daggulka Napisano 13 grudnia 2011 Autor Udostępnij #51 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat Określam się Jadę czyli wpisywać? super Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij #52 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat Listę obecności zamykam 16.02.2012 (czwartek) - do tego czasu każdy musi się definitywnie określić... dla takich staruchów schorowanych jak ja..... to kosmos jest ta data...... Link do komentarza
daggulka Napisano 13 grudnia 2011 Autor Udostępnij #53 Napisano 13 grudnia 2011 Cytat dla takich staruchów schorowanych jak ja..... to kosmos jest ta data...... ściemniacz ... Link do komentarza
daggulka Napisano 15 grudnia 2011 Autor Udostępnij #54 Napisano 15 grudnia 2011 Do osób figurujących na liście obecności wysłałam priv'y z numerem konta do wpłaty .Jeśli ktoś jest pewien, ze pojedzie - można już wpłacać.Proszę zapisywać się na listę .... wierzę, że będzie nas jeszcze więcej .... Link do komentarza
Piczman Napisano 7 stycznia 2012 Udostępnij #55 Napisano 7 stycznia 2012 Cytat Do osób figurujących na liście obecności wysłałam priv'y z numerem konta do wpłaty .Jeśli ktoś jest pewien, ze pojedzie - można już wpłacać.Proszę zapisywać się na listę .... wierzę, że będzie nas jeszcze więcej .... No to i Ja poproszę o PW z nr. konta .Będę sam od Piątku.Pozdr. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 stycznia 2012 Autor Udostępnij #56 Napisano 7 stycznia 2012 (edytowany) Super, Paweł .... już wpisuję na listę . Numer konta i privy z kwotami do wpłaty roześlę dziś jeszcze raz, bo zmieniła się kwota do wpłaty - została pomniejszona o opłatę kuligową 20zł - nie wiadomo czy będzie śnieg , i postanowiliśmy wspólnie, że odpuszczamy sam kulig na razie - wrócimy do tego tematu jak będą warunki . Edytowano 7 stycznia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #57 Napisano 8 stycznia 2012 Cytat No to i Ja poproszę o PW z nr. konta .Będę sam od Piątku.Pozdr. No ja Cię proszę!!I Ty do mnie nie dzwonisz, jeno się tak z cicha pęk tutaj pojawiasz...To o której wyjeżdżamy?? A tak poważnie - o której dałbyś radę wyruszyć? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #58 Napisano 8 stycznia 2012 Cytat No ja Cię proszę!!I Ty do mnie nie dzwonisz, jeno się tak z cicha pęk tutaj pojawiasz...To o której wyjeżdżamy?? A tak poważnie - o której dałbyś radę wyruszyć? Bara ciekawe co tym razem Pawłowi odpadnie Link do komentarza
Baru Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #59 Napisano 8 stycznia 2012 Eeee no co Ty!!Tera to już nic nie ma prawa!! Nowy wóz majom!! :-)PS. Boszszsz... chyba w życiu się tak nie uśmiałam jak wtedy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #60 Napisano 8 stycznia 2012 Cytat Eeee no co Ty!!Tera to już nic nie ma prawa!! Nowy wóz majom!! :-)PS. Boszszsz... chyba w życiu się tak nie uśmiałam jak wtedy No ja też bo byłem online i jak powiedzialaś wycieraczka to pomyślalem o tej gumowej spod nóg i se pomyślałem jezu co oni robią podczas jazdy Link do komentarza
Baru Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #61 Napisano 8 stycznia 2012 Cytat No ja też bo byłem online i jak powiedzialaś wycieraczka to pomyślalem o tej gumowej spod nóg i se pomyślałem jezu co oni robią podczas jazdy Aaaaa, bo Ty - nie wiedzieć czemu - od razu jakies takie dziwne myśli masz Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #62 Napisano 8 stycznia 2012 To fakt skojarzenia nie do pobicia Link do komentarza
Piczman Napisano 9 stycznia 2012 Udostępnij #63 Napisano 9 stycznia 2012 Cytat A tak poważnie - o której dałbyś radę wyruszyć? Możemy i w Czwartek Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2012 Autor Udostępnij #64 Napisano 9 stycznia 2012 Cytat Możemy i w Czwartek na paczta jak sie rozbestwily ..... , i barrrrrrdzo dobrze ... Link do komentarza
Baru Napisano 9 stycznia 2012 Udostępnij #65 Napisano 9 stycznia 2012 Cytat na paczta jak sie rozbestwily ..... , i barrrrrrdzo dobrze ... Czyli w czwartek w nocy nas przygarniasz, tak? Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2012 Autor Udostępnij #66 Napisano 9 stycznia 2012 Cytat Czyli w czwartek w nocy nas przygarniasz, tak? nie widzę żadnych przeciwwskazań.... jeno nie wiem czy mi serce wytrzyma trzydniowy zamiast dwudniowego odstres .... i wątroba ... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 stycznia 2012 Autor Udostępnij #67 Napisano 17 stycznia 2012 Kochani - wklejam odpowiedź z Ośrodka co do ewentualnego rozliczenia dzieciaczków Witam,jeśli dzieci będą zajmowały osobne łóżko w pokoju to policzymy połowę ceny noclegu. Jeśli będą spały z rodzicami to nie liczymy wcale. Co do wyżywienia to Państwo decydują ile mamy przygotować porcji. Wchodzą w grę także połówki dla dzieci.PozdrawiamPaweł NawratOśrodek Wypoczynkowy"Pod Świerkami" Link do komentarza
ewiq0 Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij #68 Napisano 17 stycznia 2012 Daga kochana pozycję nr 6 na liście możesz wykreślić a co do dzieciaczków to się zobaczy na miejscu jakie łóżka i w ogóle, ale widzę, że do dogadania są, a kolega który załatwiał nie jedzie?? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij #69 Napisano 17 stycznia 2012 a najlepiej, to pozycję nr 6 edytować i zmienić na Natalka - bratanica ewiq0 Link do komentarza
daggulka Napisano 18 stycznia 2012 Autor Udostępnij #70 Napisano 18 stycznia 2012 Cytat a najlepiej, to pozycję nr 6 edytować i zmienić na Natalka - bratanica ewiq0 mówisz -masz Link do komentarza
JOHAN Napisano 20 stycznia 2012 Udostępnij #71 Napisano 20 stycznia 2012 Cytat Daga kochana pozycję nr 6 na liście możesz wykreślić a co do dzieciaczków to się zobaczy na miejscu jakie łóżka i w ogóle, ale widzę, że do dogadania są, a kolega który załatwiał nie jedzie?? Nie wiem czy chodzi o mnie ale jeżeli tak to ja niestety nie jestem w stanie się okreslić.Na 13 lutego mam w pracy tak zwana "gotowość bojową" czyli jeżeli pogoda pozwoli bedziemy ruszac z produkcją i najprawdopodobnie pójdziemy do roboty dlatego narazie nie chce sie zapisywać.Tak czy siak postaram sie chociaz na jeden wieczór podjechać.W przyszłą sobote jade tam na impreze a więc zdam relacje z panujących warunków Link do komentarza
daggulka Napisano 25 stycznia 2012 Autor Udostępnij #72 Napisano 25 stycznia 2012 (edytowany) Został miesiąc , kochani .Proszę się zapisywać jeśli ktoś jeszcze się waha - dwa tygodnie przed zlotem muszę podać orientacyjną ilość osób.Jeśli ktoś nie wie ile ma zapłacić - proszę pytać na priv - przypominam : pobyt osoba dorosła (2 noclegi ze śniadaniami , catering sobotni) - 165złza dziecko które jest malutkie i śpi w łóżku z rodzicami nic nie płacimyza dziecko , które jest większe i wymaga miejsca do spania płacimy połowę i licząc połówkę wyżywienia , wychodzi że 82,50złWpłaty - max. 16-go lutego muszę mieć na koncie , natomiast z określeniem się proszę nie zwlekać i max. 12-go lutego dać znać - chodzi o rozdysponowanie noclegów pod kątem pobytu dzieci . Edytowano 25 stycznia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
SRX Napisano 25 stycznia 2012 Udostępnij #73 Napisano 25 stycznia 2012 A czy takie świeżaki jak ja są też mile widziane?Jeśli tak to pozwolę się określić ale bliżej 12.02 jak dojdę do porozumienia z małżem. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 stycznia 2012 Autor Udostępnij #74 Napisano 25 stycznia 2012 Cytat A czy takie świeżaki jak ja są też mile widziane?Jeśli tak to pozwolę się określić ale bliżej 12.02 jak dojdę do porozumienia z małżem. Zawsze wszyscy są mile widziani .... czy ktoś jest na forum 1 dzień czy rok - ze swojej strony mogę zapewnić, że nie będziesz żałowała jeśli przyjedziesz - będzie wielu fajnych ludzi .Czekam w takim razie na info, jak będziesz już pewna czy jedziesz. Link do komentarza
SRX Napisano 25 stycznia 2012 Udostępnij #75 Napisano 25 stycznia 2012 A jeszcze mam pytanie, czy można dojechać w sobotę rano? Czy trzeba koniecznie od piątku? Link do komentarza
daggulka Napisano 25 stycznia 2012 Autor Udostępnij #76 Napisano 25 stycznia 2012 Cytat A jeszcze mam pytanie, czy można dojechać w sobotę rano? Czy trzeba koniecznie od piątku? można dojechać/przyjechać w sobotę .... nie widzę przeciwwskazań .... no, może jedno - w piątek jest rewelacyjna zabawa - szkoda by było Link do komentarza
SRX Napisano 25 stycznia 2012 Udostępnij #77 Napisano 25 stycznia 2012 No to jutro wracam do pertraktacji z małżem i mam nadzieję szybko coś ustalić. Link do komentarza
retrofood Napisano 25 stycznia 2012 Udostępnij #78 Napisano 25 stycznia 2012 Cytat No to jutro wracam do pertraktacji z małżem i mam nadzieję szybko coś ustalić. Zawiąż mu na supełek i obiecaj, że jak wrócisz, to odwiążesz zębami... Link do komentarza
SRX Napisano 25 stycznia 2012 Udostępnij #79 Napisano 25 stycznia 2012 Kiedy on ze mną jedzie. Ewentualnie jedzie, to jeszcze jest ustalane. Link do komentarza
Baru Napisano 25 stycznia 2012 Udostępnij #80 Napisano 25 stycznia 2012 Cytat można dojechać/przyjechać w sobotę .... nie widzę przeciwwskazań .... no, może jedno - w piątek jest rewelacyjna zabawa - szkoda by było Niektórzy powiadają, że może nawet lepsza, niż w sobotę Choć czasem kulig przebija wszystko hehehehehe... Link do komentarza
daggulka Napisano 31 stycznia 2012 Autor Udostępnij #81 Napisano 31 stycznia 2012 i cóż tu taka cisza, co? Link do komentarza
labas Napisano 2 lutego 2012 Udostępnij #82 Napisano 2 lutego 2012 Przykro mi poinformować że nas niestety nie będzie.Potężne zawirowania w firmie. Link do komentarza
molytek Napisano 2 lutego 2012 Udostępnij #84 Napisano 2 lutego 2012 Moja Połówka też odpada... Firma zapewniła Mu inny rodzaj rozrywek w tym czasie i raczej się już chyba nie zmienią plany Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lutego 2012 Autor Udostępnij #85 Napisano 2 lutego 2012 Cytat Przykro mi poinformować że nas niestety nie będzie.Potężne zawirowania w firmie. kuuuurcze, Maciuś ..... szkoda ... Cytat Moja Połówka też odpada... Firma zapewniła Mu inny rodzaj rozrywek w tym czasie i raczej się już chyba nie zmienią plany czyli też wypisać ... ale Ty , Aga jedziesz? Link do komentarza
molytek Napisano 2 lutego 2012 Udostępnij #86 Napisano 2 lutego 2012 Cytat czyli też wypisać ... ale Ty , Aga jedziesz? wypisać i ja jadę, bo co tak sam będę siedział Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lutego 2012 Autor Udostępnij #87 Napisano 2 lutego 2012 Cytat wypisać i ja jadę, bo co tak sam będę siedział bardzo się cieszę Link do komentarza
SRX Napisano 4 lutego 2012 Udostępnij #88 Napisano 4 lutego 2012 No to jeszcze my. Ja i małż. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 4 lutego 2012 Udostępnij #89 Napisano 4 lutego 2012 o super!!!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 4 lutego 2012 Autor Udostępnij #90 Napisano 4 lutego 2012 Cytat No to jeszcze my. Ja i małż. RE-WE-LA!!! Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 lutego 2012 Udostępnij #91 Napisano 6 lutego 2012 Cytat No to jeszcze my. Ja i małż. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 lutego 2012 Autor Udostępnij #92 Napisano 6 lutego 2012 halo halo mietku .... halo halo franku .....zostało 10 dni na zapisy i wpłaty !!!!16-go lutego zamykamy listę obecności !!!zachęcam do określenia się , już czas ... Link do komentarza
daggulka Napisano 12 lutego 2012 Autor Udostępnij #93 Napisano 12 lutego 2012 No, kochani - w czwartek zamykam listę obecności -do tego czasu musi się każdy określić - jeśli ktoś chce rezygnować to proszę o informację do czwartku , także jeśli chce się jeszcze zapisać . Najpóźniej w czwartek proszę przelać pieniążki - w piątek już wszystkie muszę mieć na koncie .Zobaczcie ile mamy osób - już prawie trzydziecha ....ale będzie super . Link do komentarza
ewiq0 Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #94 Napisano 12 lutego 2012 ej....nie wierzę własnym oczom!!!!!! Sam Prezes na liście....i to z synem.....normalnie cuda Panie....cuda ale będą jaja Link do komentarza
bobiczek Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #95 Napisano 12 lutego 2012 Cytat ej....nie wierzę własnym oczom!!!!!! Sam Prezes na liście....i to z synem.....normalnie cuda Panie....cuda ale będą jaja i to 2 pary, 2 pary......mniejsze i te drugie - jeszcze mniejsze Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #96 Napisano 12 lutego 2012 Cytat ej....nie wierzę własnym oczom!!!!!! Sam Prezes na liście....i to z synem.....normalnie cuda Panie....cuda ale będą jaja no też przecieram oczy ze zdumienia.... Link do komentarza
bobiczek Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #97 Napisano 12 lutego 2012 Cytat no też przecieram oczy ze zdumienia.... no coś Tywszyscy na Kulkę!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 14 lutego 2012 Udostępnij #98 Napisano 14 lutego 2012 A co to my tak licho z wpłatami jesteśmy? Link do komentarza
daggulka Napisano 14 lutego 2012 Autor Udostępnij #99 Napisano 14 lutego 2012 Cytat A co to my tak licho z wpłatami jesteśmy? wysłałam wczoraj priv'y przypominające ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 14 lutego 2012 Udostępnij #100 Napisano 14 lutego 2012 Cytat A co to my tak licho z wpłatami jesteśmy? cicho na razie bądź, cicho...... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się