boska.n Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij #1 Napisano 22 stycznia 2013 Jestem ciekawa jaki producent sprzętu kuchennego (lodówek,mikrofalówek,okapów,piekarników itd. )króluje w Waszych kuchniach? Link do komentarza
solange63 Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij #2 Napisano 22 stycznia 2013 (edytowany) piekarnik, plyta, lodowka, zmywarka- siemensokap- amicamikser- kitchen aid Edytowano 22 stycznia 2013 przez solange63 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
tosia Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij #3 Napisano 24 stycznia 2013 samsung, amica, electrolux Link do komentarza
wuwok Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij #4 Napisano 24 stycznia 2013 ja bede mial pod zabudowe Amice piekarnik mikrofale i indukcje a zmywarke lodowke siemensa Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij #5 Napisano 24 stycznia 2013 każdy innylodówka - whirpoolindukcja - candyzmywarka - elektroluxokap - amikapiekarnik - zelmernie jestem przywiazany do konkretnej marki...jedynie co mnie trochę zawiodła to zmywarka - czujnik aqua stop fixuje.... Link do komentarza
Draagon Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij #6 Napisano 24 stycznia 2013 Lodówka pralka - samsung ( polecam)zmywarka - HOTPOINT ARISTONblender - boschkuchnia gazowa, okap - amica ( odradzam )wypiekacz do chleba, maszynka do mięsa - zelmersokowirówka - mesko Link do komentarza
Elektrotip Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #7 Napisano 15 lutego 2013 JA mam szeroki przekrój firm różnych sprzętów AGD w swojej kuchni. Np Zmywarka Whirpool,lodówka Indesit,ekspres do kawy Electrolux,a kuchenka Amica- każda z nich póki co jeszcze mnie nie zawiodła i oby tak dalej:) Link do komentarza
krewetka Napisano 19 lutego 2013 Udostępnij #8 Napisano 19 lutego 2013 Lodówkę mam z Indesitu, kuchenkę Amica, a pralkę Whirpool Link do komentarza
Patrycja88 Napisano 25 lutego 2013 Udostępnij #9 Napisano 25 lutego 2013 To widzę, że nie tylko u mnie każdy sprzęt z innej firmy :P Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 13 lipca 2013 Udostępnij #10 Napisano 13 lipca 2013 Lodówka, zmywarka - POLARpłyta gazowa - HOTPOINT ARISTONczajnik, mikrofala, odkurzacz - RUSSELL HOBBSmini piekarnik - SEVERIN Link do komentarza
meggy Napisano 24 lipca 2013 Udostępnij #11 Napisano 24 lipca 2013 A ja większość sprzętu mam Whirlpoola i nie narzekam:) Link do komentarza
tavish Napisano 24 lipca 2013 Udostępnij #12 Napisano 24 lipca 2013 Cytat A ja większość sprzętu mam Whirlpoola i nie narzekam:) Rozwiń ja whirlpoola mam zmywarkę i też nie narzekam, a pozostałe: lodówka - siemenspiekarnik - mastercookokap - zanussimikrofala - Panasonica więc każde urządzenie z innej firmy Link do komentarza
boska.n Napisano 25 lipca 2013 Autor Udostępnij #13 Napisano 25 lipca 2013 Cytat A ja większość sprzętu mam Whirlpoola i nie narzekam:) Rozwiń a co dokładnie? bo ja przymierzam się do ich lodówki, pralki i płyty indukcyjnej. Link do komentarza
jarek85 Napisano 29 lipca 2013 Udostępnij #14 Napisano 29 lipca 2013 A więc jest tak, że sprzęt w domu may różny bo różni producenci specjalizują się bardziej w danym sprzęcie i to im lepiej wychodzi tak więc: zmywarki whirlpoolokapy kuchenne vesttodkurzacze electroluxkuchenki mastercooka mikser oczywiście zelmer Link do komentarza
coolibeer Napisano 29 lipca 2013 Udostępnij #15 Napisano 29 lipca 2013 obecniewirpól i elektorux Link do komentarza
AlbertK Napisano 11 września 2013 Udostępnij #16 Napisano 11 września 2013 Nam trzeba się będzie wkrótce zaopatrzyć w nowy piekarnik, ale prawdę mówiąc, to sugerując się powyższą rozbieżnością w posiadanym sprzęcie ciężko ocenić, co by tu dobrze było wziąć Link do komentarza
meggy Napisano 11 września 2013 Udostępnij #17 Napisano 11 września 2013 Cytat a co dokładnie? bo ja przymierzam się do ich lodówki, pralki i płyty indukcyjnej. Rozwiń Lodówkę, piekarnik i płytę gazową, mikrofalę Link do komentarza
dr House Napisano 11 września 2013 Udostępnij #18 Napisano 11 września 2013 Lodówka, piec -Amicazmywarki nie posiadam. Link do komentarza
Goldsun-Lampy Napisano 12 września 2013 Udostępnij #19 Napisano 12 września 2013 Mam kilka sprzętów AGD w kuchni różnych firm,głównie electrolux oraz Amica. Póki co wszystko sprawuje się bez zarzutu. Link do komentarza
ewamariusz Napisano 12 września 2013 Udostępnij #20 Napisano 12 września 2013 Witam. My myślimy nad lodówką Samsunga, ma wiele ciekawych funkcji, jest w miarę ergonomiczna, dobrze rozmieszczone wnętrze a i z zewnątrz wygląda fajnie, ale co będzie to jeszcze nie jesteśmy pewni. Pozdrawiam Link do komentarza
waclaw-66 Napisano 20 września 2013 Udostępnij #21 Napisano 20 września 2013 W kuchni sprzety Samsunga i Amici Link do komentarza
tavish Napisano 1 października 2013 Udostępnij #22 Napisano 1 października 2013 Cytat W kuchni sprzety Samsunga i Amici Rozwiń o amice słyszałem bardzo wiele złych opinii, ale samsung jest rzeczywiście dość popularny i chętnie wybierany. Ostatnio nawet natrafiłem na ciekawy ranking lodówek no samsung rzeczywiscie dominuje: http://otosprzet.pl/ranking-lodowek-sierpien-2013/ Link do komentarza
monia5 Napisano 1 października 2013 Udostępnij #23 Napisano 1 października 2013 u mnie króluje bosch - lodówka samsung z kostkarką do lodu i minibarkiem. polecam Link do komentarza
asiakamien Napisano 8 października 2013 Udostępnij #24 Napisano 8 października 2013 kuchenka z piekarnikiem - mastercooklodówka - indesitsprzęty typu mikser - nie pamiętam Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 października 2013 Udostępnij #25 Napisano 8 października 2013 do mnie dziś doszła krajalnica Boscha Link do komentarza
solange63 Napisano 8 października 2013 Udostępnij #26 Napisano 8 października 2013 Cytat do mnie dziś doszła krajalnica Boscha Rozwiń a po co Ci krajalnica?pytam, bo u mnie w rodzinie wszyscy mają, a i tak nie używają. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 października 2013 Udostępnij #27 Napisano 8 października 2013 Cytat a po co Ci krajalnica?pytam, bo u mnie w rodzinie wszyscy mają, a i tak nie używają. Rozwiń bo się popsuła i trzeba było kupić nowąJa nie wyobrażam sobie życia bez krajalnicy Link do komentarza
solange63 Napisano 8 października 2013 Udostępnij #28 Napisano 8 października 2013 czyli nie umiesz nożem i wyręczasz się krajalnicą? ciachasz chleb, wędliny, ser tak codziennie czy od święta? Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 października 2013 Udostępnij #29 Napisano 8 października 2013 Cytat czyli nie umiesz nożem i wyręczasz się krajalnicą? ciachasz chleb, wędliny, ser tak codziennie czy od święta? Rozwiń Ewa ciachać nożem umiem i lubię ukroić sobię pajdę świeżego chleba grubości 5 cm ;) i zjeść z masłem ale używam do tego krajalnicy. Codziennie coś jeszcze? Link do komentarza
retrofood Napisano 8 października 2013 Udostępnij #30 Napisano 8 października 2013 Zmywarka - Annarobot kuchenny - Robertodkurzacz - jalodówka - parapetpralka - Agatapiekarnik - Józek Ukleja z Wólki.okap - szwagier Link do komentarza
tavish Napisano 10 października 2013 Udostępnij #31 Napisano 10 października 2013 Cytat bo się popsuła i trzeba było kupić nowąJa nie wyobrażam sobie życia bez krajalnicy Rozwiń ja kiedyś też tak miałem że nie wyobrażałem sobie życia bez krajalnicy, ale jakoś mi przeszło po kilku tygodniach i teraz jest gdzieś schowana Ale kurcze muszę ją odkopać, bo to jednak przydatne było Choć czyszczenie po np. żółtym serze było bardzo upierdliwe Link do komentarza
solange63 Napisano 10 października 2013 Udostępnij #32 Napisano 10 października 2013 do żółtego sera, używa się takiego noża i jest świetnie Link do komentarza
dariawiejska Napisano 15 października 2013 Udostępnij #33 Napisano 15 października 2013 Amica i Beko, świetna jakość! polecam Link do komentarza
ewamariusz Napisano 17 października 2013 Udostępnij #34 Napisano 17 października 2013 Witam. U nas jednak będzie Samsung i Bosch. Nie wiemy jeszcze jaką wybrać płytę indukcyjną, może jakieś propozycje. Pozdrawiam Link do komentarza
monia5 Napisano 18 października 2013 Udostępnij #35 Napisano 18 października 2013 Cytat Witam. U nas jednak będzie Samsung i Bosch. Nie wiemy jeszcze jaką wybrać płytę indukcyjną, może jakieś propozycje. Pozdrawiam Rozwiń płyta? oczywiscie bosch.. ja mam Bosch PIL811F17E mieszcza się elegancko 4 gary.. Link do komentarza
puchacz Napisano 21 października 2013 Udostępnij #36 Napisano 21 października 2013 Ja mam z Amici i Electroluxa. Link do komentarza
Atlantic Polska Napisano 22 października 2013 Udostępnij #37 Napisano 22 października 2013 Bosch (!) - lodówka i zmywarka (te dwie rzeczy tylko i wyłącznie Bosch !)Amica - kuchenka z płytą ceramicznąMPM Product - pochłaniaczZelmer - mikrofalówka Link do komentarza
retrofood Napisano 22 października 2013 Udostępnij #38 Napisano 22 października 2013 Cytat Bosch (!) - lodówka i zmywarka (te dwie rzeczy tylko i wyłącznie Bosch !) Rozwiń Dupa! Mam Boscha i jestem wściekły! Emalia z drzwiczek lodówki odłaziła juz w trzecim roku użytkowania. I nadal się sypie, co wygląda fatalnie, chociaż sprzęt pracuje cichutko i bez zarzutu. Link do komentarza
pomyslove Napisano 29 października 2013 Udostępnij #39 Napisano 29 października 2013 Ja mam każdą rzecz z innej parafii, ale nie bardzo mogę oceniać jakość, bo my póki co jesteśmy zbieraczami i wszystkie sprzęty dostaliśmy od kogoś (chwała rodzicom mym, że wymieniali w tym miesiącu lodówkę i dali nam swoją starą, bo nasza już się sypała!) Ale za niedługo rozpoczynamy wielki remont parteru domu, w którym mieszkamy. Coś czuję jednak, że sprzęty agd znów będą z różnych firm Zmywarka bosch, kuchenka mastercook itd. Tzn. nie będę się upierać przy misz-maszu, ale mam wrażenie, że żadna marka nie jest dobra w produkcji wszystkich sprzętów :P Link do komentarza
dr House Napisano 29 października 2013 Udostępnij #40 Napisano 29 października 2013 Amica, bosch, reszta jest mniej znanych firm. Link do komentarza
Bruce Napisano 24 stycznia 2014 Udostępnij #41 Napisano 24 stycznia 2014 Witam,proszę o ocenę mojego zestawu AGD:1. Piekarnik Electrolux EOA5651BAX - cena 1750plnZalety: pojemność 74l, dobry dostęp do szyby, dokładne ustawianie temperatury od 30st., termoobieg (prawdziwy).2. Płyta Electrolux EHI6732FOK - cena 1650plnZalety: zintegrowane 2 pola grzewcze umożliwiające korzystanie z patelni o średnicy powyżej 22cm (co jest rzadkością).3. Zmywarka AEG F55002V10P - cena 1600plnlub BOSCH SMV50E70EU - cena ok. 1600pln4. Lodówka Siemens KG49EAW40 - cena 3100plnZalety: pojemność! Zamrażarka 112lMyślę, że w powyższym zestawie pewniak to nr 4. Reszta jeszcze do zastanowienia. Proszę więc o "torpedowanie" mojego zestawu, jeśli Wasza krytyka tego sprzętu będzie poparta osobistymi spostrzeżeniami lub zasłyszanymi od znajomych.Kupiłbym tańszy piekarnik, ale żona uparła się na taką pojemność i prawdziwy termoobieg z nagrzewnicą (do ciast). Link do komentarza
solange63 Napisano 24 stycznia 2014 Udostępnij #42 Napisano 24 stycznia 2014 Cytat 1. Piekarnik Electrolux EOA5651BAX - cena 1750plnZalety: pojemność 74l, dobry dostęp do szyby, dokładne ustawianie temperatury od 30st., termoobieg (prawdziwy).[...]Kupiłbym tańszy piekarnik, ale żona uparła się na taką pojemność i prawdziwy termoobieg z nagrzewnicą (do ciast). Rozwiń zaintrygowales mnie; coz to jest ten "prawdziwy" termoobieg? wymusza to kolejne pytanie, kiedy piekarnik ma nieprawdziwy termoobieg?co do piekarnika; bardzo dlugo uzywalam przenosnego elektryka, kupionego na targu za 20 zl (bez regulacji temperatury), teraz pieke w piekarniku elektrycznym w opcji gora- dol. zarowno w jednym, jak i drugim potrawy wychodza udane. konkludujac; nie licza sie bajery, jakie posiada sprzet, a umiejetnosci osoby, ktora przygotowuje potrawy.i plyta i piekarnik to siemens, nie mam zastrzezen. Link do komentarza
coolibeer Napisano 24 stycznia 2014 Udostępnij #43 Napisano 24 stycznia 2014 Cytat zaintrygowales mnie; coz to jest ten "prawdziwy" termoobieg? wymusza to kolejne pytanie, kiedy piekarnik ma nieprawdziwy termoobieg?co do piekarnika; bardzo dlugo uzywalam przenosnego elektryka, kupionego na targu za 20 zl (bez regulacji temperatury), teraz pieke w piekarniku elektrycznym w opcji gora- dol. zarowno w jednym, jak i drugim potrawy wychodza udane. konkludujac; nie licza sie bajery, jakie posiada sprzet, a umiejetnosci osoby, ktora przygotowuje potrawy.i plyta i piekarnik to siemens, nie mam zastrzezen. Rozwiń Link do komentarza
sam hydraulik Napisano 1 lutego 2014 Udostępnij #44 Napisano 1 lutego 2014 W moim domu przeważają sprzęty amica jest to piekarnik zmywarka okap lodówka tylko pralka jest whirlpool. Link do komentarza
BlueDecoria Napisano 28 lutego 2014 Udostępnij #45 Napisano 28 lutego 2014 Samsung i Bosch Link do komentarza
marekmiara Napisano 11 kwietnia 2014 Udostępnij #46 Napisano 11 kwietnia 2014 to ja ponawiam pytanie, ale trochę je zmodernizuję.Sprzęty jakiej marki polecacie a jakie odradzacie. Bo sama wyliczanka nic nie wnosi. W przyszłym roku wprowadzam się do nowego domu i chciałbym wiedzieć jakie sprzęty są dobre i w atrakcyjnych cenach. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 11 kwietnia 2014 Udostępnij #47 Napisano 11 kwietnia 2014 Cytat Witam,proszę o ocenę mojego zestawu AGD:1. Piekarnik Electrolux EOA5651BAX - cena 1750plnZalety: pojemność 74l, dobry dostęp do szyby, dokładne ustawianie temperatury od 30st., termoobieg (prawdziwy).2. Płyta Electrolux EHI6732FOK - cena 1650plnZalety: zintegrowane 2 pola grzewcze umożliwiające korzystanie z patelni o średnicy powyżej 22cm (co jest rzadkością).3. Zmywarka AEG F55002V10P - cena 1600plnlub BOSCH SMV50E70EU - cena ok. 1600pln4. Lodówka Siemens KG49EAW40 - cena 3100plnZalety: pojemność! Zamrażarka 112lMyślę, że w powyższym zestawie pewniak to nr 4. Reszta jeszcze do zastanowienia. Proszę więc o "torpedowanie" mojego zestawu, jeśli Wasza krytyka tego sprzętu będzie poparta osobistymi spostrzeżeniami lub zasłyszanymi od znajomych.Kupiłbym tańszy piekarnik, ale żona uparła się na taką pojemność i prawdziwy termoobieg z nagrzewnicą (do ciast). Rozwiń A po co to wszystko takie drogie i tak po 10 latach na złom a może i wcześniej. Link do komentarza
a_gatka Napisano 17 kwietnia 2014 Udostępnij #48 Napisano 17 kwietnia 2014 Pierwsze dwie pozycje bardzo na tak! U nas w domu króluje Electrolux. Pralka, zmywarka, odkurzacz, robot kuchenny... - nasze trofea z listy weselnych prezentów. Jesteśmy przekonani do tej marki i każdemu możemy polecać, bo (odpukać) jeszcze nas nie zawiodła. Link do komentarza
arlekin Napisano 23 kwietnia 2014 Udostępnij #49 Napisano 23 kwietnia 2014 U mnie piekarnik Electrolux, pralka Electrolux (niedawny zakup za Mastercooka), mikrofala, blender - Amica, lodówka do wymiany, chwilowo również Amica. Link do komentarza
Kuchnie Wielkopolskie Napisano 23 kwietnia 2014 Udostępnij #50 Napisano 23 kwietnia 2014 Klienci chwalą sobie Siemens oraz Bosch. Bardzo bogata oferta, różnorodnych sprzętów kuchennych dla mniej lub bardziej wymagających klientów. Pozdrawiamy,Kuchnie Wielkopolskie Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się