę mnie na niej umieścić Ps. Był lot balonem, teraz takie cudo, to aż boję się zapytać co jeszcze ..... (w przyszłości). Ps. Czuję się bardzo ważny i niezwykle dopieszczony Z ust mi wyjąłeś Link do komentarza
daggulka Napisano 9 maja 2013 Udostępnij #20 Napisano 9 maja 2013 Cytat Tak na wszelki wypadek.Jak jest jakaś społeczna lista do tego wehikułu, to proszę mnie na niej umieścić Ps. Był lot balonem, teraz takie cudo, to aż boję się zapytać co jeszcze ..... (w przyszłości). Ps. Czuję się bardzo ważny i niezwykle dopieszczony Cytat Z ust mi wyjąłeś ja wiem, że są wśród nas nieliczne egzemplarze żeńskie które również tą atrakcją będą dopieszczone - a może też dla pozostałych kobiet jakaś atrakcja by się przydała , hę? Cytat Nie będzie żadnej części oficjalnej. Do późnego wieczora pełny piknikowy luz i doskonała zabawa. oooo ... znaczy bezstresowo jeszcze tylko miesiąc, już niedługo ... super Link do komentarza
Karlsen Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #21 Napisano 13 maja 2013 Witajcie.Właśnie wysłałem zapytanie do Redakcji, ale powtórzę tutaj: animatorzy dla dzieci będą? Jestem sam z moją dwójką bąbli i mam wielkie obawy, że nie pozwolą mi się zintegrować, w granicach dobrego smaku i rozsądku oczywiście. Link do komentarza
Redakcja Napisano 13 maja 2013 Autor Udostępnij #22 Napisano 13 maja 2013 Cytat Witajcie.Właśnie wysłałem zapytanie do Redakcji, ale powtórzę tutaj: animatorzy dla dzieci będą? Jestem sam z moją dwójką bąbli i mam wielkie obawy, że nie pozwolą mi się zintegrować, w granicach dobrego smaku i rozsądku oczywiście. Na pewno będzie dużo dzieci i zabaw dla nich. Niebawem zamieszczę informację o dmuchanych zjeżdżalniach i atrakcjach dla dzieci. Teren jest bezpieczny i ogrodzony.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #23 Napisano 13 maja 2013 Nie wiem jak Wy , ale ja już niemalże klaskam uszami na samą myśl jak będzie fajnie i ze to już tak niedługo Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #24 Napisano 13 maja 2013 ja też tak mam Cytat Witajcie.Właśnie wysłałem zapytanie do Redakcji, ale powtórzę tutaj: animatorzy dla dzieci będą? Jestem sam z moją dwójką bąbli i mam wielkie obawy, że nie pozwolą mi się zintegrować, w granicach dobrego smaku i rozsądku oczywiście. w jakim wieku dzieci?nasze 2 i 6 - doświadczenia ubiegłych lat pokazują, że dzieci świetnie sobie dają radę Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #25 Napisano 13 maja 2013 Cytat nasze 2 i 6 - doświadczenia ubiegłych lat pokazują, że dzieci świetnie sobie dają radę a które niegrzeczne - to za karę po kucyku muszą posprzątaći potem mu ogon wyczesać Link do komentarza
molytek Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #26 Napisano 13 maja 2013 echch... nic nie powiem tylko se po ciuchutku pozazdraszczam.. Link do komentarza
Karlsen Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #27 Napisano 13 maja 2013 (edytowany) Cytat ja też tak mam w jakim wieku dzieci?nasze 2 i 6 - doświadczenia ubiegłych lat pokazują, że dzieci świetnie sobie dają radę Moje uciechy mają 2,5 i 5,5 roku. Ale Was będzie 2+2, a ja mogę tylko 1+2. To rodzi wątpliwości, czy będzie czas na przyjemności, czy pozostanie tylko obowiązek, wiem przyjemny, ale jednak obligujący do wstrzemięźliwości i posiadania oczu wokół głowy. A w końcu chciałoby się Was poznać Edytowano 13 maja 2013 przez Karlsen (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #28 Napisano 13 maja 2013 no mój ma 1,6 więc da sobie na pewno radę ze wszystkimi atrakcjami ;) Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 maja 2013 Autor Udostępnij #29 Napisano 27 maja 2013 Dziś dotarł do naszej redakcji jeden z gadżetów, który trafi do uczestników Zlotu Forumowiczów LetKA 2013. Można go otrzymać wyłącznie na Zlocie PozdrawiamMarcin Link do komentarza
daggulka Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #30 Napisano 27 maja 2013 Cytat Dziś dotarł do naszej redakcji jeden z gadżetów, który trafi do uczestników Zlotu Forumowiczów LetKA 2013. Można go otrzymać wyłącznie na Zlocie PozdrawiamMarcin o, jaki śliczny ... a to kubek czy kufel jest? Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #31 Napisano 27 maja 2013 Cytat Dziś dotarł do naszej redakcji jeden z gadżetów, który trafi do uczestników Zlotu Forumowiczów LetKA 2013. Można go otrzymać wyłącznie na Zlocie PozdrawiamMarcin Kurcza bella trzeba być. Prezes bobiczek pewnie jak zobaczy taki gadżet to od razu wpisze się na liste Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 maja 2013 Autor Udostępnij #32 Napisano 27 maja 2013 Cytat o, jaki śliczny ... a to kubek czy kufel jest? Kufel - do natychmiastowego użycia Link do komentarza
daggulka Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #33 Napisano 27 maja 2013 Cytat Kufel - do natychmiastowego użycia dziękuję za satysfakcjonującą odpowiedź Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #34 Napisano 27 maja 2013 Elegancki wyrób.Podoba się mnie. Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #35 Napisano 27 maja 2013 I praktyczny - wkładasz do lodówki (zamrażarki) i piwesio nawet w Chorwacji, jest chłodne do ostatniego haustu. Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 maja 2013 Autor Udostępnij #36 Napisano 27 maja 2013 Przygotowujemy też zabawę dla dzieci z użyciem farb marki Śnieżka. Proszę wziąć to pod uwagę i zabrać dla dzieci "robocze" ubrania PozdrawiamMarcin Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #37 Napisano 27 maja 2013 A może zabawa dla dorosłych - Bodypainting Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #38 Napisano 27 maja 2013 Cytat A może zabawa dla dorosłych - Bodypainting Oczywiście jak dzieci pójdą spać Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #39 Napisano 27 maja 2013 Cytat I praktyczny - wkładasz do lodówki (zamrażarki) i piwesio nawet w Chorwacji, jest chłodne do ostatniego haustu. I tak jest. Kwestia w tym, ile mu się daje czasu na ogrzanie pomiędzy haustem pierwszym a ostatnim. Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 maja 2013 Autor Udostępnij #40 Napisano 27 maja 2013 Cytat A może zabawa dla dorosłych - Bodypainting Zapowiada się kolorowa zabawa Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #41 Napisano 27 maja 2013 Cytat I tak jest. Kwestia w tym, ile mu się daje czasu na ogrzanie pomiędzy haustem pierwszym a ostatnim. I owszem, ale tu dochodzimy do zagadnień "technicznych" - czy spożywanie z "ręki" czy ze "stolika" Ps. Zaraz nas Marcin pogoni, za "rozbrowarzanie" wątku Link do komentarza
elutek Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #43 Napisano 27 maja 2013 Cytat A może zabawa dla dorosłych - Bodypainting Cytat Ps. Zaraz nas Marcin pogoni, za "rozbrowarzanie" wątku nie pogoni przecież w tytule wątku są "atrakcje" mam kluczowe pytanie odnośnie tego pięknego kufelka - POJEMNOŚĆ? Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #44 Napisano 27 maja 2013 (edytowany) Jako fachowiec od piwa stawiam na 0.5 l Edytowano 27 maja 2013 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 maja 2013 Autor Udostępnij #45 Napisano 27 maja 2013 Cytat mam kluczowe pytanie odnośnie tego pięknego kufelka - POJEMNOŚĆ? Top Secret Link do komentarza
bobiczek Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #46 Napisano 27 maja 2013 Cytat Kurcza bella trzeba być. Prezes bobiczek pewnie jak zobaczy taki gadżet to od razu wpisze się na liste jak będzie przynajmniej pół litrowy - to jak najbardziej Cytat mam kluczowe pytanie odnośnie tego pięknego kufelka - POJEMNOŚĆ? patrz - nie doczytałem, a już mnie uprzedzili Cytat A może zabawa dla dorosłych - Bodypainting wrzuca się woreczki z farbą jeden drugiemu w gacie?tak? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #47 Napisano 27 maja 2013 Po mojemu, to jakieś 0,3 l. Link do komentarza
bobiczek Napisano 27 maja 2013 Udostępnij #48 Napisano 27 maja 2013 Cytat Po mojemu, to jakieś 0,3 l. a to oznacza że w tym roku Redakcja podpisała kontrakt z browarem który stawia na stole butelki 0,3l Chyba podpisała z racji doświadczeń z ubiegłych lat, że jednak lepiej na stole "bączki" stawiać Link do komentarza
elutek Napisano 5 czerwca 2013 Udostępnij #49 Napisano 5 czerwca 2013 podobno komarów mnóstwo, więc jeśli będziemy siedzieć na zewnątrz to wypadałoby coś skutecznego mieć - świeczki? smarowidła jakieś?no i muzyczka też by się przydała /na piątek/ już nie pamiętam czy jest na miejscu, czy trzeba sprzęt zabrać ze sobą Link do komentarza
elutek Napisano 5 czerwca 2013 Udostępnij #50 Napisano 5 czerwca 2013 aha - i ma ktoś może w miarę dokładną prognozę pogody? bo naprawdę nie wiadomo co zabrać ze sobą... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się