Ciril Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 26 września 2010 Po niezbyt trzezwemu napisze tylko,że hasłem tego zlotu było "Digi digi" i "Kopulator". Ci co mogli a nie byli niech załuja... Link do komentarza
retrofood Napisano 26 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 26 września 2010 Cytat Po niezbyt trzezwemu napisze tylko,że hasłem tego zlotu było "Digi digi" i "Kopulator". Ci co mogli a nie byli niech załuja... Widzielim, co kieliszków nie było, to i nie dziwota. Czemś siem trza beło zajmnąć. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 26 września 2010 Cytat Po niezbyt trzezwemu napisze tylko,że hasłem tego zlotu było "Digi digi" i "Kopulator". Ci co mogli a nie byli niech załuja... Nie "Kopulator" tylko "Kopulometr". A poza tym, wszystko się zgadza. Link do komentarza
daggulka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 26 września 2010 Cytat Nie "Kopulator" tylko "Kopulometr". A poza tym, wszystko się zgadza. a w ogóle to zaś trza czekać ileś tam miesięcy na oderwanie od rzeczywistości w Waszym towarzystwie .... ech ..... nic to, warto czekać...... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #5 Napisano 26 września 2010 Było miło.Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy przyłożyli się do organizacji i tym którzy nie przykładali się do niej nijak, ale swą obecnością bardzo umilili nam pobyt.P.S.Bardzo, bardzo mocno trzymamy kciuki za zdrowie Cyrylowego szkraba i ślemy dużo ciepłych myśli do jego rodziców.Trzymajcie się. Link do komentarza
Ciril Napisano 26 września 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 26 września 2010 Chyba mamy odrę lub ostry zespół alergiczno-toksyczny... na SOR nic nie powiedzieli... jutro o 9.00 konsultcja na oddziale - duże prawdopodobieństwo pozostania w SPA... Link do komentarza
daggulka Napisano 26 września 2010 Udostępnij #7 Napisano 26 września 2010 Cytat Chyba mamy odrę lub ostry zespół alergiczno-toksyczny... na SOR nic nie powiedzieli... jutro o 9.00 konsultcja na oddziale - duże prawdopodobieństwo pozostania w SPA... o kurde ...... trzymam kciuki żeby to było coś możliwie najlżejsze i najłatwiejsze do wyleczenia ..... Link do komentarza
Moose Napisano 26 września 2010 Udostępnij #8 Napisano 26 września 2010 Krótko się wywnętrzę: Moose wielce zadowolony!!!Dzięki Wam, żeśta Łosia przyjęli i nie wygonili Pozdrawiam Wsiech obecnych Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #9 Napisano 27 września 2010 Cytat Krótko się wywnętrzę: Moose wielce zadowolony!!!Dzięki Wam, żeśta Łosia przyjęli i nie wygonili Pozdrawiam Wsiech obecnych Ośu!Toś Ty ta blondi w kurtce moro?!?!? Link do komentarza
Moose Napisano 27 września 2010 Udostępnij #10 Napisano 27 września 2010 Rozszyfrowałaś mnie Link do komentarza
Baru Napisano 27 września 2010 Udostępnij #11 Napisano 27 września 2010 Cytat Rozszyfrowałaś mnie No bo wszyćkich innych - noo...prawie wszyćkich - znam, tyś mnię jeno została z rodzaju babskiego... Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 września 2010 Udostępnij #12 Napisano 27 września 2010 Cytat Ośu!Toś Ty ta blondi w kurtce moro?!?!? Protestuję. Ona jest Osiowa, a ściślej biorąc 2 osiowa, ale 4 napędowa – przy czym napęd przedni dołączalny ( o reduktorze nie wspomnę). Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #13 Napisano 27 września 2010 To i ja dorzucę swoje 3 grosze: było W A R T O !!!! Nawet ta nudna i długa podróż została sowicie zrekompensowana możliwością bezpośredniego kontaktu z elitą Aktywu i posłuchania ich, kiedy przeniesieni w stan nieważkości otwierali swoje prawdziwe JA Dzięki Wam wszystkim obecnym a szczególnie Organizatorce! Kto nie był, niech żałuje... Już czekam na następny zjazd Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 września 2010 Udostępnij #14 Napisano 27 września 2010 Hmm ... to jednak dobrze, że sobotę wybrałem na twarde stąpanie po ziemi. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #15 Napisano 27 września 2010 Cytat Hmm ... to jednak dobrze, że sobotę wybrałem na twarde stąpanie po ziemi. dlaczemu? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 września 2010 Udostępnij #16 Napisano 27 września 2010 Bo ja wiem ... możliwe, że moje prawdziwe JA, jest pokraczne i mało przyjemne w obejściu. Kto wie .... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #17 Napisano 27 września 2010 Cytat Bo ja wiem ... możliwe, że moje prawdziwe JA, jest pokraczne i mało przyjemne w obejściu. Kto wie .... pomijając Twoje prokuratorskie spojrzenie , oraz doskonałą pamięć (zawsze mam wrażenie, że masz wszystko dokładnie zanotowane .... pamiętliwy człowieku...) .... całkiem spoko z Ciebie gość... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 września 2010 Udostępnij #18 Napisano 27 września 2010 Poddaję się. Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #19 Napisano 27 września 2010 Cytat Hmm ... to jednak dobrze, że sobotę wybrałem na twarde stąpanie po ziemi. Nie wiem, jak twardo Stąpałeś po ziemi, ale za to zdradziłeś żonę z drużyną piłkarzy i dzięki temu mogłem sobie z Nią potańczyć I teraz nie wiem, czy to właśnie było pokazanie Twojego prawdziwego JA, czy tylko przykrywka... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 września 2010 Udostępnij #20 Napisano 27 września 2010 Zdecydowanie przemilczę. Link do komentarza
elutek Napisano 27 września 2010 Udostępnij #21 Napisano 27 września 2010 chciałam bardzo podziękować moim partnerom do tańca - że wytrzymali te męki ze mną chyba pora przekonać samą siebie, że nigdy nie nauczę się choć trochę dobrze tańczyć... a tak lubię i jestem pod wrażeniem spotkania ze stachem, miły, delikatny, szarmancki dzięki niemu wiem, że Puławy to miasto, a nie kraina geograficzna, jak do tej pory myślałam Link do komentarza
abdom Napisano 27 września 2010 Udostępnij #22 Napisano 27 września 2010 Cytat Zdecydowanie przemilczę. Mam tylko nadzieję, że z zażenowania a nie obrazy... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 września 2010 Udostępnij #23 Napisano 27 września 2010 Cytat chciałam bardzo podziękować moim partnerom do tańca - że wytrzymali te męki ze mną chyba pora przekonać samą siebie, że nigdy nie nauczę się choć trochę dobrze tańczyć... a tak lubię ja mam jeszcze gorzej ..... trza mnie poważnie ścisnąć i w ryzach utrzymać bo nie dość , że nie potrafię to jeszcze odgórnie z charakteru mnie wynika, że staram się prowadzić.... Cytat i jestem pod wrażeniem spotkania ze stachem, miły, delikatny, szarmancki i tu również zgadzam się z Tobą .... też miałam zaszczyt i pogadać, i potańczyć ze Stachem ..... i potwierdzam powyższe w stu procentach ponadto - jak zwykle wszyscy stanęli na wysokości zadania .... każdy fajnie się bawił ..... i mam nadzieję nikt nie nudził się ani chwili jak ja się nie nudziłam... Link do komentarza
Moose Napisano 27 września 2010 Udostępnij #24 Napisano 27 września 2010 Cytat Protestuję. Array="" style="vertical-align: middle;" Array alt="icon_biggrin.gif" border="0"> Ona jest Osiowa, a ściślej biorąc 2 osiowa, ale 4 napędowa – przy czym napęd przedni dołączalny ( o reduktorze nie wspomnę). Array="" style="vertical-align: middle;" Array alt="icon_mrgreen.gif" border="0"> Tera to ja protestuję pomylyłam Ci się z Czesławem zwanym w niektórych kręgach Czesiem. trochę rozumiem, iż pomyłka zajść mogła - jedno i drugie duże, brudnozielone ,aliści pod przysięgą mogie zeznać, że ani Czesio ani ja 4 napędów nie używalim Link do komentarza
Xavieer Napisano 27 września 2010 Udostępnij #25 Napisano 27 września 2010 Cytat chciałam bardzo podziękować moim partnerom do tańca - że wytrzymali te męki ze mną chyba pora przekonać samą siebie, że nigdy nie nauczę się choć trochę dobrze tańczyć... a tak lubię ...hmmmm....proszem Ciem...męki jakoweś? ...z przyjemnością oddałem się przyjemności tańca z Tobą... a jak lubisz ... nie mów nigdy! Link do komentarza
Gość stach Napisano 28 września 2010 Udostępnij #26 Napisano 28 września 2010 Miód na moje serce wylałyście dziewczyny ale taki jestem I chociaż po to warto było jechać i stać na tych 11 wahadełkach na remontowanym kawałku drogi A Puławy są piękne Poznałem wspaniałych ludzi, ale na nastpny wyjazd trzeba jednak starać się dostać na "before party", bo miałem jakieś takie maleńkie odczucie, że troszkę mnie ominęło Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #27 Napisano 28 września 2010 Cytat Poznałem wspaniałych ludzi, ale na nastpny wyjazd trzeba jednak starać się dostać na "before party", no proszę - jakie ważne i mądre rzeczy można z ranka poczytać..... dobrze prawisz , Stach ..... Link do komentarza
Baru Napisano 28 września 2010 Udostępnij #28 Napisano 28 września 2010 Cytat Poznałem wspaniałych ludzi, ale na nastpny wyjazd trzeba jednak starać się dostać na "before party", bo miałem jakieś takie maleńkie odczucie, że troszkę mnie ominęło Biforki są debeściarskie! . Następną razą musisz się postarać dotrzeć wczesniej - zdecydowanie! (to pisze ta, której nie było ) Link do komentarza
Yeti1 Napisano 28 września 2010 Udostępnij #29 Napisano 28 września 2010 ...to i ja dziękuję wszystkim za super imprezkę Fajnie było spotkać starych znajomych... i ... tych mniej starych też... ...no i świetnie, że udało mi się do tego grona dołączyć kolejne osoby, które mogłem dotąd wyobrażać sobie tylko między wierszami postów.(...ale, że na łosia wpadnę, to się całkiem nie spodziewałem - jak ja tą listę czytałem...? )No to do następnego!Teraz już znikam - więcej śladów pewnie zostawię jak śnieg spadnie Link do komentarza
Gość stach Napisano 28 września 2010 Udostępnij #30 Napisano 28 września 2010 Tak sobie siadłem (pod wpływem niektórych rozmów o od..., przepraszam, o redukcji wagi) i oglądam również pod tym kątem zdjęcia z LetKI i właściwie nie wiem, czy powinienem to pisać ... ale napiszę, a co tam...Elutek, jesteś WIELKA!!!, tzn. jesteś wielka charakterem i samozaparciem jest Ciebie mniej, ale ładnie mniej, no kurcze, jak to napisać... jest OK Ciril coraz młodsza i cieplejsza, Daggulka równie - tzn. mniej, tzn widocznie, obserwowalnie mniej - zabójcza i urocza , panowie, wiadomo, jak to panowie, ich żonki opiekuńcze (jak Labasowa na przykład )...A, może starczy... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #31 Napisano 28 września 2010 Cytat Daggulka równie - tzn. mniej, tzn widocznie, obserwowalnie mniej - zabójcza i urocza , to na czerwono - dosłownie ..... a serio ... dziękuję .... chyba uczę się powoli przyjmować komplementy Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 września 2010 Udostępnij #32 Napisano 28 września 2010 Cytat Po niezbyt trzezwemu napisze tylko,że hasłem tego zlotu było "Digi digi" i "Kopulator". Ci co mogli a nie byli niech załuja... Żałujem okropnie... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #33 Napisano 28 września 2010 No dobrze .... to i ja podsumuję .... Ciril - żywiołowa, szczera do bólu , zabawowa laska .... ale nie dajcie się zmylić ... wnętrze uczuciowe i wrażliwe niezmiernie posiada ... Tomasz Cirilowy - zapatrzony w żonkę jak w obrazek .... z wzajemnością zresztą ... no i niezrównany i niezmordowany w tańcu .... dzięki ... Piczman - aktywny członek naszego klubu odchudzaczy .... teraz ślicznie odchudzony - hm ... było na czym oko zawiesić ..... każda forumowa obecna laska przyzna mi rację ... Piczmanka - ojjjj .... od tego pilnowania przed sępami babami forumowymi to musiała się strasznie umęczyć.... bajbaga - jak zwykle - uroczy ale z ciętym jęzorem .... a powiadają, że to ja jestem zołzowata .... Ci którzy bajbagi nie znają ... elutek - niezwykle urocza , kobieca i delikatna istotka .... teraz w wersji light .... wygląda zajefajnie ... Adam_mk - ojjjj , groził tym palcem na lewo i prawo z miną : boszszsszz ... widzisz i nie grzmisz .... mistrz pierwszego i drugiego planu od tyłu i frontu ... Barbossa - ojjjjjj ..... za spokojnie było, za spokojnie ..... na drugi raz wezmę większe te głośniki cobyście mogli sie znowu z Depim i bajbagą wykazać .... no i kapustki nie było ... abdom - z imprezy na imprezę coraz lepiej się bawi .... na kolejnej już chyba całkiem luz będzie ... no i co tu dużo - kulturalny grzeczny facet .... Xavieer - niespotykanie spokojny człowiek .... Trzylwy - prokuratorski wzrok był dla mnie tym razem łaskawy .... co złego to nie ja .... Trzylwowa - w takim szale tanecznym to jeszcze Trzylwowej nie oglądałam ... zajefajnie potrafi się bawić... jeea - Króliczek jak zawsze kofany i wyluzowany ....... i te 4 sekundy ..... Moose - charakterna kobita ...... powiem szczerze , że początkowo czułam respekt .... ale - niepotrzebnie , fajna z Niej Łosica ... Stach - no co tu dużo ..... szarmancki Gentelmen w każdym calu .... Depi - centralny odstres w zabawie .... chyba nikt inny tak nie potrafi ..... ja na pewno nie .... Labas - nasz Góral ukofany .... no i te pycha łoscypki .... Basia Labasowa - fajna babeczka .... silna ręką prowadzi swojego Labasa po właściwej drodze .... Yeti - tak ciepłego człowieka chyba nigdy nie spotkałam .... oczywiście piszę o wnętrzu .... Yetowa Mirusia - spokój i opanowanie .... cicha myszka .... ale jaka milutka .... To tytułem podsumowania było ..... mam nadzieję, że nikt nie został pominięty ... Jeszcze raz dziękuję wszystkim za świetną zabawę ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 września 2010 Udostępnij #34 Napisano 28 września 2010 Tytułem uzupełnienia;Imprezę „zamknęliśmy” około godz. 14, w sposób godny – spędzając czas na dmuchaniu w alkomat i sprawdzając, czy już można jechać – bo bezpieczeństwo ponad wszystko.W międzyczasie posilając się góralską kiszką i góralskim chlebem, rozpatrując przy tym zalety co poniektórych toczydełek – w tym oczywiście „ścierki”. Zgasiliśmy światło – i do następnego „raza” Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2010 Udostępnij #35 Napisano 28 września 2010 Cytat Tytułem uzupełnienia;Imprezę „zamknęliśmy” około godz. 14, w sposób godny – spędzając czas na dmuchaniu w alkomat i sprawdzając, czy już można jechać – bo bezpieczeństwo ponad wszystko.W międzyczasie posilając się góralską kiszką i góralskim chlebem, rozpatrując przy tym zalety co poniektórych toczydełek – w tym oczywiście „ścierki”. Zgasiliśmy światło – i do następnego „raza” buuuu ja tym razem nie byłam do samego końca .... ale obiecuję, że następnym razem będę .... choćbym miała swoim osobistym Milusiem przyjechać.... Link do komentarza
Moose Napisano 28 września 2010 Udostępnij #36 Napisano 28 września 2010 Cytat ale, że na łosia wpadnę, to się całkiem nie spodziewałem icon_mrgreen.gif - jak ja tą listę czytałem...? Yeti mam nadzieję, że zderzenie z łosiem nie zaszkodziło Wielkiej Stopie ani małżonce ... Pozdrowienia dla Was Link do komentarza
Yeti1 Napisano 1 października 2010 Udostępnij #37 Napisano 1 października 2010 No coś ty, coś ty... nie tylko nie zaszkodziło, ale nawet życzylibyśmy sobie takich kolizji jak najwięcej Szkoda, że twój "hydrauliczny szlak" tak pokrętnie prowadzi cię do celu , ale mam nadzieję, że jeśli kiedyś wybierzesz się np. do Lublina, albo Krakowa to znajdziemy się na twojej trasie Link do komentarza
Moose Napisano 1 października 2010 Udostępnij #38 Napisano 1 października 2010 Yeti moje szlaki hydrauliczne nie są jeszcze zbadane , aliści nalot masz jak w banku Link do komentarza
Ciril Napisano 1 października 2010 Autor Udostępnij #39 Napisano 1 października 2010 Daga nie psuj mi opinii twaredej łaski....Piernicołki tesknie za Wami... Link do komentarza
Moose Napisano 1 października 2010 Udostępnij #40 Napisano 1 października 2010 Cytat Daga nie psuj mi opinii twaredej łaski....Piernicołki tesknie za Wami... Ula my za Tobą tyż... A nikt Ci tu opinii nie psuje... ino Daga szczero prowda godo Trzym się cieplutko i zaglądaj w miarę możliwości:) Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 1 października 2010 Udostępnij #41 Napisano 1 października 2010 Cytat ino Daga szczero prowda godo Jo widza,że na Mazowszu tyż się godo po naszymu Link do komentarza
Gość gawel Napisano 1 października 2010 Udostępnij #42 Napisano 1 października 2010 Link do komentarza
Moose Napisano 1 października 2010 Udostępnij #43 Napisano 1 października 2010 Cytat Jo widza,że na Mazowszu tyż się godo po naszymu Array="" style="vertical-align: middle;" Array alt="icon_wink.gif" border="0"> No sie godo... Po prostu w wielu miejscach się mieszkało... Cytat Moose gatki dla Cię Array="" style="vertical-align: middle;" Array alt="icon_mrgreen.gif" border="0"> bo jakoś wszyscy zapomnieli Array="" class="linked-image" border="0"> O jacież nie przepraszam a skądeś tylu chlapów wzion??? Zwłaszcza ten we róziowych gacopyrzach jest w moim typie Link do komentarza
Gość gawel Napisano 1 października 2010 Udostępnij #44 Napisano 1 października 2010 Napaliłem w kominkujest chyba z 26 stopni i misię lampy przegrzały i nie w ten wątek wkleiłem z rozpędu Link do komentarza
Moose Napisano 1 października 2010 Udostępnij #45 Napisano 1 października 2010 Cytat Napaliłem w kominkujest chyba z 26 stopni i misię lampy przegrzały i nie w ten wątek wkleiłem z rozpędu Array="" style="vertical-align: middle;" Array alt="icon_mrgreen.gif" border="0"> Oki pojęcie kominka na razie jest mi obce ( ale przypuszczam, że jak se we własnym napalę to zrozumiem...chyba ) Link do komentarza
Ciril Napisano 5 października 2010 Autor Udostępnij #46 Napisano 5 października 2010 Kochani... dziękuję za privy z miłymi słowami...Doszłam do wniosku, że warto poświęcić parę chwil swojego wolnego czasu, by zorganizować to spotkanie i się z Wami spotkać!!!Jeżeli będę miała robić to znowu - to zrobię i będę z niecierpliwością oczekiwała na super zabawę!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2010 Udostępnij #47 Napisano 5 października 2010 Cytat Daga nie psuj mi opinii twaredej łaski.... jasne , jasne .... Cytat Piernicołki tesknie za Wami... mamy tak samo ..... zaraźliwe cy cuś? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się