Skocz do zawartości

Jeśka - 21-23 września 2012 , LISTA OBECNOŚCI

daggulka

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Zapraszam do zapisów i obecności wszystkich forumowiczów którzy mają ochotę się spotkać icon_biggrin.gif .

Czas na zapisy do 12 września icon_smile.gif
1. daggulka - wpłaciła 195zł
2. acia - wpłaciła 195zł
3. mąż aci - wpłacił 195zł

4. adam_mk - wpłacił 195zł
5. piczman- bez noclegu - wpłacił 95zł
6. piczmanka - bez noclegu - wpłaciła 95zł

7. SRX - wpłaciła 195zł
8. ślubny SRX - wpłacił 195zł

9. retro - wpłacił 195zł
10. Barbossa - wpłacił 195zł
11. Trzylwy - wpłacił 195zł
12. Trzylwowa - wpłaciła 195zł

13. bajbaga - wpłacił 195zł i jeszcze więcej icon_wink.gif
14. Bara - wpłaciła 195zł
15. jeea -wpłacił 195zł
16. cieszynianka - wpłacił 195zł
17. Petrus es - wpłaciła 195zł

18. elutek - wpłaciła 195zł
19. Moose - wpłaciła 195zł
20. Xawieer- wpłacił 195zł
21. gawel - wpłacił 195zł Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
  Cytat

Zapraszam do zapisów i obecności wszystkich forumowiczów którzy mają ochotę się spotkać icon_biggrin.gif .

Rozwiń  

1. daggulka
2. acia
3. mąż aci
4. Ciril + mały
5. ślubny ciril
6. adam_mk
7. piczman
8. piczmanka
9. SRX
10. ślubny SRX
11. retro
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
  Cytat

Eee tam wakancje so to i ludziska na wyjazdach... icon_wink.gif

Rozwiń  

ja też za 2 tygodnie wybywam i będę bez dostępu do neta .... jak wrócę , to już tylko nieco ponad miesiąc do zlotu zostanie, więc chciałam teraz przed urlopem coś jeszcze nagłośnić żeby był odzew jakowyś icon_biggrin.gif
Napisano
No, odezwie...
Właśnie doczytałem DATĘ!

W dniu tak uroczystym zamiast podawania ręki będę oczekiwał pogłaskania po łysince!
Urodziny zapowiadają mi się fajne!!!
(nie pamiętam które to, bo nie liczę...)
icon_lol.gif

Adam M.
Napisano (edytowany)
1. daggulka
2. acia
3. mąż aci
4. Ciril + mały
5. ślubny ciril
6. adam_mk
7. piczman
8. piczmanka
9. SRX
10. ślubny SRX
11. retro
12. Barbossa
13. 3L
14. i ta jego

I dodam, że jak dla mnie to nie w tłumach rzecz a pozytywnym nastawieniu. Edytowano przez Trzylwy (zobacz historię edycji)
Napisano
  Cytat

W dniu tak uroczystym zamiast podawania ręki będę oczekiwał pogłaskania po łysince!
Urodziny zapowiadają mi się fajne!!!
(nie pamiętam które to, bo nie liczę...)
icon_lol.gif

Adam M.

Rozwiń  

oooo, Adaś ... to świętować będziem icon_biggrin.gif

Cytat

wezmę wosk i strzelę Ci na niej politurkę, coby głaskanie milsze było

Rozwiń  

weźże go nie strasz bo sie rozmyśli ... icon_lol.gif

Cytat

1. daggulka
2. acia
3. mąż aci
4. Ciril + mały
5. ślubny ciril
6. adam_mk
7. piczman
8. piczmanka
9. SRX
10. ślubny SRX
11. retro
12. Barbossa
13. 3L
14. i ta jego

I dodam, że jak dla mnie to nie w tłumach rzecz a pozytywnym nastawieniu.

Rozwiń  

cieszę sie jakniewiemco , że będziecie icon_biggrin.gif
Napisano
"
CYTAT(Barbossa @ 18.07.2012, 22:51 ) *
wezmę wosk i strzelę Ci na niej politurkę, coby głaskanie milsze było

weźże go nie strasz bo sie rozmyśli ... icon_lol.gif"

Wcale się nie boję!
icon_lol.gif

Jak się będzie dobrze świeciła - podetkam do ucałowania!
icon_lol.gif

Adam M.
Napisano
Termin wybrany, miejsce wybrane , micha wybrana .... pozostaje zapisywać się na listę .... icon_biggrin.gif

Przypomnę miejsce : Ulanów (Ośrodek Tanew) , data 21-23 września, koszt :
pokój za dobę od osoby ze śniadaniem 50zł - czyli pobyt od piątku do niedzieli to 100zł od osoby
catering sobotni 80zł
opłata za salę 300zł do podziału między uczestników
ZAPRASZAM DO ZAPISÓW !!!

Jeśli ktoś ma jakieś pytania - proszę pytać , jednakże wyjeżdżam na urlop i uchwytna będę po 12 sierpnia , odpowiem po powrocie icon_smile.gif
Napisano
powiem tak... talent do wybierania dat i rękę do znajdowania takich trudniejszych macie mocną! Najpierwej dzień dziecka, teraz urodziny mojej starszej... daleko nie jest 15o km można trzasnąć, ale nie wiem co ze mną będzie bo jak tu eks zjedzie z zagranic w celu urodzin to jak matka pojedzie na bibę... ehh to nie wiem czy to przejdzie... Potrzebuję czasu na stosunkowanie się do tej daty teraz bo i młoda przecież jakąś imprezę urodzinową będzie chciała robić... ehh :(
Napisano

Nie najmniejsza butelka dębianki na zlocie, za prawidłową odpowiedź, co przedstawia ta fotka.

6472626200_1343780539.jpg

Czekam na odpowiedzi.

Nagrodę dostanie ta osoba, która będzie najbliżej prawidłowej odpowiedzi.

Na zlocie.

Napisano (edytowany)
No to ja aplikuję do tej butelki.
Na retrowym obrazku uwidoczniona jest ...hmmm ... no teges .. Retro jest prosiak i świntuch ..... to jest yyyy .... sperma (względnie plemnik, bo nie mam do końca pewności jak to przetłumaczyć) muszki chyba owocówki. icon_mrgreen.gif

P.S.
Mogę byś śmiało zdyskwalifikowany bo nie wiedziałem tylko wygooglałem.

P.S.S.
Jako ciekawostkę należałoby dodać, że fotografię uczyniła oczywiście kobieta.
O TU, tak troszkę na dole. Edytowano przez Trzylwy (zobacz historię edycji)
Napisano
  Cytat

No to ja aplikuję do tej butelki.
Na retrowym obrazku uwidoczniona jest ...hmmm ... no teges .. Retro jest prosiak i świntuch ..... to jest yyyy .... sperma (względnie plemnik, bo nie mam do końca pewności jak to przetłumaczyć) muszki chyba owocówki. icon_mrgreen.gif

P.S.
Mogę byś śmiało zdyskwalifikowany bo nie wiedziałem tylko wygooglałem.

P.S.S.
Jako ciekawostkę należałoby dodać, że fotografię uczyniła oczywiście kobieta.
O TU, tak troszkę na dole.

Rozwiń  

bingo!
  • 2 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Taras z naturalnego drewna to inwestycja w estetykę i komfort przestrzeni zewnętrznej. Aby jednak drewno zachowało swoje walory na długie lata, kluczowa jest odpowiednia impregnacja i konserwacja już na etapie przygotowania desek. Poniżej przedstawiamy sprawdzony sposób impregnacji nowej deski tarasowej, oparty na produktach marki OSMO. 1. Wstępna impregnacja – WR Aqua Osmo Pierwszym krokiem jest wstępne zabezpieczenie desek. Impregnat WR Aqua Osmo to bezbarwny środek ochronny na bazie wody, który skutecznie zabezpiecza drewno przed sinizną, pleśnią oraz szkodnikami. Kiedy? Impregnację wykonujemy przed montażem, najlepiej 2 dni przed planowanym olejowaniem. Jak? Środek nanosimy pędzlem lub wałkiem na wszystkie powierzchnie deski – zarówno widoczne, jak i niewidoczne – w jednej warstwie. Po co? Zapewnia to równomierną ochronę drewna i zapobiega jego degradacji od środka. 2. Olejowanie przed montażem – Osmo Olej Tarasowy Po upływie co najmniej 48 godzin od impregnacji WR Aqua, przystępujemy do pierwszego olejowania. Produkt: Olej tarasowy OSMO – bezbarwny lub kolorystycznie dobrany do naturalnego odcienia deski. Jak? Nakładamy z dwóch stron deski cienką warstwę oleju, używając pędzla, szmatki lub wałka. Pozwalamy na dokładne wchłonięcie i wyschnięcie. Dlaczego? Takie przygotowanie pozwala zabezpieczyć również powierzchnie deski, które po montażu będą niewidoczne, co znacząco zwiększa trwałość całej konstrukcji. 3. Montaż desek i finalne wykończenie Po wyschnięciu oleju przystępujemy do montażu tarasu. Gdy deski są już solidnie zamocowane, możemy wykonać drugą warstwę oleju tarasowego – tym razem tylko na widocznej stronie. Cel: Ta warstwa nadaje ostateczny wygląd i zapewnia pełną ochronę przed działaniem czynników atmosferycznych – deszczu, UV i zmian temperatury. Wskazówka: Prace najlepiej prowadzić w suchy, ciepły dzień, unikając pełnego słońca, które może zbyt szybko wysuszyć produkt. Dlaczego warto trzymać się tej kolejności? Poprawna impregnacja i olejowanie przed montażem to inwestycja w trwałość i wygląd tarasu. Chroniąc drewno z każdej strony, zapobiegamy jego wypaczaniu, pękaniu i przedwczesnemu starzeniu. Produkty OSMO tworzą elastyczną, mikroporowatą powłokę, która nie łuszczy się i pozwala drewnu oddychać, co jest szczególnie ważne przy konstrukcjach zewnętrznych.   Podsumowanie – schemat impregnacji nowej deski tarasowej: Impregnacja WR Aqua OSMO – minimum 2 dni przed olejowaniem Pierwsza warstwa oleju tarasowego – z dwóch stron przed montażem Montaż desek tarasowych Druga warstwa oleju – na wierzchnią, widoczną stronę po montażu
    • Planuje dzialke na wsi, lub na obszarze znacznie oddalonym od miasta (tak, wiem ma malo czasu - do polowy nast. roku, dlatego badam temat).
    • Mógłbyś to przetłumaczyć na język polski?
    • Nie we wszystkich lokalizacjach takie rozwiązanie jest dozwolone, Zależy gdzie masz działkę. 
    • Mieszkanie w budynku to akurat nie problem bo budowa i tak przeciągnie się przez dłuższy czas - tu akurat mam pomysł jak to rozwiązać.   Siec ciepłownicza – planuje ogrzewać dom piecem na paliwo stale i będę posiadał zbiornik na ciepłą wodę, którą podgrzeje piecem albo elektrycznie, więc logicznie rzecz biorąc nie powinienem potrzebować oświadczenia o podłączeniu do sieci ciepłowniczej.   Dziękuje za odp. - mam przynajmniej kolejny temat do poruszenia z radcą.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...