Gość gawel Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #151 Napisano 1 marca 2012 Cytat tak to leciało....alternatywnie... Rozwiń zajebioza Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #152 Napisano 1 marca 2012 Cytat tak to leciało....alternatywnie... Rozwiń To wszystko już wiemy Link do komentarza
molytek Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #153 Napisano 1 marca 2012 (edytowany) Cytat tak to leciało....alternatywnie... Rozwiń a miałam szczerą chęć się za rok pouczyć..... ale teraz, po ujawnieniu materiału, ni chu chu! tym bardziej, że podpadłam Barce w ping-ponga Cytat Jestem pierwszy w kolejce po naukę u Bary ? ale interesuje mnie tylko wariant pierwszy (z guziczkiem, bo trochę ćwiczyliśmy na pewnej Pani) Rozwiń no, to teraz już wiem, że i Arti chciał się nauczyć jeździć i dlatego tak szukał tego szóstego guziczka Edytowano 1 marca 2012 przez molytek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #154 Napisano 1 marca 2012 Cytat tak to leciało....alternatywnie... Rozwiń Mnie się podoba wersja z masłem i lepikiemPo prostu działa bardziej na wyobraźnię.A i hinduski też bardziej brzmi dramatycznie w oryginale z napisami Super! Cytat a miałam szczerą chęć się za rok pouczyć..... ale teraz, po ujawnieniu materiału, ni chu chu! tym bardziej, że podpadłam Barce w ping-ponga Rozwiń nie udawaj że aż tak mocno się boisz - bo wszyscy wiedzą że Molytki nie są strachliwe Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #155 Napisano 1 marca 2012 Prezes doczekamy się drugiej części giganta? czekam i czekam Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #156 Napisano 1 marca 2012 Cytat Prezes doczekamy się drugiej części giganta? czekam i czekam Rozwiń eja na Ciebie to nie byłby czas najwyższy?kisisz w szufladzie wszystko na razie i czekasz na co?Masz najwięcej materiałów - więc pora chyba coś udostępnić, no nie? Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #157 Napisano 1 marca 2012 Jak zobacze giganta to się wezmę za udostępnianie :P swojego materiału Link do komentarza
Baru Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #158 Napisano 1 marca 2012 Cytat tak to leciało....alternatywnie... Rozwiń Arturek!No toś poszeł po bandzie!! Uśmiałam się jak goopia!! Olek ma rację - Oskary Ci się należą na bank. Co do groty to nie wiem - nie bywam.A Piczman... no poszedł po bandzie i tyle!Całe szczęście, że się nie chciał zakładać Rysiu!A co Tobie tak z tym guziczkiem się uwidziało, hęęęęęę?? Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #159 Napisano 1 marca 2012 Cytat Rysiu!A co Tobie tak z tym guziczkiem się uwidziało, hęęęęęę?? Rozwiń a co? nie w temacie "6-go" guziczka? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #160 Napisano 1 marca 2012 Cytat Arturek!No toś poszeł po bandzie!! Uśmiałam się jak goopia!! Olek ma rację - Oskary Ci się należą na bank. Co do groty to nie wiem - nie bywam.A Piczman... no poszedł po bandzie i tyle!Całe szczęście, że się nie chciał zakładać Rysiu!A co Tobie tak z tym guziczkiem się uwidziało, hęęęęęę?? Rozwiń To w ogóle kilka oscarów za scenariusz i rezyserie dla Artura a Dla Ciebie i Piczmana po 2 za 1 &2 planowe role damską i męską Link do komentarza
daggulka Napisano 1 marca 2012 Autor Udostępnij #161 Napisano 1 marca 2012 Artur ... rewela.... Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #162 Napisano 1 marca 2012 niegodzien jam tych pochwał, zawstydzacie mnie niemniej mobilizuje... Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 marca 2012 Udostępnij #163 Napisano 1 marca 2012 (edytowany) Cytat Prezes doczekamy się drugiej części giganta? czekam i czekam Rozwiń smutno mi........coś spier....m chybatylko mi łzy zostały i końcówka z gigantu..... http://www.youtube.com/watch?v=5sq-mVEN9j8...2CkbvPrRXEmsUyN Edytowano 1 marca 2012 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #164 Napisano 2 marca 2012 Cytat smutno mi........coś spier....m chybatylko mi łzy zostały i końcówka z gigantu..... http://www.youtube.com/watch?v=5sq-mVEN9j8...2CkbvPrRXEmsUyN Rozwiń No to chyba Piczmana w roli zawodowca nie zobaczymy. Cos ty tam pokopał? Prezes no wiesz co? ;) Link do komentarza
Baru Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #165 Napisano 2 marca 2012 Cytat niemniej mobilizuje... Rozwiń Zaczynam się bać... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #166 Napisano 2 marca 2012 Cytat Zaczynam się bać... Rozwiń Ma Artur talent - teraz już nie ukryty, a objawiony. Może reżyserka w Łodzi zamiast się w tej budowlance paprać? Link do komentarza
Piczman Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #167 Napisano 2 marca 2012 Artur, niezłe Wcześniej tego nie otwierałem bo myślałem że mnie nie dotyczy Super gigant miał być a tu ,,, ? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #168 Napisano 2 marca 2012 Cytat Super gigant miał być a tu ,,, ? Rozwiń A to niby mało Ci było, żeś zleciał ze sznurkiem do baseny z krystaliczną górską wodą?I przepraszam wszystkich, którzy mogą ewentualnie czekać na moje zdjęcia. Pomijając wszystko inne, to mi się zdarzyło dziecko mieć w szpitalu i jakoś tak z tego tytułu .. nie mam czasu na wszystko na co bym go chciał mieć.Uprzedzając pytania .. dziecko już doma i ma się całkiem dobrze, wręcz wzorcowo. Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #169 Napisano 2 marca 2012 Cytat Uprzedzając pytania .. dziecko już doma i ma się całkiem dobrze, wręcz wzorcowo. Rozwiń To czekamy na zdjęcia Link do komentarza
daggulka Napisano 2 marca 2012 Autor Udostępnij #170 Napisano 2 marca 2012 Cytat To czekamy na zdjęcia Rozwiń bez serca jesteś .... daj chopu odetchnąć po takich emocjach .... Link do komentarza
Piczman Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #171 Napisano 2 marca 2012 Podobno im dłużej wyczekiwane tym lepiej smakuje Czekamy dalej ,,, Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #172 Napisano 2 marca 2012 Cytat Podobno im dłużej wyczekiwane tym lepiej smakuje Rozwiń No już teraz to nie usiadzę obgryzę długopis do wkładu - daaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaj te foty!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #173 Napisano 2 marca 2012 Ale .. no wiecie ... one takie same będą jak u wszystkich innych. Nie ma się co napinać. Słowo. Link do komentarza
daggulka Napisano 2 marca 2012 Autor Udostępnij #174 Napisano 2 marca 2012 Cytat Ale .. no wiecie ... one takie same będą jak u wszystkich innych. Nie ma się co napinać. Słowo. Rozwiń yhy ..... jasssssne ..... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #175 Napisano 2 marca 2012 No poważnie mówię. Wszystkie golizny i orgie powycinałem i już śladu nie ma. Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #176 Napisano 2 marca 2012 (edytowany) Cytat No poważnie mówię. Wszystkie golizny i orgie powycinałem i już śladu nie ma. Rozwiń Patrz niżej ile userów czeka na twoją publikację ;)16 Użytkowników czyta ten temat (8 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)6 Zarejestrowanych: coolibeer, Trzylwy, Etka, stach, Piczman, Budujemy Dom - budownictwo ogólne Edytowano 2 marca 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #177 Napisano 2 marca 2012 Cytat Wszystkie golizny i orgie powycinałem i już śladu nie ma. Rozwiń UFFFFFFFFF Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #178 Napisano 2 marca 2012 Cytat Patrz niżej ile userów czeka na twoją publikację ;)16 Użytkowników czyta ten temat (8 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)6 Zarejestrowanych: coolibeer, Trzylwy, Etka, stach, Piczman, Budujemy Dom - budownictwo ogólne Rozwiń Nie no jak po cenzurze, to sobie wydrukuj na LEXMARKU i powieś nad łóżkiem Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #179 Napisano 2 marca 2012 (edytowany) Cytat Patrz niżej ile userów czeka na twoją publikację ;) Rozwiń Nooo .. to się przyłożę do ćwiczenia ich silnej woli. Dziś nie dam rady. I żeby się waliło i paliło .. żeby światło zgasło .. nie uda się .... Edytowano 2 marca 2012 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 2 marca 2012 Autor Udostępnij #180 Napisano 2 marca 2012 Cytat Nooo .. to się przyłożę do ćwiczenia ich silnej woli. Dziś nie dam rady. I żeby się waliło i paliło .. żeby światło zgasło .. nie uda się .... Rozwiń sadysta Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #181 Napisano 2 marca 2012 (edytowany) Cytat UFFFFFFFFF Rozwiń To wycięte udostępnię za godziwą opłatą. Ale ostrzegam .. tanio nie będzie. Edytowano 2 marca 2012 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #182 Napisano 2 marca 2012 Cytat sadysta Rozwiń i do tego jeszcze się ironicznie i bezczelnie uśmiecha....... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #184 Napisano 2 marca 2012 Cytat i do tego jeszcze się ironicznie i bezczelnie uśmiecha....... Rozwiń Bzdura. Przecież widać że drepczę bo mi się siku chce. A twarz .. no wypij cztery piwa i nie idź za małą potrzebą. Zobaczysz jaki promienny będziesz. I jak mała ta potrzeba się zrobi. Link do komentarza
Baru Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #185 Napisano 2 marca 2012 Cytat To wycięte udostępnię za godziwą opłatą. Ale ostrzegam .. tanio nie będzie. Rozwiń Jak dla mnie to wcale wklejać nie musisz...Wystarczy, że płytkę w sierpniu przywieziesz Link do komentarza
bobiczek Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #186 Napisano 2 marca 2012 Cytat Wszystkie golizny i orgie powycinałem i już śladu nie ma. Rozwiń ja se tam zostawiłem kilka Cytat Ma Artur talent - teraz już nie ukryty, a objawiony. Może reżyserka w Łodzi zamiast się w tej budowlance paprać? Rozwiń Artur zdaje się mówić - "Yeeeesssssssssss - chyba mi to spasi" Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #187 Napisano 2 marca 2012 No lepiej nie zadzierać z Prezesem bo faktycznie ma duży zasób dowodów i innych takich tam ;) heheheheAle mam duży brzuch. Trzeba się odchudzać ;) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #188 Napisano 2 marca 2012 Cytat Jak dla mnie to wcale wklejać nie musisz...Wystarczy, że płytkę w sierpniu przywieziesz Rozwiń Link do komentarza
bobiczek Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #189 Napisano 2 marca 2012 (edytowany) Cytat 1. No lepiej nie zadzierać z Prezesem bo faktycznie ma duży zasób dowodów i innych takich tam ;) hehehehe2. Ale mam duży brzuch. Trzeba się odchudzać ;) Rozwiń ad1. słuszniead2. niesłusznie - specjalnie szukałem jak jesteś na pełnym wdechu..... (no bo czemu tylko ja mam na tych zdjęciach najgorzej wyglądać) Cytat Jak dla mnie to wcale wklejać nie musisz...Wystarczy, że płytkę w sierpniu przywieziesz Rozwiń Cykoria wyłazi, he,he....Pewnie i bardzo dobrze.Się niekulturalnie zachowuje - to i takie ma potem zdjęcia Adaś - proszę.Kulturka, kawka....się nie musi niczego obawiać.... Edytowano 2 marca 2012 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #190 Napisano 2 marca 2012 Ciekawe .. że nikomu się jeszcze nie wyrwało "A tydzień temu to ...". Link do komentarza
bobiczek Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #191 Napisano 2 marca 2012 Cytat Ciekawe .. że nikomu się jeszcze nie wyrwało "A tydzień temu to ...". Rozwiń A tydzień temu - to wiedzieliśmy już gdzie ręce włożyć!a ja podejrzliwie zaglądałem po co to powiesili na ścianie, w centralnym miejscu....... Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #192 Napisano 2 marca 2012 I podejrzliwość była uzasadniona – jak się potem okazało. Nie bez przyczyny, był tak wysoko. Bo mniejsze urządzenie (tego typu) ukazało, że tradycji stało się zadość Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #193 Napisano 2 marca 2012 Kolejna próba skorzystania z laptopa się nie powiodła. Żeby ręce nie opadły - zostały w kieszeniach:)Żeby dmuchnąć, to trzeba jeszcze trafić i z kieszeni wyjąć z 1 PLNA tak serio, to nie gram juz w ping-ponga ganianego bo potem się świecę jak.........Nie było tam lepszych ujęć, np jak sobie biegam z Barą za piłeczką. Tam trafiałem Ta fota jakoś wyjęta z kontekstu i w parze z tym urządzeniem - preparowane jak na posterunku Bezpieki Link do komentarza
bobiczek Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #194 Napisano 2 marca 2012 (edytowany) Cytat A tak serio, to nie gram juz w ping-ponga ganianego bo potem się świecę jak......... Rozwiń Jasne - zwalmy wszystko na ping-ponga.......Zwłaszcza że wyprodukowany przez chińczyka z daleka - co nie ma się jak bronić Cytat Nie było tam lepszych ujęć, np jak sobie biegam z Barą za piłeczką Rozwiń he,he niejak biegacie - to takale jak za piłeczką - to nie..... Cytat I podejrzliwość była uzasadniona ? jak się potem okazało. Nie bez przyczyny, był tak wysoko. Bo mniejsze urządzenie (tego typu) ukazało, że tradycji stało się zadość Rozwiń szkoda że nie słyszałeś jak sie musiałem tłumaczyć - bo oczywiście od razu było mamie zakablowane Edytowano 2 marca 2012 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #195 Napisano 2 marca 2012 Cytat Jasne - zwalmy wszystko na ping-ponga.......Zwłaszcza że wyprodukowany przez chińczyka z daleka - co nie ma się jak bronić he,he niejak biegacie - to takale jak za piłeczką - to nie..... szkoda że nie słyszałeś jak sie musiałem tłumaczyć - bo oczywiście od razu było mamie zakablowane Rozwiń Takie czasy - dziecko lepsze niz stary Grundig z czerwonym przyciskiem REC- wszystko zapamięta i w stosownej chwili wyśpiewa. Ale, że warto było ryzykowac, bo zlocik super, to juz inna sprawa. Miło było z Wami spędzić czas.Musze jeszcze kiedyś popełnić jakąś naukę jazdy na deskach, to nie będę się gapił jak ciele na szkrabów kilkuletnich, co mkna na kreskę bez strachu.Oj się rozmarzyłem. Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #196 Napisano 2 marca 2012 Cytat szkoda że nie słyszałeś jak sie musiałem tłumaczyć ..... Rozwiń Wyobraźnia moja to ogarnęła. Ps. Kala do dzisiaj nieufnie spogląda na córkę, ale ona miała wiecej. Link do komentarza
Baru Napisano 2 marca 2012 Udostępnij #197 Napisano 2 marca 2012 Cytat A tak serio, to nie gram juz w ping-ponga ganianego bo potem się świecę jak.........Nie było tam lepszych ujęć, np jak sobie biegam z Barą za piłeczką. Tam trafiałem Rozwiń O rany boskie!!Ale ze mnie kiepska baba!!! Taż nawet Olek się przejął, że się mu pyszczydło świeciło, a mi nawet przez myśl nie przeszło, żeby zwrócić uwagę na moją facjatę...Noszsz załamałam się... Ze mna?? Za piłeczką powiadasz...Może to i dobrze, że Wyględny tutaj nie zagląda. Bo już bym miała pozamiatane... Ehhhh... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 marca 2012 Udostępnij #198 Napisano 3 marca 2012 Basia nawet tak nie mów bo wyglądsz super na prawde tylko jakas taka za chuda jesteś ale reszta OK Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 3 marca 2012 Udostępnij #199 Napisano 3 marca 2012 Cytat ... tylko jakas taka za chuda jesteś ale reszta OK Rozwiń Nie no, komplementy potrafisz prawić jak mało kto, na 8 marca będzie jak znalazł. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 4 marca 2012 Udostępnij #200 Napisano 4 marca 2012 (edytowany) WIADOMOŚCI W WIELKIM SKRÓCIEGiełdaParkiet znów zaskoczył inwestorów. Po początkowej stabilizacji, zapowiadającej niewielkie ale pewne zyski, które pewne gremia w wyobraźni już już z radością planowały realizować,przyszło nagłe załamanie i mniej wytrawni gracze sporo stracili.To wahnięcie koniunktury nie dotknęło oczywiście posiadaczy dobrze opracowanych strategii inwestycyjnych, którzy pod czujnym okiem doradców, w pełnej dyscyplinie realizowali ich kolejne założenia,pomimo bezpośredniej presji dużo silniejszych portfeli.RolnictwoDobre wiadomości płyną z Ministerstwa Rolnictwa. Pomimo pesymistycznych prognoz, zeszłoroczne zbiory strategicznych produktów rolnych były udane. Możemy być spokojni, na rynku nie zabraknie ani zbóż, ani chmieluani, jakże ważnych dla gospodarki, ogórkówWiadomości kulturalneSkandal na konkursie piosenki. Jeden z uczestników próbował wpłynąć na werdykt jury. Doszło do gorszącego padania na kolana przed jednym z oceniających, a nawet, o zgrozo, do prób ręcznej manipulacji przy leżącym (sic!) instrumencie.Poza tym odnotować należy, żenująco niski poziom ogólny,ponad który wzniósł się jedynie, nieznany wcześniej, młodociany wykonawca.SportPod hasłem "Każda gmina Pinga w Ponga" rusza narodowy program propagujący uprawianie sportu. Spotkał on się z szerokim odzewem społecznym i okazał się być odpowiedzią na prawdziwe potrzebyZa największy sukces programu należy uznać uczestnictwo w nim najmłodszych sportowców.Równolegle do programu "Pinga- Pinga" rusza społeczna akcja "Szukamy talentu do kija"Tu również jest wielu chętnych, chcących spróbować swych sił w posługiwaniu się tym długim sprzętem.Jest też pierwszy sukces. Jedna z uczestniczek okazała się posiadać samorodny talent i unikalną technikę, którą nazwano "Kijmiędzy".Będziemy się bacznie przyglądać spodziewanemu rozwojowi umiejętności.OSTRZEŻENIEEpiskopat ostrzega: LICHO NIE ŚPIi znalazło sobie pomagieraNa zakończenie konkurs.Kto ukrywa się na poniższym obrazie?Odpowiedzi prosimy nie kierować. Nagrody nie przewidziano.Dobranoc.............................................................................................Bym chciał podziękować, bo mnie umkło ... Wszystkim, za to że byli i tworzyli atmosferę co się ją wdychało jak najlepszy bałtycki aerozol ... z dużą korzyścią dla zdrowia.Osobno daggulce - za solidnie duży wkład organizacyjny - serdecznie się dziękujemy.Bym zapomniał .. ja tam w nich nic nadzwyczajnego nie widzę ...... ot ... zwykłe foty. Edytowano 5 marca 2012 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się