Moose Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #651 Napisano 8 lutego 2011 Barka ale jadziesz na zlota??? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #652 Napisano 8 lutego 2011 Właśnie? I jak nawet nie myśl żeby nie jechac, to tak jakbym ja nie dotarł na zlot letni u mnie Link do komentarza
Baru Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #653 Napisano 8 lutego 2011 Na chwilę obecną - tak. Ale - tak jak Daga już pisała - wszystkie 4 mam chore - 2 anginy i dwie wirusówki. Teoretycznie mam zarezerwowany bus na piątek, mam ugadanego brata z żoną do dziewczyn na łikend... Ale co z tego wyniknie?? Tego nie wie nikt...Idę spać, bo mi się gały kleją... Cytat Właśnie? I jak nawet nie myśl żeby nie jechac, to tak jakbym ja nie dotarł na zlot letni u mnie Gaweł!Weź nie świruj, dobrze?Luknij se na mapę - gdzie Łańcut a gdzie Labasowe Krościenko i nie porównuj odległości w Ruścu!! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #654 Napisano 8 lutego 2011 No wiesz ja w tamtych rejonach byłem z 30 lat temu i dla mnie to jak inny stan ile tam km masz z 60? Link do komentarza
labas Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #655 Napisano 9 lutego 2011 Cytat ile tam km masz z 60? 210 km Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lutego 2011 Autor Udostępnij #656 Napisano 9 lutego 2011 Cytat A z Dagą to tylko trochę ponad 100km, a 300 niestety solo. a Rysiu to też przesadził .... jakie 100? jak nic 200 bedzie ... o ile nie więcej ... ostatnio wyszło że 5 godzin - jakby było bez przystanku w Zakopcu .....Paczcie jak myślał - cwaniak jeden : "dwie godziny się z nią przemęczę" .... nic z tego , Rysiaczku - 4-5 godzin razem .... możesz się jeszcze wycofać Link do komentarza
Ciril Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #657 Napisano 9 lutego 2011 Kurde Smarka dzisiaj w nocy w wannie moczyłam... Ale chyba sa skutki i spadła temp. o 2 stopnie... Istnieje szansa ze przyjedziemy...Blizniaku moj kochany... noz przeziebił sie ten moj Slubny a ja mam nadzieje ze mi tej swinskiej odmiany do chałupy nie przywlokł...Cholercia... Brakuje mi polskich liter Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #658 Napisano 9 lutego 2011 To jak Ci polskich liter brakuje, jest niczym przy tym, jak by nam Was brakowało, gdyby coś poszło nie tak z przyjazdem do Krościenka ... tfu tfu ... Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lutego 2011 Autor Udostępnij #659 Napisano 9 lutego 2011 Cirilka .... bez jaj .... sie nie wygłupiaj ..... Nic nie mówię, ale od rana mnie głowa napiernicza - apap i rutinoscorbin już wzięłam .... profilaktycznie ... Link do komentarza
labas Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #660 Napisano 9 lutego 2011 Na wszystkie świnki,bóle głowy, temperatury najlepsza jest śliweczka z herbatą lub bez. Link do komentarza
Baru Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #661 Napisano 9 lutego 2011 Cytat Na wszystkie świnki,bóle głowy, temperatury najlepsza jest śliweczka z herbatą lub bez. Wersja bez chyba lepsiejsza Słuchajcie! Dostaję świra.Co chwilę słyszę, że którąś coś boli, latam mierzyć gorączkę, latam z piciem, albo ta - która jest akurat w lepszej formie bo lekarstwo zadziałało - schodzi sama po picie. Jeść nie chcą, nie pcham, ale coś w bebech przy antybiotykach wrzucić muszą. Temperatura u wszystkich waha się od 38 do 39,4... Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #662 Napisano 9 lutego 2011 aspirynkę zaordynuj to zawsze działa Link do komentarza
bajbaga Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #663 Napisano 9 lutego 2011 Cytat Jeść nie chcą, nie pcham, ale coś w bebech przy antybiotykach wrzucić muszą. Temperatura u wszystkich waha się od 38 do 39,4... To mi wyglada na przeziębienie. A przeziebienie, to choroba wirusowa. Antybiotyki na wirusy nie działają - za to osłabiają "wolę walki" organizmu. Bez antybiotyków " (samoistnie) leczy się" 3 do 5 dni, a z antybiotykami do 7 dni.Jesli już, to anybiotyk (mała dawka) po wyzdrowieniu.Wapno, aspiryna, witamina C + dużo picia.To taka dygresja. Link do komentarza
Baru Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #664 Napisano 9 lutego 2011 Cytat To mi wyglada na przeziębienie. A przeziebienie, to choroba wirusowa. Antybiotyki na wirusy nie działają - za to osłabiają "wolę walki" organizmu. Bez antybiotyków " (samoistnie) leczy się" 3 do 5 dni, a z antybiotykami do 7 dni.Jesli już, to anybiotyk (mała dawka) po wyzdrowieniu.Wapno, aspiryna, witamina C + dużo picia.To taka dygresja. Rysiu!Ty mnie naprawdę nie doceniasz, żeby nie powiedzieć, że masz o mnie złe zdanie Pisałam, że dwie mają anginę, a to bakteryjne przecież dziadostwo i te dwie dostają antybiotyk, plus coś na zbicie gorączki. Dwie pozostałe - zwykła wirusówka z wysoką gorączką, smarkiem i kaszelkiem - te dostają coś na zbicie, na kaszel i coś do nosa. Link do komentarza
bajbaga Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #665 Napisano 9 lutego 2011 Cytat Rysiu!Ty mnie naprawdę nie doceniasz, żeby nie powiedzieć, że masz o mnie złe zdanie Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lutego 2011 Autor Udostępnij #666 Napisano 9 lutego 2011 Cytat Rysiu!Ty mnie naprawdę nie doceniasz, żeby nie powiedzieć, że masz o mnie złe zdanie Pisałam, że dwie mają anginę, a to bakteryjne przecież dziadostwo i te dwie dostają antybiotyk, plus coś na zbicie gorączki. Dwie pozostałe - zwykła wirusówka z wysoką gorączką, smarkiem i kaszelkiem - te dostają coś na zbicie, na kaszel i coś do nosa. Ty sie lepiej dobrze zdezynfekuj zanim się z nami przywitasz ... Link do komentarza
Ciril Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #667 Napisano 9 lutego 2011 Bracie Blizniaku i koffani moi... Coraz czarniej to widze... Wypadam juz z roboty,Slubny przed chwila dzwonił ze Smarkowi zjechalo do 38 a jemu skoczyło do 39.5.... Chyba zaczne kadzidła palic w intencji Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #668 Napisano 9 lutego 2011 to niech ślubny za często nie mierzy, wtedy poczuje się znacznie lepiej,taka psychiczna homeopatia Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lutego 2011 Autor Udostępnij #669 Napisano 9 lutego 2011 ście zapomnieli odliczyć .... 3 dni Cytat Bracie Blizniaku i koffani moi... Coraz czarniej to widze... Wypadam juz z roboty,Slubny przed chwila dzwonił ze Smarkowi zjechalo do 38 a jemu skoczyło do 39.5.... okład mu zrób - choć nie wiem, bo jak teraz schudłaś to możesz nie mieć z czego .... Cytat Chyba zaczne kadzidła palic w intencji zapaliłam jedno - o zapachu opium ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #670 Napisano 9 lutego 2011 Cytat 210 km Labas ma 210 metrów ja mam 250 km Baru nie pękaj bo bez ciebie to nie ZLOT Informuję iż chyba nie pośmigam na deskach bo fatalnie się czuję i po dietach iteppe itedee nie mam siły. Posiedzę sobie z tymi co nie śmigają.Lpeiej niech Cirilka nie robi okładów bo mleko zagotuje heheheh Link do komentarza
Baru Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #671 Napisano 9 lutego 2011 Cytat Noooo!! Daga!Się mnię wydaje, że pomożecie mi wew tej dezynfekcji Małolat!No co Ty wygadujesz!Dacie se radę beze mnie całkiem dobrze Link do komentarza
Moose Napisano 9 lutego 2011 Udostępnij #672 Napisano 9 lutego 2011 Sisterowa, dezynfekcje, dezynsekcje i deratyzacje to jakoś sie bez Twojej osoby obejdom... :twistedAle do cholery, musimy siem poznakomić Link do komentarza
Baru Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #673 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Sisterowa, dezynfekcje, dezynsekcje i deratyzacje to jakoś sie bez Twojej osoby obejdom... :twistedAle do cholery, musimy siem poznakomić Nuuuu tak toćna, Sjestra!Kanieszna!!! Link do komentarza
Ciril Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #675 Napisano 10 lutego 2011 U nas decyzja zapadnie jutro rano... Kurde...tak sie napaliłam na ten wyjazd.... Link do komentarza
Moose Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #676 Napisano 10 lutego 2011 Ulka, bez takich mi tu... Link do komentarza
Ciril Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #677 Napisano 10 lutego 2011 U nas decyzja zapadnie jutro rano... Kurde...tak sie napaliłam na ten wyjazd....Łosico... Naprawde bym chciała jechac... Nawet z picia miejscowych wod zdrojowych jestem goowa zrezygnowac byleby pojechac... Ale wsio zalezy od moich chopow, czy beda zdolne... Link do komentarza
Moose Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #678 Napisano 10 lutego 2011 Zaplatam przeszczepy coby się udało... Link do komentarza
Ciril Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #679 Napisano 10 lutego 2011 Łosico... Naprawde bym chciała jechac... Nawet z picia miejscowych wod zdrojowych jestem goowa zrezygnowac byleby pojechac... Ale wsio zalezy od moich chopow, czy beda zdolne... Link do komentarza
labas Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #680 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Ale wsio zalezy od moich chopow, czy beda zdolne... A nie wystarczy, że ja bedę zdolny? Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #681 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Ale wsio zalezy od moich chopow, czy beda zdolne... ten większy niech Cie jeno dowiezie ... zdolny do niczego więcej być nie musi ... chopów zdolnych u nas dostatek , se poradzimy ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #682 Napisano 10 lutego 2011 Mam pytanie ogólne czy ktoś zabiera laptop ze sne?obą? I czy w ogóle planujemy jakąś relacje online? Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #683 Napisano 10 lutego 2011 adiqq zawsze miał , ale Go nie będzie ...fajnie by było wrzucić kilka fot na smak tym których nie będzie ... jeśli masz chęć zabrać - nie krępuj się... Link do komentarza
dzempel Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #684 Napisano 10 lutego 2011 Cytat A nie wystarczy, że ja bedę zdolny? hehehhe Link do komentarza
labas Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #685 Napisano 10 lutego 2011 Cytat na kaszane się wporsim, Właśnie do mnie dotarła Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #686 Napisano 10 lutego 2011 jutro o tej porze będę już niedaleko .... chyba .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #687 Napisano 10 lutego 2011 Cytat jutro o tej porze będę już niedaleko .... chyba .... Nie zapomnij o moim termosie Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #688 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Nie zapomnij o moim termosie o patrz ... zapomniałabym ... już pakuję ... Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #689 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Właśnie do mnie dotarła uuuuuchna zimno pod wódeczkę też dobra tam w tym ośrodku to mają psy na bramce?jak nie to przemyć z jednego pytona Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #690 Napisano 10 lutego 2011 bierze ktoś płyty w końcu? bo znalazłam pen drive z muzyką którą na JeśKĘ nagrywałam ... tylko nie wiem czy sprzęt w Ośrodku ma wejście usb ... Link do komentarza
molytek Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #691 Napisano 10 lutego 2011 właśnie przeglądam płytotekę.. co bym mogła ewentualnie... Vivaldiego mam na pewno! brać? Link do komentarza
labas Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #692 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Vivaldiego mam na pewno! brać? Jak umie po góralsku, to jasne że brać Cytat w Ośrodku ma wejście usb ... Nawet dwa, ale czy jakieś usb to nie wiem Link do komentarza
Moose Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #693 Napisano 10 lutego 2011 molyt bier Vivaldiego, będzie miał kto auto pchać... Link do komentarza
molytek Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #694 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Jak umie po góralsku, to jasne że brać z góralskich, to mam.. Górniak , Bratanków, Golców i Kayah z Bregovicem Cytat Nawet dwa, ale czy jakieś usb to nie wiem w tym, co najmniej jedno, od tyłu Cytat molyt bier Vivaldiego, będzie miał kto auto pchać... o, to już na pewno wzięłam!! uffff... ależ męczące to przeglądanie, bo trochę umca,umca,umca... też mam Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #695 Napisano 10 lutego 2011 Vivaldi na paliwo też się dokłada?Co jo godom ... przecie wystarczy, że pchać będzie .... Link do komentarza
molytek Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #696 Napisano 10 lutego 2011 pomogą mu jeszcze Ricky Martin i Stachursky i komplet będzie. więcej nas do auta nie wlizie Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #697 Napisano 10 lutego 2011 Łeż to, jeszcze by Marek i Wacek weszli, ale jak dziećmi byli. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #698 Napisano 10 lutego 2011 molytek - styknie - czerwone korale jak som - to już nic nie trza więcej ... no , chyba że masz "Jesteś szalona" - to bierz też... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #699 Napisano 10 lutego 2011 A w ogóle, to kto jeszcze musi całą chałupę posprzątać przed wyjazdem? Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2011 Autor Udostępnij #700 Napisano 10 lutego 2011 Cytat A w ogóle, to kto jeszcze musi całą chałupę posprzątać przed wyjazdem? a Ty myślisz , ze co ja robię od godziny? w międzyczasie biegam w panice i usiłuję się pakować - jak znam życie , pewnie czegoś zapomnę .... aaaaa, właśśśśśśśśnie - jeszcze piżama .... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się