Podłogówka tańsza od grzejników?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Skuć posadzkę, ocieplić i wylać prawidłowo.
-
Witajcie, Mam problem w jednym z pomieszczeń. Początkowo to miało być pomieszczenie typowo gospodarcze. Została już tam po części wylana posadzka. Mam jednak na większość podłogi uskok - jest obniżenie o ok. 8 cm. Nie dałem pod posadzkę styropianu (myślałem "aaa... pomieszczenie gospodarcze to nie będę dawał). Teraz chcę chociaż w jakimś niewielkim stopniu to poprawić i wykorzystać ten uskok 8 cm aby nie dolewać tam normalnie na równo betonu, a dać jakiś materiał mający też właściwości izolacyjne. 8 cm to nie jest dużo dlatego postanowiłem zadać pytanie jak najlepiej można to wykorzystać. Na podłodze będą płytki, a pod płytkami planowałem ogrzewanie podłogowe elektryczne (kable grzejne). Jakieś pomysły jak można zagospodarować tą grubość 8 cm?
-
Przez prostojakub · Napisano
Cześć, Robię webową apkę do zarządzania zleceniami dla małych firm rzemieślniczych. Co to robi: Klienci w jednym miejscu (dane, historia, notatki) Kalendarz wizyt z przypomnieniami Zdjęcia przed/po (dokumentacja robót) Faktury (integracja z inFakt) Działa na telefonie jak normalna apka (PWA) Wszystko w chmurze Beta testy Szukam kilku osób do przetestowania w prawdziwej pracy. W zamian – darmowy dostęp do płatnego planu PRO przez 14 dni. Link: https://maistero.com Pytanie do Was Jak zarządzacie zleceniami? Excel? Papierowy kalendarz? Jakaś inna apka? Każdy feedback mile widziany! Możecie pisać tutaj albo na support@maistero.com Pozdrawiam, Jakub -
Widać, że hydraulik "nie wypadł sroce spod ogona" ma chłop bruzdownicę.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się