bajbaga Napisano 23 października 2010 Udostępnij #1 Napisano 23 października 2010 Od jakiejś godziny, forumowy zegar "dolicza" do 2 godzin w niektórych postach. Link do komentarza
animus Napisano 23 października 2010 Udostępnij #2 Napisano 23 października 2010 Cytat Od jakiejś godziny, forumowy zegar "dolicza" do 2 godzin w niektórych postach. Ogólna lipa jakaś zamułka się zrobiła. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 października 2010 Udostępnij #3 Napisano 23 października 2010 to jest chyba to co się przekłada na cuda w pasku najnowszych postów.... Link do komentarza
animus Napisano 23 października 2010 Udostępnij #4 Napisano 23 października 2010 Cytat to jest chyba to co się przekłada na cuda w pasku najnowszych postów.... Dobrze że tylko 2 godziny a nie 2 tygodnie .online: 1442 a było co dziennie 7 razy więcej ludków Link do komentarza
daggulka Napisano 23 października 2010 Udostępnij #5 Napisano 23 października 2010 Cytat online: 1442 a było co dziennie 7 razy więcej ludków z tym się nie zgodzę ..... zawsze było mniej ..... przeważnie poniżej tysiaka ..... a tu w ostatnich 15 minutach 1442 ..... dużo więcej niż zwykle , animus ..... pewnie dlatego serwery nie dają rady ..... mam nadzieję, ze negocjacje w tej sprawie szybko się zakończą i przepustowość forum wzrośnie ..... Link do komentarza
animus Napisano 23 października 2010 Udostępnij #6 Napisano 23 października 2010 Cytat z tym się nie zgodzę ..... zawsze było mniej ..... przeważnie poniżej tysiaka ..... a tu w ostatnich 15 minutach 1442 ..... dużo więcej niż zwykle , animus ..... pewnie dlatego serwery nie dają rady ..... mam nadzieję, ze negocjacje w tej sprawie szybko się zakończą i przepustowość forum wzrośnie ..... JA przez ostatnie 2 tygodnie widziałem od 6000-8000 tyś ludków . Link do komentarza
daggulka Napisano 23 października 2010 Udostępnij #7 Napisano 23 października 2010 Cytat JA przez ostatnie 2 tygodnie widziałem od 6000-8000 tyś ludków . to zmień okulary , słońce .... serio .... przywidziało Ci się coś .... Link do komentarza
animus Napisano 23 października 2010 Udostępnij #8 Napisano 23 października 2010 Cytat to zmień okulary , słońce .... > serio .... przywidziało Ci się coś .... Czyli sugerujesz że mam zmniejszyć dawkę ?A może to na innym forum widziałem? Link do komentarza
animus Napisano 23 października 2010 Udostępnij #9 Napisano 23 października 2010 Cytat jeśli możesz , to się nie wahaj.... ja tam nie wiem, gdzie Ty się jeszcze w sieci szlajasz .... Gdzieś widziałem wpis o największej liczbie ludków na forum w dniu ....około 10.000A może tobie się pokmeszało a to ja mam rację . Link do komentarza
daggulka Napisano 24 października 2010 Udostępnij #10 Napisano 24 października 2010 Cytat Czyli sugerujesz że mam zmniejszyć dawkę ? jeśli możesz , to się nie wahaj.... Cytat A może to na innym forum widziałem? ja tam nie wiem, gdzie Ty się jeszcze w sieci szlajasz .... Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2010 Udostępnij #11 Napisano 25 października 2010 Cytat Gdzieś widziałem wpis o największej liczbie ludków na forum w dniu ....około 10.000A może tobie się pokmeszało a to ja mam rację . wiem gdzie widziałeś ... a teraz się przyznaj ..... po co u konkurencji szpiegujesz .... Link do komentarza
Redakcja Napisano 25 października 2010 Udostępnij #12 Napisano 25 października 2010 Cytat Od jakiejś godziny, forumowy zegar "dolicza" do 2 godzin w niektórych postach. W weekend byliśmy przełączani na nowy serwer i mogły pojawić się przekłamania.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2010 Udostępnij #13 Napisano 25 października 2010 Cytat W weekend byliśmy przełączani na nowy serwer i mogły pojawić się przekłamania.PozdrawiamMarcin Szymanik hm ... to już ten docelowy serwer? nie zauważyłam dziś jakiejś drastycznej poprawy w szybkości działania forum .... ... no ale też mniej niż zwykle się udzielałam .... mogło mi umknąć... Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 października 2010 Autor Udostępnij #14 Napisano 25 października 2010 (edytowany) Ten nowy serwer, czołga się bardziej niż ten stary.Może na „dotarciu” jeszcze jest Tak bardzo złośliwie stwierdzając - to Forum, pod względem szybkości już dogania FM. Dopisałem:I jeszcze jak powielacz działa (ale to może byc moja wina ) – wykreśliłem dubel. Edytowano 25 października 2010 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2010 Udostępnij #15 Napisano 25 października 2010 Cytat wiem gdzie widziałeś ... a teraz się przyznaj ..... po co u konkurencji szpiegujesz .... Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_biggrin.gif"> Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_razz.gif"> 25 października 2010online: 9161 Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2010 Udostępnij #16 Napisano 25 października 2010 Cytat 25 października 2010online: 9161 nie wiem skąd wytrzasnąłeś to powyższe , ale na forum BD teraz na dole strony są umieszczone takie informacje:Najwięcej użytkowników online: 2 339 Dnia: wczoraj, 21:01 Cytat Ten nowy serwer, czołga się bardziej niż ten stary.Może na „dotarciu” jeszcze jest Tak bardzo złośliwie stwierdzając - to Forum, pod względem szybkości już dogania FM. aleśśśśśśśś pojechał..... Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2010 Udostępnij #17 Napisano 25 października 2010 Cytat nie wiem skąd wytrzasnąłeś to powyższeNajwięcej użytkowników online: 2 339 Dnia: wczoraj, 21:01 http://img178.imageshack.us/img178/6851/tyto.png Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2010 Udostępnij #18 Napisano 25 października 2010 No no no .... w życiu bym nie powiedziała, ze Ty taki uzdolniony jesteś .... ta strzała to niemal jak indiańska a w temacie ..... aaaaaaa , o to Ci chodzi ..... to się nie liczy .... bo to jest informacja ile w ciągu całego dnia jest odsłon na forum .... nie na raz .... gdyby wleźli naraz to forum by klękło i wtedy jeno leżeć i kwiczeć .... i to jest decydujące - ile jest użytkowników on line w jednej chwili .... ale w ciągu całego dnia i 20.000 ludzi może łazić po forum i nic to nie robi .... bo nie łażą po forum naraz .... i naraz nie obciążają serwerów.... więc się nie podniecaj .... w tym miejscu może być i cyfra dowolna i nic się nie dzieje ... tak mi się zdo..... no bo jak wytłumaczyć tą rozbieżność , ze niby teraz on line jest 9000 , a na dole na pasku jest napisane , ze przez ostatnie 15 minut było 984? chyba , ze czegoś nie kleję..... bo albo jest 984 albo ponad 9000 .... która opcja jest właściwa na tą konkretną chwilę? Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2010 Udostępnij #19 Napisano 25 października 2010 Cytat to się nie liczy .... bo to jest informacja ile w ciągu całego dnia jest odsłon na forum .... nie na raz .... To czemu raz jest więcej raz mniej a 2 dni temu było jak pisałem 1200 jeżeli miało by być tak jak mówisz to rosło by tylko przez cały dzień ,odśwież sobie parę razy . Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2010 Udostępnij #20 Napisano 25 października 2010 Cytat To czemu raz jest więcej raz mniej a 2 dni temu było jak pisałem 1200 jeżeli miało by być tak jak mówisz to rosło by tylko przez cały dzień ,odśwież sobie parę razy . Być może jest tak jak z listą "top dzisiejsze 20 użytkowników" i zliczaniem ilości postów przyporządkowane do konkretnych nicków. Czyli nie liczy się doba jako od godziny 0.00 do godziny 24.59 ... tylko dokładnie na tą chwilę ostatnie 24 godziny .... a wtedy jest to cyfra zmienna ..... na każdą konkretną chwilę....edit:tfffffu .... oczywiście do 23.59 Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2010 Udostępnij #21 Napisano 25 października 2010 Cytat Być może jest tak jak z listą "top dzisiejsze 20 użytkowników" i zliczaniem ilości postów przyporządkowane do konkretnych nicków. Czyli nie liczy się doba jako od godziny 0.00 do godziny 24.59 ... tylko dokładnie na tą chwilę ostatnie 24 godziny .... a wtedy jest to cyfra zmienna ..... na każdą konkretną chwilę.... Poczekam może wypowie się REDAKCJA . Link do komentarza
daggulka Napisano 25 października 2010 Udostępnij #22 Napisano 25 października 2010 a mnie to szczerze nie interesuje .... mnie interesuje coby forum śmigało jak fungiel nówka nierdzewka .... znaczy jak dawniej ... Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2010 Udostępnij #23 Napisano 25 października 2010 Cytat a mnie to szczerze nie interesuje .... mnie interesuje coby forum śmigało jak fungiel nówka nierdzewka .... znaczy jak dawniej ... Tyż prowda ! Link do komentarza
Moose Napisano 25 października 2010 Udostępnij #24 Napisano 25 października 2010 Nie wiem co Redakcja zrobiła forumowi;), ale jedno jest pewne, że korzyści z tego jak z krowy w studni... Link do komentarza
bajbaga Napisano 26 października 2010 Autor Udostępnij #25 Napisano 26 października 2010 Te cyferki u góry strony, dotyczą odwiedzin strony portalu, to jest licznik wszystkich odwiedzin stron portalu budujemydom.pl.Ten u dołu – dotyczy tylko forum tegoż portalu. Link do komentarza
Redakcja Napisano 26 października 2010 Udostępnij #26 Napisano 26 października 2010 Cytat Poczekam może wypowie się REDAKCJA . Cytat Te cyferki u góry strony, dotyczą odwiedzin strony portalu, to jest licznik wszystkich odwiedzin stron portalu budujemydom.pl.Ten u dołu – dotyczy tylko forum tegoż portalu. Pan bajbaga mnie wyręczył Zgadza się licznik, który znajduje się w górnej części strony dotyczy osób online na całym portalu budujemydom.pl. Ten forumowy znajduje się na głównej stronie pod wszystkimi działami.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
daggulka Napisano 26 października 2010 Udostępnij #27 Napisano 26 października 2010 no proszsszzzz.... się człowiek całe życie uczy ..... Link do komentarza
bajbaga Napisano 26 października 2010 Autor Udostępnij #28 Napisano 26 października 2010 Cytat Pan bajbaga mnie wyręczył .... Pan Redakcja raczy żartować, przypinając mi ten zwrot . Czuję się wyalienowany . Link do komentarza
animus Napisano 27 października 2010 Udostępnij #29 Napisano 27 października 2010 Wczoraj nie mogłem się dostać na forum Link do komentarza
daggulka Napisano 27 października 2010 Udostępnij #30 Napisano 27 października 2010 Cytat Wczoraj nie mog?em si? dosta? na forum popatrz na to jak na szklanke w polowie pelna - zobacz ile innych pozaforumowych rzeczy przez to wykonales Link do komentarza
animus Napisano 27 października 2010 Udostępnij #31 Napisano 27 października 2010 Cytat popatrz na to jak na szklanke w polowie pelna - zobacz ile innych pozaforumowych rzeczy przez to wykonales Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_lol.gif"> Czy picie to praca ? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 października 2010 Udostępnij #32 Napisano 27 października 2010 Cytat Czy picie to praca ? no pewnie ..... a poranki po tej ciężkiej wręcz wykańczającej pracy bardzo są trudne ... Link do komentarza
animus Napisano 27 października 2010 Udostępnij #33 Napisano 27 października 2010 Cytat no pewnie ..... a poranki po tej ciężkiej wręcz wykańczającej pracy bardzo są trudne ... Zwłaszcza głowa jest spracowana . Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się