daggulka Napisano 16 października 2011 Udostępnij #1 Napisano 16 października 2011 Zapraszam do wklejania , żeby nam inni pozazdrościli i frekwencja na kolejnym spotkaniu rzuciła na kolana Link do komentarza
cieszynianka Napisano 16 października 2011 Udostępnij #2 Napisano 16 października 2011 Jak by to powiedzieć ............Nie owijając w bawełnę - przebieram nogami z ciekawości Link do komentarza
Trzylwy Napisano 16 października 2011 Udostępnij #3 Napisano 16 października 2011 Nawet nie powiem czym ja tu przebieram ..... ale też z ciekawości. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 października 2011 Udostępnij #4 Napisano 16 października 2011 heh, a zdjęć dalej niet... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 października 2011 Udostępnij #5 Napisano 16 października 2011 Nie sraj żarem to musi chwile potrwać jak wszystko w zyciu cierpliwosci robie Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 października 2011 Udostępnij #6 Napisano 16 października 2011 no ale cierpliwość, to my mieliśmy Gaweł od piątku, teraz już się kończy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 października 2011 Udostępnij #7 Napisano 16 października 2011 Najpierw jechaliśmy w doborowym towarzystwie przez Augustów i inne nieodkryte a moze i ukryte miejsca , jak już dojechaliśmy to naszym oczom ukazało się to mniej więcej Potem poszliśmy na kolacje i ponieważ obok trwały uroczyste obchody Dnia Komisji Eduk. Narodowej to nie wiem czumu ale oddzielono nas parawanem Potem impreza przeniosła się do kuluarów i sukcesywnie przybyli wszyscy goście...Tradycji stało się zadośćRealizowane znaczne przelewyI tak się to tyczyło do rana chyba ps. na razie tyle bo topik pieprznie cdn za chwile Link do komentarza
daggulka Napisano 16 października 2011 Autor Udostępnij #8 Napisano 16 października 2011 FOTORELACJA ...Miejsce okazało się niesamowicie urokliwym :ogromny teren, rzeka i dużo zieleni ...Ponadto można było zasiąść na zewnątrz ...Po zadomowieniu się i powitaniach nastąpiło oficjalne przekazanie gaci nowemu właścicielowi: Tinkowi...Potem siedzieliśmy , gadaliśmy , śmialiśmy się .... i takie tam .... z tego czasu fot u mnie niet niestety A nazajutrz .....rozpoczęło się grillem ....Potem przeszliśmy do sporej sali ...Była też sesja zdjęciowa ... z elementami sado - macho... jak: siłą zamykanie co poniektórym ust ... zarzynanie czyli zajęcia w grupach ....oraz bardzo intensywne i wyczerpujące zajęcia ruchome ... wpadły także glonojady .... na koniec jeszcze spacerek nad wodę....I do domu .... Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 października 2011 Udostępnij #9 Napisano 16 października 2011 Jak dla mnie to super reportaż Link do komentarza
daggulka Napisano 16 października 2011 Autor Udostępnij #10 Napisano 16 października 2011 Cytat Jak dla mnie to super reportaż Rozwiń aj tam .... aj tam .... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 października 2011 Udostępnij #11 Napisano 16 października 2011 super super....ależ żal Link do komentarza
Trzylwy Napisano 16 października 2011 Udostępnij #12 Napisano 16 października 2011 Widzę Wos ..... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 października 2011 Udostępnij #13 Napisano 16 października 2011 (edytowany) No dobra coś jeszcze wkleję ale nie umiem tak ładnie jak Daga komentować to taką wersję light zrobię komentatorską jakby nie wiadomo było o co chodzi Najpierw byl szybki ostatni w tym roku grill zimno jak cholera ale fajnieOczy szeroko otwarte żeby nie narzekała Bożenka że ma oczy zamkniete na zdjęciachPotem impreza przeniosła się do sali nawet powitano nas chlebem i soląNiektórzy skorzystali z tego poczestunkui teraz to już nie wiem co wklejać jest tego z 150 zdjęć moze ogranicze sie do takich najfajniejszych stopklatek niektórzy sluchali wierzy w absolutnym skupieniu i z bliska Nie było rury ale to nie żaden problem filarek spełnił te funkcję ... na razie tyle Edytowano 16 października 2011 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 16 października 2011 Autor Udostępnij #14 Napisano 16 października 2011 (edytowany) Cytat niektórzy sluchali wierzy w absolutnym skupieniu i z bliska Rozwiń Edytowano 16 października 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 16 października 2011 Udostępnij #15 Napisano 16 października 2011 Dodam że niedaleko jest sklep spożywczy całodobowy... Link do komentarza
Moose Napisano 16 października 2011 Udostępnij #16 Napisano 16 października 2011 Cytat Dodam że niedaleko jest sklep spożywczy całodobowy... Rozwiń Ładne mi karwa niedaleko... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 października 2011 Udostępnij #17 Napisano 16 października 2011 Ja już nawet nie poszedłem w tym przypadku odległość przekroczyła dobre chęci Link do komentarza
elutek Napisano 17 października 2011 Udostępnij #18 Napisano 17 października 2011 fotki super /i widzę, że strach przed słupem był niepotrzebny - dzięki gaweł / Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 października 2011 Udostępnij #19 Napisano 17 października 2011 Proszę bardzo Link do komentarza
retrofood Napisano 17 października 2011 Udostępnij #20 Napisano 17 października 2011 Cytat fotki super /i widzę, że strach przed słupem był niepotrzebny - dzięki gaweł / Rozwiń Wcale nie był za gruby. Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 października 2011 Udostępnij #21 Napisano 17 października 2011 Co prawda nie fotorelacja, ale jak ja to widziałem .Wieczór I – w zasadzie ocena tego co „tymi rencami zrobiono”, wnioski końcowe:- z wyglądu jak płyn do mysia naczyń Ludwik, z konsystencji jak płyn do mycia naczyń Kucharek, o prześlicznej i niezmąconej zielonej barwie a w smaku jak alasz, boski – prezenter Gaweł,- Retrowy kwas wcale nie kwaśny, a wręcz przeciwnie lekko słodkawy, z delikatnym akcentem dębiny, zwodniczy niczym kobieta, bo niby łagodny, a swoją moc miał,- góralska krasolicowka, mocarna - mimo, że tylko niskonapięciowa bo zaledwie 70 Wat,- prześliczna, o rubinowym kolorze, niezwykle klarowna i smakowita – dzieło i prezentacja mikołajowo-czeszkowa,- katem oka zauważyłem jeszcze jakieś inne prace domowe (chyba dereniówka), ale i upływ czasu i degustacja sprawiły, że wzrok trochę stracił na ostrości.A że nie tylko płynami człowiek żyje, to były Elutkowe śledzie, góralskie (prawdziwe) oscypki, znakomite wędliny (dostawa Tinek) – reszty nie pamiętam z powodów wyżej podanych.Dzień IOczywiście śniadanie o jakiś barbarzyńskich godzinach, ale o dziwo poza jednym wyjątkiem wszyscy byli obecni.Po śniadaniu, krótki spacer i dyskusje merytoryczne lekko wspomagane rozjaśniaczami, bo tematy trudne.Po południu, grill ze smakowitościami a po nim przejście na właściwą imprezę – tak na marginesie czułem się jak uczestnik obozu wędrownego, ale znam zasadę, że najważniejsze jest pochodzenie, to nie narzekam. Luźnie wieczorne „wspominki”:- jednak trzeba czytać instrukcje obsługi, przed zaaplikowaniem medykamentu,- dlaczego króliki noszą majtki i to z Nr. 7?,- gdzie w Leżajsku jest browar, bo widziałem tylko stację benzynową na literkę „N” ?- dlaczego tamtejsza Policja bała się górala?- dlaczego na sali były tak grube rury do tańca?- dlaczego jedna z naszych Pań, widząc uczestniczkę konkurencyjnej imprezy, odzianej jedynie w rodzaj napierśniko-biodrówki, zwróciła się do niej ze słowami „to nie jest dobry pomysł”?- dlaczego nasza kelnerka, pod koniec imprezy była bez rajstop ?- dlaczego doba ma tylko 24 godziny ??????Niedziela – no cóż czas pożegnania.I taka refleksja – dziewczyny dziękuję Wam za dyskretna opiekę nad nami – a zwłaszcza Dadze, która dyskretnie interweniowała. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 października 2011 Udostępnij #22 Napisano 17 października 2011 Pięknie .. też tak lubię pisać streszczenia ... żeby po przeczytaniu było wszystko jeszcze mniej jasne niż przed ... i żeby czytający a nie uczestniczący, drugą razą się wziął i pojawił miast siedzieć w pieleszach i obgryzając pazury czekać na jakie barwne opisy. Link do komentarza
retrofood Napisano 17 października 2011 Udostępnij #23 Napisano 17 października 2011 Cytat - dlaczego nasza kelnerka, pod koniec imprezy była bez rajstop ? Rozwiń Nie musiałeś o tym pisać, bo przecież rano się znalazły przed drzwiami na tarasie. Wprawdzie były w czterech częściach, ale jednak były! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 października 2011 Udostępnij #24 Napisano 17 października 2011 Nie omieszkam przy najbliższej okazji wydębić z kogoś świadomego nieco rozszerzonego zeznania. Link do komentarza
elutek Napisano 17 października 2011 Udostępnij #25 Napisano 17 października 2011 Cytat Nie omieszkam przy najbliższej okazji wydębić z kogoś świadomego nieco rozszerzonego zeznania. Rozwiń obawiam się, że musiałbyś na inny zlot jechać... Link do komentarza
retrofood Napisano 17 października 2011 Udostępnij #26 Napisano 17 października 2011 Cytat Nie omieszkam przy najbliższej okazji wydębić z kogoś świadomego nieco rozszerzonego zeznania. Rozwiń Rysiu zapomniał w weselu córki mojej byłej sąsiadki. Były nawet lody (nie dla wszystkich...) Jak również uroczyste obchody dnie Komisji Edukacji Narodowej. Parawanem nas odgrodzili... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 października 2011 Udostępnij #27 Napisano 17 października 2011 (edytowany) Cytat obawiam się, że musiałbyś na inny zlot jechać... Rozwiń Edytowano 17 października 2011 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 października 2011 Udostępnij #28 Napisano 17 października 2011 Cytat Nie musiałeś o tym pisać, bo przecież rano się znalazły przed drzwiami na tarasie. Wprawdzie były w czterech częściach, ale jednak były! Rozwiń Ejże na tarasie? Różne "zwierzęta" z nami tam były, ale kaczora chyba nie było. Link do komentarza
retrofood Napisano 17 października 2011 Udostępnij #29 Napisano 17 października 2011 Cytat Ejże na tarasie? Różne "zwierzęta" z nami tam były, ale kaczora chyba nie było. Rozwiń No... na dole po dachem. Wprawdzie to był już inny hotel... ale co tam. Można powiedzieć, że... przeleciały... Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 października 2011 Udostępnij #30 Napisano 17 października 2011 Cytat Wprawdzie to był już inny hotel... Rozwiń A nie mylisz „zeznań” ?Bo te to mogły być od tej małolaty coś ją (ich) nawiedził. Link do komentarza
retrofood Napisano 17 października 2011 Udostępnij #31 Napisano 17 października 2011 (edytowany) Cytat A nie mylisz „zeznań” ? Rozwiń A myślisz, że wiem? Niby skąd? http://www.youtube.com/watch?v=4wXHdN2ogoshttp://www.youtube.com/watch?v=ChOwhJ666pA Edytowano 17 października 2011 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 17 października 2011 Autor Udostępnij #32 Napisano 17 października 2011 Cieszka dziś dzwoniła i kazała przekazać, iż pomimo tego że nie ma Jej na forum teraz ponieważ internet odmówił współpracy - to nadal przebiera w oczekiwaniu i ma nadzieję że jak już tu przyjdzie , to będzie miała co oglądać... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 października 2011 Autor Udostępnij #33 Napisano 17 października 2011 Cytat I taka refleksja – dziewczyny dziękuję Wam za dyskretna opiekę nad nami – a zwłaszcza Dadze, która dyskretnie interweniowała. Rozwiń Link do komentarza
PeZet Napisano 17 października 2011 Udostępnij #34 Napisano 17 października 2011 Cytat ... żeby po przeczytaniu było wszystko jeszcze mniej jasne niż przed ... i żeby czytający a nie uczestniczący, drugą razą się wziął i pojawił miast siedzieć w pieleszach i obgryzając pazury czekać na jakie barwne opisy. Rozwiń ... Dokładnie! By domysłów nić móc snuć i ... śnić. Wychodzi niezbicie, iż było ... zamaszyście?? Link do komentarza
retrofood Napisano 17 października 2011 Udostępnij #35 Napisano 17 października 2011 (edytowany) Cytat ... Dokładnie! By domysłów nić móc snuć i ... śnić. Wychodzi niezbicie, iż było ... zamaszyście?? Rozwiń Witaj wspólniku! Szkoda, że Ciebie nie było... te rajstopy moglibyśmy nad ranem uratować (pewnie)... Pamiętam, ze też spać nie mogłeś... wtedy... Edytowano 17 października 2011 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
PeZet Napisano 18 października 2011 Udostępnij #36 Napisano 18 października 2011 Cytat Witaj wspólniku! Szkoda, że Ciebie nie było... te rajstopy moglibyśmy nad ranem uratować (pewnie)... Pamiętam, ze też spać nie mogłeś... wtedy... Rozwiń Witaj, wspólniku!Dokładnie tak było... i żeśmy rozpracowali wszechpotężną globalną sieć korporacyjną, i trofeum zdobyli, i zniknęli bez śladu. Liczyłem na powtórkę tego lata, ale wieeeele spraw się tak poukładało, że ani latem, ani jesienią, ani na zlocie, ani przy elektro-robocie nie spotkaliśmy się... Do czasu, do czasu!! Pozdrowienia! Link do komentarza
bobiczek Napisano 18 października 2011 Udostępnij #37 Napisano 18 października 2011 Cytat Była też sesja zdjęciowa ... Rozwiń już wspominałem - że Siwy jak noworodek tutajOpaska poporodowa na nadgarstku, zero mięsa i alkoholu w menu, wszystko obok niego białe i sterylne......No jak to z nowordkiem trzeba mu robić "tuli, tuli, tuli" i "Ti, Ti, Ti" Link do komentarza
retrofood Napisano 18 października 2011 Udostępnij #38 Napisano 18 października 2011 Cytat już wspominałem - że Siwy jak noworodek tutajOpaska poporodowa na nadgarstku, zero mięsa i alkoholu w menu, wszystko obok niego białe i sterylne...... Rozwiń Taż Daga nie jest blondynką! Link do komentarza
cieszynianka Napisano 18 października 2011 Udostępnij #39 Napisano 18 października 2011 Jestem już Dzięki za zdjęcia, oczy napasłam, Większej Połowie też pozwoliłam obejrzeć Faaaajnie Link do komentarza
bobiczek Napisano 18 października 2011 Udostępnij #40 Napisano 18 października 2011 Cytat Taż Daga nie jest blondynką! Rozwiń tego to nie wiem - bo nigdy jeszcze naturalnych nie było okazji podotykać i oglądać Link do komentarza
cieszynianka Napisano 18 października 2011 Udostępnij #41 Napisano 18 października 2011 Witam Prezesa Cześć Bara Zdrówka życzę Link do komentarza
daggulka Napisano 19 października 2011 Autor Udostępnij #42 Napisano 19 października 2011 Cytat tego to nie wiem - bo nigdy jeszcze naturalnych nie było okazji podotykać i oglądać Rozwiń i nie będzie .... bo najprędzej ołysieję z tych eksperymentów ... Link do komentarza
elutek Napisano 24 października 2011 Udostępnij #43 Napisano 24 października 2011 obejrzałam jeszcze raz i muszę stwierdzić, że:Adaś zmienił swą ulubioną pozycję zdjęciową i nie ma już "tyłem" nie ma również wspominanych wcześniej melonów, nad czym bardzo ubolewam... a to zdjęcie utwierdziło mnie w przekonaniu o wszechstronnych i nieograniczonych zdolnościach Basi -ona nawet potrafi lać na słuch... Link do komentarza
daggulka Napisano 24 października 2011 Autor Udostępnij #44 Napisano 24 października 2011 Cytat a to zdjęcie utwierdziło mnie w przekonaniu o wszechstronnych i nieograniczonych zdolnościach Basi -ona nawet potrafi lać na słuch... Rozwiń Link do komentarza
petrus es Napisano 24 października 2011 Udostępnij #45 Napisano 24 października 2011 Dagawysyłam Ci na maila nasze zdjęcia (musiałem podzielić je na 3 lub 4 części bo tego jest ponad 50 MB). Zrób z tym co należy BO JA TEGO NIE UMIEM i zamieść je gdzie trzeba. TYLKO NIC NIE WYCINAJ !!!!!!! (zwłaszcza tego z owocem )Pierwsza część już poszła Link do komentarza
daggulka Napisano 24 października 2011 Autor Udostępnij #46 Napisano 24 października 2011 mój internet radiowy w domu może nie dać rady .... dlatego odbiorę i zajmę się tym jutro w pracy rozumiem, że mam Twoją zgodę że wsjo mam zamieścić na imageshack u siebie w formie albumu i link zapodać na forum? Link do komentarza
petrus es Napisano 24 października 2011 Udostępnij #47 Napisano 24 października 2011 Tak właśnie jak napisałaś Ale może co ciekawsze wkleić na forum Część druga poszła za chwilę 3 i 4. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 24 października 2011 Udostępnij #48 Napisano 24 października 2011 Czwarta też już poszła Link do komentarza
Moose Napisano 24 października 2011 Udostępnij #49 Napisano 24 października 2011 Najprościej na picasie wklejać i jeno linkę zapodawać... Link do komentarza
petrus es Napisano 25 października 2011 Udostępnij #50 Napisano 25 października 2011 Cytat Najprościej na picasie wklejać i jeno linkę zapodawać... Rozwiń Dzięki, następnym razem spróbuję.Teraz to już Daga (za co z góry dziękuję ) zrobi Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się