retrofood Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #101 Napisano 20 lutego 2013 Cytat mam w aucie litra bolsa ....łapiesz się ???? daj spokój, co to dla mnie jakiś literek? Przedszkole... Szwagrowi spiep...ył się samochód. Czyli polegamy na komunikacji miejskiej. Rąbanie drzwi nieaktualne. Koszty + czas = durnota. (To jest efekt polskiego prawa budowlanego). I niech mi tu jakiś kutas udowadnia, że to można szybko, łatwo i treściwie! Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2013 Autor Udostępnij #102 Napisano 20 lutego 2013 Cytat mam w aucie litra bolsa ....łapiesz się ???? ja mam w Milusiu litra finlandii limonkowej Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #103 Napisano 20 lutego 2013 Dorzucę 2 4paki żubraLeżą sobie grzecznie w madzi i czekają na swój losKuźwa, nie mogę się z widoku usunąć na dłużej niż 10-20 minut, bo jest afera!A co, jak mi przyjdzie do pracy zaiwaniać na kilka godzin? Choć w tej sytuacji może sama powinnam wychłeptać je wszystkie...bo jak patrzę na moje najbliższe miejsce snu, to kręgosłup od razu boli na zapas...przynajmniej byłoby jakieś znieczulenie na rano... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2013 Autor Udostępnij #104 Napisano 20 lutego 2013 Co to się u Ciebie podziało, Ądźka? nie kumam tu czegoś... Link do komentarza
retrofood Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #105 Napisano 20 lutego 2013 Nawet se nie wyobrażajcie, że mnie ktoś przebije. Od czterdziestu lat nie zdarzyło się, że mi zabrakło wtedy, kiedy chciałem coś wypić i nie przewiduję, żeby to mogło ulec zmianie. No, chyba, że spadnie meteoryt. To wtedy przez chwilę mogą być zakłócenia. Link do komentarza
jeea Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #106 Napisano 20 lutego 2013 Cytat Cytat mam w aucie litra bolsa ....łapiesz się ???? ja mam w Milusiu litra finlandii limonkowej a ja mam jutro ważne spotkanie... Link do komentarza
retrofood Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #107 Napisano 20 lutego 2013 Jak na razie zakłóceń nie ma i niech ten cholerny, pieprzony dzień, wreszcie odejdzie w niepamięć! Na pohybel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #108 Napisano 20 lutego 2013 Cytat Co to się u Ciebie podziało, Ądźka? nie kumam tu czegoś... W skrócie?Do doopyZa dużo by pisać, a nie chcę dołować nikogo więcej.Powiem tak...do tej pory to było lajtowo, teraz będzie jazda bez trzymanki...łącznie z tym, że albo zrezygnuję z pracy, albo ze szkoły, albo z obydwu na raz.Żadne z tych rozwiązań mi nie pasi. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2013 Autor Udostępnij #109 Napisano 20 lutego 2013 Cytat a ja mam jutro ważne spotkanie... no ale nie mówiłeś, że do mnie wpadniesz a serio - powodzenia Cytat W skrócie?Do doopyZa dużo by pisać, a nie chcę dołować nikogo więcej.Powiem tak...do tej pory to było lajtowo, teraz będzie jazda bez trzymanki...łącznie z tym, że albo zrezygnuję z pracy, albo ze szkoły, albo z obydwu na raz.Żadne z tych rozwiązań mi nie pasi. kurcze ... współczuję ... mądrych wyborów życzę Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #110 Napisano 20 lutego 2013 Cytat kurcze ... współczuję ... mądrych wyborów życzę Też się trzymaj. Czas leczy rany.Choć nie piszę, to zaglądam, cichcem poczytuję i myślami wspieram wątek potrzebujących I dzięki.Daga, tak a'propos zlotów i moich nieprzewidzianych historii w okolicy ich terminów...Nigdy w życiu byś nie zgadła, gdzie byłam w piątkowy poranek zlotowy.Mnie to już chyba tak pisane... ;( Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #111 Napisano 20 lutego 2013 retro co cię tak W-Q pochwal sięmoże z lekkim brakiem zaangażowania w temat i zdecydowanym brakiem emocji - da się znaleźć bajpas Link do komentarza
jeea Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #112 Napisano 20 lutego 2013 Cytat no ale nie mówiłeś, że do mnie wpadniesz a serio - powodzenia Daga, tym razem na północ mię rzucili...kole brazy Link do komentarza
retrofood Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #113 Napisano 20 lutego 2013 Cytat retro co cię tak W-Q pochwal sięmoże z lekkim brakiem zaangażowania w temat i zdecydowanym brakiem emocji - da się znaleźć bajpas Bajpas???? , od czego? Popieprzyło się wszystko, totalnie, dzisiaj nawet mam problem z tym, gdzie jest jakaś przepojka, bo flaszka dyżurna stoi przy biurku, ale przepojki niet...Zdybałem... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #114 Napisano 20 lutego 2013 Cytat ... ale przepojki niet... Można i bez...człowiek zdrowszy później Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #115 Napisano 20 lutego 2013 Cytat Bajpas???? , od czego? Popieprzyło się wszystko, totalnie, dzisiaj nawet mam problem z tym, gdzie jest jakaś przepojka, bo flaszka dyżurna stoi przy biurku, ale przepojki niet...Zdybałem... no ja Ciebie nie poznajęprzepojka ?????kak gawarit druzja po pierwszym nie przegryzam po 2 też nie zresztą a Ty tu z jakimiś przepojkami wyskakujesz . Link do komentarza
retrofood Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #116 Napisano 20 lutego 2013 Cytat no ja Ciebie nie poznajęprzepojka ?????kak gawarit druzja po pierwszym nie przegryzam po 2 też nie zresztą a Ty tu z jakimiś przepojkami wyskakujesz . I tuś mi brat! A kto pwiedział, że ja będę z tego korzystał? Ale ma stać!!!! Panienki lubią jak stoi!!!!PS. Kak gawarjat druzja... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij #117 Napisano 21 lutego 2013 Cytat I tuś mi brat! A kto pwiedział, że ja będę z tego korzystał? Ale ma stać!!!! Panienki lubią jak stoi!!!!PS. Kak gawarjat druzja... to postaw flaszkę z wodą też będzie stać jak ma staćco do PS Tak masz rację ale już kilka wiosen minęło odkąd nawet czasami z tym językiem styczności nie mam , wcześniej 2x w tygodniu po godzinie o ile dobrze pamiętam , niby się uczyłem podkreślić należy niby Link do komentarza
retrofood Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij #118 Napisano 21 lutego 2013 Cytat Tak masz rację ale już kilka wiosen minęło odkąd nawet czasami z tym językiem styczności nie mam , wcześniej 2x w tygodniu po godzinie o ile dobrze pamiętam , niby się uczyłem podkreślić należy niby A się przejmujesz... To ja mam zboczenie a nie Ty... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij #119 Napisano 21 lutego 2013 zboczenia to ponoć rzecz ludzkai każdy ma inne Link do komentarza
daggulka Napisano 21 lutego 2013 Autor Udostępnij #120 Napisano 21 lutego 2013 Cytat Też się trzymaj. Czas leczy rany. Ponoć ... pożyjemy - zobaczymy czy mam jeszcze tyle czasu , żeby zaleczył Cytat Daga, tak a'propos zlotów i moich nieprzewidzianych historii w okolicy ich terminów...Nigdy w życiu byś nie zgadła, gdzie byłam w piątkowy poranek zlotowy.Mnie to już chyba tak pisane... ;( nawet boję się zgadywać Cytat Daga, tym razem na północ mię rzucili...kole brazy Jak będziesz w okolicy , to zapraszam ... w jakiej kafejce se siądziemy , pogadamy ... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 lutego 2013 Autor Udostępnij #121 Napisano 22 lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lkGhDHP093M Link do komentarza
daggulka Napisano 24 lutego 2013 Autor Udostępnij #122 Napisano 24 lutego 2013 Hej ... powoli sie ogarniam ... sorki za karygodne zaniedbania frekwencji na forum , obiecuję poprawę Pewnie będą jeszcze nie raz gorsze dni (i pewnie nie omieszkam w tedy wkleić tutaj czegoś odpowiednio dołującego) , ale czas wracać do żywych ... Wsparcie - to coś za co dziękuję wszystkim w tym trudnym dla mnie czasie - bo to, że jest trudny i będzie jeszcze - nie podlega dyskusji - bywa bardzo ciężko. Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem , chyba czas iść do przodu Na dziś - nie jest źle ... czytam dużo książek o podniesieniu samooceny , bo to u mnie leży i kwiczy żałośnie ... ostatnio bardzo spodobała mi się pozycja "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Pozdrawiam Link do komentarza
Moose Napisano 24 lutego 2013 Udostępnij #123 Napisano 24 lutego 2013 Daga Czym się Link do komentarza
daggulka Napisano 24 lutego 2013 Autor Udostępnij #124 Napisano 24 lutego 2013 Cytat Daga Czym się dzięki .... jakoś będzie , musi Link do komentarza
Gość gawel Napisano 24 lutego 2013 Udostępnij #125 Napisano 24 lutego 2013 Cytat Hej ... powoli sie ogarniam ... sorki za karygodne zaniedbania frekwencji na forum , obiecuję poprawę Pewnie będą jeszcze nie raz gorsze dni (i pewnie nie omieszkam w tedy wkleić tutaj czegoś odpowiednio dołującego) , ale czas wracać do żywych ... Wsparcie - to coś za co dziękuję wszystkim w tym trudnym dla mnie czasie - bo to, że jest trudny i będzie jeszcze - nie podlega dyskusji - bywa bardzo ciężko. Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem , chyba czas iść do przodu Na dziś - nie jest źle ... czytam dużo książek o podniesieniu samooceny , bo to u mnie leży i kwiczy żałośnie ... ostatnio bardzo spodobała mi się pozycja "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Pozdrawiam E to do "bardzo źle" to masz jeszcze z kilometr jak mnie było źle na prawdę to myślałem tylko o tym żeby ze sobą skończyć a nie czytałem jakies pierdoły (z przeproszeniem) spoko jak cię życie na prawdę kopnie to wtedy coś wklej na razie nie jest źle Link do komentarza
elutek Napisano 24 lutego 2013 Udostępnij #126 Napisano 24 lutego 2013 Cytat ostatnio bardzo spodobała mi się pozycja "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" to jako Naczelna masz bardzo duże szanse... Link do komentarza
daggulka Napisano 25 lutego 2013 Autor Udostępnij #127 Napisano 25 lutego 2013 Cytat to jako Naczelna masz bardzo duże szanse... Taaaa ... niech w najbliższej pięciolatce któryś podejdzie to jak zasadzę z kopa , a obcasy mam wysokie ... bardzo wysokie Link do komentarza
elutek Napisano 25 lutego 2013 Udostępnij #128 Napisano 25 lutego 2013 Cytat Taaaa ... niech w najbliższej pięciolatce któryś podejdzie to jak zasadzę z kopa , a obcasy mam wysokie ... bardzo wysokie jak dasz radę Daga nadać kierunek temu kopu - to na Kalisz proszę, na Kalisz... tu jest kilka takich, co łapać będą Link do komentarza
retrofood Napisano 25 lutego 2013 Udostępnij #129 Napisano 25 lutego 2013 Cytat Taaaa ... niech w najbliższej pięciolatce któryś podejdzie to jak zasadzę z kopa Jest tam gdzieś blisko jednostka wojskowa, żeby Ci nogę podniosła? Link do komentarza
daggulka Napisano 25 lutego 2013 Autor Udostępnij #130 Napisano 25 lutego 2013 dowcipnisie Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #131 Napisano 26 lutego 2013 Cytat do w cip - nij się znaczy propozycja czy próbujesz ich obrazić Link do komentarza
daggulka Napisano 26 lutego 2013 Autor Udostępnij #132 Napisano 26 lutego 2013 Cytat znaczy propozycja czy próbujesz ich obrazić niewłaściwy podział - niewłaściwy tok rozumowania Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #133 Napisano 26 lutego 2013 Cytat niewłaściwy podział - niewłaściwy tok rozumowania bo specjalistami od podziałów to są pantofelki i partie polityczne Link do komentarza
daggulka Napisano 26 lutego 2013 Autor Udostępnij #134 Napisano 26 lutego 2013 Cytat bo specjalistami od podziałów to są pantofelki i partie polityczne ja tam nie wiem, ale moje pantofelki nadal w takiej ilości jak zakupiłam, za cholerę nie chcą się podzielić i co niedopuszczalne - rozmnożyć ... Link do komentarza
Gość stach Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #135 Napisano 26 lutego 2013 To miał być smutny wątek I co z tego wyszło???Ale to poniekąd dobrze Link do komentarza
bobiczek Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #136 Napisano 26 lutego 2013 Cytat jak dasz radę Daga nadać kierunek temu kopu - to na Kalisz proszę, na Kalisz... tu jest kilka takich, co łapać będą ja pamietam jak kiedyś krzyczeli "Na Kowno!"O Kaliszu chyba nic nie było....Chyba że na Kalisza!Ryszarda! Link do komentarza
retrofood Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #137 Napisano 26 lutego 2013 Cytat To miał być smutny wątek I co z tego wyszło???Ale to poniekąd dobrze Stachu, kolejność jest właściwa. Najpierw gadka - szmatka, potem o gorzale i na koniec o... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 marca 2013 Udostępnij #141 Napisano 1 marca 2013 przestań już..... Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 marca 2013 Udostępnij #142 Napisano 1 marca 2013 Cytat Czasami życie stawia nas przed trudnym wyborem... o to,to.....słusznie tam pod tym zdjęciem ta reszta jest zapisana.Podoba mi sie Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 marca 2013 Udostępnij #143 Napisano 1 marca 2013 mi też się podoba, tylko takie rozpamiętywanie (skąd ja to znam) na dłuższą metę nie ma sensu - i tylko prowadzi do wewnętrznego wyniszczenia... Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 marca 2013 Udostępnij #144 Napisano 1 marca 2013 Cytat mi też się podoba, tylko takie rozpamiętywanie (skąd ja to znam) na dłuższą metę nie ma sensu - i tylko prowadzi do wewnętrznego wyniszczenia... a do tego jeszcze piffffo i odrobina wódy - i organizm wymaga pobytu w sanatorium co kwartał na 14 dni minimum Link do komentarza
joks Napisano 5 marca 2013 Udostępnij #148 Napisano 5 marca 2013 (edytowany) no to ja mam bardzo stabilne życie od dawna ...... Edytowano 5 marca 2013 przez joks (zobacz historię edycji) Link do komentarza
jeea Napisano 5 marca 2013 Udostępnij #149 Napisano 5 marca 2013 życie jak życie ale ten kac po...a życie toczy się dalej Link do komentarza
daggulka Napisano 6 marca 2013 Autor Udostępnij #150 Napisano 6 marca 2013 słonko, wiosna ... może będzie lepiej ... pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się